Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Super Bowl XLII  (Luettu 2789 kertaa)
Super Bowl XLII « : 04.02.2008 00:35 »
tuhis Vieras http://www.nfl.com/superbowl

Kuinkas moni meinaa seurata? Miksi helvetissä?

En tiedä juuri mitään amerikkalaisesta futiksesta, mutta Super Bowl finaalit on tullut seurailtua nyt useammat kerrat. Ei mitään havaintoa mitkä joukkueet pelaavat tänään, mutta laitetaanpa teetä satsi ja viritellään keksit tarjottimelle.

Varmasti ihan mielenkiintoinen myllytys kokonaisuutena tuo jos 100 miljoonaa ihmistä tuota katselee. Harmi kun ei saada täällä näitä oikeita mainoksia lähetykseen, jotka nekin ovat usein vartavasten tehtyjä - tyhmäähän se kai olisi näyttää mainoksetkin jotka eivät meihin millään tavalla koske, mutta se olisi osa tuota eksperienssiä. Antakaa tuo koko juttu surroundina timanttisella äänellä niin karjuisin mukana. Nyt tyydyn kuulokkeisiin ja sohvannurkkaukseen.
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #1 : 04.02.2008 00:59 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Ehdottomasti tulee seurattua. Jenkkifutista tulisi muutenkin katsottua, jos sitä vain Suomessa näkyisi muutenkin kuin Super Bowlin verran. Canalilta tuli joskus collegepalloa, mutta NFL:ää saisivat näyttää. Hieno laji.

Tappiottoman kauden pelannut New England tuohon tämän vuotiseen SB:iin lähtee ehdottomana ennakkosuosikkini. Itselläni ei varsinaista suosikkia matsissa ole, joten sympatiat menee perinteisesti altavastaajan eli New Yorkin puolelle. Toivottavasti tulisi tasainen ottelu vaikka pahimmassa tapauksessa homma saattaa olla ratkennut jo ennen Tom Pettyn lavalla tuloa.

edit: niin ja toivottavasti digiboksista saa jälleen myös alkuperäisselostuksen ettei tarvitse Oskari "Hallintopäällikkö Räikkönen" Saaren selityksiä kuunnella.
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #2 : 04.02.2008 01:03 »
tuhis Vieras Ainiin saamari, olikos noissa sekin uhka että kotimaiset tietäjät mussuttavat päälle.

Plääh. Ei mitään dikibokseja ole josta saisi moista valita.
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #3 : 04.02.2008 01:05 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
edit: niin ja toivottavasti digiboksista saa jälleen myös alkuperäisselostuksen ettei tarvitse Oskari "Hallintopäällikkö Räikkönen" Saaren selityksiä kuunnella.
Toivottavasti digiboxi toimii sen verran, että pystyy edes koko pelin katsomaan.

Itse katselen ainakin puoliväliin asti ja jos vaikuttaa tiukalta matsilta niin sitten ehkä loppuun asti. Viime vuonna oli ainakin ihan paska matsi. :<
Play-Asia
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #4 : 04.02.2008 01:18 »
tuhis Vieras Mjoo, no niinhän tuo meni, että tuo oravaääninen mulkeroidi tykittää kuin ompelukone. Spesiaalien ja esittelyitten alkuperäisäänet eivät tietenkään kuulu kun pitäisi ja täytyy sitten jotain heitellä siihen. Totaalisesti pilaavat kaikki urheilulähetykset nuo kotimaiset selostajat, lajista riippumatta.
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #5 : 04.02.2008 01:26 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Eipä näytä saavan kieltä vaihdettua, joku vuosi sentään tarjottiin alkuperäinen ääni vaihtoehdoksi... puhumattakaan siitä että näytettäisiin laajakuvana.
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #6 : 04.02.2008 07:35 »
Bill Duke Jäsen Viestejä: 255 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika tylsähkö eka puoliaika, mutta matsin loppua kohti parani. Ei kuitenkaan mitenkään erikoisen hyvä super bowl.
Se suomalainen selostaja, Oskari Saariko se oli, oli kyllä aivan perseestä. Mukava kuunnella samat sääntöjen opetukset joka vuosi uudelleen ja uudelleen. Eikä herralla muutenkaan tunnu olevan kovin hallinnassa nuo jenkkifutiksen faktat.
Joka vuosihan tuo on tullut katsottua ja varmasti tulee katsottua ensi vuonnakin. Pitää varmaan laittaa MTV3:lle vähän palautetta, että näin digiaikana voisi pistää ne jenkkiselostajat toiselle ääniraidalle. Niin ja lähetyksen voisi lähettää laajana eikä mitään 4:3 paskaa. Voi kyllä palaute mennä kuuroille korville, mutta pitää sitä jotain yrittää.

Oli muuten aika komia se Manningin syöttö jossa irtautu ensin melko varmasta säkityksestä.


« Viimeksi muokattu: 04.02.2008 09:14 kirjoittanut Bill Duke »
tallennettu
Re: Super Bowl XLII « Vastaus #7 : 04.02.2008 16:18 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli katseltua itsekin niin kauan kuin menin samoilla silmillä suoraan töihin. Ehdin juuri näkemään Giantsin 10-7 TD:n. Hakkasihan tuo aivan sata-nolla viime vuoden superbowlin, jossa Bears oli täysin vastaantulija vanhemman Manningin johtamaa Coltsia vastaan. Hyvän taistelun onnistui Pats vielä loppuun kuitenkin pistämään, kun jälkeenpäin katselin. Ja olihan se lopun syöttö Tyreelle varmasta säkityksestä pirun komea.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines