Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 18.10.2007 22:34
Päätin liittyä Silent Hill-kerhoon mukaan, kun mielikuvitus ei riittänyt parempaan. Pisteet sille, joka tunnistaa kyseisen naaman. Tuskinpa kovin helppo homma. :)
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä kehutaan pelihahmoja : 17.10.2007 23:13
Vaikka tässä ketjussa kehutaankin pelihahmoja, pitää aluksi hieman herjata muita pelimaailmasta tuttuja vipeltäjiä, jotta ylistykseni ymmärrettäisiin paremmin. Ensiksi tärkeätä on kuitenkin tietää, että olen suuren ja mahtavan Nintendon lojaali orja, joten käsitykseni on peräisin suurimmaksi osaksi vain Nipan konsoleiden peleistä. ;)

Ajatukseni siis on se, että suurin osa pelihahmoista on tylsää, ennalta-arvattavaa ja kliseistä harmaata massaa. Ja nyt en tarkoita sitä, että millainen hahmon ulkoinen olemus on, vaan miten hahmo käyttäytyy ja puhuu. Sankari, pahis, pelastettava ja sankaria ihaileva sivustakatsoja on jo liian tutuksi tullut asetelma pelien parissa. Vaikka kyseisiä pelejä en yleensä pelaa hahmojen takia, toivoisin vähän vaihtelua mukaan. (Ehkä pelaan vain vääriä pelejä.)

Kuitenkin nyt kehumisen pariin, vaikka huonoa sanottavaa riittäisi yllin kyllin. Runsas vuosi sitten löysin käsiini Phoenix Wrightin, minkä jälkeen käsitykseni pelihahmoista muuttui suuresti. Vihdoinkin peli, jossa hahmot herättivät mielenkiintoa niin paljon, että pelin kantavaksi voimaksi ongelman ratkonnan rinnalle nousi juuri pelihahmot. Mieleen painuvin hahmoista oli selvästi Miles Edgeworth, jonka salaperäisyys oli erittäin mielenkiintoista seurattavaa etenkin pelin viimeisissä luvuissa.

Muita mainitsemisen arvoisia pelihahmoja löytyy myös Monkey Island-sarjan peleistä, joita tuli pelailtua ennen konsoleille siirtymistä.

Niin ja ensimmäinen viestini laudalla, joten terve vaan kaikille.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines