Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 11.09.2007 23:17
Örörör. Jaksoin vihdoinkin siirtyä Pelaajaboardeilta tännekin pienen sherlockoinnin jälkeen. En muistanut tämän foorumin nimeä, eikä sivuhistoriassa ollut tästä jälkeä, joten minun piti etsiä yksi sivu kerrallaan sitä lukittua mainos-threadia. Mutta joka tapauksessa, täällä ollaan.

Pelaajan foorumeilla lurkkailin nimimerkillä Leise, mutta en todellakaan oleta, että joku muistaisi minut sieltä. Edellisestä postauksesta taitaakin olla jo monta kuukautta aikaa, ja viesteillä on aikaväliä toisiinsa jopa kuukausia. En ole ollut viime aikoina kovin aktiivinen yhtään milläkään foorumilla, mutta jospa nyt koulun alettua kehtaisi täälläkin hillua. Ihan vain noin äidinkielen ja kirjoittamisen kannalta. Itse asiassa minusta tuntuu, että liiallisen pelaamisen ja netissä surffailun passiivisuuden takia tekstini tuntuu jotenkin hieman kankeammalta. Pelottavaa.

Itse olen lukiossa ei-mitään opiskeleva poikonen, joka pitää erityisesti rooli- ja fps-peleistä. Enemy Territorya ja Counter-Strike: Sourcea pelailen melkeinpä vuorotellen monta tuntia putkeen, vaikka pelattavaa löytyy myös vähän liikaakin useilla pelikonsoleilla, kuten Xbox kolmekuuskybäsellä ja Pony SlayStationilla. GameCube ja Nintendo DS löytyvät kaapin perältä myös, mutta valitettavasti kummallekin laitteelle löytyy vain pari peliä. Rahan hukkaa, sano. Bioshockin tilasin Gigantista Boxille jo aika päiviä sitten, mutta laatikko edes kolmenkaan viikon jälkeen ei ole saapunut perille. Viha vain yltyy joka päivä entistä enemmän Giganttia kohtaan, kun Halo 3:n osto siirtyy Bioshockin myöhästymisen takia. Miten minä pääsen puolen vuoden Live-paussin jälkeen muiden kanssa moninpelaamaan Haloa, kun muut ovat jo pelailleet sitä viikkoja? Molempia pelejä en kuitenkaan voi samaan aikaan ostaa, köyhä lukiolainen kun olen. (Gamertagini on muuten PifjeFIN, lisätkää listalle)

Juttua riittäisi vielä pitkälle, mutta romaania en sentään halua tähän väkertää. Tämä riittäköön.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines