Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Linux : 04.07.2009 00:40
Vuosituhannen alusta Linuxin kanssa kikkailtu ja 6-7 vuotta ollut pääkäyttiksenä. Ubuntu on ollut parin viime vuoden ajan valintana, lähinnä Ubuntu Studion takia, jossa nauhoitukseen ja äänenkäsittelyyn tarkoitetut ohjelmat ovat jotakuinkin kunnossa "out of the box". Mandrake/Mandrivaa tuli aika pitkään käytettyä, mutta sen sekoiluihin meni hermot. Tuli kuitenkin jossain vaiheessa osallistuttua ko. distron suomentamisprojektiin, nyt en ole aikoihin vilkaissut mitä sille kuuluu vai onko jo kuopattu.

Ubuntussa häiritsee turhankin ripeä päivitystahti. Viimeisimmän version päivitin paketinhallinnasta vaikka aiemmin olen asentanut kokonaan uudestaan. Toimii kuitenkin moitteettomasti. Vielä.

Jos alkuperäiseen kysymykseen vastausta haluaa, niin voisin kuvitella että Debian voisi kuitenkin olla se perusjämpti distro, joka ei turhista nikottele.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 03.07.2009 20:55
Wiin Klonoaa tahkonnut aina kun on aikaa muulta elämältä riittänyt. Helpoksi väittävät mutta kyllä siitä haastettakin löytyy, tai sitten oon vanha (olen). Vallan mainion näköinen tasoloikka ja ohjaus yksinkertaisuudessaan ja napakkuudessaan yhtä juhlaa. Hinta on Suomessa jossain 35 euron paikkeilla, joten hinta-laatusuhde varsin hyvä.

Olen muistikuvien perusteella alkuperäistä PS:n peliä kokeillut hetken. Suora porttaus tämä ei siis ole, vaan päivitetty joka osa-alueella. Välivideot näyttävät tosin aika semi-retrolta.

Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines