Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 25.09.2011 14:33
E: toivon, että plf1 karsintoja ei ajeta ennen patchin julkaisua. Tällä hetkellä varmaan pahin bugi on se, että autosta saa ihan superauton laittamalla jousitusten stiffnesit kohtiin 11. Ajat paranee noin kahdella sekunnilla.
Jos tätä ei patchissa korjata, täytyy laittaa joku raja sille, ja toivoa että kaikki noudattavat sitä.

Tuo on hyvä pointti ja sen täytyy olla bugi. Ei tuo voi olla mitenkään tarkoituksellista. Jos on, niin fuck you codemasters. Big time.

Itse en halua käyttää hyväksi tuota aukkoa, vaan urassa pidän auton säädöt rehellisenä ja niin haluan pitää myös onlinessa. Mutta koskapa tuota on täysin mahdoton mitenkään valvoa, olisi karsintojen siirtäminen hyvä idea.  En viitsi kauheasti edes yleiselle online-puolelle mennä haahuilemaan, kun tieto tuosta bugista leviää ja pian kaikki hyödyntävät sitä.

Itse olen myös karsintojen siirtämisen kannalla. Tai olisi hyvä ainakin ensi viikko seurata miten CM reagoi tähän valtavaan bugien määrään. Jos saavat jotain pikaista patchiä liikenteeseen, niin siihen olisi hyvä ainakin odottaa. Tosin epäilen tätä vahvasti, ellei osa näistä ongelmista ole jo tiedossa ja jotain korjauksia jo tehty...

Tuo setup-ongelma ja oikominen vievät kaiken mielenkiinnon online-kisailuun, koska niitä ei pysty mitenkään järkevästi valvomaan.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 23.09.2011 19:18
Ja jos/kun löydätte lisää defektejä, niin käykäähän raportoimassa niitä CM:n foorumille, niin on edes jotain toivoa saada näitä korjattua... Peli on kuitenkin pääosiltaan sen verran hyvä, että parilla patchilla se kyllä saadaan loistavaksi:

http://community.codemasters.com/forum/f1-2011-tech-game-support-1420/471212-game-issues-reporting-thread.html

3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (julkaistu tänään!) : 23.09.2011 18:39
Kirjoittelempa fiiliksiä.

Nyt on noin kuutisen tuntia peliä takana. Alussa peli aiheutti todellisen "wow"-efektin, mutta siintä suunta oli kyllä laskeva.

Tuntuma ajamiseen on loistava. Perää sai jatkuvasti pidellä hanskassa ja enää ei voi ajaa 1/1-siivillä ihan joka radalla. Tässä on huomattavasti enemmän simulaation tuntua kun arcade-kaahailua. Force Feedback oli selkeästi parantunut. KERS ja DRS olivat loistava lisä. Välillä ratti oli täynnä sormia, mutta kyllä tuon pikkuhiljaa sisäisti. Grafiikkakin oli parantunut paljon ja radat ja autot näyttivät todella hienoilta.

Sitten alkoikin alamäki. Ihmettelimme kaverin kanssa kun jäimme lähes 1,5 sekuntia yhdessä nettipelissä Melbournessa kärkimiehellä. Rata on tuttu ja sitä on kyllä tahkottu paljon. Noh, huomasimme, että kyllähän radan pääsee vaikka kuinka nopeasti läpi kun oikomisesta ei rangaista juuri ollenkaan. Maku meni siinä samantien. Itsellä ei ole mitää aikomusta ajaa samalla tyylillä joka mutkaa oikomalla. Monet mutkat saa oikoa surutta nurmikon kautta ja niistä ei rangaista ollenkaan. Ajoin huvikseni kokeeksi ajan näin ja hyväksytty kierros oli hitusen päälle 1.22. Tarkka lukema ei edes tässä vaiheessa kiinnostanut ja rata vaihtui saman tien. Ainoa apu itselläni oli Medium TC. Ja realismi oli täysillä.

Ennen tätäkin ihmettelin jo huonoa ruudunpäivitystä. 24 autoa kisaan mukaan ja ruudunpäivitys on PS3:lla aivan onneton. Se vaikuttaa selvästi ajettavuuteen. Tämän on todella iso miinus, koska grafiikoille ei voi edes tehdä mitään...

Co-op championshipissä kaikki renkassarjat saa joka sessiossa tuoreina, jopa aika-ajoissa. Samaa vikaa ei näyttänyt normaalissa online -pelissä olevan. Online-pelin aulasta sen verran, että automaattinen starttaus on kyllä aivan hanurista. Eli ilmeisesti jos riittävän moni painaa Ready, niin lähdetään liikkeelle laskemaan aikaa, oli host painanut Ready tai ei. Ilmeisesti kymmenen pelaajan kohdalla käy näin. En ole vielä selvittänyt. Tästä johtuen on aika vaikea saada täyttä pakkaa kasaan, koska hätähousu-espanjalaisilla ei pinna riitä odottamaan kolmea sekuntia kauempaa. No toki näitä voi kyllä potkia pois, mutta silti...

Ja ajat oikeaan maailmaan ovat kaukana realistisista. Ajoin Monacon aika-ajossa huonon kierroksen 1.12.106. Vettelin paalu tänä vuonna taisi olla 1.13.556. Noh, ei tämä ole edes paha vielä, mutta nuo muut kyllä rassaavat. Etenkin tuo oikominen, jonka takia julkisten moninpelien into menee kokonaan. Aina löytyy se epärehellinen 25 % joukko, joka täräyttää mutkat suoriksi.

Co-opissa Spectator-viewssä väliajat ovat täyttä puutaheinää. Kaveri seurasi omaa kierrostani ja heti kierroksen alusta ajassani oli 20 sekuntia ylimääräistä. Itse pelissä ja varikon monitorissa ajat näkyvät kuitenkin oikein.

Ja ilmeisesti näitä defektejä on jo muitakin aikamoinen lista.

Noh, jatkamme testailua illemmalla.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (2 yötä julkaisuun) : 21.09.2011 18:16
GameOn ei ole vissiin saanut peliä postiin tänään, ainakaan tilaus-statukseni ei näytä muuttuneen millään lailla. Mahdollisuudet päästä viikonloppuna PS3-version kimppuun ovat siis aikalailla heikonlaiset.

VK:lla sama homma. Sen verran sain viestiä, että maahantuojalla on ilmeisesti toimitusvaikeuksia ja peli tulee vasta huomenna ainakin Ahvenanmaan Verkkokauppaan. Ilmeisesti toimittavat sen lentorahtina ja näin se olisi _ehkä_ perjantaina osalla ennakkotilaajista.
5  Yleinen / Peliseura / Vs: F1 2011 -online (ilmoittautuminen PLF1-karsintoihin käynnissä) : 08.09.2011 18:26
Laitetaanhan ilmoittautuen karsintaan.

Ronem (Ronem)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines