Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Aihe: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming  (Luettu 27206 kertaa)
Re: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #60 : 12.11.2016 08:39 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili
Olikos mitä junia ihmiset suunnitelleet? Kiva olisi kuitenkin porukalla mennä. Itse olisin mieluusti mahdollisimman lähellä isännän asettamaa aikaa miittipaikalla, kun odottelua pitänee kuitenkin puoli kahdelta Kamppiin saapuvan bussin kanssa harrastaa. Jos ei muuten ja Migge oli (suunnilleen) kolmeksi ajatellut miittiin suunnistaa, niin pystyn toki Malmillekin suuntaamaan ja kyytiin hyppäämään.

Yöpaikan sovinkin kaverini luo, joka nykyisin asuttaa vanhaa asuntoani Haagassa.

Me lähdetään Miggen kanssa Malmilta siinä vähän ennen puoli kolmea.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #61 : 12.11.2016 10:43 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Niin. Ilmoittautukaas muutkin kyytiin haluavat että mistä tulette kyytiin.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #62 : 12.11.2016 10:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Niin. Ilmoittautukaas muutkin kyytiin haluavat että mistä tulette kyytiin.

Pistin facessa viestiä äsken.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #63 : 12.11.2016 12:18 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Olen varmaan joskus neljän aikoihin mestoilla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #64 : 12.11.2016 12:48 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Muistakaas sitten varata taas pizzan verran käteistä, kolikot aina plussaa tilanteen tullen. :)
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #65 : 12.11.2016 15:36 »
Suurvisiiri "crevice" is a dirty word, but "security" isn't Jäsen Viestejä: 148 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei saatana, luulin koko ajan tän olevan viikon päästä. Nyt on aikakirjat eli annaalit ihan sekaisin ja joudun jättämään karkelot välistä. Toivottavasti saatte riittävän homon meiningin päälle ilman meikäläistäkin.
Vaahterasiirappi on sairasta.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #66 : 13.11.2016 12:01 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Saatana unohtu lähettää se tekstiviesti tulva tolle vitun heterolle kun ei tullu paikalle. Ihme tekosyitä. Kyllä sitä tuossa iässä pitäisi jo osata kalenteria lukea.Mutta hei, olihan taas niin saatanan levotonta läppää, että mieli, ruumis ja sielu on taas turmeltunut joksikin aikaa. Osin tuskin tulee enää parantumaan entiselleen. Ja siellähän sai vastauksen kaikkiin elämän kysymyksiin, kuten perheonnen salaisuus, mitä tehdään jos onkin tulossa tyttövauva, Wheel of fortune on myös WiiU:lle, mikä on finngamersin arvokkain peli, kuinka idiootilta näyttää kun pelaa VR:llä ja mikä on N64:n International Track and Fieldin moukarin heiton maailmanennätys.

Ja olihan siellä kyllä huimia pelejäkin. Epi löysi taas lisää klassikoita N64:n valikoimasta ja keihäänheiton huimille tuloksille pärjäsi vain ja ainoastaan hitukan moukarin repäisyt. Perinteisetkin ruudulla pyöri ja selvitimme mistä tietää että minipeli on paska.


Mutta hieno reissu. Vähän oli silmät ristissä kun poika herätteli väkisin 7 jälkeen aamulla ja piti ihan oikeita töitäkin tehdä vielä tuossa 10 jälkeen (köyhällä ei ole helppoa). Mutta ehdottamasti sen kaiken ja kaiken turmeltuneisuuden arvoista. Aloitan heti eukon voitelun koska saadaan lupa pitää uusi miitti. Kun alotan nyt, sanon että menee vuoden tai kahden päähän. Toiveet on toki ensi vuodessa. Silloin voisi kuitenki jo pelata lokaalisti jaetulta 10" ruudulta innovatiivisimpia moninpelejä ikinä Nintendo Switchillä!!

Kiitokset isännälle jälleen kerran.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #67 : 13.11.2016 12:50 »
despo Jäsen Viestejä: 5 303 Basaaripisteet: 9 Profiili Uskomaton miitti jälleen kerran. Näin hauskaa ei ole ollut varmaan moneen vuoteen. Läppä oli ehkä levottominta ikinä, jopa miittien mittapuulla  :lol:

VR:ää tuli kokeiltua, mutta miitin paras peli oli N64:n International Track&Field 2000. Aika huimaa, että rikottiin ihan oikeita maailmanennätyksiä siinä.

Kiitos finngamerille kun jaksoit järjestää ja kiva, kun melkein kaikki vanhat jäärät saatiin paikalle. Vain pari hopoa puuttui ja syytkin oli aika hopoja. Toivottavasti isäntä toipuu sen verran nopeasti, että seuraava miitti saadaan järkättyä ennen vuotta 2018.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #68 : 13.11.2016 12:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Miitti alkoi rauhallisesti ja lämmitellen, mutta illan mittaan kyllä kiskaistiin jo melkoisen kovat malmit tankoon, ja hyvä niin. Kiitos finn, hieno miitti. Ja kiitos migge, kun kyyditsit.  :)

Kuusnepan Track&Field on Peli isolla P-kirjaimella. Harmittaa, että tämän laatuisia ohjaimentuhoajia ei oikeastaan enää tehdä. Jännitys on kattohirsien tasolla, kun onnistuu veivaamaan hahmolle vauhdit punaiselle, naksaisee unelmakulman, ja ohjaa kilpailijan varpaat muutaman sentin päähän kalkkiviivoista. Kyllä siinä sydän pamppailee!
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #69 : 13.11.2016 13:21 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Oli hauskaa! Ja porukkaa oli juuri sopivasti. Kaikkia moninpelejä päästiin pelaamaan, ja hyvä että retropuolelta löytyi uuttakin suosikkia. Ja PSVR-piste toimi hyvin ilman telkkariakin.

TK:lle näytettiin kaapin paikka Smashissa, vituttaa vaan Eemelin tuuri kaksi kertaa peräkkäin Super Mario Brosissa. Dr. Marion taso sentään Sharkien poissaollessa oli viimein tarpeeksi korkealla että voitin joka matsin.


Ja siellähän sai vastauksen kaikkiin elämän kysymyksiin, kuten perheonnen salaisuus

Siltä varalta että tämä liittyi siihen mistä viime baarimiitissä puhelit, niin salaisuus on tosiaan se että ikinä ei voi olla varma onko toinen samoilla linjoilla kuin sinä. Oli perhettä tai ei, vaikka luulee kaiken olevan kunnossa, niin kaikki voi silti päättyä vaikka huomenna. Valitettavasti sen enempää vinkkejä ei ole heittää.

(Ja tosiaan, ellen ollut eilen tarpeeksi selvä, niin nykyinen tilanteeni ei tosiaan liity edelliseen tilanteeseeni mitenkään.)
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #70 : 13.11.2016 14:10 »
miittiparoni banned Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili
Oli hauskaa! Ja porukkaa oli juuri sopivasti. Kaikkia moninpelejä päästiin pelaamaan, ja hyvä että retropuolelta löytyi uuttakin suosikkia. Ja PSVR-piste toimi hyvin ilman telkkariakin.

TK:lle näytettiin kaapin paikka Smashissa, vituttaa vaan Eemelin tuuri kaksi kertaa peräkkäin Super Mario Brosissa. Dr. Marion taso sentään Sharkien poissaollessa oli viimein tarpeeksi korkealla että voitin joka matsin.


Ja siellähän sai vastauksen kaikkiin elämän kysymyksiin, kuten perheonnen salaisuus

Siltä varalta että tämä liittyi siihen mistä viime baarimiitissä puhelit, niin salaisuus on tosiaan se että ikinä ei voi olla varma onko toinen samoilla linjoilla kuin sinä. Oli perhettä tai ei, vaikka luulee kaiken olevan kunnossa, niin kaikki voi silti päättyä vaikka huomenna. Valitettavasti sen enempää vinkkejä ei ole heittää.

(Ja tosiaan, ellen ollut eilen tarpeeksi selvä, niin nykyinen tilanteeni ei tosiaan liity edelliseen tilanteeseeni mitenkään.)
Ei vaan tämä liittyi siihen ettei miltään vaimoilta kysytä lupaa konsolin ostamiseen vaan lyödään nyrkillä palleaan ja sitten kymmenen kertaa turpaan.

Saska Progamer hintti nukahti autoon matkalla Tampereelle. Vittu mikä homojen homo se on!
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #71 : 13.11.2016 16:07 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Oli kyllä mahtavimpia miittejä koskaan. Uskomatonta, että vielä kaikkien miittiläisten vanhoilla päivillä repäistään maailmanennätysmiittejä.

Track & Field on kyllä niin mahtavaa. Eph on jostain syystä luonnonlahjakkuus näissä peleissä, mutta tällä kertaa kohtasi vertaisensa, kun Saksan Hitukka astui areenoille. Maksimimalmit tankoon ja nostamaan. Moukari lähtee sadan metrin kaaria. Olisin voinut jäädä koko yöksi pelaamaan pelkästään tätä.

Finngamerille tiedoksi, että kahta kertaa ei salama voi lyödä samaan paikkaan. Jos vedän kaksi täydellistä runia SMB:ssä ja korjaan palkintopöydän puhtaaksi, vaikka mukana on Nintendon edessä polvillaan aikaansa viettäviä pelaajia, niin onhan sen nyt skilliä oltava. Skilli Saskallakaan ei ollut kahta sanaa sanottavana.

Toivottavasti uutta miittiä saadaan keväällä tai kesällä 2017. Kiitos kaikille!
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #72 : 13.11.2016 17:16 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Olipas hauskaa.  :lol:
tallennettu
Re: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #73 : 14.11.2016 11:07 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Dr. Marion taso sentään Sharkien poissaollessa oli viimein tarpeeksi alhainen, että voitin joka matsin.

Oli käynyt pieni aivopieru viestissäsi, korjasin.

Kyllähän tuo kieltämättä syö miestä, kun ei päässyt paikalle. Pitkästä aikaa saatu vielä vanhoja naavapartahomoja paikalle Snagulin ja TK:n muodossa. Mutta c'est la vie. Kiva silti kuulla, että jengillä on ollut hyvä meininki! Ehdottomasti seuraava miitti nopsaan kasaan!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #74 : 14.11.2016 13:51 »
migge Jäsen Viestejä: 3 173 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitokset vielä täältäkin isännälle ja osallistujille. Jälleen huikea ilta. Track & Field oli yllä kova - viihty ihan katsojanakin.


Jätänpä muuten tähän tälläisen: http://www.melplay.fi/vip/
Jos tohon saataisiin tarpeeksi moni osallistumaan, ei kustannukset per nenä olis paria-kolmea kymppiä enempää. Esim sugoi -> melplay -> baari.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #75 : 14.11.2016 16:52 »
Aivis Nettikiusaaja Jäsen Viestejä: 978 Basaaripisteet: 0 Profiili Kiitti miitistä. Tunnelma oli kyllä tosiaan katossaan loppuillasta, kun Epi ja Snaken Hiltsu vetelivät yli-inhimillisiä tuloksia toinen toisensa perään Track & Fieldissä, ei siinä omat malmit paljoa painaneet loppupeleissä. Moukarinheitto tällä puolijumalatasolla oli kyllä sen verran väkivaltaista ohjaimelle, että finngamer taitaa kyllä bannata koko lajin ensikerralla.
tallennettu
Vs: Finngamerin pelimiitti XXVII: Tactical Espionage Gaming « Vastaus #76 : 14.11.2016 20:00 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta--->Malmilauta--->???

Oli kyllä parasta pitkään aikaan. Kiitos isännälle, ja erityiskiitos Epille ja Sna...siis Hitukalle Track & Field peliseurasta. Aivan mahtavaa menoa ja kunnon malmeilla.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines