Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 18.10.2007 07:33
Tottakai kaikki oppositiossa toimivat populistisesti.

On muuten eri asia kysyä pitäisikö palkkaa nostaa, vai ansaitsisivatko he parempaa palkkaa. Jokatapauksessa vaalilupauksen toteuttamatta jättäminen on minun silmissäni perseen näyttämistä, äänestäjille lähinnä. Ala-asteella vielä käytettiin perusteluna "Koska kaikki muutkin tekee niin"- argumenttia.

En itsekkään halunnut mollata mitään puoluetta, sillä tässä tilanteessa tuskin mikään muukaan hallituspohja olisi saanut tilannetta juurikaan paremmin hoidettua, mutta muuten olen pettynyt nykyisen hallituksen toimintaan, joskaan se ei ole kovinkaan relevanttia tämän triidin yhteydessä.
2  Yleinen / Vapaa sana / Re: Tehy, Katainen & hoitajien lakko : 16.10.2007 08:37
Pyytävät mitä pyytävät, Katainen näyttää luultavasti persettä, riippumatta lupauksistaan. 24% on mielestäni liikaa, mutta jos 500 euroa on luvattu, niin eikös se pitäisi... ainiin unohdin jo, että ennen vaaleja saa sanoa mitä haluaa, niitä lupauksia ei pidetä kuitenkaan.

No ei hetkauta minua juurikaan, mutta onhan tuo nyt aivan naurettavan alhaisesti palkattu ala, tosin niin on moni muukin.

3  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Digiboksit : 03.09.2007 07:33
Oman huoneeni digiboksin signaali on heikko, ja kuva ei näy. Ilmeisemmin tämä johtuu siitä, että antennijohto on liian pitkä, vai? Antennijohto nimittäin kiertää melkein koko talon. Auttaako tilanteessa jonkinasteinen antenninvahvistin yhtään? Ongelma on tosin ilmennyt vasta analoogisten lähetysten loputtua, sitä ennen olen digiboksillani pystynyt katselemaan.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Asevelvollisuus, NATO, palkka-armeija, YLEINEN TAKTISUUS : 30.08.2007 19:15
Maanpäällinen helvettihän tämä edelleen on ja kuten Scarf jo mainitsikin niin saatanan epälooginen ja vanhoillinen myös. Mätäpaise Suomen sivistysvaltiossa.

Käymättä sama. Totaalisen uudistuksen tarpeessa. Itse toki todennäköisesti tulevaisuudessa sen käyn, koska niin pääsee helpoimmalla, tämän jälkeen tosin luovun sotilaspassistani heti. Tai sitten käyn suoraan sivarin, joka tosin on rangaistuksenomainen pituutensa takia.

Mitä ekaa sivua lueskelin hieman, niin patrioottista porukkaa täällä.  :???:
5  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 26.08.2007 21:45
Hmm, tännekö se eka posti on tyrkättävä? No tässä on.

Rekisteröidyin tänne kaverin suosituksesta. Kehui paikan yleistä keskustelua tasokkaaksi, ja sehän se tärkeintä on sillä pelaamiseni on aika vähäistä. Pelailen vaan oikeastaan pessiä, ja joskus väännän jotain football manageria koneella, siihen se oikeastaan jääkin. Toki kuitenkin hyviä pelejä pelaisin lähinnä pleikalla, jos joku muu sen pelin ostaa.

Sitten sitä perusfaktaa, jonka kiinnostustason epäilen kuitenkin olevan melko pieni. Olen kohtapuolin 17 vuotta täyttävä lukiolainen. En harrasta mitään, mutta kiinnostuksen kohteisiin ainakin jossain määrin kuuluu seuraavia asioita; musiikki, leffat, penkkiurheilu, uhkapelit, pelit, syöminen, juominen, nukkuminen, kirjat, inter_netti ja sen sellainen. Ja niin, voisin kertoa pitkät litaniat luonteesta ja muusta, mutta tuossa oli olennainen. Nyt kai saan sitten kirjoitella muuallekin. :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines