Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Last.fm  (Luettu 18468 kertaa)
Re: Last.fm « Vastaus #30 : 23.01.2008 20:23 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Last.fm pääsi sopimukseen kaikkien suurten levy-yhtiöiden kanssa

Ihan hyvä homma. Kappaleita voi kuunnella ilmaiseksi, mutta toistaiseksi vain kolme kertaa.
tallennettu
Re: Last.fm « Vastaus #31 : 30.01.2008 16:01 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili No eipähän tarvitse waretella tarkistaakseen onkin jokin bändi hyvä jne. Kelpaa tuo jo minulle.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Last.fm « Vastaus #32 : 22.05.2008 14:33 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Mun acco http://www.last.fm/user/SamuliK/
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Vs: Last.fm « Vastaus #33 : 22.04.2010 16:03 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli liityttyä tuonne Laudan omaan ryhmään..

http://www.last.fm/user/Breadfan-
tallennettu
Vs: Last.fm « Vastaus #34 : 23.05.2010 21:08 »
Tzibo Jäsen Viestejä: 492 Basaaripisteet: 0 Profiili Siinä missä Last on melko hyvä palvelu, on kuitenkin vähintäänkin kyseenalaista päätellä "kuunnelluimmat artistit" biisimäärän eikä kuunteluajan perusteella. Jos teitä on joskus kiinnostanut tsekata, ketä on kuunneltu eniten ajallisesti, sujauttakaa nickinne Normalisriin ja tarkastakaa, ketä on oikeasti kuunneltu eniten. Kyllä nuo taulukot itsellänikin jonkin verran muuttuivat, mutta joo. Esim. itsellänu Kent ja CMX laskivat tilastoissa kun taas Mars Volta ja DT (joilla on hieman pidempiä biisejä), nousivat. :P

Toinen mielenkiintoinen Last.fm-vekotin on Gijscon Last.fm Desktop Generator jolla voit levynkansista muodostaa itsellesi kivan taustakuvan. Itse ajattelin tässä kohta koittaa, olen tarvinnut uutta taustakuvaa muutenkin tämän Macin defaultin tilalle.

Motorolan sponssaama (?) samantyyppinen albuminkansista koostuva screensaveri voi olla aika mielenkiintoinen myös, tsekidaut.

Friendcomparélla voi taasen verrata omaa ja kaverin tunnusta. Ihan mielenkiintoinen softa tämäkin.

Heathazen RandomSongStats sen sijaan generoi erinäisiä tilastoja, mm. kuunnelluin artisti kuukausittain, kuunnelluin biisi kuukausittain jne.
Ja kun tuon on tehnyt (se on vaadittu) niin voi tehdä myös Heathazen Song Recommendations-jutun, joka siis suosittelee sinulle biisejä mistä voisit pitää.

Yhtäkkiä tuli hinku selailla eri Last.fm-juttuja (tykkään tällaisista tilastoista :D) ja päätinpä jakaa löydökseni täälläkin.
tallennettu
Vs: Last.fm « Vastaus #35 : 25.05.2010 00:59 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Siinä missä Last on melko hyvä palvelu, on kuitenkin vähintäänkin kyseenalaista päätellä "kuunnelluimmat artistit" biisimäärän eikä kuunteluajan perusteella. Jos teitä on joskus kiinnostanut tsekata, ketä on kuunneltu eniten ajallisesti, sujauttakaa nickinne Normalisriin ja tarkastakaa, ketä on oikeasti kuunneltu eniten. Kyllä nuo taulukot itsellänikin jonkin verran muuttuivat, mutta joo. Esim. itsellänu Kent ja CMX laskivat tilastoissa kun taas Mars Volta ja DT (joilla on hieman pidempiä biisejä), nousivat. :P

Tuo on muuten aika mielenkiintoinen viritelmä. Onkin pitkään kiinnostanut millaisilta listat suunnilleen näyttäisivät, jos kuunneltujen minuuttien mukaan menisivät. Huomaa hyvin miten epäedullinen Last.fm:n systeemi on Moonsorrowille. Kuunnelluimmalla artistillani (Gamma Ray) on reilusti yli tuplasti enemmän kuunteluja, mutta tuon mukaan minuuteissa ero on vain noin 15 prosentin luokkaa. Eipä tosin paljoa yllättänyt, kun keskimääräinen Moonsorrowin kappale on kestoltaan 10 minuuttia ja 10 eniten heiltä kuunteleman kappaleen lähemmäs 20 minuuttia.:P Muina esimerkkeinä Opeth nousi sijalta 17 aina sijalle 7 asti ja David Wise (Donkey Kong Countryjen pääasiallinen säveltäjä) putosi sijalta 13 jopa 27 asti.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Last.fm « Vastaus #36 : 25.05.2010 03:01 »
Cocki Destoroyah Jäsen Viestejä: 231 Basaaripisteet: 2 Profiili Itse kun tuota Normalisria käytin niin Reverend Bizarre löytyi ensimmäisenä. Eipä ollenkaan ylläri, 1022 plays ja minuuteissa 10390. Yhdeksän sijaa meni ylemmäs, Coheed and Cambria kun on oikeasti ensimmäinen, melkein 2000 soitolla. Muuten tuo pysyy melko samana, Bad Brains kylläkin laskee neljänneltä sijalta 17:sta. Type O Negative myös kova nousija, 9 sijaa ylempänä kuin normaalisti.  Suurin nousu taitaa kuitenkin olla The Gates of Slumberilla, 21. sijaa nousi. Doom-metallia kun paljon kuuntelee niin biisithän normaalisti ovat sinne +10 luokkaa. Hieman toinen meininki kuin punkissa/hc:ssa jossa biisit kestää minsan tai pari. Madball laskikin itsellä 25. sijaa alaspäin.

Linkkaanpa oman profiilin vielä tähän jos jotain kiinnostaa: http://www.last.fm/user/SamuliK
Allekirjoitus näkyy kaikkien lähettämiesi viestien alla. Voit käyttää BBQ kastiketta.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines