Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 11
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Virallinen Nintendo Switch -mutusteluketju : 15.01.2017 11:48
Taitaapi jäädä taas konsoli hyllylle jos tosiaan julkaisussa ei löydy vielä liiemmin syitä ostamiselle ja myöhemmin taas alkaakin jo virrata huhut seuraavasta konsolista. Nintendon klassiset pelisarjat tietenkin kiinnostaa, muttei enää sen vertaa että koko vehkeen ostaisi niitä varten.

Marion kaupunki tuo etäisellä tapaa mieleen Sonic Adventuren hubikaupungin, kuten myös tuo taivaalle kohoava suuri kartion muotoinen saari. Toivottavasti olisi kuitenkin eloisampi kaupunki, nyt näytti tunnelmattomammalta kuin Sunshinen oma aikanaan.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.11.2016 23:42
Ja itse pelistä: täyttä rautaa. Ihan kuin olisi pitkän matkan jälkeen tullut takaisin kotiin. Paras konsoliräiskintä, mitä on tehty ja siitä täydellinen remasterointi. Kiitos, Raven Software!

Itsellä COD4 helposti sarjan osista se mitä eniten tullut tahkottua. Välissä kuitenkin ollut taukoja osaltani, ja niinpä muun muassa MW3, Ghosts ja AW jäivät kokematta tyystin. Black Ops kolmosta taasen tuli hakattua yllättävänkin paljon, kun syksyn alkuun lomantynkää sain. Ja oi että, millaista paluu siitä tähän tekeleeseen olikaan! Kaikilla ei ole enää kymmeniä eri keinoja, joilla killin saa helpommin, ja mapit oikeasti sarjan parhaimmat. Jos ei osaa linjoja, ei killin perään voi vain lähteä säntäilemään. Huonot pelaajat ottavat kuokkaan juuri niin kuin kuuluukin.

Ainakin reddittiä kun selailin, huomasin että jo julkaisupäivänä valiteltiin pelin epätasapainoisuudesta, ja juurikin M16. Ottaen huomioon, kuinka nopeasti nämä valitukset nettiin tiensä löysivät, uskon että kyse on vain uudesta pelaajasukupolvesta, joka mieluummin haluaa että peli sovitetaan heille, eikä heidän kuulu oppia pelin tavoille.

Pitkästä aikaa tuntuu hyvältä pyssytellä, jokainen killi tuntuu ansaitulta! Naattipaikatkin lähtivät suoraan selkärangasta. Originaalissä tekeleessä time to kill ei tietenkään tuntunut tältä, sillä yhteydet ja hit detection eivät olleet lähelläkään tätä luokkaa. Aijai.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Nintendo NX -spekulaatioketju : 20.10.2016 18:47
Nintendon uusia pelejä olisi kiva kahlata läpi, mutta tämäkään konsoli ei täytä omia tarpeita, sillä nykyään pelaamiseni rajoittuu joko:
a) Peleihin, joihin on helppo hypätä, jos illalla on aikaa, esim. codin ja fifan kaltaiset tekeleet
b) Noin kerran vuodessa Dark Soulsien kaltaiseen suureen rykäisyyn.

Näitä kumpaakaan en tahtoisi raahata mukaan bussimatkoille tai muutenkaan ulos. Käsikonsolien tarve kuoli itselläni tyystin, kun aina löytyy kännykkä taskusta, jolla lueskella mitä vain. Pidemmille tauoille voi taktikoida ottamalla mukaan läppärin tai tabletin.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 07.09.2016 19:31
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1273542

NeoGAFissa videoita COD4 Remasteredista. Ostoon menee, vaikka tuosta joutuukin järkyttävän summan pulittamaan Infinite Warfaren takia. Pitää vain toivoa, että pelaajia löytyy kovasta hinnasta huolimatta.

Ei kiinnosta hinta kyllä tippaakaan itsellä. Herranjestas, COD4 ja ainoat lisäykset vaikuttavat olevan sopivan kosmeettisia ja koukuttavia, kuten esimerkiksi uudet camot keräiltäväksi ja final killcamit. Taatusti nettipeli jota pelataan nykykonsolien eliniän loppuun asti, kyllästymättä.
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 05.09.2016 23:59
Suosituksia sähköpostisoftaksi Androidille? Tarttis saada samaan ohjelmaan henkilökohtainen Gmail-tili ja yliopiston Outlook-tili. Tarvittaessa molempien tilien postit samaan syötteeseen, mutta tarvittaessa näkyviin voin toisen tilin viestit. Galaxy S6:n oletussovelluksessa en ole saanut tuota Outlook-tiliäni toimimaan.

Itsellä ilmeistyi yliopiston tili juurikin oletus "gmail"-sovellukseen, joka luurista löytyi, kun lisäsin Androidin asetuksista tili-kohdasta uuden tilin. Hieman aikaa mennyt, joten en täysin muista miten onnistui, mutta yhtä kivuttomasti ei kyllä kuin MacBookissa. Jostain sieltä mailin uumenista löytyy kyllä tiedot palvelimesta ynnä muusta, mitä tilin kirjautumiseen vaadittiin.

Kuitenkin, perus mailisofta toimii parhaiten! Kyseessä luultavasti on Outlook- tai Exchange-tili.
6  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Läppärit : 31.08.2016 11:43
Mahtaisikohan täältä löytyä vinkkiä läppärin ostoon! Kotoa löytyy tosiaan pöytäkone, jolla saa raskaammat työt tehtyä, konsoli, ja tabletti. Näin ollen en mitään viihdekeskusta tai raskaan työn raatajaa ole etsimässä, vaan opiskelujen tueksi läppäriä, sellaista jollai saisi vaikka näpyteltyä tarvittavat Excelit tarpeen tullen missä vain. Tähänhän varmasti sopisi jokin markettiläppäri, mutta niiden eliniän olen todistanut sivustakatsojana moneen otteeseen. Myöskin Macbook olisi varmasti pätevä ratkaisu, mutta hinta hyppäisikin jo törkeisiin summiin.

Siispä, olisiko kenelläkään tietoa Thinkpadeistä ja vastaavista laitteista? Yrityskäytössä olleet saisi varmasti halvalla ja löytyisi niin kestävyyttä kuin päivitettävyyttä. Ainoa este tällä hetkellä on perusmallien koko, pienen tutkimuksen jälkeen vain X1 Carbon ja x250 vaikuttivat sopuhintaisilta, mutta näppäriltä kuljettaakin.

Suositeltavan laitteen ei tarvitse olla juuri Thinkpad, mutta jokin "kestävä" ja hyvä tekele, joka ajaisi asiansa!
7  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kirjallisuus, food for thought. : 31.08.2016 11:24
Aihetta liippaa myös Thinking, Fast And Slow, mikä on myös jokseenkin helppolukuinen, mutta ihan ehdan psykologin kirjoittama.

Tästä taas jos jää minkäänlaiseen koukkuun mielen ja aivojen salaisuuksiin, niin edesmenneen neurologi Oliver Sacksin teokset, kuten The Man Who Mistook His Wife for a Hat, ovat hyvää tavaraa.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 19.11.2015 22:13
Halo 5.
TK:n ainakin muistan aiempia Haloja pelanneen, joten voisin tästä tekeleestä muutamia mietteitä kirjata. Jonkun pelin halusin siis tästä moninpelisumasta (uusi codi, battlefront, sekä halo) ostaa, ja Halo tuntuu ainakin nyt olevan oikea valinta. Kampanjaan en ole koskenut, joten siitä paha mitään sanoa, eipä se puoli oikein kiinnostakaan ja siinä se splitscreenin puuttuminen eniten latistaakin.
Mutta moninpeli sen sijaan toimii reippaasti paremmin kuin kolmosen jälkeen tulleissa tekeleissä! Paha sanoa, kuka siellä tuotantotiimissä uskalsi sanoa, että voisi jättää kaikki turhat supersuojat ja jetpackit pois, mutta hyvin pelittää. Sprintistä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin kenttäsuunnittelun kanssa toimii sen verta hyvin, että äkkiä siihen tottuu. Ranking-systeemi ei tunnu koskaan antavan samantasoisia vastustajia vastaan, mutta se onkin sitten ainoita epätasapainossa olevia asioita pelissä. Vaikka verrattuna H2 ja H3 nettipeleihin muuttujia on enemmän, silti kunnon 1v1-taisteluita battle riflejen kanssa on paljon. Ja vanhan kunnon Halon peluun tuntu on taattu.

Todella kova yllättäjä nettipelien saralta, sitten pitäisikin odottaa joululomaa jotta pääsisi Fallout neloseen käsiksi, kun ei opiskelujen ohella viitsi sitä aloittaa...
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Tabletit (ne muut kuin iPad) : 07.09.2015 19:46
Nexus 9 julkkareista näyttäisi olevan jo melkein vuosi, onkos tässä ajassa kerennyt tulemaan kovempia tabeja markkinoille? Sony xperia z4 liian tyyris, nexuksen kun repii netistä jo kolmensadan pintaan. Niin ja siis ihan opiskelun ohelle käyttöön pitäisi tabletti saada.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelitarjoukset : 16.04.2015 20:07
Ehdottomasti. Fiilistä nimenomaan riittää. Suosittelen molempia.

No perhana, laitanpa siis bundlen lataukseen!
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 16.04.2015 17:21
Xbox Onen kaupassa ois Metro-pelit kympin kipale, onko ostamisen arvoiset? En ole sarjaan koskaan tutustunut, eikä ihan perus putkiräiskintä kiinnosta, mutta jos peleissä on fiilistä ja kustomoitavaa niin joskus tulisi varmaan pelattuakin!
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.02.2015 00:20
Vaikka olinkin lukenut paljon haukkuja nettipelin toimivuudesta julkaisun aikoihin, uskaltauduin kuitenkin ostamaan Halo: Master Chief Collectionin kun halvalla sain. Viimeisimmät pelaamani nettiräiskinnät ovat olleet Advanced Warfare, sekä Black Ops 2 ja auta armias kun jäi hyvä maku suuhun nettipelaamisesta pitkästä aikaa! Muutaman pelin ehdin vasta ottaa, nekin luonnollisesti Halo 3 puolella, sitähän tuli aikoinaan lukemattomat tunnit tahkottua, mutta vielä ei ainakaan tullut mitään valittamisen arvoista vastaan. Tuli koettua palkitsevimmat spreet, multikillit ja otteluvoitot miesmuistiin! Onneksi pelaajiakin tuntuu olevan paljon, ottelut ainakin löytyivät hetkessä.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 18.02.2015 20:17
Tuli napattua Alien: Isolation Xbox Onen tarjouksista! Mitään en ole ehtinyt itselleni pelistä spoilata, vähän lautaa selailemalla löysin yleiseksi ohjeeksi, että hardilla kannattaisi pelata. Jos boxin versiosta kuitenkin tuo uusi Survivor-vaikeusaste löytyy, mistä joku olikin tänne kuvan jo laittanut, kannattaako sillä startata? Myöskin, season passin DLC:ihin ei taida yksinpelikamaa kuulua, sekin ois tarjouksessa.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 04.06.2014 22:32
Dark Souls ilmaiseksi ladattavana gold-jäsenille.

Itse latasin ja aloitin eilen, vaikutti olevan puhdasta timanttia!
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 12.05.2014 12:43
Vois kyllä olla välivuosi kisoista aina talviolympialaisten aikaan. Talviolympialaisissa saa pitkästä aikaa nähdä kun maiden oikeat ykköskokoonpanot taistelevat, tässä taas niin pelaajat kuin tuloksetkin ovat aivan mitä sattuu. Nyt pitää myöskin tottua siihen, että suurin osa peleistäkin maksukanavien takana ja ilmaisselostajaa kuunnellessa tulee ihan Kaitsuakin ikävä.
Onneksi enää tasan kuukausi jäljellä tämän vuoden oikeisiin MM-skaboihin!
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 08.05.2014 23:36
Pakkohan se on myöntää, että Halot ovat varmasti puisevaa pelattavaa yksin. Halo 3:n kampanja oli kuitenkin menevää viihdettä co-opissa, varsinkin kun hyvät split-screen pelit ovat nykyään harvassa. Sääli että nettipelit ovat menneet yhä huonompaan suuntaan, niin ei jää enää mitään syitä Haloja jatkossa ostaa :(
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.04.2014 11:57
Trials Fusion. Samaa paskaa paskemmalla kuorella.

Huom. paskalla en tarkoita, että peli olisi paska. Hyvä peli kyseessä, mutta ei tarjoa hirveästi uutta. Lisäksi uudet kuoret (futuristisempi teema) on paljon huonompi kuin aikaisempi rokahtava teema. Kaiken kaikkiaan Trials Evolution tuntui paljon hiotummalta paketilta. Ubisoft on varmaankin päässyt hämmentämään RedLynxin tyyppejä sen verran, että samaa tasoa ei pystytty pitämään.

Itseäni ihmetyttää myös uusi 20€ hintalappu. Edellinen maksoi vielä sen perinteisen 1200MSP verran (15e?) ja oli täynnä sisältöä myöskin ladattavien kenttien avulla. Nyt jos mitään merkittävää uudistusta ei ole tehty mutta hinta korotettu, niin enpä taida ostaa, vaikka Trialseista nautinkin. Sen verran nopeasti menee nykyään noi arcade-pelitkin alennukseen...
18  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 09.03.2014 17:50
Näemmä vaikutti muihin laitteiseeni, paitsi Smart-TV:n Netflix-appiin. Sääli, siitäpä pääasiassa flixini katselen.
Ootko ajanu kaikki telkkarin päivitykset? Mulla ainaki vaikuttaa myös telkun appiin.

Kuin myös.

Löytyykös teiltäkin Samsungit? Äsken kun software updatea koitin, niin ei mukamas nettiin yhdistänyt, vaikka Smart Hub toimiikin. Pakko siis koittaa väsätä, monesti esimerkiksi Breaking Badia katsoessa keltaiset tekstit olivat hyvin häiritsevät.
19  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Netflix - suositukset ja muu löpinä : 09.03.2014 14:19
http://www.mbnet.fi/artikkeli/oppaat/kustomoi_netflix_paremmaksi_tiesitko_nama_kymmenen_temppua

Tässä oli muutama ainakin mulle uusi asia. Ainakin se, että tämä ominaisuus on tuotu nyt itse pääsivuun ja että se vaikuttaa KAIKKIIN toistolaitteisiin. Mahtavaa!

Lainaus
6. Vaihda keltainen tekstitys vähemmän ärsyttäväksi

Netflixin tekstitystä on voinut muuttaa mieleisekseen vasta vähän aikaa sitten. Tekstityksen fonttia, varjostusta, kokoa ja väriä voi vaihtaa kohdasta “Oma tili” ja “Tekstityksen ulkonäkö”.
Muutokset tehdään Netflixin selainversiossa, mutta vaikuttavat myös katsottaessa muilla laitteilla.

Näemmä vaikutti muihin laitteiseeni, paitsi Smart-TV:n Netflix-appiin. Sääli, siitäpä pääasiassa flixini katselen.
20  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 19.01.2014 16:25
Chelsea vs ManU

Mourinho ei ole hävinnyt Stamfordilla koskaan. 70 matsia jokaisesta voitto tai tasapeli. Chelsea taas ei ole hävinnyt ManU:lle viimeiseen viiteen kohtaamiseen. ManU sen sijaan on syöksykierteessä ja pelaajapulassa.

1,67
-1 2,75
-2 5,75
-3 11,00

Itse laitoin -3. Toisaalta ManU:n kerroin 5,50 on myöskin kokeilun arvoinen. Chelsean fanina tykkään silti pelata omia.

Manun hyökkäyspäädystä puuttuu myöskin sekä Van Persie että Rooney. -1 tselssille pitäis napata kyllä!
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: No risk no fun - Lets gamble! : 27.11.2013 16:12

Van Persie kyllä kenties ManUn tärkein pelaaja, mutta eiköhän kertoimessa eniten paina joukkueen huono menestys tällä kaudella. Fergusonin lähtö on huomattavissa, viime kauden voittajajoukkue on kovalla taistelulla vain jaetulla kuudennella sijalla ja takeltelua näkyy joka kierroksella.
22  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 27.11.2013 15:43


Tänään ekat ennakkotilaajat saa jollansa ja kyllä nyt himottaa kun on 3v jälkeen älypuhelimeni tullut tiensä päätyyn. Tosiaan Android-sovellukset toimii jollassa ja käyttöliittymä vaikuttaisi ainakin erikoiselta! Pitää kuitenkin lukea ensin käyttäjäkokemuksia ja itsekin testata ennen kuin ostaa, mutta kyllä lupaavalta näyttää!
23  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Android - Se ainoa oikea vaihtoehto parhauteen : 24.11.2013 18:14
Reilu kolme vuotta käyttöä kestänyt Samsung Galaxy S:ni vetää viimeisiä henkäyksiään ja uusi puhelin pitäisi siis hommata. iPhonen suuntaan en ole kääntymässä ja kysyisinkin, onkos muita fiksuja vaihtoehtoja kuin SGS3 ja SGS4?
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 15.11.2013 15:27
Kreikka vs Romania 4,15

Tossa vois olla kanssa singlen paikka. Kaksi sysipaskaa jengiä vastakkain, ei millään voi perustella, että Kreikka olisi tässä joku kovakin ennakkosuosikki.  Romanialla kummikin voitot Unkarista (3-0) ja Virosta (2-0) alla. Kreikka sen sijaan on pelannut paskoja vastaan nihkeitä 1-0 tai 2-0 voittoja.

Vierasjengejä on tietenkin fudiksessa ikävä pelata. Se on jännä juttu, miten se kotietu vaikuttaa peliin.

Itse laitan Kreikalle ja Ranskalle. Romania ja Kreikka ovat molemmat varteenotettavia futismaita ja kannattaa tosiaan ottaa huomioon hieman muutakin kuin vain pari viimesintä matsia, jotka ovat molemmilla olleet huonoja maita vastaan. Kreikka kuitenkin "playoff"-maista tehnyt eniten pisteitä ja pelannut ennenkin menestyksekkäästi kotonaan. Paha kuiteskaan vielä kamalan varmaksi Kreikkaakaan kehua, kun kokoonpanot ei ole tiedossa.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Minkä seuraavan sukupolven konsolin aiot ostaa? : 14.06.2013 14:46
Tulin tänne poikkeamaan hieman linjasta. WiiU kiinnostaisi paljon, tai no, perinteiset Mariot ja Zeldat sieltä kiinnostaisi ja rahaa ei ole vain niiden takia nyt ainakaan konsolia ostaa, joten sen ostaminen jää sitten mahdollisten tarjousten varalle.
Xbox Onen ja PS4:n kamppailua on hieman tullut seurailtua ja oikeastaan kummallekaan ei ole ainakaan vielä yksinoikeuspelejä sen vertaa, että se päätöstäni muuttaisi. Satasen hintaerolla ei nyt väliä ole, jos otetaan huomioon että konsoli pysyy taas käytössä seuraavat kahdeksan vuotta. DRM-kiistat ovat olleet suuressa roolissa tässä kamppailussa yleisesti ja en vielä ihan varma olekaan onko ne Microsoftin vai isojen julkaisijoiden idea - jos jälkimmäinen vaihtoehto on oikea vastaus, nähdään rajoituksia varmasti PS4:lläkin.
Online-pakko ei kaada ostopäätöstäni, nykynenkin boxi ollut kokoajan netissä kiinni. Tärkein asia itselleni on nettiominaisuuksien toimivuus ja kätevyys, joissa viime sukupolvessa minun silmissäni xbox vei täysin - kätevä party chattaily ja yhdessä pelaaminen eivät oikein takkuilleet. Nyt ei oikein ole kuvaa, miten kumpikaan konsoli nettihommat hoitaa, se on se suurin vaa'an kallistaja minulle. Ohjaimessa näyttää xbox edelleen vievän ja tällä hetkellä luotan kuitenkin Xbox Onen toimivuuteen ja ehkäpä sen ostankin kohuista huolimatta. Tietenkin asia on vielä täysin auki, sillä käyttöliittymistä ei ole tullut mitään julki.
26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 07.06.2013 12:06
Mites porukka veikkaamassa futiksen maaotteluita? Muun muassa Italian 1,9 kerroin Tshekkiä vastaan houkuttelisi hyvin paljon...
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 26.04.2013 20:23
Ainoa varma tänään on eurojackpot! 12 miljoonaa varmaa rahaa.

Pöh, veikkausaika meni jo eli en voi antaa onnennumeroitani peesattavaksi... Nyt meni paljon rahaa monelta sivu suun.
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 25.04.2013 22:09
Tänään rahat ottawalle, Karlsson vihdoin takaisin kentille!
29  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 24.04.2013 22:27
Eilen pitkästä aikaa änäriä veikattuani totesin että parasta jättää ne hommat sikseen kunnes playoffit alkaa. Ja niistäkin ekat pelit varoen.
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No risk no fun - Lets gamble! : 15.04.2013 22:19
Dortmundin voittoa pitäisin jo pienenä ihmeenä, vaikka ei sekään nyt sysipaska ole. Voitti toisen ottelun Realia vastaan.

Hah! Dortmund ei yhtään champparipeliä hävinnyt ole, Realinkin tosiaan voittanut ja hullussa vireessä koko joukkue! Itse vähiten uskon realin voittoon, omat rahat laitettu Bayernille ja Dortmundille.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 11
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines