Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Formula 1 -kausi 2009 : 05.10.2009 21:42
Pyöritellääs vähä rulettia. Näkisin Kimin ensi kaudella todennäköisimmin Brawn GP kuskina.

Perustelut:
- Brawn GP on kehittänyt ensi kauden autoaan jo pitkään, väittäisin pidempään kuin yksikään muu talli johtuen alkukauden menestyksestä.
- Mersu on aikeissa siirtää kiinnostuksensa McLaren osuuden myynnillä Brawn GP:hen ja tätä tukee sekin asia että muutama gp sitten Brawn GP ilmoitti että heillä on talous kunnossa seuraavaksi kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Kukaan muu ei ole kyennyt vielä samaan.
- Mersu taatusti haluaa nimensä ja logonsa mestariautoon mikä tietää rahaa kehitystyöhön.
- Kun soppaan lisätään se tosiasia että Herra Ross Brawn itse on melkoinen velho taktiikoiden suhteen ja pääpiru M.Schumacherin ferrarimestaruuksien takaa niin ei Kimi huonoon talliin menisi.
2  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Vs: Matkapuhelimet : 05.10.2009 13:26
Tällä hetkellä Nokia E90 communicator 2gt muistikortilla ja kiinteellä nettiyhteydellä.

Toiveena ja tavoitteena hankkia Nokian uusi N900 linuxsyöpäke kunhan tulee veronpalautusrahat, hyvää joulua vaan minulle.  ;D
3  Yleinen / Vapaa sana / Vs: Millä sammutat janosi? : 05.10.2009 13:15
Kyllä kahvi on myrkkyä joka tappaa hitaasti mutta varmasti. Tosin nykyään kai pystytään jo osoittaa tutkimuksilla että mikä vaan tappaa yliannostettuna. No joo bs sikseen itse oon juonut vajaan 15vuotta ehkä 14vuotta kahvia säännöllisesti. Se alkoi viattomasti kesätyöpaikan kahvitauosta kun isot miehet joi kahvia aina kahvitauolla niin itsekkin piti alkaa juomaan kahvia seuranvuoksi.  :rollaus: Nykyään aamulla kun herää kädet vapisee ja ensimmäinen ajatus on kuppi erittäin vahvaa sumppia eli kahvia jotta kone lähtee käymään, usein toka kuppi kahvia tulee 1 tunnin päästä ja lopulta illalla sit viides tai kuudes kuppi kahvi. Kahvinvaikutuksia mitä olen huomannut niin kofeiiniin jää riippuvaiseksi yeah niin hyvässä kuin pahassa, hampaat alkaa pikkuhiljaa tummua, mutta se piristää päivää.

Ruokajuomana tulee nykyään käytettyä melkeinpä pelkästään sodastream koneella tehtyä juomaa. Se on siis laite jolla saadaan itse tehtyä hiilihappoistavettä johon voi sit jos haluaa lisätä jotain makuesanssia mutta itse juon pelkästään "kaasuvettä". Itse laite taitaa maksaa nykyään >40€ ja täytetyt vaihtokaasupullot 10€ kun antaa tyhjän kaasupullon tilalle. Tolla yhdellä kaasupullolla tekee sen 50-60L juomaa ja jos tykkää esim vissystä kuten minä niin toi maksaa aika nopeasti itsensä takaisin. Meillä toi emäntä tykkää niistä makuesansseista mutta eipä niitä ole pakko käyttää.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: PC-klassikkojen arvostustopic : 05.10.2009 10:36
Kuka muistaa MOO:t eli Master of Orion 1 & 2? Näitä on aikanaan tullu tahkottua ja on vieläkin hyvää ajanvietettä.


5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: MTG: Magic The Gathering : 05.10.2009 09:39
Ikinä en ole MTG kortteja ostanut mutta aina on himoittanut aloittaa niiden keräily. Lähinnä jäännyt aloittamatta koska en tunne ketään kavereita joka näitä keräilisi ja kenen kanssa pelaisi. Btw mistähän sitä kannattaisi aloittaa, jostain ostaa halvalla jonkun elämäntyö ja sit keräillä boostereita? Missä Helsingissä tai pk-seudulla voisi pelailla? Muistelisin että vielä '90-luvun alkupuolella kampin Fantasiapelitn edessä on joskus ollut mtg porukkaa hengailemassa mutta sillon vielä kiersin kaukaa pahat korttipojat ja ostelin vain GW:n space marine, epic2000, necromunda ja bloodbowl figuja.

Jokunen kuukausi sitten asensin Magic Online:n koneelle ja tuolta sai rekisteröitymällä jotain aloituspisteitä millä kortteja pysty hankkii boteilta kortteja ja yks hyvin ystävällinen Suomiklaani jakoi omilta boteiltaan peruskortteja erittäin halvalla. Raret ja mythic raret sit olikin jo kiven alla. Mut sain mä tonne magic onlineen kasaan perus standardi pakan jossa oli lähinnä perus vihulaisia jotka maksaa liikaa manaa ja on tehottomia + muutamaa halpa loitsu. Paras kortti jonka tonne sain hommattua tais olla Flameblast Dragon.Eka postaus muuten tänne foorumille niin ei saa ampua.  8)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines