Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.12.2009 18:41
Tänään kolahti postiluukusta Bayonetta Xbox 360:lle ja tarkoitus aloitellakkin se tänäiltana kunhan muilta puuhilta kerkiää.

Luonnollisesti ei kannata kertoa, mistä olet moisen tilannut, koska ketään ei suinkaan kiinnostaisi. Ainakaan minua.

Killiltä tuli saatua kyseinen peli muoveissa. Eihän peliä muuten saa kuin Japanista jo liikkeistä.
2  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 21.12.2009 16:29
Tänään kolahti postiluukusta Bayonetta Xbox 360:lle ja tarkoitus aloitellakkin se tänäiltana kunhan muilta puuhilta kerkiää.
3  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Peliostokset : 11.11.2009 08:43
Viime viikolla lähti VPD:stä käytettynä Mass Effect sekä Halo 3 ODST ja tällä viikolla tuli postitse sitten Dragon Age: Origins CE ja CoD MW2 (molemmat 360:lle). Mass Effectin sain pelattua jo alta pois ja eiköhän noissa kolmessa riitä pelattavaa loppuvuodeksi.
4  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 10.11.2009 13:51
Star Wars - Clone Wars: Republic Heroes peliä tullut tässä jo toista päivää pelattua ja eiköhän tämä riitä. Muutama ihan kivakin kenttä ollut mutta suurinosa kentistä on huonosti toteutettua tasoloikkaa ja räiskintää. Tämä peli muistutti taas miksi en tykkää ollenkaan enää näistä nykypäivän tasoloikista. Onneksi kyseessä on kirjaston lainakappale enkä ole tästä kuonasta mitään itse maksanut.

Vanhana Star Wars fanittajana tämä on pettymys, mutta sentäs Clone Wars tv-sarja on mitä mainioin.
5  Yleinen / Pelikeskustelu / Vs: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 06.11.2009 11:27
Huikean Mass Effectin uudeleenpeluu kierros menossa XO:lla Dragon Age: Originsia ja MW2:sta odotellessa. Täytyy myös palautella muistia ja varautua jo tulevaan Mass Effect 2 peliin.
6  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 14.07.2008 22:22
Huhuh mikä pommi tuo FFXIII:n julkaisu 360:lle oli! Mahtavaa! Aikamoinen lopetus pressille kyllä, muuten oli melkosen laimeaa meininkiä. Gears of War 2 näytti upealta samoin Fallout 3 ja FFXIII nyt vaan oli EPIC!
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 14.07.2008 15:56
Microsoftin ja EA:n pressit tänään ja huomenna sitten lisää pressejä. Pakastepitsat ja limut haettu MS:n pressiä varten =)

Onhan tänään ainakin vielä Square Enixin tilaisuus jos tähän on luottamista. Pakko se on kuitenkin silti sanoa, että huomenna on todellinen superpäivä. Capcom, Ubisoft, Sony sekä Nintendo! Maukasta.

EDIT: Harmi, ettei muutamaa tilaisuutta näemmä edes näytetä joillakin sivuilla :(

Nonih enpä tienny tuosta Square Enixin pressistä ollenkaan, kiitoksia tästä. Eli onhan tänäänkin jo sitten ihan mielenkiintoinen päivä E3:ssa.

EDIT: Tosin hmm, näyttävätkö ne tuota Square Enixin pressiä edes, en ole bongannut mainintaa tuosta missään...
8  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 14.07.2008 14:35
Microsoftin ja EA:n pressit tänään ja huomenna sitten lisää pressejä. Pakastepitsat ja limut haettu MS:n pressiä varten =)
9  Yleinen / Vapaa sana / Re: Miten asut? : 13.07.2008 19:12
Itse asun tuoreen vaimoni kanssa (8.6 mentiin naimisiin) Jokiniemessä aivan Tikkurilan aseman vieressä kolmikerroksisessa ja kohtuullisen uudessa kerrostalo kaksiossa jossa neliöitä on 61,5 ja vuokra hieman päälle 700e. Todella mukavaa ja rauhallista seutua ja vieressä nököttää KRP:n "linnoitus". Tikkurilasta löytyy lähes kaikki tarpeellinen joten ei tartte usein matkustella minnekkään, mutta toki junallahan tuosta päräyttää nopeasti Helsinkiin tai bussilla esim Jumboon jne. Vajaat viitisen vuotta on tullut asuttua tässä talossa jossa ekana asuttiin vaimon kanssa tuossa viereisessä yksiössä jossa neliöitä oli 34,5 ja kävi sitten mukavasti että seinänaapurit muutti pois ja saatiin tästä kaksiosta sitten uusi asunto.

Itse asuin vajaan vuoden tuossa Tapanilassa Nuorisosäätiön yksiössä jossa ei myöskään ollut uunia joten eipä tullut kauheasti vedettyä pakastepitsoja tai muitakaan uunisapuskoja. Nykyään on toki uuni ja vaimokin joka loihtii maittavia sapuskoja. EPIC WIN!
10  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2008 : 11.07.2008 13:29
Pitää kyllä hankkia kunnon eväät ja nauttia pressitilaisuuksista. Gamespotin sivuilta tullu katsottua viimeiset pari vuotta ja tänäkin vuonna todennäköisesti sieltä. Nintendon pressi kiinnostaa itseäni eniten, mutta eiköhän nuo kaikki tule kateltua kuitenkin.
11  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Levyostokset : 10.06.2008 14:19
Tarkoitus olisi tässä joku päivä hakea jotain levyjä tuolta Helsingin Levykauppa X:stä kun kaveri joka työskentelee siellä antoi häälahjaksi meikälle 50 euron lahjakortin sinne =) Kirjoittelen sitten lisää kun on  levyt haettu.
12  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 05.06.2008 15:08
Juliste on kyllä pirun tyylikäs ja seinällehän se lennähti välittömästi. MGS4:n arvostelu oli muutenkin varsin bueno ja herätti suuren kiinnostuksen peliä kohtaan vaikken PS3:sta omistakkaan. Pitää vielä lukaista nu o muutkin Metal Gear jutut tuosta lehdestä.
13  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelilehdet : 24.05.2008 13:46
Pelaajalehteä tulee ite tilattua ja tilaan jatkossakin. Lehdessä miellyttää mielenkiintoiset uutiset sekä kaikennäköiset raportit mitä lehdestä löytyy aina. Pelit lehteä tuli tilattua kanssa joskus, mutta kyseinen lehti ei enään kauheasti kiinnosta. PELAA lehti tulee kyllä aina mukaan otettua kun esim tulee kaupassa käytyä ja vessalukemiseksihan se menee aina.
14  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pikaruoka : 24.05.2008 13:40
Itellä jääny mäkissä/hesessä käynnit todella vähille viimesen vuoden aikana, mielummin käyn sitten hakemassa vaikka Subwaystä jonkun makoisan patongin tai menen pitsalle/kebabille. Eipä noista mäkkärin sapuskoista edes lähde nälkä yhdellä aterialla kun taas joku Subway täytyy vatsan erittäin mukavasti ja on muutenkin paremman makuinen kuin hampurilaiset.
15  Yleinen / Vapaa sana / Re: Pikaruoka : 22.05.2008 15:21
Stadista tuli löydettyä tuosta kampista (ei kauppakeskuksen sisältä) aika törkyhyvä Pizzeria. Siellä oli 4,90 e  JÄTTIpitsa ja 0,5 limu, eli ei todellakaan pahan hintaista. Pizza itsessään oli yhtä iso kuin useimpien Pitserioiden perhepitsa, vaikka laadusta jäätiinkin vähän jälkeen.  Mutta hinta/laatu -suhde on enemmän kuin kohdallaan.

Hitto kun ei nimi mieleen jäänyt, mutta kyllä tuonne palataan vielä monta, monta kertaa...  :)
Aika edullista jo. Pasilassa muuten on Auringon Pizza Kebab, josta saa joka ikinen päivä normaalin pitsan (myös kuten haluatte) noin hintaan 3,90€. Löytyy ihan juna-aseman läheltä, Opastinsillan toiselta puolelta. Tämän mukaan sama "avajaistarjous" on ollut voimassa jo kolmisen vuotta, joten tuskinpa se sieltä mihinkään vielä häviää. Jos on aikaa, niin tuolla voi käydä vaikka ennen Finngamerin pelimiittiä.

Itse olen monesti käynyt tuolla Auringon Pizza Kebab paikassa syömässä ja siellä on pitsa kuin pitsa sekä kaikki kebabit 3,90 ja omasta mielestä kepsut ja pitsat ovat olleet myös hyviä. Tulee melkein aina käytyä tuolla kun on esim jotain messuja Messukeskuksessa tai jos mennään avovaimon kanssa käymään meikäläisen mutsilla itä-pasilassa.
16  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 22.05.2008 15:10
Tässä tullut pelattua lähiaikoina pelkästään tuota Mario Kart Wiitä yksin ja avovaimon kanssa sekä satunnaisesti myös velipojan.
17  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Kauhuelokuvat : 02.03.2008 10:52
Pakko mainita että nyt kannattaa kaikkien kauhuelokuvien suunnata Akateemiseen kirjakauppaan josta löytyy ensimmäinen numero Blood Ceremony lehdestä joka on erikoistunut kauhuun, indiekauhuun, splatteriin jne. Jatkumoa vanhalle Gorehound lehdelle niin sanotusti. Itse tuon ensimmäisen numeron eilen bongasin ja olihan se pakko ostaakkin. Varsin pro-tasoa kokonaisuus ja paljon mielenkiintoista juttua. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan kyseisen lehden.

http://www.bloodceremony.net/html/paasivu.html ja tuolta sitten magazine niin siinä infoa lisää.
18  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 03.02.2008 14:55
The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Tämä elokuva oli varsin vaikuttava katselukokemus. Elokuva oli melankolinen ja surullisen haikea kuvaus Jesse Jamesin (Brad Pitt) viimeisistä hetkistä ennen kuolemaansa jonka hoiti hänen oma jengiläisensä Rob Ford (Casey Affleck). Roolihahmot on toteutettu loistavasti ja Pitt vetääkin jälleen aivan loistavan roolisuorituksen samoin kuin Casey Affleck nörtähtävänä ja pikkupoikamaisena Robert Fordina. Elokuvassa iski Nick Caven säveltämät musiikitkin kuin nyrkki silmään, ja ne ovatkin elokuvan tunnelmalle täydelliset. Kyseisen elokuvanhan piti alunperin olla reilusti yli 3 tuntinen mutta se leikattiin kahteen tuntiin ja 40 minuuttiin, joten ei ole mikään lyhyt elokuva. Toimintaa elokuvassa oli vähän, mutta kyseessä onkin enemmän dokumentaarinen ja elämänkerrallinen draamaelokuva kuin perinteinen lännen elokuva jossa tarjoillaan paljon toimintaa. Suosittelen kaikille elokuvien todellisille ystäville jotka jaksavat istua paikoillaan vajaat kolme tuntia odottelematta kummempia action-kohtauksia. Viime vuoden parhaimpia elokuvia ehdottomasti.
19  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Lost: Via Domus (Kaikella on tarkoitus alkaen 29.2) : 03.02.2008 14:40
Itsellä on myös suuret odotukset tuon pelin suhteen sillä tv-sarja on aivan mahtava ja olen sitä ylistänytkin yhdeksi kaikkien aikojen parhaaksi sarjaksi ikinä! Pelistä tulee erittäin todennäköisesti pakkohankinta koska tuskin voin välttää houkutusta päästä itse seikkailemaan noihin maisemiin ja tapaamaan sarjan mielenkiintoisia henkilöitä jne.
20  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Perfect Dark Zero - kannattaako vai ei? : 12.11.2007 15:08
Kyllä tuosta ympin maksaisi, itse maksoin tuosta joskus jotain 30e (CE) ja en tahtonut uskoa että tuo olisi ihan surkea peli koska N64:n PD oli niin loistava, mutta huonohan tuo oli. Kyllä siinä muutamassa kentässä kuitenkin hyvätkin hetkensä on ja multiplayerina ihan kivaa mättöä kaverin kanssa tai livessä, tuli tuossa joku aika sitten livessä tuotakin taas pelattua ja onhan pelaajien määrä vähentynyt huomattavasti mutta kyllä tuotakin vielä jotku pelaa.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.11.2007 14:21
Viikonloppu hujahti täälläkin Call of Duty 4:n parissa ja jatkuu edelleenkin. Moninpeliä tuli tahkottua tuonne klo 4 saakka kunnes malttoi mennä koisimaan kun nainen sai ylipuhuttua :D ja yksinpelikin vielä kesken kun pienissä osissa sitä pelannut. Kyllä tästä moninpelistä riittää loppu vuodeksi hauskuutta aivan varmasti.
22  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joulun taikaa -07... : 12.11.2007 14:15
Jouluna tulee varmaan hyvin pitkälti vaan syötyä, kateltua leffoja ja pelailtua. Itse vietänkin joulua nykyään jo 21 päivä koska silloin vietettiin muinaista juhlaa nimeltään Yule josta tuo koko joulu on napattu siis, ja kahtena viime vuonnakin olemma juhlistaneet Yulea 21. päivä joulukuuta. 24 päivä sitten appivanhemmille syömään ja katsastamaan josko Jack Daniels pullon saisi ja jotain muuta sälää. Itse lahjat on jo about hankittu tässä parin viime kuun aikana (LCD telkku, pelejä jne jne) ja loput sitten ens vuoden alussa alennusmyynneistä vaikkapa. Joulussa parasta on kyllä sapuska, muuta hienoutta siinä ei oikein enään olekkaan.
23  Yleinen / Peliseura / Re: Xbox Live Gamertags : 12.11.2007 14:09
Gamertag: CthulhuBard
Gold käytössä.
24  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelien kerääminen : 16.07.2007 14:03
Kyllä itsekkin lukeudun pelien kerääjäksi monen muun asian lisäksi (kirjat, dvd:t, cd:t). Eli laitan samantyylisen listan kuin Mega8848:

SNES: 8
N64: 13
Playstation: 16
GBA: 3
Xbox: 11
PC: 17
GC: 2
Xbox 360: 6
Wii: 4

elikkäs 80 peliä tällä hetkellä löytyy ja lisää tulee =)
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots : 12.07.2007 10:08
Kyllä tuo MGS4 vaikutti kertakaikkiaan upealta ja olikin Sonyn pressin parasta antia selkeästi. Täytynee tässä toivoa että tuo peli julkaistaisiin myös 360:lle tai sitten joutuu vaan odottelemaan PS3:n hinnan laskua ja ostaa se joskus tulevaisuudessa jo pelkästään tuon pelin takia!
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 23:21
Oma arvioni E3:sta

1. Microsoft (antoi loistavien pelien puhua puolestaan, Resident Evil trailerista boonus pisteet)
2. Nintendo (Mario Kartin julkistaminen oli parasta koko messuissa, plussat myös Wii zapperista ja erikoisesta Wii Balance Boardista sekä Wii Fit:stä)
3. Sony (MGS4 näytti mahtavalta mutta olikin ainoita huippuhetkiä Chewbaccan lisäksi)

Näin, nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan kun kaikki pressit nähty ja huomenna latailla 360:lle E3-tavaraa kauppapaikalta.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 20:39
Itselle vaikutuksen ja "jipii" huudot sai aikaa Mario Kartin tulo Wiille <3
Wii Fit ja balance board vaikuttivat hauskalta ja varmasti siitäkin iloa löytyy monille.
Wii zapper oli myöskin mukava yllätys itselleni ja oli pressin kohokohtia. Aika vaisuhan tuo nintendon pressi muuten oli mutta olen tyytyväinen silti.

Sitten pitäisi löytää joku hyvä streami Sonyn pressille, Nintendon pressin katsoin BS playerilla ja toimi loistavasti (en tosin ole yhtään tietoinen minkä sivuston stream oli kyseessä kun irkistä sen nappasin).
28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 07:54
Mielenkiintoselta vaikuttanut kyllä tämä Microsoftin pressi. Mitään mullistavaa kyllä ollut mutta muutamat kovat pelit jotka on pakkohankintoja kuten BioShock ja Mass Effect jne.
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 11.07.2007 06:40
Laittakaas joku parempi linkki kuin tuo Gamespotin tihruhtusruutu josta saa mitään tolkkua :( Olis kiva nähdäkkin paremmin mitä tuolla tapahtuu.
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: E3 2007 : 10.07.2007 21:20
Joutunee itsekkin viritellä herätykset kuudeksi ja keitellä aamusumpit ennen Microsoftin pressin alkua, tämän vuoden E3:sta onkin tullut odoteltua innolla =)
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines