Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Keikkatriidi : 06.09.2007 15:30
Ei huh huh mikä fiilis! Eilen kun tuli Marilyn Mansonin liput myyntiin niin totta kai meikä nukkui pommiin eikä tullut seisomapaikkaa. Noh, kaverithan olivat saaneet jo kyseiset paikat ja ei kun vituttamaan. Tänään sitten heräsin, menin kaupungille, tulin takaisin kotio, katsoin ihan huvin vuoksi Lippupalvelun sivuilta ja kappas, oli tullut lisää kenttäpaikkoja! Ja ei kun pikavauhtia takaisin kaupunkiin! Kysyin Lippupalvelun myyjältä että onkohan siellä nyt niitä kenttäpaikkoja vapaana Mansonin keikalle, nainen vastasi että ei taida olla, menivät eilen kaikki ja sanoin että netistä katsoin että olisi tullut lisää. Hänpä sitten sanoi katsovansa tilanteen ja kohta tokaisikin "Perkele, sullapa kävikin hyvä säkä. On tullut 20 kpl lippuja lisää myyntiin". Ei muuta ku lippu kouraan ja onnellisena kotio.

Nyt on fiilikset sellaiset ettei uskokkaan eikä tarvi miltään lipputrokarilta ostaa lippuansa kiskurihintaan ;D
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Resident Evil 4: Wii Edition : 10.07.2007 01:32
Ihan pakko kysyä koska olen miettinyt että hankkisin Wiin ja tämän pelin sitten siihen kaveriksi että onko tämä peli jotenkin sensuroitu? Kuulin juttua että osumakohdat ja muut olisi tehty jotenkin "ei niin väliä mihin ammut" tyyliin esim. pääosuma on sama kuin ampuisi jalkaan jne. Eli pitääkö tämä paikkansa?
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Voi veljet että New Super Mario Bros. on LOISTAVA : 10.07.2007 01:30
Tuli hankittua tämä peli heti julkaisussa ja pakko oli pelata se 100%:sesti läpi samointein. Todella hyvä tekele oli. Tuli ihan nostalgiset fiilikset. Minipelejäkin olen pelaillut, joitakin enempi ja joitakin taas vähempi. (Pikkuserkku piti DS:äänsä päällä 6kk laturissa kiinni koska halusi sen maximipistemäärän naamantunnistuksessa :D).
4  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä tapahtui tänään? : 09.07.2007 13:48
Ei helvetti. Kyllä pitäisi lukea mailinsa useammin. Olin saanut joltain tytöltä mailia, kertoili siinä mailissa kuinka nähnyt mua paikallisessa baarissa ja piti mua mielenkiintoisena ja jotain ja oli monien vaikeuksien kautta saanut ongittua mun mailiosotteen ja haluaisi tavata ja jotain. VOI PERSE! Nyt potuttaa kun en aikaisemmin lukenut postiani.
5  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 08.07.2007 18:36
Itse olen käyttänyt Last.FM:ää jo jonkin aikaa ja käyttäjätunnus on se vanha OldHorny. Musamakuni on aika laaja joten sitä voi tsiigata sieltä.
6  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 08.07.2007 18:28
Nyt tuli hankittua pitkästä aikaa kunnon mätkettä eli Macabre Live In Holland: True Tales of Slaughter and Slaying-DVD. En ole vielä ehtinyt katsella kyseistä tuotosta mutta kehuja olen kuullut paljonkin. Kyseessähän on Chicagosta kotoisin oleva yhtye joka musiikissaan yhdistää death/grind/thrash-menoa lastenlaulutilutuksiin lyriikoiden kertoessa kuuluisista sarjamurhaajista. Eli kovaa murhametallia luvassa.

Toinen ostokseni pitäisi saapua ensi viikolla ja kyseessä on Skinny Puppyn The Greater Wrong Of The Right LIVE-DVD. Kyseessä on tupla-dvd joka kattaa kaksi keikkaa kyseiseltä bändiltä. Raskaamman mätön rinnalla olen aina kuunnellut industriaalia ja Skinny Puppy nyt vain on ehkä yksi parhaimpia bändejä siltä saralta.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 28.06.2007 15:05
Nyt tuli taas hankittua parit pelit lisää. Ainoa ongelma on kun vanhatkin pelit vielä pelaamatta.

Forza Motorsport 2 Limited Collectors Edition tuli hankittua 68 e hintaan verkkokauppa.comista
Shadowrun 44 e hintaan Konsolinet.fistä

Ja sitten ehdoton helmi mikä on jäänyt hyvin vähälle huomiolle ikävä kyllä eli Anno 1701: Dawn of Discovery Nintendo DS:lle Konsolinetistä hintaan 39 e. Tätä peliä suosittelen kaikille Nintendo DS:n omistajille oikein lämpimästi.

Niin ja The Darkness Xbox 360:lle tilattuna ennakkoon Gamelife.fistä hintaan 66,90.

Tuota pelattavaa sitten riittää vähäksi aikaa. :D
8  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 24.06.2007 17:00
Terve

Olen OldHorny ja päätin kanssa nyt rekisteröityä tänne koska en tuota Pelaaja-lehteäkään enää tilaile ja tullut aika vähän sitä foorumia muutenkin käytettyä.

Olen 23-vuotias nuori poika Hämeenlinnasta. Harrastuksiini kuuluu Xbox 360:n ja Nintendo DS:n ohella lukeminen (kirjat, sarjakuvat), DVD-elokuvien keräily (kauhu enimmäkseen), musiikki (www.last.fm/user/oldhorny), piirtely, maalaaminen, kirjoittaminen (lyriikoita, novelleja jne.).

Pelaamisen aloitin joskus ihan nuorena poikana pikkuserkulla ja sitten tulikin hankittua 8-bittinen Nintendo josta se varsinaisesti alkoi. Lempipelejäni ovat rooli- ja seikkailupelit ja muutamat väkivaltaiset toimintapelit.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines