Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 16.02.2011 19:12
No eipä kai sillä kai mitään merkitystä ole, onko ketju josta laite on ostettu olemassa vai ei, jos ostotodistus on kuitenkin olemassa?

60 gigan pleikkareilla kai olisi vieläkin suhteellisen iso kysyntä PS2-emulaation takia. 40 gigasilla saattaa olla nihkeämpää.

Juu ei tuolla mitään merkitystä pitäisi olla, kun sen vaan suoraan maahantuojalle lähettää. Vähän epävarma vaan olen siitä, että vaikuttaako se mitenkään, kun on kovon vaihtanut. Tilanpuutteen takia vaihdoin ja itse laitteen ohjeissakin neuvotaan kovalevynvaihtoa. Vanha kovokin on vielä varmassa tallessa.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 3 : 16.02.2011 16:33
Tuo Epin tapaus tuo kyllä toivoa omalla tapaukselleni, joka sattui tänää. Muutamaa päivää vaille 3 vuotta vanha PS3:ni päätti järjestää mukavan synttäriyllätyksen ja levitä käsiin. Pienen googlettelun jälkeen totesin laitteeni menehtyneen pahamaineiseen Yellow light of deathiin ja päivän pelityksessä ollut LBP2 jäi myös sisään. Fan testin avulla sain onneksi pelin ulos, joten vitutus lieveni hieman. Laite oli myös 40 GB:n malli, mutta kovo oli vaihdettu, koska ei 40 gigaan mahtunut paljon paskaakaan. Vanha kovo on kuitenkin tallessa vielä. Kuitti on vielä hallussa, vaikka aika haalea vanhuutensa takia ja laitekin vielä Ephramin omaa tuoreempi. Savepoint-liikettä ei kuitenkaa enää ole olemassa, joten pääsen käymään suoraan jälleenmyyjän kimppuun. Toivottavasti oltaisiin yhtä reiluja kuin Epille, sillä ei yhtään kiinnosta kustantaa uutta laitetta, kun rahaa ei ole liikaa, vaikka duunia vähän lupailtiinkin.

Varmaan alan asiaa tarkemmin selvittelemään penkkarien ja risteilyn jälkeen ja tulee ainakin myös opiskeltua lukulomalla. Oiva syy myös ottaa tänään ja ja huomenna vähän enemmän.
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Mitä tapahtui tänään? : 16.02.2011 13:14
Kylmyyden takia odottelenkin jo vähän pelolla huomista penkkariajelua, kun ajellaan rekkojen kanssa kait ihan satamaan asti kiireen takia. Pitää ottaa näköjään vaatteiden lisäksi paljon viinaakin , jotta ei tule jäädyttyä rekan lavalle.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No, oletko autoihmisiä? : 16.12.2010 16:41
Kortti ollut noin 9 kk nytten ja varmaan keväällä kirjoitusten jälkeen aion suorittaa sen kakkosvaiheen ja ainakin ennen ensi kesän inttiin menoa ettei pääse unohtumaan. Välillä tulee ajeltua enemmän ja joskus vähemmän, mutta mukaavahan puuhaa se on. Lumeenkin olin jo tottunut, kun ajokoulun viime talven pahimpien kelien aikoina vedin, joten lumien tulo on oikeastaan mukavaa vaihtelua. Varsinkin kylmillä ilmoilla on usein mukavampaa mennä mukavasti autolla, kuin odotella pysäkillä, kun aikataulut muuttuvat lotoksi. Onpahan kerran ollut yllättävääkin hyötyä kortista, kun joutunut kaverin auton pois ajamaan. Sakoiltakin yllättävää kyllä vältetty. Autoilu helpottaa muutenkin elämää varsinkin lähtemisen kanssa, kun välimatkaa on enemmän kuin jonkin verran, sillä julkisten kanssa on kuitenkin usein hieman säätöä.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 18.11.2010 22:28
Tuo huoltokatkos näköjään antoi vielä minulle mahdollisuuden tulla karsintaan, mukaan kun tänää oli treenit kahdeksalta, niin voin tulla sitten uuten yritykseen mukaan jos ajankohta sopii. Ensi viikkoa kannatan myös, sillä huominen menee omalta osalta virossa.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 17.11.2010 17:58
Voisin tulla näihin formulan nettipeleihin mukaan, kun täältäkin tuo formula löytyy. Vasta vähän aikaa olen ehtinyt pelata joten aika tumpelo vielä tässä olen, mutta voisin silti tulla onneani koettamaan. Pleikkarille löytyy ja nettitunnus on Rirpe.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Digiexpo 2010 : 04.11.2010 16:10
Huomenna ja sunnuntaina tulee messuille mentyä, kun siellä avustajana pyörin. Lippuja löytyy kolme, mutta lauantain jätän suosiolla väliin, kun silloin tulee tehtyä muuta ja muutenkaan koko viikonloppua ei expoilla jaksa olla. Heti aukeamisaikaan paikalle menossa, kun vuorokin silloin alkaa. Messujen sisällöstä en juuri ole selvää ottanut, joten ihan jännä nähdä mitä kaikkea siellä tänä vuonna on.

Noita ilmaislippuja nyt tuntuu saavan, vähän joka paikasta, kun faijakin oli saanut pari lippua säbä/lätkä expoille, kun oli käynyt sportti thurmanilla.
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Rap-musiikki ja muu Hip-hop kulttuuri : 06.08.2010 15:45
Käväisin eilen poistamassa tuon Asfalttisoturin viimeisen hitaan ja on kyllä taattua Ruudolf laatua. Levyn tuloa olikin jo tovi odoteltu ja pitihän sen tulla jo viimeistään kesäkuussa. ;)

Parin kuuntelun jälkeen voi sanoa, että loistavaa ja hauskaa settiä on ja riimit pistävät väkisinkin hymyn huulille. Keikoilla kuultu Leijonakuningas laulu(nimikin on parhautta) on levyllekin asti onneksi päätynyt ja Anna takas kotiin on kenties levyn paras. "Pliis nörtit mä aion lanittaa, sillon vaimo jää narikkaan"= instant reps ja aivan loistavaa läppää. :D

Eihän levy nyt aivan tauotonta tykitystä alusta loppuun ole, mutta kun mukana on 14 biisiä niin ei haittaa. Tänään tavastialla olisi vielä levyjulkkarit tavastialla, mutta varmaan menee keikkailu myöhemmälle omalla kohdalla.
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 17.05.2010 19:27
Assasin's Creed: Brotherhoodista valunut lisää infoa

Eli siis kyseessä on AC-sarjan seuraava peli, joka ilmestynee loppusyksystä. Pitkäänhän oli puhetta, että tämä tulee olemaan moninpeli mutta Kotakun tietojen mukaan mukana on 15 tunnin täysiverinen yksinpelikampanja. Ezio seikkailee tällä kertaa Roomassa ja monet ACII:n ominaisuudet, kuten oman kylän managerointi, näyttäisivät tekevän paluun mutta tietysti vähän suuremmalla volyymillä. Eli vaikka nimi ei ACIII olekaan, aika täydeltä jatko-osaltahan tämä vaikuttaisi.

ACII oli kyllä sen verran loistava, että innolla odottelen  :)

Niin paljon ACII:sta tykkäsin, että mielelläni otan tämän Brotheroodin vastaan, vaikka jäisikin välipalaksi ennen kolmatta AC:ta. Ezio oli sen verran mainio heppu, että hyvä nähdä häntä toisessakin pelissä.
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 17.02.2010 19:27
Pisti vituttaamaan, kun jouduin erään vanhan kurpan takia kävelemään koulusta kotiin ilman takkia ja muita releitä. Muutkin tavarat jäivät kaappiin ja kyllähän se oli mukavan viileä kolmen kilsan kävely. Yritin siis neljän aikoihin hakea viimeisten vanhojen treenien jälkeen kamat nopeasti kaapista ja ehtisin vielä varmaan bussiinkin. No kaappien viereisessä salissa oli vieläkin jotain kuunteluita ja vahdissa oleva ämmä häätää minut heti ulos kun avaan oven tilaan missä kaapit ovat. Sama kurppa oli vielä estänyt minua reilua tuntia aikaisemmin hakemasta kenkiä treeneihin ja väitti, että vartin päästä voi sitten kamat hakea. No eipä sinne päässyt, vaikka hetken odottelinkin. Eipä ämmä edes suostunut kuuntelemaan asiaani, koska pysytteli visusti oven toisella puolella. Ei voi takin ja kenkien hakeminen olla niin vitun äänekästä, että se jonkun päivän pilaa, sillä kyseinen opettaja taisi itsekin puhua kännykkään. Oikeasti harvinaista kusipäämäisyyttä, kun ei voi edes sanoa paljon pitäisi siellä venata. Ei ollut kiinnostusta lähteä seuraamaan farssin loppua, vaan lähdin sitten kävelemään, kun bussitkin oli menneet.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 16.02.2010 16:27
Tulipa pari päivää sitten korkattua God Hand. Oli varmaan syksystä asti ollu muoveissa, kun noukin halvalla jostain Onoffin loppuunmyynneistä. Hyvä kuitenkin, että aloin pelaamaan, sillä peli paljastui hitsin hauskaksi. Useaan kertaan on tullut revettyä pelin jutuille ja dialogi on jäätävää. Pelihän on myös hiton vaikea ja varsinkin kun olen tälläinen tumpula. Haaste on kyllä mukavaa vaihtelua ja saa oikeasti tsempata, että ei turpiin tulisi. Jännää myös, että ei tule edes vitutusta oikeastaan silloin kun turpiin tulee ja onnistuminen on palkitsevaa. Ne satunnaisesti vihollisista spawnaavat varjodemonit mitkä lie kyllä ovat aika vituttavia. Nyt on päästy 5 stageen asti ja kyllä tässä huomaa, että skillit kehittyy. Haastava ja erittäin hauska siis ja parempi peli minusta mitä suuri osa arvosteluista sanoo. "Im not that kind of guy!"  :lol:
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No, oletko autoihmisiä? : 16.02.2010 16:11
Käväisin heti tänään hoitamassa teoriakokeen. Läpi meni ja ensi viikon perjantaina on inssi varattu. Toivottavasti se menisi nytten ekalla läpi niin ei tulisi lisämaksuja, kun on autokoulu muutenkin hintava. Mukavaa puuha tuo ajaminen on, mutta enpä käyttelisi autoa nyt ihan pikkumatkoihin ja kävely tahi pyöräily tekee myös hyvää välillä. Varsinkin talvella julkisilla liikkuminen voi olla perseestä, kun bussi saattaa mennä miten sattuu. Aamulla myöhästyinkin juuri busseista, kun olivat ihan ajallaan ja Teoriakokeesen mentäessä vanha kunnon 43:n oli sellaiset kymmenen minuuttia myöhässä ja tietenkin menin vielä selvästi etukäteen pysäkille odottelemaan.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Heavy Rain : 03.02.2010 17:16
Olisin ehkä saattanut tulla tonne katselmukseen(vai mikä onkaan), mutta ainakin iän puolesta jäi juuri 6 päivästä vajaaksi. Olisihan ne sieltä saatavat bonukset kelvanneet, mutta nyt en ainakaan onnistu tuolla spoilaantumaan.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Heavy Rain : 02.02.2010 14:12
Kovassa odotuksessa on peli omalta osaltani ja kaikenlaisilta spoileilta on yritetty välttyä. Pelissä on hitosti potentiaali, mutta myös paljon potentiaalia pettymykseen. Toivotaan kuitenkin parasta ja toivottavasti ei ole pelkkä napin rämpytystä. Fahrenheitissä napin huitominen alkoit ottaa valtaa vasta lopussa ja noin puolet pelistä oli muutenkin hiton hienoa kamaa, jollaista toivoisi olevan enemmänkin videopeleissä. Toivottavasti otetaan mukaan Fahrenheitin parhaat puolet ja haudataan huonot. Muistan miten fahrenheit onnistui rakentamaan mukan kuumottavia kohtauksia ja yllätyksiä haluan todellakin Heavy rainissa olevan.

Alkuvuoden odotetuin minulle ja taitaa mennä ostoon heti tuoreeltaan. Pitää vielä onnistua välttymään spoileilta ja pelata peli tuoreiltaan. Riskeistä huolimatta ehdottomasti vähän erikoisempi ison budjetin peli joita ei turhan usein julkaista. Toivottavasti peli myös möisi, varsinkin jos hyväksi lopulta osoittautuu.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: No, oletko autoihmisiä? : 14.01.2010 17:11
Kahtoo jos se kortti noin kuukauden kuluttua toivottavasti napsahtaisi. Jos vanhemmilta liikenee autoa lainaan niin eiköhän sillä tule jonkin verran ajeltua. Enpä hirveä autointoilija ole, mutta on sitä mukava ajaa.
16  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Kuolleet julkimot : 11.01.2010 16:35
Viikinki autovarkaissa

Kuningas voittamaton.
17  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 25.12.2009 19:09
Ruoat maistuivat oikein hyvin ja varsinkin se jälkkäri suklaakakku. Muutenkin ihan rattoisaa ja kivoja lahjojakin tuli saatua. Vaatteita ihan mukavasti, AC2, rahaa, herkkua ja vähän sekalaista sälää. Huomenissa varmaan visiitti mummolaan, joka toivottavasti kestää sen yhden yön.

Sitten voikin jo vartoilla uutta vuotta nauttia lomasta. Virossa olisi tarkoitus käväistä loman aikana ja viettää aikaa kaverien kanssa. Legendaarista pulkkamäkeä pitää myös laskea.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 17.12.2009 20:22
Tuli pelattua Brutal Legend vähäsen aikaa sitten ja viimeisimpänä kait  toissapäivänä tuli vetäistyä Metal Gear Solid.

Brutal oli varsin mukava kokemus ja parhaimmillaan juurikin tunnelmassa ja fiiliksessä. Siisti maailma, jossa luukutti pitkin maita ja mantuja ihan ilokseen. Kestoa oli omalla kohdalla ehkä reilu 10h. Sivutehtäviä tuli jonkin verran tehtyä, mutta suurin osa toistaa itseään aika tehokkaasti. Taistelu oli ihan toimivaa ja lavataistoissa oli mukavaa vääntämisen makua. Tykkäsin pelistä ihan mukavasti varsinkin, kun ei maksaa täytynyt ja kyllähän tästä olisi maksanutkin. Hyvä stoori, maailma ja tunnelma ja ok pelattavuus.
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 16.12.2009 18:05
Varmaan se on autolla mukavampi lähteä, kuin lähteä tallustamaan tuonne ulos. Tosin varsin mielelläni minä nämä oikeat lumet ja pakkaset otan, kun on ollut tällästä juupas eipäs keliä.
Toisaalta, kävellessä pysyy koko ajan liikkeessä -> ei tunnu niin kylmältä. Jääkylmällä autolla lähteminen diesel-autolla, joka alkaa vasta lämpenemään, kun ollaan jo perillä -> :EEEEEEEEEEE

Siinä menee kävellessäkin se hetki ennen kun liike alkaa lämmittää ja naama siinä kuitenkin saa mukavaa virkistystä. Onneksi kylmään tottuu. Tuli mieleen, että miltäköhän tuntuisi tuolla ulkona kävellä päivät pitkät varpaisillaan ja varsinkin tällä säällä. Koulussa eräs vuoden vanhempi sälli toteutti tälläistä metodia melko pitkälle, mutta luulisin, että on pakkasten ja lumen tultua taipunut kenkiin. Tuleekojan tuosta hobittijalat?
20  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 16.12.2009 17:07
Ahaa on tullut jo vika jakso tuosta Dexteristä. Kymmenen ekaa olen nyt neloskautta katsellut ja erinomaista settiä, kuten muillakin kausilla. Kaksi viimeistä pitääkin sitten katsella putkeen. Kolmoskaudella ärsytti vähäsen sen Skinnerin löysä juoni ja rooli, joka tuntui melko irtonaiselta. Miguel oli kuitenkin kolmoskauden pääsettiä ja hiton hyvä hahmo Dexterin rinnalle. Neloskausi kuitenkin on ollut tiukkaa settiä alusta loppuun ja pisti 10 jakson promot vähän kuumottamaan. Noiden hehkutuksienkin pohjalta voi hyvää odottaa, vaikka spoilerit onnistuin välttämään.

Joo ja Lostin vimppoa kautta odotetaan kieli pitkällä. Fringe ei oikein iskenyt ja päähahmo osoittautui jotenkin hyvin ärsyttäväksi. Flashforwardia nelonen on mukavasti mainostanut ja kyllähän se tulee ilman muuta chekattua.
21  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 14.12.2009 18:46
Varmaan se on autolla mukavampi lähteä, kuin lähteä tallustamaan tuonne ulos. Tosin varsin mielelläni minä nämä oikeat lumet ja pakkaset otan, kun on ollut tällästä juupas eipäs keliä.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 11.12.2009 09:01
Metal Gear Solid

Kokemukset Castlevaniasta ovat hyvin vähäiset, mutta on mgs muutenkin sen verta loistava, joten ääni sille.
23  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Re: Vaateostoksilla : 04.12.2009 17:28

Joo, tosi usein t-paidat ainoastaan levenevät isompiin kokoihin päin, mikä ei sitten pitkälle ja hoikalle toimi laisinkaan. Nämä kuitenkin näyttäisivät suht-koht-tasaisesti kasvavan.



Jep, tämä on tullut todettua turhan usein muidenkin vaatteiden kohdalle. Joskus todella turhauttavaa, kun ei löydä oman kokoista vaatettaan. Jos piitus on sopiva niin vaatteeseen mahtuu sitten muilta osin tuplana.

Kyllä noissa flanellipaidoissa ne hinnat voi vielä korkeammallakin olla ja ainakin siinä 80-90 tuntumassa niitä olen joskus nähnyt... Hullua hommaa, vaikka ne flanellipaidat ihan kuuleja ovatkin.
24  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 01.12.2009 16:07
Kivan näköisiä ja jos se L menee 180 senttiselle niin XL varmaan 190 senttiselle. Aika usein ollut kokojen puolesta jotain hämminkiä mulla, kun paita muuten on sopiva niin hihat jää tietty lyhyiksi tai sitten mahan puolesta vaate on liian iso.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 30.11.2009 18:18
Castlevania: Symphony of the Night
Crash Team Racing
Moninpeliparhautta vieläkin ja yksinkin menee.

Silent Hill
Metal Gear Solid
Helbbo.

26  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Joulun odotus -09 : 30.11.2009 13:42
Jouluvaloista tulee kyllä hyvä fiilis. Just äsken ajoin duunista himaan kauniaisten läpi ja muuten pimeähkö kaupunki oli valaistu jouluvaloin.

Glögiä täytyy ostaa itsekin, en ole vielä tänä vuonna juonut. Marlin glögi taitaa olla parasta? Kossua vielä sekaan. :)

Kyllähän täällä Kauniaisissa pitää jouluvaloihin panostaa, kun osa asukkaista varmaan kilpaileekin siitä kenellä on komeimmat valot.

Omalta osaltani on jouluvalojen kanssa jo kurkoteltu, kun mutsille on tullut niitä aseteltua. Kyllähän ne kaiken pimeyden keskellä ihan mukavia ovat ja ikkunaan yleensä tykkän jonkinlaisen sotkun heittää. Se lumi olisi ihan mukavaa joulun kannalta, vaikka onhan se ihan mukavaa, kun ei vielä ole edes kovin kylmä. Viime vuosina on lunta saanut odotella, joten ei sen puute uutta ole.

Ainiin ja huomenna saa jo avata suklaakalenterin.  ;D
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras PS1-peli : 27.11.2009 12:45
ROUND TRE

Tekken 3
Crash Team Racing
Helppo. Paras kart peli, jota voi vieläkin mättää kavereiden kanssa.

Final Fantasy VII
Metal Gear Solid

Hyvin paha. Jäljellä jääneistä suosikit ja molempien sarjojen fanina paha päätös.

Castlevania: Symphony of the Night
Resident Evil 2
28  Yleinen / Vapaa sana / Vs: DR. LOVE <3 Täällä keskustelemme seurustelusta <3 : 03.11.2009 20:41
Olin juuri ulkomailla ja menin sitten ihastumaan Islantilaiseen tyttöön, tai siis naiseen. Tuli puhuttua parina päivänä ja tuli vietettyä aikaa ihan läheisissä merkeissä. Tunne ei siis jäänyt yksipuolesksi ja jotain spesiaalia hänessä oikeasti oli. Surettaa vaan niin vietävästi, että etäisyyttä olisi sellaiset 2000 kilometriä.  :(  En siis usein ole ollut mikään hirveän nopea ihastuja ja silloinkin on yleensä ollut ensiksi ujostelua ja se tunne on mennyt varsin nopeasti ohi. Tämän tytön kohdalla, kuitenkin tuntuu oikeasti erilaiselta ja ei saa millään mielestä. Surullisena piti hyvästit kuitenkin heittää, kun Suomeen palasin. Saa nähdä mitä jatkossa tapahtuu.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Digiexpo 2009 : 26.10.2009 12:10
Aika heikko viikonloppu minulle, kun sunnuntai näyttää olevan ainoa päivä milloin on mahdollista käydä ja silloinkaan en tiedä kuinka kauan ehtisi olla. Huomenna olisi lähtö Tanskaan Mep-kurssille ja paluu Suomeen tapahtuu semi aikaisin sunnuntaina. Jos ei ilmaislippuja messulle löydä, niin ainakin boardexpon sivuilta voi tulostaa lapun, jolla pääsee sisään 6:lla eurolla. Näin etukäteen ainakin muutamia mielenkiintoisia pelejä on messuille saatu. Näin ollen messuille saavun vain aikataulun salliessa.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Uncharted 2: Among Thieves : 21.10.2009 15:23
Omalla osalla peli on myös mennyt läpi ja aikaa kului 11 h 15 min ja aarteita tarttui mukaan 55. Kestoa oli juuri sopivasti tälläiselle pelille. Olihan nuo aarteet paremmin laitettu mukaan, kuin ykkösessä, mutta ei silti mikään hauskin ratkaisu nämä pienet välkkyvät pisteet. Itse peli oli todella hyvä ja paransi kyllä ensimmäisestä osasta ja varsinkin hiippailumahdollisuus toi vaihtelua taisteluihin. Muutenkin varsinkin normaalilla pelatessa taistelut pysyvät mukavan monipuolisina, kun pystyy taistelemaan vähän räväkämmilläkin tyyleillä. Ekat 18 kappaletta peli pysyi loistavasti kasassa ja rytmitys toimi mainiosti. Sen jälkeen homma ei pysynyt omaan makuun aivan tasaisena, vaikka huppuhetkiä koettiinkin. Suurimmaksi ärsykkeeksi koituivat ylikestävät vihut, joita loppuvaiheissa tuli turhan paljon.

Jo ykkösosassa harmitusta aiheutti vihujen kestävyys ainakin vaikeimmila vaikeusasteilla ja ND pistää vain lisää vettä myllyyn. Erikoiskestävät soltut rikkovat pelin fiilistä ja turhauttavat yksinpelissä. Moninpeliin ne sopivat paremmin. Jos superhaulikkomies vaatii ainakin kolme osumaa haulikosta ylävartaloon kuollakseen lähietäisyydeltä, niin on jotain pielessä. Varsinkin kun Drake voi kuolla jo ensimmäisestä. Ja Gatlin äijää saa ampa ihan singolla ja se vain horjahtaa. Loistava toimintapeli kuitenkin ja elämysjunan kyydissä oli oikein mukava olla. Huikeita kohtauksia piisaa pelissä ja aseet osattiin myös laskea käsistä aina välillä. Rauhallisissa kohtauksissa oli ainakin yhtä hyvä fiilis, kuin toiminnassa ja niitä olisi voinut vähän lisää myös olla. Niin ja ihmettelen vain miksi se vaikein vaikeusaste ei voi aueta suoraan ensimmäisen läpäisyn jälkeen.

Moninpelikin on oikein hauska tuttavuus ja sitäkin on jonkin verran tullut pelattua. Co oppeja kyllä on enemmän kuin ne 3 kenttää. Tuon perus co-opin lisäksi, kun pelistä löytyy myös survival ja gold rush co-op-tilat. Survivalissa tulee kyllä hyvä fiilis, kun pääsee ne kaikki 10 hyökkäystä läpi kovan taiston jälkeen. Pelin haku publalla voisi kyllä toimia paremmin ja Co-oppia suosittelen vain kaverilistan tyyppien kanssa ja ei siihen publalta edes seuraa taida löytyä. Oma psnid on Rirpe jos kiinnostaa lisätä, vaikka co-oppia varten.
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines