Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Lurkkijat esiin : 29.03.2009 05:38
Myönnän, minä lurkin.  :(
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 30.04.2008 19:28
Jooppajoo

Tuli muistutettua itteä miksi tuota Super Paper Mariota ei ole pelannut kuukausiin. Vittu tuotakin kenttää mihin jäin, joku vitun puunsisus jossa pitäisi ylittää joku saatanan piikkiestepaska. Pyörin kymmenet gameoverit ympäriinsä. Takaisin hyllyyn.
Nyt on jotain pahasti vialla, jos Super Paper Mariossa vastaan tulee ylitsepääsemätön este.

Sen ylitsepääsemätön paskuus oli mulle ainakin este.
3  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kahvia tupakkaa... : 09.01.2008 14:39
Kahvista ja tupakasta tulee paskahätä. Paskahätä ei ole kiva.

EDIT: Tuhis hei, kaapelia saa laskettua ilman kahvia ja syöpäkääryleitäkin.

Häh kuka ei muka nauti "istunnoista" !? Hullu...
Aah, sitä nautintoa, kun ei ole mihinkään kiire, ottaa Aku Ankan ja antaa tulla vaan. Kiireettömät istunnot ovat niitä elämän pieniä suuria hetkiä.

Sitten muihin riippuvuuksiin. Kahvia join pienempänä, mutta lopetin sitten, kun huomasin, että en oikein tykkää siitä eikä se piristä minua lainkaan. Siirryin teenjuojaksi ja nykyään tapana on juoda iltakupponen vihreää teetä. Mitään riippuvuutta ei ole toki siihenkään.

Tupakkaa en ollut polttanut viime vuosiin asti yhtään henkosta. Sittemmin olen satunnaisissa illanistujaisissa sikarin vetänyt. Vesipiipulla makutupakan polttaminen on sen sijaan melko miellyttävää. Kämppiksellä on piippu ja omenatupakkaa ja mulla kolaa. Erittäin rentouttavaa puuhaa. Vesipiippuakaan en säännöllisesti harrasta, mitä nyt kerran tai pari kuussa, enkä aio itselleni sellaista ostaa, joten sivarivuoteen taitaa sen käyttö jäädä. Ja hyvä niin, sillä en usko, että vesipiipun polttaminen on oikeastaan yhtään sen terveellisempää kuin tavallisenkaan tupakan polttaminen, vaikka jotkut niin väittävätkin.
No siis kyllähän siihen veteen joitakin myrkkyjä jää varmasti. Terveellistä se ei silti ole. Tyttöystävällä on vesipiippu, mutta vähällä käytöllä, koska ei ole hyvänmakuista tupakkia siihen ja henkosia kiskoessa putkesta irtoaa jotakin tauhkaa suuhun. Vie meinaan aika tehokkaasti nautinnon jos saa syljeskellä tuhkaa pois suustaan  :lol:
4  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kahvia tupakkaa... : 08.01.2008 23:50
Tupakki ja kahvi maistuu kyllä. Kohtuuden rajoissa ja epäsäännöllisesti.
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 27.12.2007 23:25
Ei ole angiina, vaan kuulema aika jämäkkä nielurisatulehdus. Koko päivän olen nyt nukkunyt ja vetänyt tabuja naamariin, mutta ei ole vielä olo helpottanut.

No jos huomenna tai sitten ylihuomenna.  :???:
Ole onnellinen ettei ole pusutauti. Siinä kurkku turpoo jopa miltei umpeen ja on aivan helvetin kipeä. Tähän kylkäiseks jopa kolme viikkoa kestävä kuume, lihaskivut, turvonneet imusomukkeet ja perna. Jossain tapauksissa saataa iskeä myös maksatulehdus. Jotkut ovat joutuneet sairaalaan tiputukseen kun kurkun kautta ei mene mikään kiinteä ja nesteetkin melkosen kivun saattelemina.  Sanottamattakin selvää, että tuon taudin aikana miekkonen kuin miekkonen kutistuu ja alkoholia ei suositella otettavaks moneen viikkoon taudin loppumisen jälkeenkään. Virusperänen tauti joten siihen ei ole lääkitystä.
Kurkkupaise on vielä hooceempi versio pusutaudista. Varsinkaan, kun terveyskeskuslääkärit eivät tajua mistä on kyse. Nimim. 3kk putkeen yhtäjaksoisesti kipeenä.
6  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuinka löysit Pelaajalaudan? : 18.12.2007 15:50
Nintendo-foorumilla jollakin oli sigussa linkki tänne. Uteliaisuus vei voiton ja selasinkin tätä monta päivää ennen kuin rekisteröidyin. Kauhean aktiivinen foorumi-kirjoittelija en ole, enemmänkin luen mielenkiintoiset aiheet läpi. Jospa sitä innostuis enemmän kirjoittamaan jossain vaiheessa.
7  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 17.12.2007 14:49
aMSN on buginen paskakasa.

Kuinka niin? Ei mulla oo ollu 3kk aikana mitään ongelmia.
Jospa se on kehittynyt siitä millon mä sitä viimeks kokeilin. Todella sekava ja "ei-mäkkimäinen" softa. Rumakin kaiken lisäksi :D. Adiumin ulkoasu on muokattava ja ohjelma on muutenkin todella kevyt ja simppeli. En kyllä missään nimessä vaihtais sitä aMSN:ään, ellei olisi tarvetta mm. webbikameralle.
8  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kysy/vastaa raudasta : 17.12.2007 07:32
Adiumin miinuspuolina on hitaat tiedostonsiirtonopeudet MSN-tililtä toiselle ja ei ollenkaan webcam-tukea. Siitä huolimatta paras pikaviestintäohjelma macille. aMSN on buginen paskakasa.
9  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 16.12.2007 16:30
Vituttaa tää synkkyys ja pimeys. Pitäisi koulussa ottaa loppukiriä ja valmistautua kevään yo-kirjoituksiin, mutta tää kaamos imaisee kaiken energian ja tuntuu ettei mikään tule valmiiksi. Tuntuu että aika vaan valuu käsistä.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 14.12.2007 15:57
Resident Evil: Umbrella Chronicles tuli ostettua ittelleni joululahjaks. Nyt tarttis toisen wiimoten niin pääsis pelaamaan co-oppina!
11  Yleinen / Peliseura / Re: Wii Friend Codes : 12.12.2007 22:32
Nää, tällaista ketjua ei kaivata. Se on kaveri- eikä randomlista.
Kiitos tästä informaatiosta. Nyt voitkin painua vaikka vittuun.
Toni P. osaa terrorisoida jokaista palstaa minkä vaan kerkee. Terveisiä vaan Nintendo-foorumin puolelta!
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines