Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
1  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 14.01.2012 23:29
Ei nyt oikein luonnistu tähän sarjaan osallistuminen. Yritin Unkarin kisaan osallistua, peli valittaa "connection failed"ia. Lisäksi opinnot vielä painaa päälle, joten aikaa jää niukalti :/ En todennäköisesti osallistu enää.
2  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 10.01.2012 19:39
Mukana ollaan!
3  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 07.01.2012 12:25
Tuli menoja enkä kerenny ilimottamaan etten pääse kisaan, sori. Koitan keretä ens kerralla mukaan, tai ainakin ilimottaa jos en pääse.
4  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2011 -online : 04.01.2012 17:27
- CokeFIN
- Kindies
- Masa
- Ieponi
- Vans_Boyy
- Super-Jesse12
- Jo-_hannezz
- Tohveli

Mukana.
Ajetaanko samoilla säännöillä kuin PLF1- sarjassa, eli siis ajolinja, automaattiset vaihteet ja TC päällä halutessaan, muut pois? Ja siis samoilla autoilla kuin millä ajamme sarjassa, vai?
5  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 02.01.2012 23:48
Hyvä että saadaan lisää kuskeja ja mukava saada tallikaveri kun Eikka y:kin joutui perumaan ainakin viime kisan :) Tervetuloa vaan kaikki!

Tuosta useampi kisa viikossa-ajatuksesta sen verran, että se voisikin olla ihan hyvä ajatus, mutta mielestäni niiden ajankohdasta voitaisiin keskustella. Ainakin viikonlopulle voisi olla se pääasiallinen kisa, joka ajetaan viikottain ja jos porukalle passaa, niin voitaisiin ajaa silloin tällöin myös viikolla. Itselleni ei välttämättä arkena passaa varsinkaan nyt kun lomakin alkaa loppua.
6  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 31.12.2011 13:36
Voiiko niinkin tehdä että aloittaa kisan eri renkailla kun mitä niil mil ajo a-ajol. Esim, tos kisassa kulutin pehmeet renkaat 88% a-ajos ja lähdin niillä kisaan. Voinko ennen kisaa laittaa tuoreetkin pehmeet alle :o Niin ja onko kisoja siis vain kerran viikossa? Olisi hyvä jos kisoja olisi vaikka MA ja PE

Ainaki 2010:ssä oli sillai et jos jäi kuudeneksi aika-ajoissa (tai sitä huonommaksi) niin pysty vaihtaan uudet renkaat kisaan
Sääntöhän kuuluu siis, että kaikki kymmenen Q3:een päässyttä kuskia joutuvat starttaamaan kisaan täsmälleen samoilla renkailla, millä ajoi aika-ajoissa nopeimman kierroksensa. En sitten tiedä miten multiplayerissä tämä toimii. Siinähän on vain yksi aika-ajo osio, joten olisiko sitten niin, että kaikki lähtevät niillä renkailla joilla ajoi nopeimman aikansa, vaiko vain 10 parasta. Mikäli kuskeja on siis enemmän kuin se 10. Tällä kaudella F1:ssähän monet pienempien tallien kuskit jättivät Q3:n kokonaan ajamatta vaikka pääsivätkin Q3:een säästääkseen renkaita ja he saivat silloin valita millä renkailla lähtee.
7  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 30.12.2011 22:15
Suht. hyvin meni kisa omalta osalta. En oo koskaa oikein tykänny Suzukasta, joten siihen nähden ok tulos. Startissa onnistuin nousemaan hieman, mutta s-mutkien jälkeen ajauduin hieman nurmelle ja pyörähdin keskelle rataa ja ilmeisesti Ferrari ajo mu kylkeen. En sitten tiiä miten hänelle kävi, mutta iteltä etusiipi irti ja rengas rikki.
Kävi tuuri turva-auton kans. Kiekka pari stoppin jäläkeen tuli turva-auto ja kerkesin juuri ja juuri saada letkan pään kiinni ennen kuin turva-auto lähti radalta. Hyödyin siinä n. minuutin. Pääsin parin sekunnin päähän Jo_hannezzista ja onnistuin nousemaan hänen edelle hänen tehtyä pieni ajovirhe. Siinä sitten oli pientä kymmenystaistoa hänen ajellessa parin sekunnin päässä mun takana mutta lopulta jouduin taipumaan.

Sitte spinnasin vielä sen yhen jonne-force-india kuskin takia. MIKÄ SILLÄ ON, ei osaa väistää.. Suoralla menin sen rinnalle DRS auki ja se työntää mut nurmelle.. "penii, heitä se banaanisaarelle".
Minä se olin. Meillä oli useampaanki kertaan vähän taistelua radalla, mutta ite en ainakaa tuommosta tilannetta muista, että oisit tullu rinnalle ja sitte oisin työntäny sua nurmelle. Yks tilanne oli ainaki semmone, että yritit ulkolinjalta lähtiä ohittamaan mua pääsuoralla. Ite ainaki pysyin täysin ajolinjalla, mikä on siinä pääsuoralla aika lailla vasemmassa reunassa. Näpyttelin vähän väliä taakse kattomis-nappia ja oisin kyllä antanu myöten sen verran mitä oisin pystyny, mutta jostaki syystä yritit ohittaa ulkolinjan puolelta, missä ei missään vaiheessa siinä tilanteessa ollu tilaa ainakaan kahelle autolle. Sori, en kuitenkaa tarkotuksella yrittäny sua missää vaiheessa kiilata.
8  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 30.12.2011 18:55
Jos joku selkeästi käyttää näitä oikaisupaikkoja hyväkseen, niin siitähän voitaisiin laittaa omia penaltyjä, esim. vaikka aikasakkoa kisan jälkeen, jos peli ei itse älyä ainakaan toistuvista rikkeistä rangaista. Nämä kisathan kuitenkin aina kuvataan vai? Yhden kuskin kuvakulmasta ei tietenkään kaikkea näe, mutta jos vaikka ajaa jonkun perässä joka jatkuvasti oikoo, niin silloin voitaisiin antaa hänelle kisan jälkeistä time penaltya, mikäli oikomisista on todisteita, eikö? Ekassa mutkassa ja startissahan tietenkin aina sattuu ja tapahtuu, niistä tuskin tarttee alkaa mitään rangaistuksia jakelemaan. Ellei sitten joku selkeästi aja toiseen pahki tai vaikka oikaisee selkeästi vaikka radallakin olisi ollu tilaa ja näin hyötyy oikaisustaan. Hieman on huonosti toteutettu tuo rangaistusten jako, vaikkakin hyvä ettei sentään joka ikisestä pienestä hipaisusta rangaista.
9  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 30.12.2011 18:06
Tänään Japanin kisa kello 20:00.
Uusille tiedoksi (ieponi,Tohveli) että kun ilmoitatte että tuutte mukaan sarjaan ni kertokaa minkä auton otatte eikä että ei ole mitään väliä.
Sanoinki jo aikasemmi, että ajan Force Indialla. Oon tulossa sillon kaheksalta, että mulle ei ainakaan aikasemmin käy, jos sitä suunnittelette.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelaajalaudan virallinen lasipe-- siis Minecraft-ketju : 29.12.2011 00:59
Kumma kun Minecraft ei ole enempää herättänyt keskustelua.

Itse on tullut pelattua tätä jo pidemmän aikaa ja jokunen kuukausi ostin Minecraftin itselleni ja on tullut paljon pelailtua. MAhtava peli on kyllä kyseessä. Minecraftihän tosiaan valmistui noin viikko sitten ja paljon on menty eteenpäin, paljon on saatu uutta sisaltöä. Peli jaksaa kiinnostaa aina vaan ja jos tuntuu ettei keksi mitä tekisi, voi kokeilla modeja, joita riittää, tai etsii hyviä multiplayer servereitä, joita niitäkin riittää. Suosittelen kaikille. Ostakaa ihmeessä jos ette ole niin tehneet. 20 euroa ei ole paha hinta näin hyvästä ja laajasta pelistä.
11  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 26.12.2011 20:16
Mulle kelpaa mikä auto vaan, equalillako mennään vai? Eikös joku ole ilman tallikaveria tällä hetkellä tässä teidän sarjassa? Voisin olla hänen kanssa samassa tallissa. En ole ihan varma tosin tosta perjantaista, uuden vuoden suunnitelma vielä vähän auki, joten saa nähdä pääsenkö mukaan.

EDIT: Huomasinkin, että tuollahan nuo olikin ekalla sivulla kerrottu, mitkä autot on varattu. Voisin ottaa vaikkapa Force Indian.
12  Yleinen / Peliseura / Vs: PLF1-sarja Kausi 3 (Sarja jatkuu perjantaina kello 20!!) : 25.12.2011 19:58
Millos ois seuraava kisa? Voisin mahdollisesti osallistua tähän sarjaan, ainakin nyt joululomalla olisi aikaa. En kyllä pysty lupaamaan, että olisi mahdollista läheskään joka kisaan päästä, mutta yritän ehtiä mahdollisimman moneen.

Niin ja tunnus on siis erijoil10, saa lisätä, mutta jos teette sen, ilmoittakaa että olette Pelaajalaudan foorumilta.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 25.12.2011 01:54
Täällä taas pitkästä aikaa.
Ei tullut hankittua tätä peliä vielä, mutta saimpas sen joululahjaksi ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Ajattelin aluksi, että skippaan tämän kokonaan ja odotan 2012 versiota, jossa pitäisi olla melkoisesti paranneltu kaikkea, mm. turva-autoa. Olinkin siis yllättynyt, että jo tähän peliin jo jonkinlainen turva-auto ja ilmeisesti punainen lippukin(!) on saatu :o Jätin tarkoituksella katsomatta mitään ennakkovideoita tai edes Codemastersin paljastuksia, joten melko iso yllätys on se, miten paljon on menty eteenpäin viime vuodesta. 2010 on ihan kelpo peli, mutta sen helppous vaikeimmallakin tasolla ja muutamat pienet bugit söivät peli-iloa merkittävästi. Tämä vaikuttaa jo tunnin pelailun jälkeen paljon paremmalta.

Australian kisaviikonlopun olen ajanut ja Malesian aika-ajot ajettu niin ikään. Jo heti ensimmäisellä kierroksella huomasi, että paljon ollaan menty eteenpäin. Ajotuntuma on paljon parempi kuin viime vuoden versiossa. Rengasseoksissa on myös selkeästi eroja ja DRS:stä ja KERSistä on oikeasti mittava apu, vaikkakin niiden käyttö, varsinkin DRS:n, on aluksi hieman haparointia. Jos DRS:m kytkee mutkassa, voi olla varma että löytää itsensä nurmelta, joten se on hienosti toteutettu.
Myös vaikeustasoa on selkeästi parannettu. Williamsilla on oikeasti vaikeaa menestyä. Voi sitä tunnetta kun on perjantain harjoituksissa etsinyt kauan oikeita säätöjä ja aika-ajossa lyö tallikaverinsa puolen kymmenyksen turvin viimeisellä mahdollisella yrittämällä ennen ajan loppumista ja varmistaa paikkansa Q2:een ;D Kisassa olikin sitten rankkasadetta ja onnistuin nousemaan 17:stä ruudusta peräti 9:ksi asti. Se tuntui liki voitolta siinä tilanteessa, kun oli koko kisan saanut rankkasateessa Williamsilla hiki hatussa sormi KERSillä pitää Saubereita ja Renault'ta takanaan ;D
Mukavaa muuten, että lehtiartikkelit ja sähköposti on tehnyt paluun F1-peliin. Niitä on mukava lueskella. Tuntuu hiukkasen aidommalta, kun on oltava haastateltavana että lehtiuutisia luettavana.

Malesiassa on siis tosiaan aika-ajot takana ja kisa seuraavaksi edessä. Yritin primeilla Q1:ssä, mutta eihän siitä mitään tullut. Primeilla olisin ollut vasta ruudussa 23, kun taas heti kun vaihtoi tuoreisiin optioneihin, niin pitoa oli selkeästi enemmän. Ajoin omasta mielestäni mahtavan kierroksen, enkä usko että olisin yhtään onnistunut parantamaan, mutta se riitti vain 18. ruutuun ja jäin tallitoveristakin pari kymmenystä. Mahtavaa! Viimeinkin AI:sta on vastusta!

Miten muuten urassa tuon turva-auton kanssa? Itse en ainakaan huomannut, että sitä voisi mistään kytkeä päälle tai pois, yksittäisissä kisoissa kyllä sain sen päälle. Eikö sitä ole urassa lainkaan? Harmi, jos ei ole. Toinen juttu on tuo, että onko urasta saatu viimeinkin ns. loputon? Ainakaan missään vaiheessa ei pitänyt valita montako kautta aikoo ajaa ja talli vaihtoehdoissa mulla oli suoraan Lotus, HRT, Virgin, Williams ja Force India.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 19.06.2011 20:33
Moro taas teille pitkän tauon jälkeen! Ollut ongelmia netin kanssa kauan, mutta nyt on saatu kaikki taas pelittämään. Pitkästä aikaa pääsin ajamaan onlineenki formulaa.

Mutta itse aiheesta: itseäni ei kovin kiinnosta tämä 2011, oon innostunut uudestaan pelaamaan 2010:n uraa, aloitin joku aika sitten alusta ja nyt menossa 3. kausi ja autona McLaren. Muistan miten tätä 2010:ä tuli teidän kanssa odotettua, siinä oli sitä kunnon odotuksen tunnelmaa, vaikka peli lievä pettymys olikin ;D Tulee varmaan jossain välissä kuitenkin hommattua tuo 2011, luen kuitenkin arvosteluja ja muiden mielipiteitä siitä, ennen ku ostan sen. Vielä riittää tekemistä tässä 2010:ssäkin. Täytyy sanoa, että oon kyllä hiukan epäileväinen tämän suhteen. Kyllähän kymppiäkin hehkutettiin ja ylistettiin maasta taivaisiin. Eihän se huono kyllä ollut, mutta paljon jäi parantamisen varaa. Kuulostaa silti aika hyvältä ennakkotietojen perusteella. Kunhan vaan saisivat edes sen turva-auton mukaan. Mukava kuulla, että siinä voi itsellekkin tulla teknisiä ongelmia, tuo lisää jännitystä kisoihin. Toivottavasti tallipäällikkö on tehty järkevästi, että talli ei ala haukkumaan huonosta suorituksesta, jos keskeyttää tekniseen vikaan kuten 2006:ssa taisi olla. Mielenkiinnolla odottelen kyllä peliä.

tuleeko tähän peliin testi kuljetajan paikaa ura tilassa?

olisi kiva jos tulisi pikku lisä f1 pelin realistisuuteen

Ei ole testikuljettajia varmaan, kun oikeissa Formuloissa on testikielto. Realistista?

kiitos tiedosta
Olisihan se hyvä lisä sekin, että olisi mahdollista olla testi- ja varakuljettaja. Saavathan tallit kuitenkin suoratestejä ajaa, ellen väärin muista? Eipä siinä toisaalta pelaajalla olisi paljoa tekemistä.
15  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2010 -onlinepelit (PLF1 jne.) : 18.06.2011 17:41
En uskalla varmaksi sanoa, mutta todennäköisesti mukana.
Tohveli mikä sun psn? Sulon ja juhon tiiänki jo.
Sinähä oot se joka kutsu mut Pleikkarin kautta? Oon siis se erijoil10.
16  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2010 -onlinepelit (PLF1 jne.) : 18.06.2011 10:46
En uskalla varmaksi sanoa, mutta todennäköisesti mukana.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 18.06.2011 10:46
Moro taas teille pitkän tauon jälkeen! Ollut ongelmia netin kanssa kauan, mutta nyt on saatu kaikki taas pelittämään. Pitkästä aikaa pääsin ajamaan onlineenki formulaa.

Mutta itse aiheesta: itseäni ei kovin kiinnosta tämä 2011, oon innostunut uudestaan pelaamaan 2010:n uraa, aloitin joku aika sitten alusta ja nyt menossa 3. kausi ja autona McLaren. Muistan miten tätä 2010:ä tuli teidän kanssa odotettua, siinä oli sitä kunnon odotuksen tunnelmaa, vaikka peli lievä pettymys olikin ;D Tulee varmaan jossain välissä kuitenkin hommattua tuo 2011, luen kuitenkin arvosteluja ja muiden mielipiteitä siitä, ennen ku ostan sen. Vielä riittää tekemistä tässä 2010:ssäkin. Täytyy sanoa, että oon kyllä hiukan epäileväinen tämän suhteen. Kyllähän kymppiäkin hehkutettiin ja ylistettiin maasta taivaisiin. Eihän se huono kyllä ollut, mutta paljon jäi parantamisen varaa. Kuulostaa silti aika hyvältä ennakkotietojen perusteella. Kunhan vaan saisivat edes sen turva-auton mukaan. Mukava kuulla, että siinä voi itsellekkin tulla teknisiä ongelmia, tuo lisää jännitystä kisoihin. Toivottavasti tallipäällikkö on tehty järkevästi, että talli ei ala haukkumaan huonosta suorituksesta, jos keskeyttää tekniseen vikaan kuten 2006:ssa taisi olla. Mielenkiinnolla odottelen kyllä peliä.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 31.01.2011 19:42
Ja näin viime hetkillä kaatui oma osallistumismahdollisuus nettiongelmiin Pleikkarissa... Ärsyttää tuo että Pleikkari ei vaan jostain syystä yhdistä nettiin!
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 31.01.2011 16:04
Omalla kohdalla on aina epäselvää, että miten nämä varsinkin alkupäivät sopii kisapäiväksi, mutta nyt nähtävästi taas sopii ajot tänään itselle ;D Eli näemmä aika varmasti sitten klo. 20.00 peliaulassa.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 30.01.2011 21:55
Siis nyt vielä ilmoitellaan tänne? Jos näin, niin tulikin yllättävä este huomiselle, en taidakaan päsätä jos huomenna ajetaan. Ei ole vielä varmaa. Joka viikolla tiistai on varma ettei käy. Lisäksi nyt näyttäisi siltä, ettei maanantaitkaan käy. Jos mahdollista, niin ajetaan viikon puolivälissä, mutten tietenkään voi enkä halua olla esteenä mikäli muille sopii huominen tai ylihuominen.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 30.01.2011 17:48
Huominen käy tännekkin, tiistai ei käy ja muut ens viikon arkipäivät käynee myös. Kuka haluaa isännöidä kisan? Niin ja isännän täytyy muistaa ottaa tulokset ylös.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 30.01.2011 15:04
Vaikka sarjaa olisikin hyvä saada eteenpäin, eikä pysäyttää kokonaan pitkäksi aikaa, niin tuo on kyllä mielestäni reilua, että kiitokseksi hänen panoksestaan odotamme hänet Spahan.
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 29.01.2011 14:33
Sulo, eikö sinullakin ole ainakin yksi kisa, johon et ole päässyt osallistumaan? Ephramhan on ajanut kaikki kisat, joten siltä kannalta ainakin teillä menisi tasan. Tuo on kyllä totta, että Ephram on antanut isoimman panoksensa tämän eteen ja kuten varmasti muutkin, niin arvostan hänen paneutumistaan tähän sarjaan. Mielestäni voisimme kyllä ajaa ainakin yhden kisan. Muillakin on ollut sellaisia kisoja, joihin ei ole päässyt mukaan. On tietenkin ikävää, että tällaista sattuu. Tuostakaan ei voi olla täysin varma, että kauanko menee että Pleikkari on taas kunnossa.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 28.01.2011 22:32
Itse ainakin ajattelin, että jos iltapäivästä ajettaisiin, mahdollisesti n. 17.00 aikaan jos vain saataisiin porukkaa. Mullekkaan ei illasta sovi.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 28.01.2011 16:26
Kuulostaa olleen hyvät kisat :) Nyt kyllä alkoi harmittamaan etten itse päässyt mukaan :/ Pidettäiskö viikonloppuna toinen minisarja, jossa olisi myös KonsoliFINin porukkaa mukana? Ja käväisi muuten sellainen ajatus mielessä, että jos pidettäisiin jossain välissä jonkunlaiset Pelaajalauta vs. KonsoliFIN kisat? ;D Pelaajalaudalta ja KonsoliFINiltä saman verran porukkaa mukaan, max. 6 kummastakin, ja ajetaan Pelaajalauta yhtenä tiiminä ja KonsoliFINin porukka toisena. Mitäs mieltä olette?
Joo voishan tuo toimia. Mutta kummassa joukkueessa minä ajan  :lol:
Senhän voi katsoa esim. jos toisesta joukosta tulee vähemmän ajajia niin menet sitten siihen joukkoon?
Jep, siinä olisi se ongelma, että kummassa ajaisit, mutta tosiaan voisi tehdä niin kuin sulo ehdotti. Kyseleppä Player9 KonsoliFINin puolelta, jos porukalla olisi kiinnostusta tällaiseen.

Huomenna voitaisiin ajaa se pieni muutaman kisan sarja vaikka iltapäivällä. Olisiko osallistujia? Siihen olisi kiva saada myös KonsoliFINin sakkia.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.01.2011 22:21
Kuulostaa olleen hyvät kisat :) Nyt kyllä alkoi harmittamaan etten itse päässyt mukaan :/ Pidettäiskö viikonloppuna toinen minisarja, jossa olisi myös KonsoliFINin porukkaa mukana? Ja käväisi muuten sellainen ajatus mielessä, että jos pidettäisiin jossain välissä jonkunlaiset Pelaajalauta vs. KonsoliFIN kisat? ;D Pelaajalaudalta ja KonsoliFINiltä saman verran porukkaa mukaan, max. 6 kummastakin, ja ajetaan Pelaajalauta yhtenä tiiminä ja KonsoliFINin porukka toisena. Mitäs mieltä olette?
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.01.2011 18:30
En pääsekkään mukaan, sori.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.01.2011 16:31
Voisin ehkä osallistua jos tänään ajetaan sitten joku turnaus.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 25.01.2011 21:42
En voi varmuudella sanoa, mutta loppuviikko käynee itselleni. Lauantaina voitaisiin tosiaan ajaa päivällä kisa, jos vain porukalle sopii.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 24.01.2011 21:51
Sori erijoilille yhteentörmäyksestä!  :( jarrutin vähän liian myöhään
Juu, eipä mitään, näitä sattuu :)

Itselleni ainakin sopii, että Hyvärinen vaihtaa autoa, jos hän itse haluaa. Jospa silloin pystyisit taistelemaan ihan loppuun asti, vaikka auton suorituskyky romahtaakin melkoisesti.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines