Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
31  Yleinen / Vapaa sana / Re: Hymiöt : 22.06.2007 00:57
Juu, voisi ottaa nuo kokonaan pois että olisi vapaa käyttämään : ) käsinkirjoitettavia hymiöitä. Tilalle voisi laittaa vaikka jotain peliaiheisia kuvia? = O
32  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Last.fm : 22.06.2007 00:56
Itse pyörin nimellä Atskuli. Prog. rock, reggae ja trash metal heittää meikän listoilla kieppiä.
33  Yleinen / Vapaa sana / Re: Avatar-ketju. : 21.06.2007 19:53
Psi Corpsin logo, ihmiskunnan psyykikkojen oma järjestö. Corps is the Mother, Corps is the Father.
34  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: MP3 soittimet : 21.06.2007 19:49
Jos haluaa äänenlaadusta enemmän, siihen vaikuttaa pikemminkin kuulokkeet kuin soitin. Itse omistan CX300 ja Ipod Nano. Hyvältä kuulostaa. Muutamia hintaluokkansa parhaita peruskuulokkeita voin suositella arvosteluiden ja kokemuksen perusteella:
NappikuulokkeetSennheiser CX-300

In-ear tyylinen nappikuuloke, joka on hintaluokaltaan n. 60e. Basso on jykevä ja terävä, ja ylä- sekä alaäänet ovat kiitettäviä. Mukana tulee muutama vaihtopehmuste ja 2v takuu. Yksityisyys on myös loistoluokkaa, ei kuulu ulos eikä sisään. Ehkä näistä In-ear kuulokkeista hintaluokkansa parhain. Suosittelen. Btw, Verkkokauppa.com saa näitä hopeisia hullun halvalla. Kannattaa tsekata.
Koss Plug

Taas In-ear tyylinen nappikuuloke, jonka pehmusteet ovat korvatulppamaiset. Näissä kestää hetki saada kokonaan korvan sisään. Basso on Sennheiseristä hieman pehmeämpi ja jykevämpi, sen sijaan ylä-äänet peittyvät. Yksityisyys on samaa luokkaa Sennheiserin kanssa. Nämä kuulokkeet ovat Sennheisereitä halvemmat. Sen myös huomaa rakenteesta, ne ovat paljon heikommat. Mukana tulee myös muutama vaihtopehmusta. En suosittele jos hakee vähänkin pitkäaikaisempia kuulokkeita. About 20eKoss KSC75

Kilpimalliset kuulokkeet. Mielestäni helvetin rumat, mutta äänenlaadussa ei ole valittamista. Koska en ole kokeillut itse, en tiedä yksityisyydestä paljoakaan. Kuulemma bassolaidalta kovaa tykitystä. Monet kehuvat mukaviksi. Hinta about 40eCreative EP-630

Tyyliltään samanlaiset kuin CX300. Näistä kuulokkeista kaikista halvimmat. Perusjampan ostos, joka ei halua erityisesti panostaa. Hintaluokkansa yksi parhaita omasta mielestäni. Äänenlaatu on kiitettävä. Bassoa hieman tavallista enemmän. Yksityisyys on myös hyvä. About 17eKuulokkeet


Näistä en osaa sanoa kokemuksen pohjalta paljoakaan, joten näiden omistajat voivat korjata jos joku meni pieleen. Ehdottelen vaan alle 50e tuotteitaKoss PortaPro

Hintalaatusuhteeltaan kehuttu tuote. PortaProt saa mukavasti taiteltua kokoon, ne menevät jopa taskussakin jos sinulla on suht isot taskut. Ovat myös todella mukavat korville. Yksityisyys on näissä puoliavoimissa kuulokkeissa melko huono, sisään ja ulos kuuluu todella paljon. Esim. bussin hurina voi joskus peittää vaikkapa Mozartin Klavierkonzert no. 20  Allegron alleen. Basso on jykevä, jopa joidenkin mielestä liioiteltu. Itse pidän bassoisuutta aina plussana. Ylä ja alaäänet ovat bueno. About 45e
Sennheiser PX100

Suunnilleen yhtä kalliit kuin PortaProt. Nämäkin saa taiteltua, hieman pienempään osaan kuin PortaProt. Ovat avoimet kuulokkeet, eli yksityisyys on melko sukkaa. Näitä kehutaan melko mukaviksi ja ovat omasta mielestäni PortaProita tyylikkäämmät. Bassopuoli on behmeää jyngydysdä ja ylä-äänet pelaavat. Hieman PortaProita halvemmat. About 40e


35  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 21.06.2007 18:18
Viimeksi tuli kaverin kanssa (SOJ) pelattua Time Splitters Future Perfectiä. Co-Op toimii varsin hyvin, vaikkakin 2 player on aina melko persoonaton sivuhahmo. Pelin vaikeustaso on kyllä yllättävän korkea, joudutaan jyystämään samaa kohtaa monia kertoja todella useasti.

Myös tässä lähiaikona pelasin Sherlock Holmes: The Awakenedia. Tunnelma on loistava, mutta peli on niin vitun buginen että pää repeää. Tunnelma menee vähän pilalle kun astuu mielisairaalaan jossa hoitajat leijuvat ilmassa ja hullut potilaat kirkuvat maan alla.. Muuten kyllä loistava peli, vaikka johtolankojen etsintä on joissain kohdissa harvinaisen rasittavaa puuhaa. Watson on edelleen kova jätkä.

MGS3 puhutaan paljon, vois mennä senkin taas uudestaan läpi. Sekin peli olisi 100 kertaa parempi ilman niitä mauttomia vihollisia.. Perse repee kun näkee jonkun The Pain nimisen ampiaismiehen heittävän voltin takaperin ja huutavan I AM THE PAAAAIN.
36  Yleinen / Vapaa sana / Re: Esitelmöi itsestäsi. : 21.06.2007 18:02
HI

Olen Tampereelta lyllertävä Attepoika joka oli aikoja sitten kova PS2 ja SNES jyystäjä mutta on siirtynyt Cuben, Wiin ja DS:n hauskaan maailmaan.

Olen MGS sarjan kova fanittaja, esimerkiksi MGS2 on mennyt läpi kymmeniä kertoja. Myös fainaleita on tullut meissattua. Fahrenheit on kova ja Ratchet&Clankit olivat kovia, ja ovat kovie edelleen.

PC:ltä on tullut hakattua WoWia vuosia sitten, mutta lopetin sen hyvissä ajoin. Dawn of War, Warcraft, Starcraft (kakkosta odotellessa) Diablo II ja Defcon ovat olleet minun seksisymboleitani PCn osalta. Defconia suosittelen kaikille, varsinkin kun se on ilmainen. Hullua menoa kavereiden kanssa.

DSltä voi mainita Mario Kartin, jota ollaan kavereiden kanssa joka välitunti koulussa jyystetty niin perkeleesti ettei mitään rajaa. Ollaan niin kovia pelureita että perustettiin oma klaani, The Notes. Netissä voi meidät tavata nuottisymboli nimimerkin edessä. Cubella Donkey Konga on kovassa käytössä. Mahtava peli. Wiillä pyörii ne vakiopelit Redsteel ja Twilight Princess.

Seuraavia pelejä tulee varmaan olemaan Pokemon Diamond, joka tulee postista lähipäivinä.

En ollut myöskään noilla vanhoilla foorumeilla, koska vihaan Pelaajalehteä, se on niistä kahdesta pelilehdestä mitä Suomessa julkaistaan, se paljon huonompi. Foorumia minulle suositteli SOJ, jonka kanssa on tullut sitä Splitterssiä runkattua oikein olan takaa.

Harrastan myös musiikkia, lähinnä pianonsoittoa kuten SOJ:kin. Musavalinnoista voi heittää myllyyn vaikka Blind Guardian, Matiyashu ja Earth, Wind & Fire.

Lempisarjoja on mm. Babylon 5 ja Rome. Mikään sarja ei ole vielä yltänyt B5 tasolle, se hallitsee yhä.

Vapaa-ajalla harrastan Magic the Gatheringia ja miniatyyripelejä. Warhammer ja Mordheim on käyty jo läpi, nyt odottaa BFG-boksi postissa. Dawn of Warista lähti innostus tähän =).
Sivuja: 1 [2]
Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines