Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Basaari / Kaupankäynti / A: Vanhoja Pelit- ja Pelaaja-lehtiä (MYYTY) : 09.10.2011 14:55
EDIT: Ilmoitus ei ole enää voimassa, lehdet on annettu pois.

Annetaan pois vanhoja lehtiä. Saa tulla hakemaan Helsingin Oulunkylästä, postittaa en jaksa.

Pelaaja-lehti: 01, 02, 04, 05, 06, 07
Eli muutama lehden ensimmäisistä numeroista.
Hyvässä kunnossa ja siististi kansiossa.

Pelit-lehtiä:
2001: 09-12
2002: Kaikki
2003: Kaikki
2004: Kaikki
Kansioissa suurimmaksi osaksi.


Jos on kiinnostusta niin kannattaa pitää kiirettä koska tarkoitus olisi päästä lehdistä eroon ensi viikon aikana eli 16.10.2011 mennessä. Tuon jälkeen lehdet lähtee todennäköisesti paperinkeräykseen.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 15.02.2008 15:17
Mahtaako täällä liikkua Tekken 5:n online-pelaajia? Arctic Chargessa ois alkamassa tänään NettiNyrkki-niminen online-turnaus, johon ehtii vielä tässä lähipäivien aikana osallistua. Ihan maineesta ja kunniasta vaan pelataan eli ei tartte lompakkoa kaivaa esiin. Ens viikon perjantaihin asti pelataan karsintamatseja ja sillon sitten on semifinaalit, finaali ja pronssimatsi.

Käykääpä pistämässä nimeä listaan, jos joku kiinnostui. Tarkempaa tietoa tässä ketjussa: NettiNyrkki Tekken-turnaus
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Se pakollinen mättöpeliketju. : 23.10.2007 15:05
Tervehdys kaikille. Olen näitä Pelaajalaudan porukan viestejä lueskellut jo pidempään (pelaajalehti.com ja tämä boardi) ja nyt taidan vihdoin heittää omankin lusikkani soppaan.

Rocky_Balboan pointti näyttää mennnen ohi yhdeltä jos toiseltakin, mikä ei tosin ole ihme kun mies ilmaisee asiansa noin kärkevästi. VF5:ttä voi hyvin luonnehtia jäykäksi ja munattomaksi paskaksi sekä turhaksi jos:
1) Vaakakupissa näyttävyys yms. merkitsee paljon
2) Omassa suosikkipelissäkin tuntuu jatkuvasti riittävän mielekästi opeteltavaa (eli syvyyttä)

Yleensä pelaajille riittää että pelissä on tarpeeksi syvyyttä, jotta sitä on mielekästä pelata jonkinlaisella antaumuksella. Mitä syvempi sen parempi, sitä on hankala kieltää, mutta riittävän tason jälkeen muut tekijät vaikuttavat enemmän. Kuten nyt Rocky_Balboalle käsittääkseni näyttävyys eli tarkemmin sanoen liikkumisen animaatio, osumien mojovuus, mielenkiintoiset hahmot, grafiikka ja musiikki. Tai tällaisen kuvan olen ainakin saanut. Miksi joku haluaisikaan testausta enemmän syventyä peliin, jolla ei vaikuta olevan mitään uutta ja parempaa tarjottavana? Pelkän yksinpelin perusteella en tosin itse lähtisi mitään taistelupeliä täysin tuomitsemaan. Kaksinpeli on kuitenkin huomattavasti hauskempi kokemus, vaikka aloittelijataktiikoilla peli ei täysin avautuisikaan.

Neonomiden viestissä pistää muuten silmään tuo sivulauseessa mainittu VF:n Tekkeniä "reilumpi" okizeme. Missä mielessä reilumpi? Ja miten missään mielessä reilumpi voi olla parempi? Tekkenissähän ylösnousutilanteet ovat melko monipuolisia, koska molemmilla osapuolilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Yleensä tämä on alueella kuin alueella vain hyvä asia kunhan ei liiallisuuksiin mennä. Rikkinäisyys on eri asia, ja sitähän Tekkenin okizeme ei missään nimessä ole.
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines