Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature : 06.10.2011 15:02
Crypticin Neverwinteristä on tulossa ilmainen MMO.

Alunperin pelistä oli tarkoitus tulla jokin "Online adventure game", jota itse ajattelin jonkinlaisena Diablon tyylisenä moninpelinä.

DDO ei koskaan iskenyt, koska Eberron ei voisi vähempää kiinnostaa. Olen aina tahtonut kunnollisen Forgotten Realms MMO:n, ja nyt vihdoin sellainen tulee! Baldur's Gatea ja Neverwinter Nightsia on tullut aika paljon pelattua netissä.

Hurraa!
2  Yleinen / Peliseura / Vs: PlayStation Network-tunnukset : 04.05.2010 12:44
Praemorior
3  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 28.07.2008 11:40
Hellou. Demppa pelaajaboardeilta ilmottautuu. Huomasin kummakseni että siel ei ollut enää miiteistä puhetta ja sitten tajusin hämmästyksekseni että niistä on puhuttukin täällä. Vanhoilla boardeilla kuljin nimimerkillä Grim Reaper (Tässä välissä pyytäisin nyt erittäin paljon anteeksi yhdestä nimeltämainitsemattomasta topicista, jonka menin typeryyksissäni aloittamaan, anteeksi anteeksi, olin nuor(empi)i, typerä sekä vihainen. Ei muistella enää sitä, se oli kamalaa.) ja saavutuksiinki kuuluu esim. ensimmäisissä miiteissä pyöriminen ;D Se oli ehkä aikoinaan suurin syy jonka takia boardeilla heiluin. Sit tuli pitkää paussia, ja ne uudistu oudoksi (boardit siis). Nyt sitten kun ei ole muutakaan tekemistä töissä (ainakaan yleensä), niin tulee jotain kummallisuuksia kommentoitua. Siellä kuljen vähän aktiivisemmin, mutta täytyy katsastella jos jotain mielenkiintoista tulee vastaan.  :)
Sivuja: [1]
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines