Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon MM 2014 | Minsk, Valko-Venäjä : 16.05.2014 21:16
Ikävän tiukille meni peli taas omalla suosikillani Yhdysvalloilla kun Kazakstan kaatui vasta jatkoajalla. Nyt herätystä ettei pleijari paikka karkaa käsistä!
2  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 20.04.2014 08:21
Kun  HCH puhuu, kannattaa kuunnella.

Goon Town, is coming like a ghost town.


Tämä aika murtaa uskollisimmankin lähtösydämen ja raahaa meidät alas uhrialttareilta, häpäisee taideteokset sekä luovan hulluuden leimaukset.

Se on veljellisen raikasta, tuo syntymävisiirien viljelemä alatyylinen muotisana ja kaikki on niin vaaleanpunaista.

Me janoamme kohden veripankkeja, raivokkaan ahdistuneeseen maisemaan ja ne ovat sairaanoloisia hahmoja kieroutuneessa nukketeatterissa.

Hulluus lyö aaltoina silmille ja katsokaa, ne ovat eläimiä...tihkuvat alkukantaista halua vahingoittaa.

Suljettujen huoneiden hiljainen ahdistutus ja Il portiere di notte pyörii verkkokalvoilla ikuisesti, pakkomielteen omainen oireryhtymä ja sadistinen kutsu nautintojen ääreen.

Viimeiset lähtöorgiat ennen maailmanloppua ja tavoitamme tajunnanvirran juonikulun metaforiset nyanssit, kiehtovan brutaalia heittäytymistä ja tyhjennetään vielä kerran penkit punaista mattoa pitkin.

Tullaan vielä kerran, tullaan vapisten, tullaan kuolaten.

Olemme yhä tukevammin marginaalissa ja näissä juhlaseleissa tanssivat joskus goonit, jäljellä ovat vain saagat ja taivaisiin kohoava fight tape-torni.

Metafyysinen ilmaus kaipuulle ja mistä romantisoida, kun tunnelma hehkuu luopumista kuin saattohoito-osastolla ja olemassa on vain aavekaupunkeja?
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 19.04.2014 14:20
O'Sullivan vs suomen toivo Robin Hull. Tärkeässä pelissä oikeanaikainen tutin käyttö tai liian kuiva liitu voi ratkaista koko koitoksen. Varmasti myös Trump on kärkkymässä Sullivanin mahdollista tippumista. Mutta onpas tällä hetkellä pitkä freimi. En tiedä halusiko Sullivan tuota virhettä ottaa. Ehkä halusikin. Pitäisi nyt malttaa vain tuon Hullin, sillä näyttää Sullivanilla olevan enemmän kiire tässä. Ja Sullivan pussittaa... ja yrittää snookeria. Ei onnistu. Saa nähdä sortuuko Sullivan ylimielisyyteen ja pussittaa loput pallot vasemmalla kädellään niin kuin joskus.
4  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NHL - National Hockey League : 07.03.2014 04:55
Hienoa peliä esittää tällä hetkellä Phoenix Coyotes, joka johtaa Montrealia vastaan ensimmäisen erän jälkeen 3-1. Dallas - Vancouver matsi on Canucksin kannalta säälittävästi 4-0.
5  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 21.02.2014 20:33
Nyt toivuttu suurimmasta pettymyksestä joten ei muuta kuin huomenna vielä yksi mitalli Teemulle! Toivottavasti Kanada vastassa jotta saadaan revanssi.
6  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 07.02.2014 21:06
Erkka nyt se Bergenheim mukaan ja äkkiä! Sakua voisi myös vielä yrittää. >:( >:(
7  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 25.01.2014 04:50
Päätinpäs viikonlopun kunniaksi katsella Phoenix Edmonton matsin, mutta viasat tarjoaa mahdollisuuden katsoa vain , Detroitin ja Floridan matsit ja muilla siihen tarkoitetuilla kanavilla näytetään vain tulevat lähetykset listaa, vaikka voisivat näyttää peliä. >:(


EDIT: Katsellaan sitten suttuisesta streamista. Ottelussa on tappelu käynnissä ja selostajat sanovat, että "Kerromme tuloksen mainoskatkon jälkeen" >:(
8  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 10.01.2014 19:21
Viime lauantaina tilasin kanavapaketin jossa tulee Viasatin lätkäkanavia +  Nelonen PRO.  Sanoivat, että "Kanavat alkavat näkymään tunnin sisällä". Nyt koko viikon odotettuani tuli ilmoitus, että tiistaina pitäisi alkaa näkymään.  >:(
9  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 07.01.2014 16:51
Team Finland on julkaissut olympiajoukkueensa. Ei, ei, ei Pihlströmeitä, hei! Kuka on Antti Pihlström? Teemu onneksi on mukana, mutta Killer Bees ketjusta Boyes - Barkov - Bergenheim, vain Barkov on mukana. Boyes ei toki ole suomalainen mutta Bergenheim kuuluisi tiimiin.

Team Canada julkaisee tänään joukkueensa
10  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 06.01.2014 11:57
TSN oli näyttänyt koosteen Karri Kiven reaktioista :D

http://www.youtube.com/watch?v=rWYPoQGtO2k

Kanadan papan kommentit

http://www.youtube.com/watch?v=LyKlrFRK-R4
11  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 05.01.2014 17:01
Trevor Gillies raivosi jälleen

 "Gilliesille langetettiin lauantaina viiden ottelun pelikielto. Hän osallistui kaksi päivää aiemmin Solar Bearsin ja Utah Grizzliesin kohtaamisen ensimmäisessä erässä puhjenneeseen joukkotappeluun ja syyllistyi muun muassa epäurheilijamaiseen käytökseen."


http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-1288639284553.html
12  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NHL - National Hockey League : 05.01.2014 09:02
Philadelphia - Phoenix 5-3



Hiljaiseksi vetää nämä tulokset. Phoenixin kotipelit ovat alkukaudesta päättyneet usein voittoon, mutta nyt sitten katkera tappio Flyersille. Coyotes ehti johtaa jo 3-1 Mikkel Boedkerin maalilla.


Nashville - Florida 4-5 SO

Florida jatkaa liitoaan ja ottaa hienon rankkarivoiton. Killer Bees eli Boyes - Barkov - Bergenheim ketju oli taas liekeissä ja teki pari tärkeää maalia. Barkov valittiin ottelun kakkostähdeksi. Myös Nashvillen tulokaspakki Seth Jones laittoi kiekon kertaalleen häkkiin.


Washington - Minnesota 3-5

Tässä pelissä teidän muiden suosikki pelaaja, Mikael Granlund saalisti tehot 0+1
13  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 04.01.2014 11:50
Sarnia Sting - Kitchener Rangers 5-6

Ja näinhän siinä sitten taas kävi. Maalirikkaan ensimmäisen erän jälkeen hallinta on siirtynyt Sarnialle joka siirtyykin vielä johtoon, mutta sulaminen kolmannessa erässä jättää taas pisteet haaveksi.  Kitchenerin Nick Magyarin ilme on niljakas hänen tykittäessään 4 pisteen illan kriisijoukkuetta vastaan. Myös Justin Bailey iski kaksi maalia.

Pahin selkäsauna kuitenkin nähtiin Peterborough Petes - Kingston Frontenacs matsissa jossa Kingston oli parempi lukemin 0-9. Ei paljoa selittelyitä jättänyt Peterboroughin päävalmentaja Jody Hullille, hänen katsoessaan kun lähes jokainen Kingstonin laukaus uppoaa maaliin. Sääliksi käy Petesin molari Andrew D'Agostinia, joka vaihdettiin pois ensimmäisen erän jälkeen.

Tässä vielä sarjataulukko: http://www.ontariohockeyleague.com/standings/show/ls_season/49/subtype/0
14  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 03.01.2014 14:09
Sarnia Stingin tilanteesta voisin sen verran sanoa, että vaikka joukkue onkin divisioonansa viimeinen ja vaikka se osaltaan johtuukin heikosta pelaajamateriaalista, niin voisi päävalmentajana kokeilla Bill Buttersia, joka näyttää tällä hetkellä olevan vapaana.  Butters on pelaaja urallaan tutustunut aktiivisesti jäähypenkkiin ja kuten HCH kirjoitti " Bill Butters, käsi raamatulla ja rukouksen voima, yli 100 lähtöä ammattilaiskehissä ja 250 tikkiä naamariiin...sen todistus! "



Pelaajista tehokkain on tähän mennessä ollut Nikolay Goldobin joka on saalistanut 38 ottelussa hienot 28+31 tehot. Joukkueesta kyllä löytyy tälläisiä lupauksia, mutta Nail Yakupovin ja Alex Galchenyukin menetys on ollut todella paha paikka. Joka tapauksessa uskon, että Sting on jo ensi kaudella takaisin pudotuspeleissä.
15  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 03.01.2014 05:56
Viime yönä pelattiin OHL:ssä Sault Ste. Marie Greyhoundsin ja Plymouth Whalersin välinen ottelu. Matsi oli tärkeä Whalersille joka on vajonnut oman divisioonansa neljänneksi, takanaan vain  Sarnia Sting.  Joukkue tiedosti ottelun tärkeyden ottamalla 2-3 voiton rankkareilla. Ottelun paras pelaaja oli 1+1 tehot tehnyt Cartel Sandlak. Sarja jatkuu huomenna kahdeksan ottelun kierroksella!
16  Yleinen / Vapaa sana / Vs: NHL - National Hockey League : 03.01.2014 05:47
Tällä hetkellä katselussa on Columbus Blue Jackets - Phoenix Coyotes. Nathan Horton siirsi Columbuksen 1-0 johtoon toisessa erässä, mutta tällä kaudella on tullut tutuksi, että Coyotes onnistuu nousemaan tappioasemasta ja ainakin itselläni löytyy luottoa joukkueeseen, joten ei muuta kuin ohi!


Muita tuloksia

Nashville - Boston 2-3
Chicago - NY Islanders 2-3
Carolina - Washington 4-3
Winnipeg - Ottawa 3-4
Los Angeles - St louis 0-5
Buffalo - Minnesota 1-4 (Koko kansan Granlund 0+1)
17  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Kuolleet julkimot : 02.01.2014 17:05


Uncle Phil
1945-2013
James Avery. Itse luulin että kyseessä oli Sean Avery, mutta tämä onkin suhteellisen tuntematon tapaus itselleni. R.I.P kuitenkin.
18  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Urheilu/Idrott/Sports : 02.01.2014 15:26
Venäjä voittaa USA:n 4-3 U20 puolivälierässä. En yleensä toivo loukkaantumisia, mutta nyt toivoin että pari venäjän pelaajaa ajeltaisiin ulos turnauksesta. Eipähän tarvitse Venäjän seuraavaa peliä katsella. Säälittävää touhua!
19  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Yleinen vitutusketju : 30.12.2013 16:16
Uusivuosi eli jälleen yksi pyhäpäivä ja juuri ollaan joulusta toivuttu. Itse onneksi vietän kyseistä päivää katsomalla Florida - NY Rangers ottelua.
20  Yleinen / Vapaa sana / Parhaat vitsit : 29.12.2013 12:48
Tähän ketjuun keräämme parhaita vitsejä joille voidaan sitten naureskella.

Miksi Kim Jong pitää aurinkolaseja, kun hän vierailee ulkomailla? Ettei HD häikäise.



Miksi Filip Kuba pelaa Panthersissa? Se on lähellä Floridaa :D
21  Yleinen / Vapaa sana / NHL - National Hockey League : 28.12.2013 10:34
Täällä ei näytä vielä olevan NHL ketjua, joten avataan sellainen. Kauden 2013-2014 runkosarjasta on tällä hetkellä pelattu noin puolet. Kärkeä pitävät Chicago, Anaheim ja Pittsburgh. Tällä kaudella on ollut myös pahoja floppeja kuten huikealla hyökkäysmateriaalilla pelaava Edmonton Oilers sekä Ottawa Senators.

Sarjalautukon näet tästä http://www.nhl.com/ice/standings.htm?season=20132014&type=CON


NHL:n sivut ovat nykyään myös suomenkielellä http://www.nhl.com/fi/index.html


Allekirjoittaneen suosikkeihin kuuluvat erityisesti Phoenix Coyotes ja Vancouver Canucks ja tänä aamuna tulikin taas Coyotesin peliä katseltua.
22  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Pelitarjoukset : 28.12.2013 10:15
Storessa näyttää olevan ainakin FIFA 14 leppoisaan 35 euron hintaan, myös WWE 2k14 lähtisi kohtuullisen halvalla. Itseäni ei junttikuula hirveästi kiinnosta, joten jätän ostamisen muille.
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Mitä telkusta tulee? : 28.12.2013 10:11
Mitä telkusta tulee?

Eipä näytä tulevan tänäänkään mitään. Uskomatonta millaista tv ohjelmien taso nykyään suomessa on. Tietenkin kun joku enbuske (vai mikä onkaan) laitetaan twiittailemaan suoraan lähetykseen on se heti miljoona katsojaa ja koko kansan juttu .
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Grand Theft Auto V : 27.12.2013 11:25
Hyviä kuvia IceColdilta, enkä ihmettele koska onhan kyseessä yksi palstan parhaista kirjoittajista. Lumen olikin jo aika saapua Los Santosiin, sillä pelaahan paikallinen NHL joukkue siellä kohta talviklassikkonsa  ;).
25  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Tulevia elokuvia : 18.12.2013 18:25
Legendaarisesta aikamatkailija John Titorista ollaan ilmeisesti tekemässä leffaa. Tämä on kyllä niitä elokuvia joita ei voi jättää katsomatta. Tässä vielä leffan traileri
26  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 18.12.2013 16:47
Itselläni on kesästä asti ollut boikotissa Pulttibois. En vain yksinkertaisesti keksi mitään junttimaisempaa.
27  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Onnellisuus-ketju! : 18.12.2013 16:43
Voisi ehkä laittaa SM-liiga ketjuun, mutta kuuluu tännekkin. Kärppien toimisto antoi faneilleen joululahjan tekemällä jatkosopimuksen Ivan "Iiivana Julma" Humlin kanssa. Hieno homma, sillä kyseessä on yksi suosikkipelaajistani.

http://yle.fi/urheilu/karppien_tulisieluiselle_tahtihyokkaajalle_jatkosopimus/6990788
28  Yleinen / Pelikeskustelu / poistettu : 17.12.2013 20:25
*poistettu, pahoittelut väärä alue.
29  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.12.2013 16:53
Tulipas vasta katsottua legendaarinen Jim Carreyn kaapelimies uudelleen. En ymmärrä miksi tämä palvomani elokuva on saanut aikoinaan niin kovaa kritiikkiä. Paljon parempi kuin nykyajan Diktaattorit ja Scary moviet.
30  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Jääkiekon SM-Liiga : 16.12.2013 15:54
Todella tyytyväinen olen Jussi Rynnäksen hankintaan täksi kaudeksi. Lauantailta jäi mieleen kun Rynnäs voiton jälkeen muiden pelaajien jo poistuessa, jäi vielä tuulettamaan voittoa fanien kanssa. Eiköhän mies ensi kaudella nähdä jo NHL:ssä torjumassa kiekkoja! Kärpistä huomionarvoisia otteita ovat esittäneet myös Ivan Huml , Juhamatti Aaltonen, sekä Ben Maxwell.
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines