Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 14.10.2023 11:48
Itse olen palannut Starfieldista Cyberpunk 2077 -pelin pariin. Phantom liberty lisärin ja uuden peliä korjaavan pätsin myötä. Kyyberi tuli aikoinaan ennakkotilattua ja eipä se tuolloin launchin aikana oikein maistunut, joten jäi se ensimmäinen Street kid pelikerta sitten siihen.

Aloittelin nyt sitten koko homman alusta ja mielellään on pelattua tullut noin 70 tuntia. Hyvin on pitänyt otteessaan ja huomattavasti paremmin toimii kuin aiemmin. Lisärin tehtäviin en ole vielä kerennyt kovin pitkälle paneutumaan. Lähinnä olen nuohonnut läpi Nightcityn katuja kyyberpsykoista ja muista pienemmistä sivutehtävistä. Ikäviä peliärikkovia bugeja ei ole juuri esiintynyt. Toki Padren tarjoamat keikat on vedetty nyt 11/11 ja hänen hallitsemalla kaupunginosalla on kartan mukaan vielä 1 keikkatehtävä suorittamatta. Mutta tottakai oven takana jonka läpi ei pääse ja kiertotietä ei tietenkään löydy.

Tuota pientä vastoinkäymistä lukuunottamatta pelin immersio toimii, niinkin hyvin että nyt pelottaa sitten se paluu tyhjähköön Starfieldiin.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Xbox - One, Series S/X & Game Pass : 14.10.2023 11:25
Melkoinen lista!

Olisi kyllä hienoa saada jatkoa tai uusioversiota ainakin Soldier of Fortune, Guitar Hero tai Pitfall -peleille.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Talvisota - Winter War (Rising Storm 2: Vietnam mod) : 03.04.2020 20:37


Talvisota Team on noin parissa vuodessa kehittänyt yhdessä Tripwire Interactiven kanssa Talvisotaa käsittelevän modin. Talvisota – Winter War on ilmainen, täysi konversio modi Rising Storm 2: Vietnam -pelistä.
Modi vie sodan Vietnamin viidakoista Suomen jäisiin havumetsiin ja kääntää taistelut Talvisodaksi, joka käytiin Suomen ja Neuvostoliiton välillä 1939-1940.
Sen voi jokainen ladata nyt ja heti – ryminällä ilmaiseksi, kunhan vain omistat Rising Storm 2: Vietnam -pelin.

Pelin yhteisö tekee hienoa työtä hyödyntämällä Rising Storm 2: Vietnam -pelin keskeisimpiä ominaisuuksia ja pelimekaniikkaa näyttääksen maailmalle aivan erilaista sodankäyntiä, jota ei usein videopeleissä näy.

Alkuperäisen julkaisun voi lukaista täältä.
4  Yleinen / Peliseura / 7 Days to Die : 05.05.2016 13:02
Kaipaisin peliseuraa siis Early Acces selviytymis peliin 7 Days to die ja apua uuden palvelimen nimeämiseen!

Avattiin meinaan juuri omaksi ja muidenkin iloksi 7 Days to Die (PVE) pelipalvelin ja nyt sille sitten tarvittaisiin naseva suomenkielinen, aiheeseen liittyvä nimi.
Nykyinen ”Pelikaista.fi – PVE” on kuvaava mutta tuntuu käytössä kömpelöltä, eikä herätä kovin suuria tunteita. Keksi puolestamme siis parempi!

Ehdotukset 8.5.2016 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Nimikilpailu” osoitteeseen: rasteri@pelikaista.fi tai kommentoimalla sivustomme artikkelia/ilmoitusta.
Osallistua voit myös alkuperäisen ilmoituksen alaosassa olevalla palautelomakkeella.

Parhaan ehdotuksen esittäjä palkitaan 7 Days to Die pelillä, joka lähetetään Steam giftinä. Jos useampi ihminen on ehdottanut samaa nimeä, palkinto arvotaan heidän kesken.

Peliserverin uusi nimi julkaistaan uuden ilmoituksen yhteydessä Maanantaina 9.5.2016 Pelikaista.fi sivustolla.

Jäikö jotain epäselväksi?
– Kysy kommentoimalla, vastaan parhaani mukaan.

Palvelimelle voit liittyä suoraan tästä tai IP-osoitteella: 185.18.77.77:25050
Slottimäärä on nyt 10, mutta lisäämme servun kokoa pelaajien kiinnostuksen mukaan. Palvelinta voit rahoittaa täältä ja adminiksi haluvien hakemuksiakin otamme vastaan steam ryhmässämme.
5  Yleinen / Peliseura / Killing Floor 2 : 01.05.2015 11:34
Onko täällä kellään vielä Killing Floor 2:sta?

Mikäli on, niin tervetuloa pelailemaan Pelikaistan uusille Killing Floor 2 servuille!

Kumpaankin palvelimeen mahtuu kerrallaan 6 pelaajaa. Toinen on vaikeustasolla Hard ja toinen Normal.

Pelikaista.fi #1 Bloodbath (Hard)
IP: 5.189.135.17:7777

Pelikaista.fi #2 Kinder Garden (Normal)
IP: 5.189.135.17:7776


Itse en ole peliä vielä hankkinut, mutta kuulisin mielelläni vielä muiden mielipiteitä Killing Floor 2:sta ennen pelin hankintaa. Tosin eiköhän tuo kuitenkin tule hankittua kun servutkin jo avattiin. :)
6  Yleinen / Peliseura / Suomalainen Reign Of Kings palvelin avattu, kiltalaisia kaivataan! : 24.03.2015 11:49
Kuten otsikossa mainitsin, olen nyt avannut uuden pelipalvelimen Reign Of Kings peliin ja etsin myös The Northmen Legion -kiltaani lisää jäseniä.

Kyseessä on early access -leimalla julkaistu keski-aikaan sijoittuva peli, sitä on hankala laittaa vain yhteen genreen, joten kuvailisin sitä seuraavin sanoin: Survival/Medieval combat, jossa mahdolisuus mm. rakennella linnake, nostattaa armeija sen hetkistä kuningasta vastaan tai teloittaa kurittomat alamaiset.

Pelin pääpointtina on siis noutaa itselleen kruunu sekä pitää se!

Kuninkaana on mahdollista mm.  säädellä valtakunnan veroprosenttia ja näin kerätä resursseja ilman suurta hikoilua, kunnes seuraava ehdokas koputtelee porteille katapultein.

Lisätietoa pelistä löytyy täältä.


Pelikaista.Fi - Valtakausi | Vilayer.com
IP-osoite: 109.236.89.182:7450
Slottimäärä: 20

Pelipalvelimen säännöt (muuttuvat tarvittaessa)
1. Valtaistuinsaliin ei rakennuksia, ovia tai respawn-sänkyjä. (Väylälle saa rakentaa.)
2. Ei härskejä nimiä valtakunnalle, killoille tai hahmolle.
3. Käyttäydy asiallisest
7  Yleinen / Peliseura / Vs: Löytyykös täältä DayZ standalonen pelaajia? : 13.10.2014 03:35
Pelikaistan 30 slottinen DayZ palvelin avattu, tervetuloa testaamaan!



Pelikaveria vailla? Liity peliyhteisöömme osoitteessa: Pelikaista.fi
8  Yleinen / Peliseura / Löytyykös täältä DayZ standalonen pelaajia? : 30.09.2014 13:37
Kuten otsikossa mainitsin, nyt olisi hakusessa DayZ Standalone peliin seuraa.

Minulla ja muutamalla kaverillani olisi aikomus avata oma DayZ Standalone palvelin, kunhan saadaan vain lisää väkeä.Jos rentoon DayZ porukkaan osallistuminen kiinnostaa ja sinulla on taipumusta raottaa lompakkoa yhteisen hyvän vuoksi, olet enemmän kuin tervetullut keskustelemaan asiasta lisää kanssamme, vaikkapa täällä.

Hyviä peli hetkiä, tasapuolisesti kaikille!

toivottavasti meni aihe oikeaan paikkaan :)
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 21.07.2014 21:04
Morjesta, arvoisat lautalaiset!

Olen Rasteri, Peliholisti lähtöisin Vantaalta ja pelimaailmaan tutustuin noin 5-vuotiaana. Ikää meikälle on kertynyt 25 vuotta. Aloitin pelaamisen Amigalla, 8-bittisellä Nintendolla ja siitä jatkoin sitten SNES:in pariin. Seuraavaksi talouteemme ilmestyikin ensimmäinen Playstation, mutta kyllästyin tekken tyyliin aikanaan ja siirryin yhä enemmän PC-pelaamisen puolelle. Tietokoneella tuli alkuun pelailtua mm. Doomia, Wolfensteinia sekä sellaista tappelupeliä kuin Mortal Kombat.

Nykyään pelailen vähän milloin mitäkin uusista julkaisuista, sekalaisiin indie peleihin. Selviytymistä ja sandboxia. Hakkaan myös Battlefield 4:sta, mutta lähinnä peliseuran kuin itse pelin vuoksi. Kun sen toimivuus on vieläkin melko häilyvää.

Pelaamisen ohella ylläpidän peliyhteisöäni sekä sen sivustoa, tykkään myös väsäillä erillaisia logoja sekä värkkäillä photoshopilla muuten vaan.
10  Yleinen / Peliseura / Vs: Battlefield 3 (PC) : 20.07.2014 20:10
Pelikaistan peliporukkaan mahtuu aina. Mukaan voit liittyä www.pelikaista.fi sivustolla ja/tai tutustua porukkaan mikitse yhdistämällä pelikaistan TS3 palvelimelle osoitteeseen ts.pelikaista.fi (IP: 212.83.189.131:9992)

Nykyään pelaillaan enimmäkseen Battlefield 4:sta, mutta miksei myös kolmostakin?
11  Yleinen / Peliseura / Vs: Steam-tunnukset : 20.07.2014 20:02
Nimimerkki steamissa on Rasteri ja lisää peliseuraa voi hakea täältä.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PC:n Nostalgiaketju : 19.07.2014 03:23
Juu, itsekin pelailin paljon Monekey Island kolmosta huumorin sekä tietenkin tarinan vuoksi. Myös Lucas Artsin ensimmäinen Indiana Jones oli mahtava.

Remasteriduista peleistä tuli mieleen kysyä, että onko täällä kukaan pelaillut sellaisia legendaarisia rts-pelejä kuten Dune 2000, Red Alert tai Tiberian Dawn?



Rustasin tässä taanoin sivustolleni pienen artikkelin miten kyseisiä pelejä voi helposti pelata nykyäänkin ja vieläpä kaveria vastaan verkossa. Lisää voi lueskella täältä tai sivustolta: www.openra.net

Kiinnostaisiko lautalaisia järjestää pelit? Voitaisiin vaikka tänään vetästä parit matsit 2vs2 tai kaikki vastaan kaikki, jos saatais porukkaa kasaan. Toihan on tosi helppo asentaa 2min ja pelit pystyssä samantien.

Mikä jottei. Mikäli kiinnostaa samalla hölötellä mikitse, niin tervetuloa pelikaistan TeamSpeak3 palvelimelle: 212.83.189.131:9992 tai ts.pelikaista.fi
13  Yleinen / Peliseura / Vs: PlayStation Network-tunnukset : 18.07.2014 13:18
Enemmän tulee PC:llä pelattua, mutta PSN tunnus on Rasteri89
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelien kerääminen : 17.07.2014 19:45
Itselle lähinnä kerääntynyt pelejä enemmän steam-tunnukselle kuin hyllyihin ja tämän hetkinen pelien määrä steamin kokoelmassani on jotakuinkin 355 kappaletta. Suurimmaksi osaksi pelit on ostettu joko steamin alennuksista tai indie pelejä humble bundlesta. Jonkin verran pelejä olen saanut myös lahjaksi.
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PC:n Nostalgiaketju : 17.07.2014 19:31
Juu, itsekin pelailin paljon Monekey Island kolmosta huumorin sekä tietenkin tarinan vuoksi. Myös Lucas Artsin ensimmäinen Indiana Jones oli mahtava.

Remasteriduista peleistä tuli mieleen kysyä, että onko täällä kukaan pelaillut sellaisia legendaarisia rts-pelejä kuten Dune 2000, Red Alert tai Tiberian Dawn?



Rustasin tässä taanoin sivustolleni pienen artikkelin miten kyseisiä pelejä voi helposti pelata nykyäänkin ja vieläpä kaveria vastaan verkossa. Lisää voi lueskella täältä tai sivustolta: www.openra.net
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines