Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 15
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 25.10.2022 19:48
Silent Hill 2 ja Parasite Eve remaket tulossa. SH2 on ainakin PS5 timed exclusive. Jännä, että Sony kitisee Activision kaupasta, mutta sitten samalla ostelee näitä yksinoikeuksia. :D
Parasite Evestäkin? Oliko ihan videota jo?
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 20.10.2022 11:50
Ei mitään pöhinää Konamin osalta vielä? Firma on kaivanut selkärankansa jostain, ja tulossa on peräti kaksi uutta Silent Hilliä kakkosen remaken lisäksi. Toki NFT-kikkailu vähän syö uskottavuutta firmasta, mutta ainakin muuten ovat palaamassa juurilleen. Katsoin koko julkistusvideon alusta loppuun yöllä, ja olen enemmän kuin mehuissani.

Video kokonaisuudessaan.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Elden Ring | Death of the Wild : 16.03.2022 17:34
Aloitin jo kolmatta kertaa alusta, koska aina tulee sellainen momentti että "Ai mitä helvettiä, näinkin voi asian X hoitaa?", ja lisäksi asevalinnat ovat olleet aika paskat tähän asti.

Nyt on Tree Sentinelin halberd käytössä +3 tasolla, ja on melkoinen lihamylly pappismiehelleni. Pahoinakin pidettyjä bosseja kaatunut viimeistään tokalla yrityksellä monesti.

On kyllä jumalattoman kova peli, huhhuh! Seuraavaksi Bloodborne avoimella maailmalla kiiitoooooooos.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Elden Ring | Death of the Wild : 28.02.2022 10:46
Tree Sentinel meni täälläkin nurin. Meduusa on monissa bosseissa aivan op, jos se onnistuu myrkyttämään vihun. Sentinel oli jo vähissä voimissa ja loppuajan vain väistelin sitä ja katsoin miten HP tippui nollaan. Oliosummonit ovat mahtavia tässä pelissä!
Itse kikkailin niin, että kun sen hipat on puolivälissä, ja se laittaa uusia iskuja kehiin, niin odotat kärsivällisesti niin kauan, että se tekee sen juoksuiskun sua kohti. Rollaat oikeaan alaviistoon sen viereen, ja lyöt pari iskua sisään. Sitten taas peräännyt samaan iskuun asti.

Nyt olen luolastobosseja kaatanut tuon jälkeen, ne ovat olleet kevyttä kamaa.

Mutta törmäsin eilen ekoihin nallekarhuihin. Jumalauta, Akakabuto olisi ylpeä niistä. Onneksi olen yhtä kuin lentävä sirkkeli.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Elden Ring | Death of the Wild : 27.02.2022 13:38
Jahas, iso vinkkivitonen konsolityypeille.

Yritin Tree Sentineliä kaataa eilen 9h edestä, tuloksetta. Kirosin alkuun pelin bugisuutta, kun ukkoni laski kilpensä itsekseen vähän väliä. No, nyt selkeni syy.

UNBINDAA VASEN TATTI TYHJÄKSI!. Paniikissa ainakin itse runnon tattia siihen malliin, että painan sen pohjaan, jolloin crouch menee päälle, ja siitä syystä hahmoni laski kilven alas. Vaihdoin asetuksen kokonaan pois, ja nyt koko perkeleen Sentinel kaatui ekalla yrityksellä. :lol:
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Elden Ring | Death of the Wild : 25.02.2022 15:10
Millaisella buildilla ajattelitte mennä?
Ensimmäinen kerta on aina Zweihanderia heilutteleva joka paikan höylä, kevyillä panssareilla, min/max-statseilla. Vasta kun maailma on tutumpi, taikalista selvillä jne., niin sitten alkaa larppihahmojen vääntäminen.

Siellä se asentuu Ps5:n kovolle parhaimmillaan. <3

EDIT:

En tosin edes tiedä, että onko kyseistä miekkaa pelissä ollenkaan. Joku vastaava anyway käteen sitten.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: RetroArch : 07.08.2021 11:34
Ostin kaverilta mini SNES:n, pyöriiköhän Retroarch sillä hyvin, vaiko huonosti? Veikkaan jälkimmäistä.
8  Basaari / Kaupankäynti / Vs: Re: O: Videopelimusiikkia : 12.04.2021 16:31
Ei oikeastaan, vilkasinkin listaa eilen jo. :)
9  Basaari / Kaupankäynti / O: Videopelimusiikkia : 11.04.2021 22:07
Nyt kun sain cd-soittimenkin hankittua, niin suurensin ostohousuja muutamaa pykälää suuremmaksi.

Tarjoa mulle pelimusaa, formaattina käy sekä CD että vinyyli. Priimakuntoista tietty. Tarjoan rahea.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Paras pelimusiikki, part V : 18.03.2021 16:50
Tuli ostettua Snatcherin soundtrack vinyylinä aikalailla sikana säkissä, ilman mitään ennakkokuunteluita. Ja jumalauta, kuinka hyvät musiikit pelissä onkaan! One Night in Neo Kobe City varsinkin nousi yhdeksi suosikkikappaleeksi.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.03.2021 15:14
Divinity: Original Sin 2 työn alla, kera muutaman modin. Vähän harmittaa vanillaversion skillien määrä, mutta modeilla saa melkein kaikkiin skilliluokkiin uusia jippoja.

Lähdin työstämään kaksi erillistä tallennusta, toisessa hahmot tekevät puhdasta physicalia, toisessa puhdasta elementalia. Elementalilla en pitkälle pötkinyt, kun sitä kautta ei juuri ole tarjolla mitään knockdownia vihuihin, mikä on vaikemmalla tasolla pelattaessa helvetin iso apu.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PlayStation 5 : 01.02.2021 19:44
Sain Ps5:sen ostettua jo viime vuoden puolella tosiaan, kylkeen ostin Sonyn oman lataustelakan ja toisen ohjaimen. Toistaiseksi ainoa hankittu peli on Demon's Souls, joten kone on pölyttynyt jonkun aikaa hyllyssä.

Onneksi on läjä helvetin kovia Ps4-eksklusiiveja, joita kelpaa pelailla yhä uudestaan. :)
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.12.2020 21:59
Itse kerään ainakin ihan kaiken roinan talteen. Enkä suostu ottamaan sitä perkkiä, joka laittaa junkit lihoiksi, sillä 3 eurodollarin rihkaman joukossa on myös 750 eurodollarin arvoista kamaa. Menee hyvät fyrkat hukkaan. Panoksia, komponentteja, roskaa jne. on itsellä siis melkoiset määrät jo.
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.12.2020 19:19
Yritän saada rahat takaisin Steamin kautta Cyberpunkkia koskien, koska pelitallennus voi korruptoitua, mikäli tallennustilan koko on liian suuri. Ja mitä pelifirma sanoo? "äLä KeRäÄ lIiKaA tAvArAa!"

Mutta Steam ei anna rahoja takaisin, koska peliaika on jo yli 2h. Nyt on kyse bugista, jota ei saa selville tuossa ajassa. Saatana kun sylettää.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.11.2020 22:23
Justiinsa tupakalla ollessani luin että se alusta tosiaan kuuluu alle, luulin että se on vain sitä varten jos haluaa konsolin pitää pystyssä. :lol:
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 21.11.2020 20:02
Ps5 saapui taloteen tänään jo!

Logistiikan puolesta oli pakko asettaa nelosen tilalle samaan lokerikkoon vaakatasoon. Jostain syystä on aika keikkuva tuossa asennossa, pitää joku tuki asettaa alle. Vielä ei uuden sukupolven pelejä ole, mutta maanantaina haen Demon's Soulsin remaken, toisen ohjaimen, ja latausalustan ohjaimille. God of Waria testasin, ja pyörii kyllä smoothimmin.
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 20.11.2020 06:47
Konsolipuoli on jäänyt illanistujaisten CTR-iltamia mukaan laskematta todella hiljaiseksi itsellä, ja olen enemmän herrasrotulaisena viihtynyt.

Siitä huolimatta laitoin eilen Prismasta Ps5:sen tulemaan. Ja onhan nyt jo uusi Spider-Man ja Demon's Soulsin remake pelattavissa! Saa nähdä että pitääkö tilausvahvistuksen 2-4 arkipäivää paikkansa, olen kyllä varautunut pahimpaan. Malli on tietysti levyasemalla varustettu, arvostan edelleen pelejä fyysisessä muodossaan.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 12.09.2020 10:17
EDIT:
Prince of Persia: The Sands of Time Remake oli ehkä oudoin julkistus. Onko tätä toivottu jossain?
En tiedä, mutta muistuttaa lähinnä Ps4/Xbox360-osastoa graafisuudeltaan. Ja nyt sentään rummutetaan remakena, ei remasterina.

Näköjään tulossa myös Switchille, mutta myöhemmin (no ylläri!). En olekaan alkuperäistä pelannut koskaan. <trollaus>Meille vähemmän grafiikkalorton piirteitä omaaville NS-herraskansalaisille kyllä tällainen maistuu jos pelattavuus on kunnossa, menkää te muut kuolaamaan naamavärkkiänne märästä peltiseinästä</trollaus>
En minä tätä peliä ole kieltämässä heiltä, ketkä sitä haluavat pelata. Ihmettelen vain remake-titteliä, kun muistuttaa enemmänkin remasteria. Grafiikat eivät ole koskaan ollut itselle se pääpointti. :)
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 11.09.2020 06:18
EDIT:
Prince of Persia: The Sands of Time Remake oli ehkä oudoin julkistus. Onko tätä toivottu jossain?
En tiedä, mutta muistuttaa lähinnä Ps4/Xbox360-osastoa graafisuudeltaan. Ja nyt sentään rummutetaan remakena, ei remasterina.
20  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Pelejä : 28.08.2020 15:43
Tänään sulkeutuvat!
21  Basaari / Kaupankäynti / M: Pelejä : 21.08.2020 22:41
Huutonetissä pieni valikoima, vaivaisella euron lähdöillä.

https://www.huuto.net/haku/sellernro/131436
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Huomisen konsolit (PS5, Xbox Series X, Switch 2) : 27.07.2020 12:03
Kiinnostaisi tietää, että tuuttaako Sony Ps5:sta jälkeenpäin prota ja slimmiä ulos markkinoille jälkeenpäin. Olisi kiva ostaa konsoli ilmestymispäivänä, mutta ei pitäisi olla niin vaikeaa tehdä kerralla hyvää konsolia.
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Vinyylilevyt ja soittimet : 24.05.2020 15:36
Ei ole pelejä tullut ostettua aikoihin, kun vinyylit vie kaikki rahat.

Mitäs pelivinskoja tyypeille on kertynyt viime aikoina?
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 18.09.2019 17:52
Elä helevetti koske Horizoniin, loppuu geimerin ura siihen.
Täh?
25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Vinyylilevyt ja soittimet : 12.02.2019 17:15


Tuollaista kalustoa ja kokoelmaa löytyy. Sain muutama vuosi sitten faijan vanhan Kenwoodin levarin ja vahvarin, ja siinä kyljessä 120 vinyyliä. Mun ja ukon musamaut ei oikein mätsää, mutta en ole saanut aikaiseksi myytyäkään noita. Itse olen 80+ levyä ostanut jälkeenpäin, joskin olen keskittynyt pääasiassa synthwaveen sekä leffojen ja pelien soundtrackeihin.

Vahvari on vaatehuoneessa, aktiivikajarien ansiosta en sitä tarvitse.

Kajareiden päällä on foliota, mikä varmistaa ettei kissa enää mene niiden päältä.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Re: Pelien ruutukuvat : 30.01.2019 15:19


~20 vuotta väliä.
Nyt ei oikein näy. :)
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 2 : 25.01.2019 22:07
On kyllä vaikea peli. Aloitin keskivaikealla tasolla sentään, ja nyt jo ekassa bossitappelussa on jäljellä enää neljä kusista haulikon ammusta. Lankutin ikkunat ihan päin helvettiä sinne tänne ykköskerroksessa, vaikka selvästi olisi pitänyt keskittyä yhteen käytävään enemmän.

Ainoan miinuksen annan puukosta, immersio kärsii kun ne menee noin nopeasti rikki.
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Resident Evil 2 : 23.01.2019 14:07
Odotan myös innolla että onko poliisiaseman ekassa kerroksessa sama arkkitehtuullinen moka kuin originaalissa. Meinaan läntisen toimiston ja odotteluhuoneen kohdalla, toimisto kun on luiskan perusteella odotteluhuonea korkeammalla, mutta odotteluhuoneeseen mennessä toimiston tiski on samalla tasolla.

Vaikea selittää, enkä enää löydä mistään kuvasarjaa joka havainnollistaa asian paremmin. ;D
29  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Kaiuttimet, kuulokkeet, äänentoisto : 19.01.2019 11:29
Itellä äänentoistoa taloudessa hoitaa telkkarin ja pelikonsoleiden kohdalla Klipschin R-26PF-aktiivit ja saman valmistajan langaton R-12SWi-subbari. Varmaan Genelecit ovatkin jossain määrin paremmat, mutta Klipschin tuotteet ovat myös melkoista priimaa, ja hinnat aikalailla kuluttajaystävällisemmät.

Tietokoneella pelatessa käytän aina kuulokkeita, koska näytön oma äänentoisto on yksi iso vitsi, ehkä ostan vielä pienet Klipschin aktiivipöntöt tietokonepöydälle jossain kohtaa. Käytössä on tällä hetkellä Audio-Technican ATM-M50x-kuulokkeet ja kommunikointia varten Samsonin Meteor Mic. Ikävästi kyllä mekaanisen näppiksen kolina raikaa tuosta mikistä läpi kavereille asti, vaikka olen sijoittanut mikin pöydällä niin kauas kuin mahdollista.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.01.2019 23:44
Resident Evil 2

30 minuutin 1-Shot-demo meni juuri läpi, ja samat tuntemukset ovat perseessä kuin ensimmäistä kertaa Resident Evil 4:ää pelatessa: tämä peli tulee olemaan legendaarinen.

Kontrollit ovat täydelliset, grafiikat taivaalliset (kunhan ottaa film grainin pois päältä) ja kaikki tapahtuu rivakasti, oli kyse sitten itemien hallinnasta tai ampumisesta / kakkosaseen käytöstä. Ja ne pääosumat, huhhuh!

Mukavana yllärinä peli tukee myös Dolby Atmosta, eli Xbox-pelaajien (jotka käyttävät kuulokkeita) kannattaa hankkia Dolby Atmos for Headphones -appi Xbox Storesta.

Kaksi pitkää viikkoa edessä, niin pääsee uppoutumaan tähän kunnolla.
Itsekin käytin mahdollisuuteni tuon parissa, ja voi pojat! Ennakkovarasin koko version heti sen jälkeen.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 15
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines