Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä tapahtuu seuraavassa konsolisukupolvessa? (Wii 2, Xbox 720, Playstation 4) : 01.01.2010 18:06
Ennuste: DLC tulee sekä konsoli- että pc-puolella yhtä tärkeämpään osaan, eli emopelistä poistettua sisältöä aletaan myymään erikseen. Dragon Age ja  Borderlandshan taisivat jo ottaa taas yhden askeleen tuohon suuntaan.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: E3 2009 : 02.06.2009 19:07
Epic fail.
3  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Linux : 14.04.2009 14:21
Minun mielestäni Arch Linux ei ole kovinkaan vaikea käyttää, mikäli on ensin hieman kokeillut esim. Ubuntua tai Susea. Ubuntussa ja Susessa ei ainakaan itsellä mikään ikinä toiminut suoraan, ja ne tuntuivat kovin bloateilta ja sekavilta. Archissa hienoa on se, että oikeastaan mitään turhia softia ei ole, jolloin käyttö selkeytyy, ja oppii jopa muistamaan mitä mikäkin komento tekee ja ymmärtämään paremmin Linuxia.

Hauskin asia Archissa verrattuna johonkin mainstreamimpaan distroon on se, että sen asennuksessa käytettävä kiintolevyn osiointiohjelma on mielestäni paljon helppokäyttöisempi kuin Susen tai Ubuntun. Yleensä Linuxia asentaessa on saanut aina kiroilla kun osiointisofta pistää kaiken päin mäntyä, vaikka kuinka yrittää komentaa - Archissa se toimii niin kuin pitää.

Asennuksen jälkeen "pitää" vielä asentaa X ja konffata se, mikä ei ikinä ole mukavaa, mutta netistä onneksi löytyy apua. Jos osaa konffata netin kuntoon ja osaa käyttää nanoa ja lynxiä siedettävästi, kannattaa Archia mielestäni kokeilla. Itsekin olen melko surkea Linuxien kanssa, mutta jos graafiset asiat ja pelivalikoima olisivat samalla tasolla Windowsin kanssa, käyttäisin luultavasti pelkästään Archia, sillä se tuntuu tosi kevyeltä, elegantilta ja muutenkin mukavalta käyttää.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Wii - tehoton minipelikone ja porttaustunkio, muutama mestariteos? : 12.12.2008 00:02
Onko tuosta Wii Motion Plussasta tullut mitään uutisia sitten kesän? Pikaisella googletuksella ei löytynyt mitään, ei edes huhuja.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Internetin löydöt: Ilmaiset pelit : 30.05.2008 10:00
Kaksi shmuppia: Asteroidsia muistuttava Echoes ja vastikään ilmaisjakeluun päästetty Pteroglidern kokoversio. Molemmissa hyödynnetään näppäimistöä ja hiirtä.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Retrotopic : 25.04.2008 11:23
Onko muuten netissä jotain kattavaa retroaiheista sivustoa, mistä löytyisi tietoa eri pelien erilaisista julkaisuista? Etenkin Nintendon konsolien pelien tiedot kiinnostaisi.

Olen esimerkiksi miettinyt, miksi NES:in Zeldojen kansissa on kilven tai vaakunan muotoinen reikä kaikissa julkaisuissa, jos ei Mattelin julkaisemia oteta huomioon. Tai miksi Super Mario World 1:stä ja 2:sta on ainakin kaksi eri kannet omaavaa julkaisua euroalueella, ja mitkä niistä on arvokkaimpia? Tai miksi SNES:lle löytyy joitakin julkaisuja, joissa on järkyttävän suuret kotelot?

Peleihin keskittyviä sivustoja on kyllä helppo löytää, mutta mistään ei tunnu löytyvän tietoa julkaisuista ja pelien mukana tulevasta krääsästä.
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Forever Blue - Wii (Upea!) : 23.07.2007 18:18
Olisiko kellään antaa linkkiä 480p gameplay-videoon tuosta pelistä, sillä ei noista grafiikoista mitään voi sanoa youtube-tasoisista pätkistä? Olisi kiva nähdä millaiselta tuo oikeasti näyttää.
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Fallout 3 : 01.07.2007 20:27
Ainakin 3 uutta kuvaa tullut. Pistäkää ihmeessä linkkiä jos löydätte lisää tai isompikokoisia.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Enpä tiedä mitä noista nyt sitten sanoa. Ulkokuvassa ei ole mitään tunnelmaa, johtuen luultavasti jälleen kerran HDR:sta. Ei tuollainen hehkuminen sovi ollenkaan ydinsodan runnelemaan maailmaan, etenkin kun taivas on täynnä pilviä. Onneksi grafiikka-asetuksia voi säätää (toivottavasti). Kolmannen kuvan taistelu vaikuttaa sen sijaan mielenkiintoiselta, mutta saa nyt nähdä mitä tuostakin tulee. Odotukset aika nollassa, kun Bethesda on kehittäjänä.
9  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Ohjelmasuosituksia : 30.06.2007 23:11
Polttamiseen:

ImgBurn

Pienikokoinen, ilmainen ja hyvä ohjelma Windowsille erilaisten image-tiedostojen (levykuva kai suomeksi) polttamiseen levylle. Ainoa huomaamani puute on, ettei .mdf-tiedostoja voi polttaa, mikäli on hukannut kyseiseen levyyn viittaavan .mds-tiedoston.

Videoiden toistoon:

VLC Media Player

Ilmainen ja useita mediaformaatteja tukeva mediasoitin lähinnä videontoistoon. Käyttöliittymältään ei kovin mukava, mutta tuki muun muassa .mov-tiedostoille innostaa käyttämään tätä soitinta. Huonoina puolina pikanäppäimien bugaaminen ainakin omassa käytössä, eikä tietääkseni mahdollisuutta lisätä tekstitystiedostoa käytettäväksi jälkeenpäin. Multiplatform.
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Grand Theft Auto IV : 30.06.2007 22:03
Tuohon traileriin jää koukkuun. Yliöveriksi vedetty aksentti kyllä sopii GTA:han ja innostaa katsomaan trailerin yhä uudestaan ja uudestaan. Jää muuten pirun hyvin mieleen tuo "We're all looking for that special someone."-lausahdus  ;D
11  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 26.06.2007 13:52
Kyllä nyt Zelda-faneja hemmotellaan, kun ensin annetaan todella upeannäköinen Zelda-modeli ja sitten vielä huippumusaa Ocarinasta! 8)
12  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Die Hard 4.0 : 21.06.2007 19:19
Commandostakin tehdään ilmeisesti jotain uutta tirehtöörin leikkausta. Vai oliko sekin jo ulkona?


Hyvä vain että saadaan vihdoinkin siitäkin klassikosta kunnon versio dvd:lle.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 21.06.2007 15:11
Onko koko Demo Channelin idea että saadaan VC-peleistä demoja?! Kunnon kaupasta ostettaville Wii-peleille niitä demoja tarvitsisi, eikä 10 vuotta vanhoille emulaattorilla pyöriville peleille.

Uusien pelien demoissa on se ongelma, että Wiissä ei ole kovalevyä. Toki Nintendo voisi tehdä päivityksen, jonka myötä laitteen USB-porttiin saataisiin kytkettyä ulkoinen kovalevy ja sitä myöten riittävä tila demoille. 512 mt:n sisäinen flash-muisti on siihen tarkoitukseen köykäinen...

Se nyt vain on ajan kysymys, milloin Nintendo tuo markkinoille oman ulkoisen kovalevynsä, joka maksaa mansikoita, mutta toimii Wiissä. ;)
14  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 21.06.2007 15:05

Demo Channelista on huhuttu. Että pelaajat saisivat ladata VC-peleistä muutaman kentän maistisia Wiin flash-muistiin. Vaikka tämä olisi toteutuessaan aivan loistava homma, en kuitenkaan jaksa uskoa tuohon huhuun. Liian hyvä ollakseen.... jne.

Onko koko Demo Channelin idea että saadaan VC-peleistä demoja?! Kunnon kaupasta ostettaville Wii-peleille niitä demoja tarvitsisi, eikä 10 vuotta vanhoille emulaattorilla pyöriville peleille.
15  Yleinen / Vapaa sana / Re: Foorumit aukeavat tänään klo 18 : 21.06.2007 10:41
Mielestäni Pelaaja ei kuitenkaan ole tehnyt mitään varsinaisesti "väärää". Tietenkin on ymmärrettävää että he haluavat pelaajaboard.fi-domainin vievän heidän omille boardeilleen - etenkin kun he saavat rahaa siellä olevista mainoksista. Tästä päästään siihen, että toisten boardien mainostamista ei myöskään katsota hyvällä.

Hyvä threadi muuten. Jaksoin vihdoinkin rekisteröityä tämän ansiosta. :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines