Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2009 15:53
Back to basics!

Wanhat Pelaajaboardit oli ensimmäinen foorumi, jota seurasin aktiivisesti, ja siellä opin nettikeskustelun aapiset. Vaikka kirjoittelu jäikin Edenta-nimimerkin takaa aika vähiin, luettua tuli sitäkin enemmän. Ephramin Everwood-hehkutukset, Finngamerin ja Solid Snaken väittelyt sekä "uudemmatkin tulokkaat" ovat vielä mielessä. Muutamille jutuille tuli silloin naurettua maha kippurassa, kiitos näistä. ;D

Nyt jo muutaman vuoden ajan olen palloillut ympäri netin keskustelupalstoja etsien yhtä tasokasta paikkaa. Ja sitten löysin tänne. Tämä vaihtoehto tilaajaboardeille (en kyllä ole enää tilaaja) on mennyt omalta osaltani täysin ohi.

Kerronpa vaihteeksi jotain itsestäni. Ikää löytyy 18-vuotta ja asuinpaikkana toimii aina niin ihana Vantaa. Pelaaminen alkoi kaverin SNES:in kautta, ja myöhemmin faija kantoi himaan ensimmäisen Pleikkarin. Silloin oli riemu katossa. Kaikki pihan pojat tulivat hakkaamaan meille Tekkeniä. Oi niitä aikoja. Myöhemmin tätä seurasivat luonnollisesti Gameboyt, jonka Pokemon-pelejä tuli hakattua enemmän kuin tarpeeksi. Color, Advance, PS2, Nintedo DS... Nykyisen sukupolven konsoleista en omista yhtäkään, PC on vienyt niistä voiton.

Nykyään lähellä sydäntä ovat elokuvat, valokuvaus, turhanpäiväinen väittely sekä tietysti yhä pelaaminen, vaikkakin pienemmissä määrin. Eiköhän tänne laudalle tule lisääkin kirjoiteltua, vaikuttaa ainakin tähän mennessä hyvältä. :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2022
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines