Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 12.09.2012 17:40
Itelläkin nyt demon testaukset takana ja pienoisen pettymyksen kokeilu aiheutti.

Ensinnäkin, miksi ajotuntuma on palannut takaisin vuoteen 2010? Jos auto on lähdössä lapasesta, painat vain jarrun pohjaan ja voila, auto suoristuu takaisin menosuuntaan. Ei näin. Mihin on kadonnut viime vuoden fysiikanmallinnus, jossa sentään autokin jopa pystyi lähtemään lapasesta. Young driver test mode on tylsä ja aivan turha lisä koko peliin, jos yhtään rattia osaa veivata. Itseäni suorastaan nauratti kun kädestä pitäen opeteltiin kelaamaan aikaa takaperin, eli opetettiin käyttämään flashback toimintoa. Ne kaikki jotka ovat aikasemman vuoden pelejä pelanneet, eivät tule kokemaan mitään uutta Young driver test modessa. Tietty aloittelijoille ihan kätevä, mutta muuten aivan turha toiminto. Lisäksi olenko ainoa jonka mielestä keltafiltteri on tehnyt paluun?

Peli tuntui muutenkin liian samalta, mitä viime vuoden pelit. Career mode tulee olemaan juuri samanlainen kuin aikasempinakin vuosina. Itse kaipaisin jo hiukan suurempaa muutosta, enkä pieniä muutoksia siellä täällä. Jos jotain hyvää tästä demosta haluaa hakea, niin autojen äänet ovat minusta parantuneet, samoin kuin valikko on muuttunut tyylikkäämmäksi. Niin ja AI oli paljon haasteellisempi Legend tasolla, mitä ennen. Muuten peli tuntui vähän niinkuin siltä, että pelaisin F1 2010 peliä vuoden 2012 autoilla ja säännöillä.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2012 | virallinen topic : 08.06.2012 01:35
Tämähän näyttää itse asiassa melko hyvältä. Peli näyttää edelleen todella hyvältä ja erityisesti kiinnitin huomioni moottoriääneen, joka kuulostaa paljon paremmalta kuin kahdessa edellisessä pelissä. Tässä hyvä esimerkki:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Kunhan Codemasters saisi peliä riivaavaa pienet bugit poistettua ja uramoodia hieman syvennettyä, niin meikäläinen ainakin on veivaamassa omalla ratillani kyseistä peliä.

3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2012 - Innovation Unveiled : 05.06.2012 16:44
Itseä AC3 ei oikein onnistunut vakuuttamaan. Tokihan pelissä on paljon uutta kuten metsästäminen ja uusia aseita sekä tappoanimaatioita yms. Silti tuli vähä semmonen fiilis, että olenko nähnyt tämän jo aikaisemminkin. Noh, ehkä vanhassa vara parempi.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: WRC 3 : 30.05.2012 21:41
Voisko joku suomentaa seuraavat lauseet koska omalla englanninkielen taidollani en pysty suomentamaan niitä niin että joku ymmärtäisi sen.
- Milestone promises advanced lightning, crowd and particle effects

Toi tarkottaa ainakin, että:

-Milestone lupaa kehittyneitä salamointi, yleisö ja pöly efektejä.

Muista ei saa ihan kaikkea irti.

Oiskoha enemmänkin valaistusefektejä kuin salamoita  ;)
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 11.03.2012 19:25
Kiitoksia Despire neuvoista  :) Eiköhän se siitä lähe rullaamaan kuha pääsee vähä paremmin käsiksi asiaan.

Itselle tuli tänään hajonnu questi vastaan. Nimittäin eräästä luolasta olisi täytynyt hakea yksi tavara questia varten. Noooh luolassa ollessani se sisäänkäynti oli tukittu mistä sen tavaran olisi saanut. Etsin kaikenmaailman vipuja luolastosta mutta missään ei näkynyt mitään. Pikaisella googlettamisella selvisi, että muillakin oli tullut kyseinen töppi vastaan. Ei muutaku konsolikomennoilla eteenpäin. Harmitti sikäli, koska tällainen questin hajonneisuus rikkoo hieman pelinsisäistä immersiota, koska tässäkin tapauksessa minun täytyi keinotekoisesti hankkia vaadittavat tavarat. Pari kertaa aikaisemminkin olen joutunut turvautumaan konsolikomentoihin.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 11.03.2012 14:24
Nyt alkoi ihtiäkin kiinnostamaan sepän työt, kun on lukenut näitä huimia tarinoita tuomiopäivän jouskarista.

Oon kyllä takonu silloin tällöin itselleni erillaisia armoreita ja aseita mutta lähinnä siihen tarkoitukseen, että saan smithingiä sekä hahmon leveliä nostettua vähän paremmaksi, yleensäkkin olen myynyt kaikki takomani esineet sen jälkeen kun ne olen takonut. Saisko joitain aloittelijan vinkkejä aseiden parantamiseen, eli miten käytännössä kaikki toimii. Enchanting pöytääkin olen muistaakseni käyttänyt jotain pari kertaa 105 tuntisen Skyrim seikkailun aikana. Tullu lähinnä keskityttyä eri tehtävien tekemiseen ja siinä samalla jäänyt näiden muiden pienten mutta käytännöllisten juttujen tekeminen toisaalle. Hieman hävetti kun luin despiren jouskarin tekevän 419 damagea kun taas oma jouskarini tekee vain 44 damagea   :lol: Skyrim on tosiaan ensimmäinen roolipeli meikäläiselle, hassua sikäli etten roolipelejä ole pahemmin 18 vuotisen pelaajaurani aikana pahemmin pelannut. Menny aika räiskintä/ajopeleihin.  ;)
7  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 07.02.2012 15:32
Itselläkin jäi kyllä Terra Novasta hieman "meh" maku. Ei vain napannut, vaikka tarina sikäli onkin aika mielenkiintoinen. Tyttöystävä tuosta on kyllä tykännyt.
8  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 15.01.2012 11:08
Piia Potkasta on tullut melkoinen meemi ylilaudan keskuudessa, jonka myötä melkein jokainen ylilautalainen on äänestänyt häntä. Itseäni kyllä harmitti suuresti Sulon tippuminen. Hahmossa olisi ollut sitä potentiaalia paljon enemmän mitä vaikka Piiassa.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Putous 2012 : 08.01.2012 12:53
Tosiaan näin perstuntumalta tuntuu, että hahmot olivat huonompia kuin viime vuonna. Tosin uskon, että osa hahmoista kehittyy vielä roimasti loppukautta kohden, kuten Harjakainen viime vuonna. Itseäni eniten huvitti Jani-Petteri sekä Hieno Åhlgreen. Myönnän, että nauroin vedet silmissä kun Åhlgreen teppasteli lavalle, mutta silti jotenkin semmonen kutina persuuksissa, että taitaa jäädä jälleen hieman muiden jalkoihin. Sulokin oli kyllä aika oiva keksintö Rasilalta. Mutta katsotaan mihin tilanne tästä kehittyy. Muuten ensimmäinen jakso oli aika hupainen, ensimmäistä puoltuntista lukuunottamatta.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: The Elder Scrolls V: Skyrim : 12.12.2011 20:07
Voiko tätä peliä suositella sellaiselle ihmiselle, joka ei ole koskaan roolipeleihin koskenutkaan? Itseäni hieman kuumottaisi saada tämä pukinkonttiin mutta pieni epävarmuus on vielä päällä.
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.12.2011 12:04
Lego Star Wars II: The Original Trilogy.
Oli kyllä hauskaa pelata tätä eilen tyttöystävän kanssa. Varsinkin kun hän ei ole pitkään aikaan pelaillut minkäänlaisella peliohjaimella, niin ajattelinpas sitten, että eiköhän ole tullut aika upottaa hänetkin pelimaailman syövereihin... BUAHAHAAA! Menokin oli sen kaltaista, aivan päätöntä hyppelyä ja ammuskelua mutta hauskaa oli molemmilla osapuolilla.  :) Krhm kuitenkin Lego-pelien pelaaminen on erittäin hupaisaa puuhaa ja kerättävää on myös erittäin paljon jos pelin meinaa ihan sataprosenttisesti läpäistä. Esimerkiksi minikittien, kolikoiden sekä punaisten palikoiden metsästäminen kuuluu ohjelmistoon. Näiden lisäksi avautuu kaiken maailman haastekenttiä kun pelissä etenee. Yksin pelatessa voi tosin tulla kaveria hieman ikävä, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä Lego-pelejä, erityisesti jos on co-op pelit kiikarissa.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic (9 yötä julkaisuun) : 15.09.2011 08:31
http://www.youtube.com/watch?v=wanWdvxS9A0

Tämä jäänyt janttereilta aivan väliin?
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Vaateostoksilla : 26.07.2011 13:02
Itsekin olen 193cm pitkä mutta vaateostokset eivät oikeastaan ole mikään ongelma minulle. Oikeastaan pidän shoppailusta. Tosin viime aikoina on tullu tehtyä semmosia paskareissuja ettei vain yksinkertaisesti ole löytynyt mitään. Itse olen melko laiha, joka tietty hankaloittaa hieman sopivien vaatteiden löytämistä, eli joidenkin vaatteiden sisään tosiaan mahtuisi toinen "minä". Itseltäni löytyy vaatekaapista "ihme kyllä" eniten kokoa M. En toki kulje semmoisissa napapaidoissa vaan ne ovat ihan oikeasti sopivan kokoisia meikäläiselle. H&M:stä tuntuisi löytyvän aika hyvin pitemmillekkin janttereille vaatteita eli sieltä kantsii ainakin metästää  ;) Ja tosiaan en minäkään uskalla vain napata jonkin koon paidasta ja mennä suoraan kassalle, vaan useimmiten käyn kyllä ihan sovituskopissa kokeilemassa, ettei tule sitte ylläreitä kotona.
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Esitelmöi itsestäsi. : 13.07.2011 13:37
Huomenia kaikille! Tosiaan itsekin laudalla olen pyörinyt viime syyskuusta lähtien ja lähinnä tonne formulaosiolle on jotain paskaa tullu kirjoteltua mutta nyt ajattelin pikkuhiljaa alkaa kirjoittelemaan jotain muillekkin palstoille  ;)
Tosiaan jos jotain minusta haluatte tietää niin olen vuonna 94 syntynyt jantteri ja olen menossa lukion toiselle luokalle. Ensimmäinen vuosi meni kyllä suhtkot kivasti, paitsi tiettyjen aineiden kohdalla on hieman hankaluuksia (kaikki ne joihin vaaditaan laskupäätä). Harrastuksiini kuuluu pelailu ja satunnaiset urheilusuoritukset kuten golf ja lenkkeily. Konsoleita en pelaamisessani pahemmin tue, tosin olisi ihan mukavaa omistaa esimerkiksi pleikkari niin pystyisi kavereiden kanssa vähän sitten pelailemaan, koneella kun se tuntuu olevan pieni mahdottomuus. Eipä muuta, kiitos ja näkemiin  :)
15  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: DiRT 3 (julkaisupäivä 24.05) : 21.05.2011 21:36


Tää hyvältä näyttäää...
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: KO: Paras pelisarja : 31.10.2010 14:37
Call of Duty
17  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 20.10.2010 10:25
Kuulkaas pojat ainoa oikea katurata on Monaco  ;) Nää uudet onkin sitten semmoista shaibaa että... Paitsi Singaporea kyllä ajelee ihan mielellään. Minusta se on osattu mallintaa todella hyvin tähän peliin.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 19.10.2010 01:23
Täää hyvältä näyttäää, niinkuin pitääkin....
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 12.10.2010 23:43
Kyllä se on vielä aika sattumanvaraista tuo räjähtely ja se tullaan korjaamaan seuraavassa päivityksessä.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 05.10.2010 16:26
Itsekin olen jo kautta ehtinyt ajaa 6 kilpailua Lotuksen riveissä ja seuraavaksi olisi vuorossa Istanbul. Kausi on ollut vähän mollivoittoinen nimittäin aika-ajoissa ollaan kyllä yleensäkkin siinä 10-15 sakissa mutta kisavauhti ei piisaa mihinkään. Tosin Malesiassa olin lähellä ottaa ensimmäiset pisteeni kunnes rengasrikko pilasi nekin mahdollisuudet. Rengasrikkoja on muutenkin esiintynyt vähän liian usein mutta toivottavasti pätsissä korjaavat tuon. Kaikista huonoiten on mennyt Espanjan GP jossa auto aliohjasi niin paljon, että muunmuassa kolmannessa pitkässä kaarteessa tekoälykuskit tulivat heittämällä ohi. Espanjan GP oli muutenkin todella turhauttava ja rangaistuksiltakaan ei vältytty. Samoin kävi viime kisassa Monacossa jossa aika-ajot meni upeasti ja sain pidettyä 11 sijaani todella kauan kunnes pieni herpaantuminen ja etusiipi irti. Samalla kierroksella oikaisin vielä mutkan kaupan päälle ja varikon läpiajo rangaistushan siitä tuli. Tosin sain nostettua itseni kisan loppupuolella sijalle 18 mutta siltikin jäi pikkaisen harmittamaan se ajovirhe. Lotus ei ole vielä oikein saanut päiviteltyä autoaan ja siksi auto meinaa olla vielä vähän turhan epätasapainossa mm. mutkien ulostuloissa joissa saa olla kaasun kanssa todella tarkkana. Myöskin auton aliohjautuminen meinaa olla ongelmana.

Niin ja mitä peliin muuten tulee niin olen ollut todella tyytyväinen. Vaikka olenkin ajanut rFactoria jo vähän päälle kaksi vuotta eri formulasarjoissa niin siltikin tekoäly kuskeista on paljon haastetta minulle. Tosin jäänyt yksi juttu mietityttämään. Ensinnäkin esimerkiksi Espanjan GP:n aika-ajoissa kisainssini huomasi sen, että häviän tallitoverilleni Trullille ja ehdotti, että otamme hänen käyttämät asetukset käyttöön. Ongelmana on vain se, että mistä ne Trullin asetukset oikein saa käyttöön?
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 30.09.2010 23:30
Terveppä terve.

Päätin kirjautua pelaajalaudalle kyselläkseni löytyykö F1 2010 pelaajia moninpelisessioihin pc-puolelle. Olen tässä pikkuveljeni kanssa pelaillut verkossa satunnaisten pelaajien kanssa, mutta ajateltiin, että vois olla kiva pelata näin suomalaisten kesken.
Hohoi täällä olisi yksi puusee miäs kunhan saisin pelin ekana postilaatikkooni....

E: Codemasters on vastannut pelin tekoälypelaajien huijaamisväitteisiin: http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/433396-ai-issues-response.html
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 27.09.2010 18:48
Mites muilla verkkokaupasta tilanneet, onko peliä näkynyt? Itse vielä oottelen ja höyryä alkaa pikkuhiljaa nousemaan päästä, kun ei mitään näy eikä kuulu...
23  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 24.09.2010 18:02
Niin koska se bugikorjaus tulee vasta päivityksessä.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 24.09.2010 09:42
Aaaargh! Sitä saa nyt ootella sitte viikonlopun yli.....
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Codemastersin Formula One 2010 (PS3, X360, PC) : 23.09.2010 16:14
Heissan! Pakko oli minunkin rekisteröityä mukaan mittelöimään ;D Tosiaan peliä on kyllä odotettu hiki hatussa viimeiset kuukaudet. Toivottavasti Verkkokauppa vaan saisi tuotteen postitettua huomiseksi tosin näyttää vaan siltä, että heillä ei ole varastoissa vielä yhtään tavaraa...
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines