Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Kysy & Vastaa : 14.05.2008 16:15


Mutta voi olla myös niin että joku on ryssinyt jonkun erän. Eli jos joku omistaa X-Filesin 6.kauden jossa on neljännessäkin levyssä suomitekstit, niin sitten joku on ryssiny yhden erän tehtaalla.

Ostin oman boksin Salon Anttilasta ja tässä ainakin on suomitekstit. Jouduin itse vaihtamaan tuon saman kauden kertaalleen. "Monday" jakso oli nimensä veroinen maanantaikappale eikä suostunut toimimaan kunnolla millään soittimella.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV (29.04.08 Eurooppa-julkaisu) : 02.05.2008 13:42
Häiritseekö PS3-pelaajia pelin jäätyily? Pari päivää pelattu ilman mitään ongelmia ja tänään hyytynyt jo kahdesti kesken tehtävän. Autolla ajaessa kuva alkaa pätkimään kunnes lopulta jämähtää tyystin. 40gb mallilla siis tämä.

Samaa pätkimistä on täälläkin, mutta itselläni konsoli ei mene jumiin vaan peliä pystyy jatkamaan. En tiedä onko sillä vaikutusta asiaan, mutta olen vaihtanut kovalevyn.

Pari muutakin häiritsevää pikkuseikkaa löytyy. Plese-versio ei suostu toimimaan 1080p-tilassa   
ellei sitä pakota päälle konsolin asetuksista. Myöskään metrijärjestelmää ei ilmeisesti tueta, koska pelin tilastoissa kaikki etäisyydet ja pituudet ovat maileina ja jalkoina.

Olen pelannut n. 6 tuntia, lähinnä kierrellen ympäri katuja. Parasta on tähän mennessä ollut autot ja muut tiellä liikujat. San Andreaksessa ärsytti aina muut autoilijat jotka vaihtelivat kaistaa miten sattuu. Nyt ne osaavat käyttää jopa vilkkua. Autoja katsoessa voisi melkein luulla, että Rockstar olisi saanut lisenssit autonvalmistajilta. Lisäksi autot käyttäytyvät esikuviensa mukaisesti. 70-luvun jenkkiraudat ovat ajettavuudeltaan aivan hirveitä ja Hummerit tekevät pahaa jälkeä siinä vaiheessa kun mopo karkaa käsistä.
3  Yleinen / Vapaa sana / finngamer Kirppiksessä : 12.04.2008 10:43
No perse. Missasin sitten kokonaan. Toivottavasti Epi sai talteen.

Tuon Kirppiksen voi katsoa ilmaiseksi Yle Areenalta.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: GT HD time trial skaba : 24.03.2008 12:41
40 kierrosta saa riittää. 1.17.585 oli paras aika. Sama vika kuin edellisellä^. Sektorit lupaavat 16 sekunnin aikaa, eivät vaan millään tahdo osua samalle kierrokselle.
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 22.03.2008 16:36
Parikymppinen pelaaja Salosta. Pienen pelillisen lamakauden jälkeen on peli-intoakin alkanut viime aikoina taas löytymään, kiitos uusien konsolien. Jos ei muuten tule paljon postailtua niin GT time trial kisaan on ainakin pakko osallistua.

Kiitos ja hyvää pääsiäistä kaikille.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines