Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Parhaat hahmot TV-sarjoissa!  (Luettu 6768 kertaa)
Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « : 07.05.2008 17:22 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Missä sarjassa on parhaat henkilöt? Mikä henkilö on jäänyt parhaiten mieleen? Eli tarkoitus olisi jutustella hyvistä TV-sarjoissa esiintyvistä hahmoista. Henkilön nimen lisäksi voipi heittää jotain perusteluja  tai jotain tiettyjä seikkoja mistä erityisesti diggaa ja kuvakin on aina plussaa. Voisin itse listata tähän muutaman henkilön näin alkuun:

Nancy Botwin(Mary Louise Parker) sarjasta Weeds

Fiksu, ovela ja vieläpä melko viehättävä Nancy Botwin voitti ainakin minut heti puolelleen kun ensimmäisen kerran katselin kyseistä sarjaa. Erinomaista dialogia viljelvä soccer mom, jolla kaiken lisäksi mielenkiintoinen elinkeino.

Anthony Soprano(James Gandolfini) sarjasta The Sopranos

Sopranos sarjan päähenkilöstä ei kerta kaikkiaan voi olla pitämättä. Tony Soprano omaa monet puolet, aina perheenisästä siihen kuumottavaan mafia perheen johtajaan, joka jakaa tappomääräyksiä puolelle ja toiselle. Tonyn ongelmia jää kummallisen helposti seuraamaan ja lopulta jo toivookin, etteivät pahat FBI-miehet vain saisi Sopranojen juonia paljastetuksi.

Last but not least: Dr.Gregory House(Hugh Laurie) sarjasta House MD.

Tämä mies tuskin esittelyjä paljoa kaipaa, sanotaan nyt sen verran, että uskomatonta läppää 24/7 heittävä House ei koskaan epäonnistu hauskuuttamisessa ja hänen tempauksiaan seuraa mielellään. Kävelykeppi kruunaa kaiken. Kaiken lisäksi mies omaa mainion musiikkimaun.

Näin, ei muuta kun vaan kertoilemaan kestä te pidätte ja miksi. Tyyli on vapaa, voi vaikka jonkun top 5-listan väsätä jos siltä tuntuu...
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #1 : 10.05.2008 00:31 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Willow Rosenberg.
- Aivan mieletön hahmo Buffy the Vampire Slayeristä. Alyson Hanniganin mahtavasti näyttelemänä käy kyllä läpi aika uskomattoman tarinakaaren ja muodonmuutoksen sarjan kuluessa.

Spike (William "the Bloody")
- Myöskin Buffy the Vampire Slayeristä aivan mahtava hahmo, James Marsters näyttelee loistavasti. Spike käy läpi myös melkoisen muodonmuutoksen sarjan aikana ja erinäiset ratkasut tarinankuljetuksessa sai aikaan mahtavia ristiriitasuuksia, ennalta odottamattomia  ja hienoja kohtauksia Spiken ja muiden välillä.

Alan Shore
- James Spader näyttelee ihan järjettömän hienosti Shoren roolin. Oikeestaan nostan Shoren listalle Oikeuden ja kohtuuden ysikauden ansiosta. Boston Legalissakin hahmo on loistava, mutta O&K:ssa, jossa hänet ensin nähtiin, hahmo oli aivan uskomaton. Boston Legalissa Shore ei ole läheskään yhtä särmikäs ja moniulotteinen, sillä hänen synkempää puolta vähennettiin huomattavasti Legalin koomisemman otteen vuoksi.

Gaius Baltar
- Battlestar Galactican uusi versio.. ihan järjetön hahmo. Täyttä komiikkaa ja sekoilua koko hahmo suurimmaksi osaksi ja toisaalta näyttelijä pystyy vetämään uskottavasti minkä tahansa tunnetilan.

Mulder ja Scully
- Parivaljakkona kantaa X-Filesiä mahtavasti.


Todella paljon muitakin loistavia hahmoja tietysti olisi, mutta nämä on itselle nousseet kaikkein ylimmäs.


« Viimeksi muokattu: 10.05.2008 01:09 kirjoittanut Cyrus »
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #2 : 10.05.2008 01:08 »
Turilas Jäsen Viestejä: 570 Basaaripisteet: 1 Profiili Al Swearengen (Ian McShane) sarjasta Deadwood



Alia syvempää, persoonallisempaa tai hienompaa hahmoa en ole missään tv-sarjassa vielä nähnyt. Pelottava ja julma, mutta karismaattinen ja viisas mies, jolta löytyy ratkaisun avaimet melkein kaikkiin leirin ongelmien ratkaisuun. Samalla tulee tietenkin enemmän tai vähemmän ruumiita. Ian McShanen uskomattoman upea roolityö kruunaa hahmon.

"God rest the souls of that poor family... and pussy's half price for the next 15 minutes."

Tobias Beecher (Lee Tergesen) sarjasta Kylmä rinki



Menestyvä lakimies ajaa kännipäissään pikkutytön päälle ja joutuu linnaan perseraiskattavaksi. Varsinkin alkupään kausissa Beecherin epätoivo ja hulluus ovat käsinkosketeltavissa. Pimahtaminen ja kullinnuppien irti pureminen kruunaa kokonaisuuden. Myöhempien tuotantokausien rauhallinen Beecher ei ole ihan yhtä kova äijä, mutta oli mielenkiintoista seurata hänen, Schillingerin ja Kellerin välistä kolmiodraamaa.

"Same old story. I got fucked in the ass."

Josef Matula (Claus Theo Gärtner) sarjasta Kahden keikka



Matula on kovin yksityisetsivä tällä planeetalla ja menee ehdottomasti mun top-3 idolien joukkoon. Melko vanha, mutta älykäs ja sporttinen asianajaja Lessingin apuri sanoo hyi kaikelle hienohelmapaskalle. Pakko arvostaa, kun yli 60-vuotias poikamies kaataa milfejä, kiipeilee ränneissä ja hakkaa murhaajia. Olen harkinnut nimimerkkini muuttamista Matulaksi.

"Mein name ist Matula und ich bin ein privatdetektiv."
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #3 : 10.05.2008 20:32 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Ozin Adebisi oli kova. Aina se pipo pysy siellä takaraivossa ja ne raitasukat joita ei edes otettu pois suihkuun mennessä. Harmi kun kuoli  :(
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #4 : 10.05.2008 21:33 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ephram Brown (Gregory Smith)  EVERWOOD



Nuoren miehen angsti. Ongelmat. Oman itsensä löytäminen ja sitä myöten onnellisuuden kartoittaminen.

Vedenpäs tässä oikein urakalla kotiin päin, mutta en vain pysty tästä sarjasta pahoja sanomaan. Ephram on loistava hahmo, joka kehittyy neljän kauden aikana, huolimatta 3. kauden pienestä taantumasta, hurjasti.  Ephramiin olen monestakin syystä pystynyt aina samaistumaan täydellisesti ja se on ollut yksi hienoimpia hahmoja seurata.

Tony Almeida (Carlos Bernard)  24    MUISTAKAA, EI SPOILATA.



Mies, joka vaikutti 1. kauden alussa lähinnä Jackin yhdeltä vastavoimalta, kasvoi kauden aikana hienoksi mieheksi. Huolimatta erimielisyyksistä, Jack ja Tony kunnioittivat toisiaan alusta alkaen ja heidän välillään vallitsi ammattimainen suhde. 2. kauden alkaessa parivaljakon välille alettiin petaamaan ystävyyttä, joka huipentui upealla tavalla 4. kauden finaalissa, jossa Tony ja Michelle hyvästelivät auringonlaskuun kävelleen Jackin. Hieno kohtaus.

Almeida kohtasi loppunsa 5. kauden puolivälissä, todella kiistellyllä tavalla. Fanien keskuudessa toivo miehen paluusta sarjaan on elänyt aina.

Hieno mies.



Tupakkamies (William. B. David) X-FILES



Et pysty pelottamaan minua, herra Mulder. Olen nähnyt presidenttien kuolevan!

Alun alkaen tupakkamiehen piti olla pelkkä puhumaton johtaja, joka pahanilkeästi kuvastaisi hallituksen hämäräpuuhia. Pian Chris Carter alkoi kuitenkin suunnittelemaan miehen varalle suuria ja teki tästä koko X-Files mytologian muistettavimman vastavoiman ja ylipäätänsä yhden hienoimmista roistoista mitä televisiossa ollaan nähty. Koskaan.


Angus Macgyver (Richard Dean Anderson)  IHMEMIES MACGYVER




Macgyver on toisille ällöttävän epärealistinen kaikessa puhtoudessaan, mutta minulle se kuvastaa toimintasankaria, jonkakaltaisia ei enää 2000-luvulla osata/uskalleta kirjoittaa.  Meneehän touhu joskus aika huvittavaksi sarjassa ja hahmon kehittämisessä, mutta kyllä kokonaisuutena Macgyver on loistohahmo ja aikoinaan mainio keksintö.  Itse olen ammentanut hahmosta joitakin hyviä ominaisuuksia. Ja toivon, että jos joskus lapsia saan, hekin katsovat tätä sarjaa DVD:ltä pienestä pitäen. Silloin nämä saavat kokea sen saman minkä itsekin lapsena pääsin kokemaan.






www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #5 : 10.05.2008 21:59 »
Japshumwaa Jäsen Viestejä: 104 Basaaripisteet: 0 Profiili Paljon on hienoja hahmoja, mutta mainitaan nyt pari ehkä kovinta suosikkia.

Paulie (Tony Sirico) - Sopranos

Paulie: Hey, Sil. You remember your first blowjob?
Sil: Oh yeah.
Paulie: How long did it take for the guy to come?


Sarjassa oli paljon muitakin hienoja hahmoja, mutta Paulien äkkipikaisuus ja flippailut kääntyivät helposti mustan huumorin puolelle, mikä sopi sarjaan kuin hevosenpää sänkyyn.

Ari Gold (Jeremy Piven) - Entourage

I didn't go to the Lakers game because they were playing the fucking Bobcats... I came here today because I thought this was a session on how my wife could learn to communicate. How to answer a question without a question: basic Humanity 101. Which I thought, given your wall of fucking diplomas, you could easily fix. Or if you couldn't, you could give her a pill that could either fix it or make her a mute. But now to turn around and gang up on me! I have work to do! I have hundreds of clients to deal with. And just so we're clear; I don't care about any of 'em. They're all just a number: Like Wife number 1 and Therapist number 7. Good day!

Ei kovinkaan kummoinen sarja, mutta täysin mahdoton kuvitella tätä ilman Goldin hahmoa vaikka hän onkin käytännössä sivuosassa. Huikeita monologeja ja vittuilua. Monet on ajatellut että Piven improvisoi läppiä, mutta mies sanoi jossain gaalassa että kaikki on kirjoitettua, ei pysty uskomaan mitenkään.

Näiden lisäksi Gregory House (Laurie vetää vielä aksentin aivan käsittämättömän hyvin), Vern Schillinger (kylmä vittupää sarjan alusta loppuun), Bender (parempi kuin Homer), Dick Solomon, Al Bundy ja monta muuta.


« Viimeksi muokattu: 10.05.2008 22:06 kirjoittanut Japshumwaa »
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #6 : 10.05.2008 22:24 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Topic lukkoon. Topic on onnistuttu pilaamaan kaiken maailman Everwood & 24-hahmoilla. Ei näin.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #7 : 10.05.2008 22:30 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Juu paljon samajo kuin muilla, mutta tässä yksi:

Hank Moody


Tällä kaveri sanoo asiat suoraan miten ne ovat. Aina sanavalmis, angsti ja kaveri johon voi samaistua. Tunnen monesti sääliä tätä hahmoa kohtaan ja olen iloinen kun hänellä menee joskus hyvin  ;D Tosi hyvin kirjoitettu hahmo.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #8 : 10.05.2008 22:31 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Topic lukkoon. Topic on onnistuttu pilaamaan kaiken maailman Everwood & 24-hahmoilla. Ei näin.

Ootsä kyl kova jätkä.



EDIT: prkl, unohdin Hankin.. Ilkimys pelasti  :)   Duchovny pokkasi muuten Emmyn roolistaan.  Kuuluisa "meni oikeaan osoitteeseen" juttu vietynä uusiin ulottuvuuksiin...
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #9 : 10.05.2008 22:41 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Topic lukkoon. Topic on onnistuttu pilaamaan kaiken maailman Everwood & 24-hahmoilla. Ei näin.

Ootsä kyl kova jätkä.

Niin olen. Sitten itse topiciin:


James "Sonny" Crockett ja Ricardo "Rico" Tubbs. Cooliuden huipentuma. Naistenmiehiä, sankareita ja komeita sällejä. Ricon naisteniskemiset, Sonnyn muistinmenetykset, aah..



Indeed.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #10 : 10.05.2008 22:42 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili
Lainaus
prkl, unohdin Hankin.. Ilkimys pelasti  :)   Duchovny pokkasi muuten Emmyn roolistaan.  Kuuluisa "meni oikeaan osoitteeseen" juttu vietynä uusiin ulottuvuuksiin...
Ole hyvä vaan  :P Ai, en tiennytkään että sai Emmyn, mutta sehän oli hyvä juttu kun David vetää roolisinsa mahtavasti. Aivan eri luokkaa kuin kansoissa, vaikka oli David siinäkin hyvä.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #11 : 11.05.2008 11:09 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili
Hank Moody

Ui prkl! Meinasi unohtua tämäkin. Tosiaan Hank jäi väistämättä mieleen loistavasta Californicationista ja jäbän heitoille tuli naurettua usein ääneen. Erinomaisesti kirjoitettu hahmo, jonka Duchovny tuo hienosti eloon.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #12 : 11.05.2008 11:55 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ai hitto, Tupakkamies ja Dick Solomon unohtu täysin, ne lisäisin omaan listaan.
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #13 : 11.05.2008 12:24 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili Mike Judge kavalkadi alkaa:

Hank Hill - King of The Hill
Täydellinen karikatyyri vanhoillisesta teksasilaisesta, I'll tell you what!


Beavis & Butthead
Kaikki ne, ketkä sanovat, että tässä sarjassa ei ollut mitään järkeä, ja sisälsi vain lapsellisia pissa-kakka-tissi-pippeli-höhöhöhö-vitsejä ovat väärässä. Sarja sisälsi älyttömän määrän popkulttuuriviittauksia ja musiikkivideoiden aikana silloisen musiikkimaailman inside-vitsejä, jotka naurattavat edelleen. Pitääpä tunkea tuo B&BH vol 2 dvd soittimeen.


Allekirjoitan myös Tobias Beecherin Turilaksen viestistä. Pitää lisäillä omia vielä myöhemmin.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #14 : 11.05.2008 12:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No, heitetään nyt vielä yksi...


Benjamin Linus  (LOST)




Sanonta "kiero kuin korkkiruuvi" on harvoin pitänyt näin hyvin kutinsa. Juonitteleva, manipuloiva ja pelottavat silmät omaava Ben on Lost-mytologian muistettavin hahmo, ainakin tähän mennessä.  Parasta on, ettei ota selvää onko mies hyvällä vai pahalla asialla, kenties jopa molemmilla?

Benin piti alun alkaen olla mukana vain muutamassa jaksossa, mutta Lostin tuottajien huomatessa Michael Emersonin kyvyt näyttelijänä, kirjoitettiin Ben yhdeksi sarjan avainhenkilöistä. Ja miten oikea ratkaisu se onkaan ollut.


www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #15 : 17.05.2008 13:42 »
Lohari Jäsen Viestejä: 453 Basaaripisteet: 9 Profiili
Kokoelma
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #16 : 17.05.2008 13:51 »
jannes H-O-R-WARD Jäsen Viestejä: 28 Basaaripisteet: 0 Profiili
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #17 : 18.05.2008 00:56 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #18 : 18.05.2008 16:43 »
Xerobos Jäsen Viestejä: 336 Basaaripisteet: 0 Profiili
(Killzone 2:ssa) "Seiniä ja sillankaiteita pitkin pomppiessa tuli tosin enemmän mieleen Mirror's Edgen pelaaminen kuin karskin toimintapelin"
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #19 : 20.05.2008 13:56 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #20 : 26.05.2008 11:29 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Täytyy nyt kolmea BSG-kauden jälkeen lisätä omaan listaan vielä Saul Tigh. Siinä on kova äijä. 8)
tallennettu
Re: Parhaat hahmot TV-sarjoissa! « Vastaus #21 : 26.05.2008 14:42 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili

DCI Gene Hunt (Philip Glenister) - Life on Mars

Kovaotteinen etsivä, joka sanoo suoraan, mitä ajattelee. Välillä täysi k-pää, välillä pelastaa tilanteen. Huntin hauskuuden ja käytöksen takia yksi Life on Marsin ehdottomista parhaista hahmoista.


Sledge Hammer (David Rasche) - Sledge Hammer!

Toinen kovaotteinen poliisi. Sarjan huumori perustuu aika pitkälti aseita rakastavalle sovinistipoliisille, joka ei kaihda mitään keinoja rikollisten saamiseksi kiinni. Sledge myös rakastaa omaa asettaan ylikaiken, joten hän puhuu sille ja nukkuu öisin sen vieressä. Sledgen hahmo on tehty niin kieli poskessa, ettei sille voi kuin nauraa.


Bender (John DiMaggio) - Futurama

Bender on aina Bender.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines