Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 16.01.2008 23:07
Aivan mahtavalta näyttää peli, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti oma suosikkini Falco jota todella toivon peliin =) Peliä odoteltu että pääsee kädet hiessä mättämään.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 23.12.2007 03:25
Huhhuh, kyllä se SSBM:kin jaksaa aina muistutella, mikä se loppujen lopuksi onkaan paras konsolipeli ikinä. Reilusti yli 6 tuntia vierähti taas kuin varkain. Jotain käsittämätöntä taikaa tässä on. Tälläkin kertaa unohduttiin kaverin kanssa pelaamaan reiluksi pariksi tunniksi event-matcheja sen "viimeisen pelin" jälkeen.:lol:

Vähintään kerran viikossa tätä on porukalla pelattava, muuten jää jotenkin ontto olo. Onneksi peliseuraa neljän pelaajan mittelöihin on suhteellisen helppo löytää, kun parin kilometrin säteellä asuu viisi muuta Smashista innostunutta kaveria. Taitotasokin on varsin tasainen, vaikka selviä erojakin toki on. Esimerkiksi yllä kirjoittanut PoJuZkI kyllä voittaisi satunnaisista pelaajista varmaan miltei jokaisen, mutta onnistuu silti olemaan ajottain aivan käsittämättömän paska. Miten joku voi oikeasti kuolla teammeleessä viidesti, ottaen silti yhteensä vain 70 vahinkoa. Olkoonkin, että kenttänä oli Big Blue, ei tällaista kusemista osaisi odottaa edes rinturilta.:???:

Joo tuo kyl oli harvinaisen hauska peli viikonloppuna :-D mut jotain positiivista, tein 60 dmg :'Dd 
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Guitar Hero : 18.12.2007 15:49
Itse pidän pelistä paljon. Hiemanhan biisit käy tylsiksi kun ne on jankattu jo kymmeneen kertaan, mutta pelattavuus loistava. On hyvä että pelistä löytyy bonus-biisejä ja muuta sälää. En omista kyseistä peliä, mutta pelattu on jonnekkin hardille kaverilla. Yhen kentän menin expertillä jo ;D
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Gladiatus : 18.12.2007 15:40
Kyseessä on siis tietokoneella pelattava selainpeli. Jos ette ole pelanneet kyseistä peliä, niin kokeilkaa ihmeessä. Servereitä löytyy eri puolelta maailmaa. Suomen servut löytyvät www.fi.gladiatus.com. Suomessa servut ovat pyörineet jo sen puolisen vuotta ja uusia aktiivisia pelaajia tulee päivittäin. Omasta mielestä pelin (esim. Aseiden) nimet ovat huonosti suomennettuja, mutta ei se pelattavuutta haittaa :) Pelissä voi haastaa areenalla muita pelaajia, tapella kiltojen kanssa, tehdä questeja ja muuta kivaa. Jos vielä viitsisitte kommentoida peliä jollain lailla, niin voin laittaa admineille palautetta, kiitos  :)
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: Finngamerin pelimiitti XIV : 18.12.2007 00:13
Hmm, vaikka olen foorumeilla uusi, niin tuon lantun kaveri (: kysäsisin vaan kun olisin kiinnostunut noist pelimiiteist et onko tiedossa finngamereiden pelimiittiä numero XV? :P
6  Yleinen / Vapaa sana / Re: Yleinen vitutusketju : 18.12.2007 00:10
Mua vituttaa se et aurinko on olemassa, KUN SE VITTU PAISTAA. (o'rly?)
7  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 18.12.2007 00:08
Morop.
Eli oon tämmönen 17-vuotias poika Jyväskylästä, siitämielestä harvinainen, etten omista pelikonsoleita muutakuin gameboycolorin. Kaverilla tulee viettyä se puolet elämästäni, jolta sitten kaikki löytyvät :P. Harrastan jalkapalloa / golffia ja läppärillä irccausta. Et tässähän tää sitten mun elämänkerta olikin :D
8  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuinka löysit Pelaajalaudan? : 18.12.2007 00:03
Kaveri pastes youtubest urlia finngamers XIV pelimiitistä videoo , ja innostuin et ois kiva itekkin päästä tuonne ja kaveri pisti sitten urlia tänne :)
9  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 17.12.2007 23:59
Kyllä peliähän on odoteltu toki jo pitkään, mutta kyllä se kannattaa. Paras peli ikinä mitä on konsoleille tehty. Itse odotan sitä että kaveri ostaa ensimmäisenä pelin ja sinne istumaan seuraavaksi viikon ajaksi =) Aikaisempaa versiota on toki tullu hakattua lähemmäks 100 tuntia :) Mut tosiaan; odotan innolla SSBB:tä :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines