Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Profiili
Yhteenveto
Näytä tilastot
Näytä kirjoitukset

  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Metroid Prime 3: Corruption (Wii) : 10.09.2009 20:59
Toinen näitä uusia MP3:sia on myös myynnissä samaan hintaan. Lisäksi myyntiin on saapunut tuliterä, kerran koneessa käynyt Burnout Ultimate Box + Trivial Pursuit Bundle, hintaan 20e + pk. http://www.glsgames.com/images/burn1.JPG
2  Basaari / Kaupankäynti / Vs: M: Metroid Prime 3: Corruption (Wii) : 11.08.2009 18:09
Alennetaan hinta 15e + pk.
3  Basaari / Kaupankäynti / M: Metroid Prime 3: Corruption (Wii) + Burnout/Trivial -bundle : 16.07.2009 10:45
Täysin uusi ja avaamaton äijien räiskintä MP3 Wiille. Hintapyyntö 20e sisältäen postimaksut. Mukana tulee kuitti. Myös nouto käy Treeltä.
4  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Keikkatriidi : 15.07.2009 15:49
http://www.stadissa.fi/tapahtumat/13125/the-prodigy-uk

Anyone?
5  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Re: Maailman kaikki TV-sarjat (yleistä höpinää) : 15.07.2009 15:45
Paras poliisisarja koskaan.

Sori vaan, mutta The Wire on kyllä paras poliisisarja koskaan.

Totuus on puhuttu. It's all in the game, yo. All in the game.

6  Yleinen / Vapaa sana / Re: Mitä asioita vihaat? : 05.05.2008 23:24
Vihaan  mummoja, jotka luulevat vanhuutensa takia voivansa tehdä mitä vaan. Bussissa ei ole harvinainen näky, jos joku tuulitakkimummo on iskeny 200 grammasen kauppakassinsa jossa on 2 viilipurkkia niin siihen viereiselle penkille, ettei kukaan vaan pääsisi istumaan, sitten vielä katsovat saatanan vihasesti jos ees katsoo siihen kassiin päin. Samoin jonoissa mummot katsovat vihaisesti jos niitä ei päästä eteen ja luulevat olevansa niin helvetin ylpeitä, kun ovat nyt täyttäneet 70 vuotta. Eivät kaikki mummot ole tällaisia, mutta juuri nuo syyllistävät mummot ovat pahimpia, siinä tulee paskat housuun kun takana jonossa on 5 vihaista mummua, terävillä kävelykepeillä varustettuina. Varokaa..!
7  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mitä peliä pelasit viimeksi? : 12.03.2008 21:06
Hyvä muuten, että hankit tuon alkuperäisen Metal Gear Solidin, sillä GC:n Twin Snakes häviää sille 6-0 tunnelmassa ja fiiliksessä, vaikka erittäin hyvä peli onkin.

Joo olen kuullut, että välidemoja on vähän muunneltu, monen mielestä huonompaan suntaan. Muista eroista en tiedä. Pelataan tämä alkuperäinen nyt ensin läpi ja hommataan se TS joskus hyllyyn.

Twin Snakes on ainakin minulle paatoutuneena MGS fanina erinomainen ja muistoja herättävä kokemus pelata vanha peli uusilla grafiikoilla ja järkevämmällä 1st-person systeemillä uudestaan läpi. Kerran nuo esitykset nähneenä, olivat nuo vähän actionmaiset lisäykset ihan tervetullut lisä. Ja kaikki nämä Nintendo-viittaukset läpi pelin naurattivat kovasti. Mielestäni oikein varteenotettava remake, vaikka monet sitä paheksuvatkin.  Onhan siinä, ainakin omasta mielestäni, se vanha kunnon MGS meininki tallella =).
8  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Babylon 5 arvostustopik! : 02.01.2008 23:46
Elokuvat, paskaa.

Jos näin sanot, et ole tainnut nähdä elokuvaa 'In the Beginning' joka on vähintääkin sarjan tasoista settiä. Antaa lisäinfoa sarjasta, kertoo menneisyydestä ja on monella tapaa sarjan kokonaan nähneelle koskettava kokemus.
9  Yleinen / Popkeskustelu / Re: X-Files arvostustopic! : 02.01.2008 20:20
Mitä nyt olen 20 euron Kiinasta ostettua 9-seasonia sisältävää boksia katsonut (vaikka ihan hyvänlaatusia jaksoja ovat), sisältää tuo X-Files aika paljon täytejaksoja, joistain tyhmistä mutanteista ja niitä todellisia, kiinnostavia juonijaksoja mahtuu joka 10 jaksoon. Saisi nuo mutantit jättää vähän vähemmälle ja enemmän ufoilua =)
10  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Babylon 5 arvostustopik! : 02.01.2008 15:37
Juu, olihan se Crusade täyttä roskaa, viimeisiä jaksoja lukuunottamatta, mutta Lost Tales on mielestäni aivan eri tasoa. Vaikka siihenkin mahtui muutama massayleisön klisee, niin kokonaisuudeltaan ne olivat melko Straczynskimäisiä teoksia. Varsinkin toinen osa. Et kai ole sitä silti kokonaan katsomatta jättänyt?  :o
11  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Babylon 5 arvostustopik! : 02.01.2008 14:55
Juu, kuten avatarista voi päätellä olen itsekin katsonut sarjan kaikki 5 seasonia kaikki kolmeen kertaan, Crusade -minisarjan ja kaikki elokuvat. Täytyy vain myöntää että paras TV-sarja mitä ihminen on tehnyt. Huumoria, jännitystä, itkua, naurua. Ja tekstityksistä tiedoksi, että harrastelijaporukat kuten esim. DivxFinlandissa suomennetaan Babylonia ahkerasti. Eikä todellakaan kannata pelätä englanninkielisten ostoa, takaan, että jos vähänkin enkkua taidat, niin sinulle ei jää mitään epäselvää sarjasta, sen verran selkeää englantia sarjassa puhutaan.

Suosittelen lämpimästi! Tällaisia sarjoja tehdään vain kerran vuosisadassa!
PS. Tuhiksen signatureen: "AAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHHH"
12  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Suosikkinäyttelijäsi? -Does he look like a bitch? : 08.12.2007 16:27


Salkkareiden Niko tietysti. Ohjelmaa katsoessa voi vain ihailla tunnepurkausten realistisuutta ja hahmon syvällistä olemusta.
13  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 03.12.2007 00:58
Se on Kiddie Party Pack

Voi vittu, olen jo niin innoissani joululahjoistani, että paste... KIRJOITAN joululahjatoiveenikin väärin.  :(
14  Yleinen / Laitteet, rauta ja ohjelmistot / Re: Ohjelmasuosituksia : 03.12.2007 00:56
Videot: BsPlayer, todella helppokäyttöinen, monimuotoinen ja laadukas ohjelma. (Vinkki, ei kannata ladata uusinta versiota, joka on täynnä mainoksia)

Musiikki: Winamp, myös helppokäyttöinen ja sopivan laaja omaan käyttööni.

Torrent: uTorrent, helposti saatavilla ja nopea panna toimintaan.

Paskaohjelmien kiinnisaamiseen: EndItAll, jolla saa helposti kaikki turhat ohjelmat ja suoritusta hidastavat tekijät pois päältä. Todella kätevä ja hyödyllinen.

Ohjelmien korjaamiseen ja yleiseen säätämiseen: RegCleaner, jolla saa hyvin poistettua virheellisesti uninstalloitujen ohjelmien rekisterit, jotka voivat haitata reinstallointia. Cleanerilla voi helposti valita, mitkä ohjelmat käynnistyvät ja mitkä eivät, kun kone avataan. Kätevä myös niiden ohjelmien tuhoamiseen, joilla ei ole omaa uninstallointi-filua, jotka tavallisen roskakoriin dumppaamisen jälkeen jättävät ikävän rekisterijäljen, joka haittaa esim. päivitystä uudempaan versioon. Moneen ongelmaan kätevä väline.
15  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 03.12.2007 00:45
Itse katselin juuri tuon 28 Weeks Later, joka oli aivan saatanan kova leffa. Ei mikään ihme, että sai Episodissakin 5 tähteä. Turhat hitaasti kävelevät idioottizombit on hienosti korvattu täysiä juoksevilla raivotautisilla ja muutenkin se muiden zombieleffojen "huumorimaisuus" on saatu hienosti pois.
Hahmot eivät ole shotgunit kädessä juoksevia vähäpukeisia naisia vaan ihan tavallisia ihmisiä. Myös valtion reaktio zombihyökkäykseen on paljon parempi kuin useissa muissa leffoissa, joissa hallitus seisoo kadet taskuissa kun naurettavat amerikkalaiset kovississiryhmät rynkyttävät ammattitaitoisesti konekivääreillä monsuja kumoon. Tässä valtio todellakin tekee kaikkensa ja hoitaa homman järkevästi. 
Enää ei myöskään tarvitse porkkana perseessä odottaa kun joku muuttuu pureman jälkeen zombiksi, vaan raivotautivirus vaikuttaa realistisemmin, heti samalla sekunnilla.
Kaikki sekavat toimintakohtaukset ovat hienosti toteutettuja ja leffa kyllä ansaitsee sen k18 leiman. Musiikit ovat mahtipontisia ja lopetus on nerokas. Kauhuelementti elokuvaan on saatu myös mahtumaan, ja kauhua tämä on ennemmin kuin toimintaa.
Selvä viiden tähden raina.

IMDB 7.2             Home
16  Yleinen / Vapaa sana / Re: Joululahjatriidi : 03.12.2007 00:35
Itse toivon, että pukin kontista löytyisivät ainakin nämä huippupelit: Agent Hugo 2: Robo Rumble, Spongebob & Friends: Battle for Volcano Island ja Kiddie Party Pack.
17  Yleinen / Vapaa sana / Re: Millä sammutat janosi? : 03.12.2007 00:30
Play -kaakaojuoma on kuningasten nektaria.
18  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni : 02.12.2007 23:26
Joko DS:n Mario Kart, jota on tullut runkattua kavereiden kanssa koulussa. Joka välitunnin piriste, vaikka nykyään se on jäänyt vähemmälle.tai Dark Chronicle, jota jaksaa pelata vaikka kuinka pitkään. Pelattavan paljous, hauskat hahmot ja juoni, mielettömän siistit sivutehtävät. Kuvaaminen, keksiminen, kalakilpailut, kaupunkien rakentaminen, aikahyppely. Käsittämättömän hauskaa.
Myös MGS2 on tullut vedettyä monta kertaa läpi.

19  Yleinen / Vapaa sana / Re: Kuin kaksi marjaa. : 18.11.2007 17:35
Gibari vs. Wakka

   VERSUS

Btw, molemmat ovat perseestä.
20  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 18.11.2007 14:16
:lol: Kolmestanen tosimies elokuva, hahmot loistavia, näyttely parasta...... NOOOOOOOOOT!

Atskuli taitaa olla tuollainen nettibodari joka ei oo sinne salille uskaltautunu viel menemää, ku pitää animetyttöjäkin kiusata. Lättyys tänää :|

Otas ihan iisisti herra Universumi, ei tästä tarvi mitään flamewarsia aloittaa. Jos koet eri mieltä olemisen kiusaamiseksi, sinulla tulee olemaan vaikeaa elämäsi aikana. 300 ei ole mielestäsi tosimies elokuva? Saanen nauraa. Ja täytyy panna muistikirjaan muistiin, että jos pitää jostain elokuvasta, on siis 'nettibodari'. Aivan uusi ilmiö minulle! Btw, siisti mielipidettäsi pönkittävä avatari.  Jottei nyt aivan offtopiciksi menisi niin..

Nousukausi on ainakin yksi parhaita suomalaisia leffoja, mitä olen nähnyt. Varekset eivät nyt ole muuta kuin kiroilua ja mäiskettä, vaikka onhan niilläki vähän viihdearvoa. Äideistä parhain on myös yksi parhaista suomalaisista leffoista. Muutenkin Suomesta tulee paljon enemmän hyviä komediasarjoja kuin hyviä elokuvia.
21  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Täällä haukutaan pelihahmoja : 17.11.2007 22:53Tidus. Niin täyttä ripulipaskaa, ettei mitään rajaa. Koko ihmiskunnan pelien huonoin ääninäyttely, rumimmat vaatteet, ärsyttävimmän näköinen ja paskimmat kommentit. FF10 tekijät olivat varmaan päästään aivan vitun sekaisin, kun päättivät tehdä tällaisesta kusipäästä pelin päähahmon. Joka kerta peliä pelatessa sai repiä hiuksiaan, kun Tidus huusi jotain tyyliin "LET'S GO" "I WANNA FIGHT" "LET'S SAVE THIS WOOOORLD". Eikö nyt saatana tuollainen pelifirma osaa keksiä parempaa hahmoa kuin tuollainen yli-innostunut puberteetti-ikään ehtinyt teinipoika.
Kalas. Lähestulkoon samoista syistä kuin Tiduskin. Tämä hahmo oli oikeasti ainut syy, jonka vuoksi en pystynyt jatkamaan Baten Kaitoksen pelaamista (joka oli muuten loistava peli). Varsinkin alkudemossa, kun mahtipontinen ääni sanoo jotain tyyliin "There were places that man shouldn't go.." johon Kalas niin vitun tyylittömästi huutaa "WHO CAAREEES!?!!?"
Tuo perkeleen keksimä kommentti saa kylmänväreet hiipimään selkäpiitäni pitkin aina kun kuulen sen.
22  Yleinen / Popkeskustelu / Re: Nettisarjakuvat : 17.11.2007 22:43
Red Meat nyt vain sattuu olemaan paras sarjakuva, mitä maa päällään kantaa. http://www.redmeat.com/redmeat/
23  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.11.2007 22:38
Ensinnäkään, en puhunut juonesta mitään. Naissivurooli oli perseestä. Ja toiseksi on täysin absurdi väite, että näyttelijätyö olisi ollut huonoa, koska siinä oli "paljon huutamista". Tietysti tarkoitin, että se vähäinen näyttelykin oli hyvin toteutettua. Vai tuliko sinulla jossain kohdassa olo, että olisit ennemminkin kuvauspaikalla kuin Thermopylain solassa? Kuten viisas kuolemanavatarilla varustettu Melfice toteaa nerokkuudessaan, "ei tuollaisessa elokuvassa hahmoista voi saada syviä", joka pitää täysin paikkansa. Tämä pinnalliseen hahmojenluontiin ei käytetty aikaa, vaan ruvettiin heti pelaamaan kovilla panoksilla, ja hahmojen persoonat luotiin korkeintaan dialoginpätkällä.

"näyttelijäsuoritukset olivat todella huonoja, hahmot typeriä, iskulauseet kehnoja"

Iskulauseet kehnoja. Tuo on surullisin väite, mitä olen koskaan kuullut. Väitätkö, että THIS IS SPARTAAA, DINE IN HELL ovat KEHNOJA ISKULAUSEITA? Mikä olisi VOINUT olla tähän elokuvaan parempaa? Vai väitätkö, että itse elokuvan KONSEPTI oli pielessä? Pah, tehdä nyt elokuva historiallisesta taistelusta? Who the fuck does THAT?! Olisiko ollut kenties parempi, että oltaisiin puolet elokuvasta kuvattu Leonidaksen ja hänen vaimonsa suhteen romahtamista tämän sodan, kaaoksen keskellä, ja kuinka Leonidas lopussa ymmärtää, että rakkaus voittaa mitkä tahansa esteet.

Joten siis, elokuva voi olla hyvä, vaikka se on pinnallinen, hahmoton ja suurilta osin pelkkää mättöä. Yksi lajinsa parhaita, ellei paras. Ja haluaisin todellakin kuulla, mistä animetyttö Sarkoni on löytänyt hienompaa mättöä? Kenties jokin tosi cool New Yorkiin sijoittuva ammuskeluelokuva?
24  Yleinen / Popkeskustelu / Vs: Viimeksi nähtyjä elokuvia : 17.11.2007 14:40
Purskahdin itkuun haukkumisistanne 300 kohtaan. Sillä kyseessähän on vuoden paras elokuva.

Elokuvista voidaan olla montaa mieltä. On pelottavia, jännittäviä, arvoituksellisia ja monenmallisia rainoja. Jos viihdyttävyystasoa lasketaan, 300 hipoo kattoa. Kyseessä on niin maan perkeleen kovaa mättöä ja huutoa, että oksat pois. Sitä leffaa katsellessa ei saa pysähtyä miettimään "öhm öhm, spartan aikaisessa kreikassa hopliittisotilaiden falangimuodostelma ei taistellut tuollaisilla polyesterikeihäillä öhm öhm" vaan nauttia Leonidaksen öljynvärisistä muskeleista ja kuvitella itsensä taistelukentälle saatananmoisen keihään kanssa mätkimään typeriä persialaisia. Leffan ensikertaa nähdessäni, testosteronipyrähdys elimistössäni oli niin helvetin suuri, että elokuvasta ei voinut olla pitämättä. Se antaa hyvänolon tunteen vielä kuukausiksi eteenpäin. Ja se on oikeastikin melko, ellei todella lähellä, oikeaa historiallista tapahtumaa, kuten eräät asiantuntijat ovat pohtineen, kuitenkin pienillä peikoilla höystettynä, joka tekee siitä suurenmoisen, kulttuurillisen elämyksen! 300 ei todellakaan ole pelkkää mätkettä, IT'S A STORY WHERE FEW STOOD AGAINST MANY. Siinä on vitunmoiset lavastukset, loistava näyttely ja parhaat hahmot. Poikansa kuolemaa manaava sotilas on runsaasti vaikuttavampaa kuin Casablanca potenssiin viis miltsiä.

En siis todellakaan ymmärrä teitä naurettavia sössöttäjiä, jotka haukutte tätä vuoden elokuvaa. Menkää kotiinen nyyhkyttämään paskaleffojenne kanssa.
25  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Travian : 17.11.2007 13:49
Helvetin uuvuttava ja läpipaska peli.
26  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 17.11.2007 11:24
Fahrenheit

Kyl.
27  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Mikä peli on kyseessä? : 17.11.2007 10:58
Best.Game.Ever.

28  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Mario Galaxy : 17.11.2007 10:45
Vaikka te runkkaatte Galaxyn suuhun jatkuvalla syötöllä, ei se mikään täydellinen ole. Itse sitä seitsemisen tuntia pelanneena voin sanoa, että kameraongelmia todellakin on melko paljon ja muutamia ärsyttäviä seikkoja kuten, että eri observatoryihin pitää juosta aina 5min, että pääsee keräilemään tähtiä. Kentät ovat älyttömän helppoja. Jos unohtaa kentän välissä seivata pelin, sinun on pakko mennä uusi kenttä heti perään, jotta voit seivata, sillä basessa ei ole mahdollisuutta tallentamiseen..
29  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Ubisoft - Täyttä paskaa, uskokaa jo : 17.11.2007 10:41
Kirjoittaja heittää nyt aivan käsittämätöntä jörssiä.
Olen samaa mieltä melko useista, mutta Beyond Good and Evil on aivan loistava peli, yksi parhaista jota olen pelannut. Myös Prince of Persiat ovat parhaimmistoa.
Uskon, että Assasin's Creed tulee olemaan suurin kakkapökäle ikinä, (JADEEE) mutta noiden, loistavien pelien solvaaminen saa minut pahalle päälle! Toivon, että Mestari TIIKEI ei ollut tosissaan topicia kirjoittaessaan  >:( >:(
30  Yleinen / Pelikeskustelu / Re: Super Smash Bros. : 22.06.2007 01:02
Ainakin Cuben Smash Bros on niiiin huono, pelkkää nyssytystä. Tappelussa ei ole mitään munaa. Pelkkä naurettava tillutusmusiikki ja joku Link heittää voltteja kuumailmapallon päällä. Niiin tylsää. Ehkä jos peliin perehtyisi enemmän ja opettelisi kaikki siistit "supermuuvit" voisi siitä saada enemmän irti, mutta ENPÄ USKO.
Sivuja: [1] 2
Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines