Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Tähdet jotka vetivät liikaa crackia.  (Luettu 2257 kertaa)
Tähdet jotka vetivät liikaa crackia. « : 19.01.2008 01:42 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Suosio on merkillinen asia. Sillä on voima pistää ihminen sekaisin ja luonteeltaan se on katoavaista. Jotkut elokuva- ja musiikkimaailman tähdet vaikuttavat niin valovoimaisilta että tuntuu kuin heillä ei voisi mikään mennä vikaan. Vaikka Brad Pitt, Sean Connery tai Bruce Springsteen tekisivät jotain aivan järjetöntä heidän suosionsa ei hiivu ja heidät muistetaan tähtinä.

Sitten on se toinen ryhmä; kirkkaat tähdet joilla on koko maailma kämmenellään, kaiken kullaksi muuttava midaan kosketus sekä kyky onnistua kaikessa mihin he ryhtyvät. Kunnes jotain tapahtuu ja elämä kääntyy alamäkeen. Mikään ei onnistu, kaikki on paskaa. Pitkäaikaisten empiiristen tutkimusten jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että syynä on liiallinen crackin -tuon hienon kokaiinista leivinjauheella leikatun substanssin- käyttö. Tässä kaksi kundia joilla oli mahdollisuus olla mitä tahansa, ja he mokasivat sen.


Eddie Murphy
80-luvulla Eddie Murphy oli Hollywoodin The Black Man, aikana ennen Wesley Snipesia, Laurence Fishburnea, Denzel Washingtonia, Forest Whitakeria ja Chris Rockia. Murphy aloitti tekemällä stand-up komiikkaa joka oli täynnä kiroilua ja rasistisia stereotypioita, eli siis kaikkia hauskoja asioita. 80-luvun alkupuolella Murphy oli mukana myös Saturday Night Livessa, joka sittemmin on pilaillut Eddie Murphyn uran käännyttyä laskusuhdanteeseen. Välit ovat tulehtuneet. Eddie teki menestyselokuvia yli vuosikymmenen ajan 80-luvun alusta 90-luvun alkupuolelle. 48 hours on kaikkien buddy-elokuvien kantaisä, stand-up tallenteet Delirious ja Raw ovat loputtoman hauskoja ja Murphy on liekeissä. Beverly Hillsin kyttä -trilogia on se mistä Eddie Murphy muistetaan vaikka kolmas osa olikin jo vähän väljähtänyttä laskelmointia. Axel F -syntikkarenkutusta kuulee vieläkin kännykköjen soittoäänenä. Dan Akroydin kanssa tehty Trading places on hauska. Bumerangin seksimeiningit Halle Berryn ja muiden bisnesnaisten kanssa saivat minut aikoinaan kuumotuksiin.

Sitten Eddie Murphy veti paljon crackia ja sekosi. Pähkähullu professori 1&2, Eläintohtori 1&2, Pyhä myyntitykki, Pluto Nash, Koukkusormi, Metro, Showtime, I-Spy, Isi hoitaa, Kummitustalo, Norbit... mitä vittua, Eddie? Dreamgirlsia en ole nähnyt, voi olla että sen ansiosta Eddienkin tunnelin päässä on jälleen valoa. Mä haluan vanhan Eddie Murphyn takaisin nauramaan sitä maanista tarttuvaa nauruaan.

Loppuun vielä Beverly Hillsin kytän traileri kultaiselta 80-luvulta, kun trailerit olivat vielä hyviä eivätkä nykyistä tekotaiteellista paskaa. Traileri.




Mel Gibson
Mel Gibson aloitti elokuvauransa myös 80-luvun alussa. Ensimmäisestä Mad Maxista en oikein muista mitään, olen katsonut sen vain kerran sekiksissä. Mad Max 2 - Asfalttisoturi ja Mad Max 3 - Thunder Dome ovat tunnetusti teräksisen hyviä. Myös kolme ensimmäistä Tappavaa asetta ovat jumalaisen hyviä. Liipaisinherkän asehullun ex-Vietnam-poliisi Riggsin rooli on kuin luotu Gibsonia varten. Braveheartin kohdalla olisi varmaan pitänyt jo huolestua kun mies siirtyi myös ohjaajaksi kameran taakse - lopputuloksena oli kuitenkin huonoin paras elokuva. Melillä oli muuten uransa aikana kohtalaisen paljon ongelmia viinan kanssa. Mies veti huolella brenkkua ja joutui välillä baarikäsirysyihin, hieno mies! People valitsi Mel Gibsonin seksikkäimmäksi eläväksi mieheksi vuonna 1985. Itse Sean Connery oli aikoinaan sitä mieltä että seuraavan James Bondin pitäisi olla Gibson. Maverickia voi katsoa uudestaan ja uudestaan pelkästään Mel Gibsonin virnistelyn takia. Payback on synkkyydessään helvetin hyvä, harmi että moni on nukkunut sen ohi. Jopa Signsissa Mel näytteli hyvin väsähtänyttä pappia.

"I'll apologize when hell freezes over. They can fuck off" (Mel Gibsonin kommentti The Gay and Lesbian Alliance Against Defamationille, joka vaati anteeksipyyntö miehen suorasukaisten homoseksuaali-kommenttien takia.)

Sitten Mel Gibson veti paljon crackia ja sekosi. Kuka helvetti nyt haluaisi tehdä sadistisen elokuvan Jeesuksen kärsimyksistä jossa puhutaan pelkästään arameaa, latinaa? Gibsonin faija on muuten sitä mieltä että holokaustia ei oikeasti tapahtunut. Nykyään Gibson ei enään näyttele vaan tekee Passion of the Christin ja Apocalypton kaltaista turhuutta. Ehkäpä Melinkin tunnelin päässä on valoa, sillä viimeisin järkevä teko oli juutalaissalaliittoon vetoaminen miehen kärähdettyä rattijuoppoudesta. Mä haluan vanhan Mel Gibsonin tekemään hauskoja toimintaelokuvia hymyillen valloittavasti.

Mel Gibson on itse asiassa kaksi kertaa niin hyvä kuin Eddie Murphy, joten laitan tähän kaksi klippiä.
Ensimmäinen on klassikko Tappavasta Aseesta; Riggs estää itsemurhan.
Toinen on Paybackistä, mukana S/M-dominaprostituoitua esittävä Lucy Liu! Gibsonin vastaus Liun ehdotukseen klipin lopussa = Priceless. Linkki.


Pistäkää Pelaajalautalaiset lisää muisteluita tähdistä, joiden uskomaton ura lähti synkkään syöksykierteeseen jostain syystä (crack). Michael Jackson ja Tom Cruise, te ootte listalla!


« Viimeksi muokattu: 19.01.2008 02:00 kirjoittanut Melfice_ »
N
tallennettu
Re: Tähdet jotka vetivät liikaa crackia. « Vastaus #1 : 19.01.2008 01:58 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW No joo, kieltämättä on itsekin tullut harmiteltua, että mitä vanhoille suosikeille on oikein tapahtunut.


Mutta aika turhaahan se on varsinkin näiden kahden kanssa. Eddie Murhyllä on viime vuodelta Oscar-ehdokkuus pivossaan ja blockbustereita mies tekee ainakin niin kauan kuin Shrekkejä tehdään. Ei ole sama kiroileva mustaakin mustempi mies, mutta menestyneempi hän tänä päivänä on kuin koskaan.

Gibson taas on ihan oikea ohjaaja. Jos taso vain pysyy samana englannin kielelläkin, niin kiinnostuneena odottelen seuraavaa elokuvaa. Kiitos Harrison Fordille kun jaksaa näyttää suht samalta kuin edellisenkin Indyn aikana, mutta kun Riggs oikeasti olisi "too old for this shit", niin turhahan se on naamaa kuluttaa ruudussa.


Ai niin, ja crackia täytyy kyllä olla polttanut, jos pitää Mad Max 3:ea hyvänä leffana. Oikeasti, unohdetaan autot ja takaa-ajot kokonaan? Mitä tekijät oikein luulivat olevan sarjan kantava voima, aavikon hiekkako?
tallennettu
Re: Tähdet jotka vetivät liikaa crackia. « Vastaus #2 : 19.01.2008 02:07 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili No tottakai kolmonen on kaukana kakkosen mahtavuudesta, mutta Thunderdomen mahtavuus kulminoituu Tina Turneriin ja Master Blasteriin! Se oli sitä aikaa kun elokuvissa oli vielä rehtejä kääpiöitä eikä pelkkää Tony Coxia.



N
tallennettu
Re: Tähdet jotka vetivät liikaa crackia. « Vastaus #3 : 20.01.2008 15:20 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Tappavilla aseilla on kyllä ihan oma paikkansa mun sydämessä. Miksi edes yrittää enää tehdä toimintapätkiä, kun tämän maailman tiukimmat on jo tehty? Intensiivisyys sai uuden merkityksen sillä hetkellä, kun äijät konsultoi keskenään, että mistä kohti se itsemurhaluoti kannattaisi Riggsin pään läpi sujauttaa lopputuloksen varmistamiseksi. Nämä pitäisi taas joku päivä katsoa.

Myöskin Braveheart on melko huikea pätkä. Kukapa ei olisi aina halunnut nähdä Melin hurmaavan hymyn lisäksi starban karvaista persettä. Leffan lopussa teki kovasti mieli mennä tervehtimään lippua - ihan mitä vaan lippua, oikeastaan - ja itkeä tirauttaa. Todellinen spectacular spectacular. Tämä pitäisi taas joku päivä katsoa.

Mihinkään Kristuksen Intohimoon en kyllä sitten ole koskaan koskenutkaan, enkä koske, joten Gibsoniitin tapauksessa voisin vaikka kirota crackin helvetin tuleen. Ennen kaikki oli paremmin. Toisaalta taas, jos on tarpeeksi suuri mies, niin suurten elokuvien ohjaus tulee vissiin luonnostaan. Draamantajussa meinaan löytyy. Kunpa vain Mel tekisi seuraavan leffansa aihepiiristä, joka ihan oikeasti kiinnostaa.


Murphyn tapauksessa taas en jaksa itkeä tirauttaa, kun se nykyinen "menestyksekäs, vaikkakaan ei niin komediallisesti laadukas" -Eddie on ainoa, mitä muistan. And besides, Eläintohtori oli Disneyn Herculeksen ohella lapsuuteni hervottomimpia elokuvakokemuksia. Paino lapsuuteen viittaavalla sanalla, sillä ikävä kyllä vain toista näistä elokuvista voi katsoa edelleen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines