Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Paradox Interactiven pelit : 07.07.2007 18:57
Olen tässä alkanut miettiä Heart of Iron II:n hommaamista ja nyt olisi kysymys sitä pelanneille, että kannattaako Doomsday–lisäri hommata myös? Se kai pidentää peliajan vuoteen 1953:n asti. Mitäs muuta se lisää?

Playssa olisi muuten myynnissä Hearts of Iron Anthology, jonka mukana tulee alkuperäinen HoI, HoI II ja Doomsday. Vaikuttaisi aika hyvältä.
Ensinnäkin kerron, että Doomsday ei ole pelkkä lisäosa vaan sisältää alkuperäisen pelin, eli tavallisen Hearts of Iron 2:sen ja Doomsdayn hankkiminen on typerää. Tiedän, että tämä kuullostaa oudolta ja yllätyin itsekin kun käynnistin Doomsdayn ensimmäisen kerran (ei ollut HoI2 asennettuna silloin). Paradox ilmeisesti halusi loistavaa asiakaspalvelua, mutta onhan se hieman väärin meitä kohtaan, jotka hankimme HoI 2:sen heti kun se ilmestyi ja ostimme myöhemmin myös Doomsdayn. Hearts of Ironin ensimmäistä osaa en ole pelannut kertaakaan sen jälkeen, kun toinen osa ilmestyi eli sen takia ei anthologya kannatta hankkia. Hearts Of Ironista on ilmestynyt myös Doomsday Armegeddon, mutta se näyttäisi olevan vain nettimyynnissä, eikä sitä saa levyillä. Itse en ole kuitenkaan tätä päivitystä testannut, vaikka sen pitäisi pidentää peliaikaa ja maksaa vain 5€.

Tiivisettynä: Anthologyssa näyttäisi tulevan ainakin kartta ja muuta vastaavaa, eli jos haluat lisäsälää niin osta Anthology, mutta jos pelkkä pelaaminen  riittää niin hae Doomsday lähimmästä pelikaupasta.
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 28.06.2007 23:20
Games for Windows Live on kaukana ylivoimasesta ja Alan Wake on myös minun odotetuimpia pelejäni, mutta miksi en pelaisi Haloa kunnon grafiikoilla ja tähtäyksellä kun se on nyt minulle mahdollista.
Kunnon grafiikoilla? Oletko sattumoisin nähnyt Halo 2:sta PC:llä? Minä nimittäin näin ne grafiikat jo vuonna 2001. Ehkä laiskin PC–käännös vähään aikaan.
Silti paremmat kuin boxin grafiikat.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 28.06.2007 18:08
Milloinkas SC4 muuten ilmestyy. Hyllystä löytyy jo SC2 Cubelle ja SC3 pleikalle, että taitaa mennä Xbox360 hankintalistalle, että pääsee pelaamaan yhtä parhaimmista mättöpeleistä. SC ownaa tekkenin sanoivat muut mitä tahansa.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Paradox Interactiven pelit : 28.06.2007 18:04
Paradox Interactive on kuuluisa historiallisista strategiapeleistään, jotka ovat ehdottomasti genrensä huippua. Pelit ovat raskaita ja näyttää siltä, että vain harvat niitä harrastavat. Itsellä löytyy hyllystä ainakin Hearts Of Iron 1&2, Crusader Kings, Diplomacy, Galactic Civilizations 2 ja Europa Universalis 3. Paradox on pelivalmistajien aatelia ja kaikki muut yritykset saisivat ottaa mallia tämän firman toimintatavoista. Pelit ovat usein halpoja ja useimmat saa uutena jo melko pian ilmestymisen jälkeen noin 30 eurolla. Pelit toimivat ilman levyä, joten levyt pysyvät uutta vastaavassa kunnossa. Peleihin ilmestyy uusia päivityksiä vielä vuosia niiden julkaisun jälkeen ja niiden sisällöllinen rikkaus on vertaansa vailla. Kysynkin siis ovatko muut lautalaiset tutustuneet näihin pelimaailman helmiin.
5  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 28.06.2007 17:43
Games for Windows Live on kaukana ylivoimasesta ja Alan Wake on myös minun odotetuimpia pelejäni, mutta miksi en pelaisi Haloa kunnon grafiikoilla ja tähtäyksellä kun se on nyt minulle mahdollista. Olen pelannut konsoliversion melkein läpi toiseksi vaikeimmalla kun Killerbone kerran raahasi boxin meille. Osaan tähdätä padilla oikein hyvin, mutta mikään nautinto se ei ole. Vaikka hiiri onkin tarpeellisimmillaan juuri mainitussa Counter-Strikessä, niin auttavat salamannopeat refleksit ja lukuisat headshotit kaikissa peleissä.

Mitä tulee XP:n kaatumiseen niin se on tapahtunut minulle kaksi kertaa samalla tavalla. Olin juuri sammuttamassa konetta, kun sähköt katkesivat yhtäkkiä jolloin windows jostain syystä korruptoitui ja jumitti aina kesken käynnistyksen. Kun laitoin Recovery levyni (jota olen käyttänyt noin kymmenen kertaa erittäin hyvällä menestyksellä) kone alusti asemansa ilman lupaa, vaikka normaalisti sen olisi pitänyt korjata windows poistamatta mitään.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Anime ja manga : 28.06.2007 17:16

Hellsing Ultimate..............Hellsing: The legend of the Vampire Hunteria

Kerroppa noista lisää. Ultimate on ilmeisesti joku toinen versio TV-sarjasta joka on lähempänä mangaa vai? En nimmittäin ole kuullut kyseisistä teoksista. Pikasella Wikipedia vierailulla sain tuollaista tietoa :)
Hellsing Ultimate OVA menee todellakin mangan tarinan mukaisesti ja kyseistä sarjaa on ilmestynyt 3 noin 45min pituista osaa. Ensimmäinen osa käsittää Serasin muuttumisen vampyyriksi sekä Alucardin ja Andersonin taistelun. Toisessa osassa Valentinen veljekset hyökkäävät Hellsingin päämajaan ja kolmannessa osassa on hotellin verilöyly ja Milleniumin ensiesittely. Sarja on melkoisen verinen ja yksi parhaista animeista joita olen nähnyt. Suosittelen.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 28.06.2007 17:09
+Pääsen käsiksi uusiin peleihin kuten Halo 2:seen

Vau mikä onnenpäivä.  :( Ihme, ettei Pongia sisällytetty noihin Microsoftin DX10-ihmeisiin.
Halo 2:sen PC versio on täysin eri maailmasta kuin joku xboxroska jota konsoli tuskin jaksaa pyörittää ja totuushan on, että mikään konsoli ei pärjää PC:lle kun on kyse räiskintäpelien pelaamisesta.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Windows Vista : 27.06.2007 21:29
Tuskin kestää kovin kauan ennenkuin DX10 tulee pakolliseksi kaikkiin uusiin peleihin ja silloin XP:n aika pelikoneen käyttöjärjestelmänä on ohi. DX10:n hyödyt ovat kiistattomat ja sen mahdollistamat grafiikat upeat, mutta kyllä tulee pelaamiselle hintaa kun Vistan ostaa. Microsoft ei ole ainoa joka rajoittaa pelinsä Vistaan, sillä eikös Remedyn Alan Wake ja monet muut ilmesty pelkästään Vistalle. Syynä tähän on juuri tuo DX10, jota ilman koneet eivät jaksaisi pyörittää sen tason grafiikoita. Olen kylläkin edelleen sitä mieltä, että DX10 saisi ilmestyä myös XP:lle, mutta niinhän ei tule koskaan tapahtumaan.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Tulevia elokuvia : 27.06.2007 18:38
Odottamani elokuvat taitavat suurin osa olla vielä tuotannossa tai vasta alkutekijöissään. Pidin huomattavasti Silent Hill elokuvasta, joten toinen osa on pakko tarkastaa. En tiedä onko PotC 4 jo tuotannossa, mutta huhujen mukaan elokuva on tulossa, joten sekin on listallani. Kaikista suurin mielenkiinnon kohteeni on kuitenkin ollut jo muutaman vuoden ajan neljäs Indiana Jones joka saa näillä näkymin ensi-iltansa 2008. Viimeiset kolme elokuvaa olivat mielestäni loistavia joka suhteessa ja viimeisin elokuva on melkein yhtä vanha kuin minä. Harrison Ford on yhä pääroolissa ja onkin mielenkiintoista nähdä miten lähes 70-vuotias näyttelijä jaksaa toimintaroolissaan.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fable2 : 27.06.2007 18:06
Nykyäänhän on suurinta muotia luvata roolipelejä, joissa pelaajan valinnat vaikuttavat maailmaan. Luvattiinhan Fable ykköseenkin kaikenlaista valintojen seurauksista, mutta lopulta selvisi, että kyse oli vain hyvyys tai pahuuspisteiden keräämisestä, jotka sitten muuttivat hieman sankarin ulkonäköä, eli melkoinen pettymys. Peli viihdytti minua yhden läpipeluun verran, mutta lupauksiaan se ei lunastanut. Suhtaudun siis erittäin skeptisesti toiseen osaan ja todennäköisesti tulen kalastamaan sen jostain alelaarista.
11  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Windows Vista : 27.06.2007 17:55
XP kaatui viime viikolla ja formatoi koko koneen, jolloin viimein kyllästyin kyseiseen käyttöjärjestelmään ja päätin hankkia Vista Home Preniumin. Nyt olen tutustunut uuteen käyttikseen noin viikon ja voin todeta olevani tyytyväinen ostokseeni. Ovatko muut lautalaiset kokeilleet kyseistä käyttöjärjestelmää ja jos olette niin mitä mieltä olette siitä. Itse voisin näin lyhyen testauksen perusteella kertoa seuraavista kohdista.

+Tyylikäs ulkonäkö.
+DirectX 10 ansiosta voin nauraa pleikka 3:sen grafiikoille, mutta olisihan tämän voinut julkaista XP:llekin.
+Helppo käytettävyys.
+Home Preniumissa on oletuksena kaikkea mukavaa kuten mediacenter (XP:ssä sain vain demon).
+Pääsen käsiksi uusiin peleihin kuten Halo 2:seen ja Alan Wakeen.

-HINTA. Preniumin pelkkä päivityspaketti XP:n omistajille maksoi 240€.
-Syö valtavasti tehoja. Pelkkä käyttiksen pyörittäminen vaatii 500mb RAM muistia. Itsellä tosin on 2gb eli ei se paljoa tunnu.

? XP:n tietoturva oli mitä sattui ja tuskin ongelmaa on korjattu vistan suhteen vaikka microsoft niin väittääkin. Vistan mukana tulee uutena Windows defender, mutta luotan silti mieluummin muiden valmistajien tarjoamiin tuotteisiin.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines