Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 04.10.2011 05:53
Kiitos avuista =) Itse en tuota Vip Passia ole hankkinut enkä muutenkaan pelaa nettipelejä ollenkaan pleikkarilla.Olen tällähetkellä Unkarin GP:n Aika-Ajojen toisessa osiossa Force Indialla.Ensimmäisestä sessiosta voitto ajalla 1.20,4.Nyt Button ajanut toisen session kärkiajan 1.19,8 ja Perezin kymmenes aika johon pitäs tähdätä on vain 0,4 sekuntia hitaampi kuin oma paras koko radalla.Vaikeeta tulee varmasti olemaan tuo kolmas osio mutta katotaan nyt jos kävis hyvä mäihä :)  :lol: Valenciassa ruudusta 24 voittoon.AI on "Professional" ja auto tosiaan Force India joten mitään amatöörihuijausta tässä ei ole :lol: S-Pehmeillä renkailla painelin menemään ja saavutin Alonsoa kierros kierrokselta kunnes lopulta se törmäs Heikki Kovalaiseen ja pääsin ohi.Voitto napsahti sieltä, nyt 74 pistettä plakkarissa ja Hamilton toki menee menojaan kärjessä.Hamiltonilla taitaa olla joku 6 voittoa ja loput 2-3 sijoja.Ei sitä kiinni enään saa vaikka olenkin koittanu härnätä sitä ajamalla Red Bullien ja Hamiltonin välissä että Vettel ja Webber sais sen kiinni pisteissä :DDD Nurburingilla melkeen onnistuin ja alkuun näytti hyvältä mutta sitten Webber karkas ja Hamilton paineli DRS alueella ohi ja karkas, samoin tekivät Button, Massa, Alonso ja Vettel Of Course...Lopulta maalissa 7 vaikka kakkospaikalta pääsin hyvän Aika-Ajon seurauksena lähtemäänkin..Onneks Webber ehti alussa karkuun ja voitti :lol:
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 02.10.2011 22:37
SAFETY CAR DEPLOYED! SAFETY CAR DEPLOYED!

Fuck mä en voi uskoo tätä! Sateinen Monaco, ja ihan täysin AI:n syytä tullut Safety Car! Siis mulla ei oo mitään havaintoa, mistä toi tuli. Sen tiedän että Di Restasta, koska se on keskeyttänyt.

Siis voiko olla mageempaa juttua?! ;D

E: ja just pääsi pois, kun tulee uudestaan "SAFETY CAR DEPLOYED, SAFETY CAR DEPLOYED!".

Tää Monaco on hullu sateella :DD

Voiko tota vaikeustasoa muuttaa Ps3 versiossa vai millä alustalla pelaat?? Itse en Ps3 versiosta löytäny minkäänlaisia Game Settingsejä enkä saa mistään katottua esimerkiks että onko mulla auton vaurioasetukset miten korkeatasoset, ei tunnu ottavan Damagea oikeen mistään..Eikä oo Turva-Autoakaan näkyny vaikka Monacossa oli aikamoinen trafiikki tunnelin jälkeen ennen sitä shikaania.Algersuari, Kovalainen, Trulli, Buemi ja Glock pyöri siellä miten sattuu ja Algersuarikin poikittain siellä keskellä shikaania niin ei tullu Safety Caria..
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: F1 2011 | virallinen topic : 30.09.2011 20:31
Hei voisko joku neuvoa että onko tässä pelissä erikseen jossain asetus jolla Turva-Auton saa pois tai päälle? En löydä mitään Game Settingsejä ja auton Damagekin näyttää vähän siltä ettei se ole oikeen realistinen.Ps3 versiona siis pelaan.Apuja kiitos =)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines