Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Kuinka usein käyt leffateatterissa?  (Luettu 7528 kertaa)
Kuinka usein käyt leffateatterissa? « : 20.12.2007 22:37 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Näin ne elokuvat on tarkoitettu koettavaksi. Esimerkiksi hyvä komedia saa huikeasti enemmän pontta kun salissa nauraa kanssasi satoja muita ihmisiä. Vaikkapa Boratin ensi-illassa tunnelma oli hieno ja yli puolet leffan hauskuudesta rakentui juuri sille, että sen oli nähnyt leffateatterissa.

Itse hyödynnän tuon finnkinon 5 euron superpäivän periaatteessa lähes jokainen kuukausi. Siitä tulee siis jo 12 leffakäyntiä vuodessa. Tähän päälle sitten ne leffat, jotka on kerrassaan pakko nähdä. Ensi vuonna niitä on tulossa siinä määrin, että leffassa saatan vuoden aikana käydä n. 20 kertaa. Ja siihen tähtäänkin, sillä kyllä leffatunnelma on teatterissa jotenkin erityinen aina. Ja se muu kokemus joka sen ympärille rakentuu; Mäkkiin safkalle, kaupat kierretään hyvien ostosten toimesta ja vaihdetaan kuulumiset kaverin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #1 : 20.12.2007 23:08 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili Aika harvoin tulee käytyä – ehkäpä semmoiset kolme–viisi kertaa vuodessa. Vaikka käyn harvoin katsomassa jonkun leffan teatterissa, niin viikossa tulee kuitenkin katsottua elokuvia DVD:ltä/digiboksin kovalevyn syövereistä jo tuo samainen määrä.

Painavin syy elokuvateattereiden vieroksumiseen on lippujen hinta. 9 € tai yli on mielestäni perkeleen kova hinta. Olisi hauska nähdä jotain tilastoa, paljonko elokuvalippujen hinnat ovat kallistuneet sieltä Roope Ankan raitiovaunulippujen ajoista. Veikkaanpa, että aika perkeleen paljon. Euroaikana jonkinlainen elektroniikka ym. on varmasti halventunut, mutta kaikenlaisten elämys- ja urheilutapahtumien lippujen hinnat ovat vain nousseet.

Paljonkohan USA:ssa maksaa lippu elokuvaan? 5 dollaria? Aika käypäinen hinta. Niin ja Joensuussa ei ole muita teattereita kuin Tapio, joten Finnkinon hyvästä elokuvatarjonnasta/alennuksista saa vain haaveilla. Olisin ehdottomasti käynyt katsomassa esimerkiksi Shoot 'Em Upin ja Eastern Promisesin, jos ne vain olisivat täällä susirajalla pyörineet.

Nice beaver!
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #2 : 21.12.2007 00:24 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili Taitaa olla muutama vuos viimekerrasta. Yleensä on aina teatterissa jotain teinilikkoja/poikia, jotka kikattelevat ja tekevät kaikkea muuta, kuin keskittyvät leffaa katsomaan. Itse tykkään rauhassa katsoa ja siksi tulee aika paljon ostettua elokuvia.

Ja sitäpaitsi täällä on todella kehno teatteri eikä viitsi Helsinkiin tai muualle lähteä katsomaan vaikkei kovin kaukana olekaan.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #3 : 21.12.2007 12:30 »
Ramen Soup "Done in three minutes!" Jäsen Viestejä: 110 Basaaripisteet: 1 Profiili

Niin ja Joensuussa ei ole muita teattereita kuin Tapio, joten Finnkinon hyvästä elokuvatarjonnasta/alennuksista saa vain haaveilla. Olisin ehdottomasti käynyt katsomassa esimerkiksi Shoot 'Em Upin ja Eastern Promisesin, jos ne vain olisivat täällä susirajalla pyörineet.

Mä hommasin Tapioon kausikortin vaimikäsenytoli. Silleen yhden lipun hinnaksi jää hieman vähemmän, mut joutuu tietty vähän katselemaan että tuleeko seuraavan puolen vuodan aikana viittä fiksua leffaa jotka viitsii käydä katsomassa.

Toi kyllä harmittaa minuakin, että kaikki leffat eivät tänne tule. Tai jos tulevat, niin tulevat sitten kunhan ovat kiertäneet ensin Finnkinon teatterit läpi. Viimeksi leffassa ollessa tällainen kiertämässä ollut leffa loppui kesken, juuri loppuhuipennuksen aikana PLOP. Eikä sitä sitten saatu jatkettua, vissiin "filmi poikki". Repeilin.
"Aa sie nii kaunis, noin no ällee haalistu ku haaveisii sie vaa hukut sil’ aah! - eellä onni on, sinua kiin’ ei saa!"
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #4 : 21.12.2007 13:04 »
tuhis Vieras En pidä leffassa käymisestä. Tarkemmin sanottuna siitä varsinaisesta elokuvan katsomisesta. Aina tuntuu olevan jotain itkemisen aihetta - jos kuva ei ole paska tai ääni soi kerrankin tasapainoisesti, niin sitten vituttaa takarivissä maatuva mummo tai teinimulkerot jotka repivät karkkipussejaan ja toisiaan. Menee pieninkin fiilis ja sitä rupeaa kärsimään kourakouristumista kun ei olekaan kaljapulloa johon tarttua.

Tykkään katsella hyvät leffat intiimisti enkä tykkää maksaa kymppiä nähdäkseni paskaa.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #5 : 21.12.2007 13:17 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
En pidä leffassa käymisestä. Tarkemmin sanottuna siitä varsinaisesta elokuvan katsomisesta. Aina tuntuu olevan jotain itkemisen aihetta - jos kuva ei ole paska tai ääni soi kerrankin tasapainoisesti, niin sitten vituttaa takarivissä maatuva mummo tai teinimulkerot jotka repivät karkkipussejaan ja toisiaan. Menee pieninkin fiilis ja sitä rupeaa kärsimään kourakouristumista kun ei olekaan kaljapulloa johon tarttua.

Tykkään katsella hyvät leffat intiimisti enkä tykkää maksaa kymppiä nähdäkseni paskaa.

Tässä on kyllä pointtinsa. Vakavaa ja pohdiskelevaa draamaa en mene välttämättä teatteriin katsomaan. Mutta esim. juuri komediat on niin paljon kivempi kokea ensimmäistä kertaa leffateatterissa.

Ennen menin teatteriin pelkästään DVD:tä paremman kuvan takia. Nyt HD-formaattien ollessa jo todellisuutta ei sekään ole enää todellakaan itsestäänselvyys. Toki 35mm:n filmin resoluutio on yli tuplaten vielä suurintakin 1080p:tä suurempi, mutta ihmissilmä ei pysty enää siitä eteenpäin eroja juurikaan huomaamaan. Ja digitaalinen kuva on aina digitaalista kuvaa.

Iso kuva tuokin sitten mukanaan elämyksiä. Tennispalatsi 1:n valtaisa kangas on lyömätön.

Kun väkerrän sen kotiteatterihuoneen isompaan kotiin tulevaisuudessa videotykkeineen, saattaa teatterissa käyminen vähentyä merkittävästi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #6 : 21.12.2007 17:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Rytinä rainat on kiva tsekata teatterissa. Ja teineille karjuminen on oikeasti hauskaa.

Deathproof ei ollut mitään kotiteatterilla katsottuna. Itseasiassa se ei edes tuntunut samalta leffalta kuin kinossa.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #7 : 21.12.2007 19:31 »
Qtulhu Jäsen Viestejä: 184 Basaaripisteet: 0 Profiili Yleensä 10-15 kertaa vuodessa. Joinakin kuukausina en käy ja joinakin kuukausina käyn useamman kerran. Toimintaleffat ja visuaalisuuteen nojaavat leffat on mukava katsoa teatterissa kun taas hidastemposemmat leffat jotka eivät niin nojaa visuaalisuuteen maistuvat paremmalta kotona rauhallisessa ympäristössä ilman häiriöitä. Teatterissa noita häiriötekijöitä on kuten koko leffan ajan nauravat teinit ja karkkipussejaan koko ajan availevat henkilöt sekä keskenään puhuvat jästipäät. Joskus sitä sattuu rauhallisempi yleisö ja elokuvasta pääsee nauttimaan täysin siemauksin ja pahimmassa tapauksessa lähistöllä on joukko mölyäviä teinejä karkkipusseineen. Noina hetkinä vituttaa jos elokuvaan keskittymisestä ei tule mitään. Näitä onneksi sattuu melko harvoin. Seuraavaksi olis tarkoitus mennä katsomaan I Am Legend ja sitten tammikuun alussa Aliens vs. Predator 2.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #8 : 21.12.2007 20:31 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Aina, kun siellä on joku leffa, josta viitsii maksaa sen leffalipun hinnan. Jos tulee joku leffa, mistä ei viitsi, en sitä rupea warettamaan, jätän suosiolla katsomatta. Eli aika harvoin, 5-8 kertaa vuodessa.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #9 : 21.12.2007 21:07 »
Taist0 Cyborg Jäsen Viestejä: 544 Basaaripisteet: 3 Profiili Elokuvateattereissa tulee käytyä aina silloin kun siellä on joku itseäni kiinnostava elokuva, eli vain muutama kerta vuodessa. Viimeisimpänä Simpsons mikä oli pettymys ja 1408, joka oli kyllä monta kertaa parempi kuin Simpsons. Elokuvateatterissa näkemäni 1408 oli erilainen kuin netistä lataamani versio, mikä  oli hiukan erikoista, nettiversio oli paljon parempi :lol: Seuraava elokuva jonka aion käydä katsomassa elokuvateatterissa on varmaan uusi X-Files vaikka eihän sen julkaisusta ole sanottu kuin se että se tulee vuoden 2008 puolella.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #10 : 22.12.2007 01:15 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Tykkään katsoa leffoja teattereissa erittäin paljon. Leffateatterissakäyminen on eräs lempipuuhiani. Pyrin joka vuosi käydä katsomassa mahdollisimman monia leffoja, ja yleensä on tullut kyllä nähtyä joku ihan hyvä leffa. Teattereissa käymisen ongelma on se, ettei tiedä on leffa hyvä vai ihan umpipaska. Se on minusta oikeastaan hyvä asia, koska eihän siinä mitään mielenkiintoista ole jos tietää jo mitä tapahtuu tai että onko se katselun arvoinen vai epäkatsottava. Tästä johtuen kaikki DVD:t jotka olen ostanut, olen myös nähnyt ne jo ennestään.

Tänä vuonna olen käynyt teattereissa (suosin Helsingin Tennispalatsia, koska siellä on parhaat salit ja sijaitsee Metromatkan päässä) aika paljon; ehkä eniten elämäni aikana. Kun selailen nyt tämän vuoden leffalippujani (jotka olen tietenkin säilyttänyt), huomaan että niitä on kertynyt yli 20. Se on minulle aivan älytön määrä kun ottaa huomioon että kesän jälkeen olen vain noin kolme kertaa käynyt leffoissa. Massit kun pääsivät loppumaan. Loppuvuonna on muutenkin ilmestynyt hyvin vähän mielenkiintoisia leffoja itselleni kun American Gangsterkin lipsui ensi tammikuulle. Seuraavaksi    käyn katsomassa ehkä I Am Legendin tai sitten vasta tuon AG:n. Teen itselleni uudenvuodenlupauksen ja aion käydä vuonna 2008 katsomassa ennätysmäärän leffoja. Etenkin SuperPäivät ovat sellaisia päiviä että silloin leffoihin menemättä on enemmän poikkeus. Ensi vuonna ilmestyy myös huikea määrä mielenkiintoisia elokuvia mm. Hellboy 2, The Forbidden Kingdom ja The Mummy 3, joka on varmaan aika perseestä.

Sori jos tekstistä tuli vaikeasti ymmärrettävää tai kirjoitusvirheitä. Olen nyt erittäin väsynyt ja äsken flaidasin broidin kanssa leikillä ja sain pari potkua kohti päätä joten on hieman huimaava olo ;D
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #11 : 22.12.2007 02:47 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Äärettömän harvoin. Leffoja kun katselen muutenkin hyvin vähän, niin eipä tuolla elokuvissakaan tule liika käytyä. Olen myös sen verta pihi, että 9 euron maksaminen leffalipusta kirpaisee todella paljon.

Tänä kesänä kävi tosin sellainenkin ihme, että kävin parikin kertaa elokuvissa aivan lyhyen ajan sisään. Kyseessä Simpsons ja Transformers, jota lähdin hetken mielijohteesta kaverin seuraksi katsomaan. Kummastakin leffasta normaali 9 euroa oli loppupeleissä aivan liikaa. Ennen näitä kahta oli ollut sellainen mukavahko kolmen vuoden tauko, jolloin en käynyt kertaakaan elokuvissa, ja saattaapa hyvinkin olla, että edessä on uusi vastaavanlainen.:rollaus:
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #12 : 22.12.2007 02:50 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Ehkä kerran vuodessa. Tänä vuonna kävin teatterissa tsekkaamassa Transformersit. Onhan se hienoa käydä teatterissa, mutta kun se maksaa. Ei opiskelijalla ole varaa.  ;D Peleihin sitä rahaa tuntuu kummasti löytyvän...  :rollaus:
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #13 : 22.12.2007 12:25 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Etenkin nyt syksyllä leffafriikillä on ollut tiukka aikataulu. Teatterissa 2-5 elokuvaa kuukaudessa. En harrasta elokuvien vuokrausta, ja dvd-kokoelmaani täydennän elokuvilla alelaareista (usein jo nähtyjä), joten elokuvateatterivierailut ovat looginen ratkaisu.

Teatterivalintani sijoittuu Helsinkiin, vaikka asunkin Hämeenlinnassa. Pääasiassa Finnkinon Tennis- ja Kinopalatsi ovat kulutuksen kohteinani. Hämeenlinnaan Verkatehtaalle valmistunut BioRex on vielä tyyppaamatta, mutta sisältää ilmeisesti projektoriteknologiaa, jota ei muualta Suomesta löydy. Täytyy käydä tarkistamassa jahka ehtii.
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #14 : 22.12.2007 12:31 »
AK-87 AK omistaa isosti Jäsen Viestejä: 169 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika harvoin. Syynä lähinnä pitkät välimatkat, joten hyvin harvoin tulee sitten lähdettyä mitään teattereihin katsomaan. Parhaimmillaan olen tainnut kaksi leffaa käydä vuoden aikana katsastamassa teatterissa, mutta vastapainoksi on sitten monia vuosia mennyt, ettei ole tullut käytyä kertaakaan.
Sen verran kyllä pitää ensivuonna käydä, että vähintään Dark Knightin käypi vilkaisemassa...
Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #15 : 26.12.2007 02:10 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Liian harvoin, sillä leffassa käynti on mukavaa hommaa. Viime keväänä tuli käytyä melko paljon, kun oli monesti töitä aamupäivästä sekä illalla, mutta välissä monta tuntia turhaa tyhjää, jonka takia ei olisi jaksanut kaupungista kotiinkaan raahautua. Kulutettiin ne siis kavereiden kanssa leffateatterissa. Olenkin muuten todennut, että nuo päivänäytökset ovat ainoa oikea tapa käydä elokuvissa. Halvat - tai ainakin halvemmat - hinnat ja eritoten täysin tyhjät salit hellivät hermoja. Makuunista karkkisäkki ja juomaa, sekä Subwaysta jokin hyvä leipä(molemmat aivan Oulun Plazan nurkilla), ja ei muuta kuin päivänäytökseen levittäytymään yksin vähintään kolmelle paikalle. Ah.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #16 : 28.12.2007 23:51 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 163 Basaaripisteet: 0 Profiili kerran kahdessa vuodessa jos tarttee ite maksaa jos sillonkaan.
mikään leffa ei ole sen arvoinen että siitä maksaa sen 9e että sen saa kerran nähdä.

oikein ihmetyttää nää tyypit jotka kävi vaikka transformersin katsomassa kolme kertaa teatterissa.
joo eihän sillä hinnalla saa kuin sen leffan vaikka blu-raylla jos haluaa.

ja kun teatterissa on paskempi kuva ja ääni mitä minun paskoilla eltaxeillani ja perus dvd levyllä niin ei ole järkeä mennä teatteriin.

mieluummin waretan divvinä ja katson, jos oli helvetin hyvä niin ostan kun saa jollain kympillä dvd levyllä.
jos oli vaan ok tai ihan hyvä niin jää ostamatta.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #17 : 29.12.2007 01:17 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 911 Basaaripisteet: 0 Profiili Leffassa tulee käytyä about 15-25 kertaa vuodessa, eli vähintään kerran kaksi kuukaudessa. Siltikin parhaat fiilikset saan irti filmistä silloin, kun katson sen koneen 17" näytöltä kuulokkeet korvilla kellon viisarin osoittaessa jotain 00:00-04:00 väliltä. Täysi hiljaisuus, ei ketään potkimassa selkään, ei 2m tyyppiä edessä, ei äänet liian kovalla, ei vajukkeja nauramassa väärässä kohdassa, ei mulkkujen "tarkistan kännykästä jotain paskaa 10 kertaa kesken leffan" kännyn näyttöä loistamassa riviltä x suoraan silmään. Uskokaa tai älkää, mutta näin leffa kokemus on niin saatanasti intensiivisempi.

Eli katson leffan mieluimmin koneelta keskellä yötä kuulokkeet korvilla, kuin omasta kotiteatterista tykiltä? Kyllä, vaikka se toinenkin mahdollisuus tästä kämpästä löytyy. Nyt tuli ostettua vielä uusi läppäri HD-herkuilla, niin pääsee intissä sitten samoihin tunnelmiin. ;D
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #18 : 29.12.2007 01:33 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen itsekin mieltynyt noihin Sharkien mainitsemiin päivänäytöksiin, joten kyllä sitä melkein pari kertaa kuussa tulee teatterissa käytyä, jos sattuu katsottavaa riittämään. Ja Tampereelta löytyy kiva vaihtoehto Finnkinolle, Niagara, jossa näytetään välillä sekä sellasia elokuvia jotka Finnkinoon ei eksy että hieman vanhempaa kamaa (Raging Bull oli ihan kiva nähdä valkokankaalta).

Ehkä olen kovin onnekas, mutta minulle elokuvateatterissa elokuvien katseleminen on se häiritsemätön tilanne. Kotona elokuvaa katsellessa tuppaan käymään hakemassa naposteltavaa, kurkkaavan telkkarin tai internetin tarjontaa tai muuta. Teatterissa katsoja on täysin eteenpäin menevän elokuvan armoilla, joka teki esimerkiksi Inland Empirestä käsittämättömän intensiivisen kokemuksen, kun kovasti teki mieli lähteä, mutta mihinkään ei päässyt.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #19 : 29.12.2007 14:46 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Käyn paljon elokuvissa. Nyt kun on muuttanut hiukan kauemmaksi teatterin läheisyydestä niin ei tule ihan sellaisia heräte reissuja mutta kun asuin tuossa hiukan aikaa about 700m-1000m päässä teatterista tuli joskus illalla (arkenakin) vain päätettyä että menempäs leffaan.

Tosin kyllä yleisestikkin tulee elokuvissa paljon käytyä. Olen jo usean vuoden aikana käynyt keskimäärin kerran kuukaudessa elokuvissa. Tämän vuoden puolella keskiarvo on ainakin 2 kertaa kuussa.

Oma kotiteatterini on varsin köyhä (28" 4:3 phillips... :rollaus: ) ja minusta elokuvat on pääasiassa tarkoitettu teatteriin. On hienoa kun kankaalla pyörii massiivinen kohtaus ja penkit tärisee, tai muuten tunteisiin vetoava kohtaus ja taustalla on sopivaa musiikkia jne. Vaikka myönnän kyllä että yleisesti menen katsomaan teatteriin enemmän toimintaa ja seikkailua kuin draamaa. Tehosteet ja äänimaailma ovat vain niin mahtavia teatterissa. Esim. minulle on loppujen lopuksi sama menenkö katsomaan Kummeli- tai Paksuna-leffat teatteriin, vai katsonko ne sohvalta. Mutta esim. Transformers ja Fantastic 4 on pakko katsoa teatterissa. Niiden viehätyksestä kun suurin osa nojaa siihen toimintaan ja tehosteisiin. Ilman tilaääntä ja kunnon töllöä (tai kangasta) ne ovat vain surkeita. Teatterissa ne ovat mahtavaa viihdettä kun osaa vaan jättää aivot narikkaan.

Olen kyllä käynyt katsomassa Kummeli ja Paksuna leffat teatterissa. Eli menen kyllä jos vain se on mahdollista ja intoa löytyy. Ja yleensä intoa on.

Ehkä sitten isona hommaa jää kun olen saanut isomman kämpän (tai talon) ja rakentanut sinne kunnon teatterin itse  8)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #20 : 29.12.2007 16:36 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Aika harvakseltaan juuri lippujen hintojen takia. Siinä 3-4 kertaa vuodessa tulee hyvinä aikoina käytyä, eli juuri ne kaikkein mielenkiintoisimmat ja odotetuimmat leffat katsotaan. Loput kerroista leffat joko lainataan muualta tai vuokrataan Makuunista...

...ja katsotaan 19" laajakuvanäytöltä kuulokkeet päässä ja keskellä yötä aitoon dataajatyyliin. Tosin toisin kuin Gba:n tapauksessa, mulla ei edes ole mitään kotiteatterivarustuksia. Eipä tänne edes moisia mahtuisi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #21 : 29.12.2007 17:46 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Keskimäärin kerran vuodessa. Tänä vuonna jäänyt sekin kerta väliin. Casino Royale on edellinen leffa minkä tähden jaksoin raahautua teatteriin saakka.

Hyvien leffojen uupumisella ei voi laiskaa vilkkauttani selittää. Fakta vain on, että Imatran Bio-Vuoksi harvemmin esittää niitä, vaan sen sijaan keskittyy kassamagneetteihin, jotka eivät ole Lotrien jälkeen jaksaneet kiinnostaa.  :rollaus:
Voice of The World.
tallennettu
Re: Kuinka usein käyt leffateatterissa? « Vastaus #22 : 29.12.2007 17:53 »
Melfice_ Rento ja seksikäs. Jäsen Viestejä: 1 033 Basaaripisteet: 0 Profiili Vuoden 2007 aikana teatterissa katsotut elokuvat:
----------------------------------------------------------------
300
Edith Piaf - Pariisin varpunen
The Simpsons Movie
Musta Jää
Eastern Promises
----------------------------------------------------------------
= 5 kappaletta.

Aika vähän. Aikaisemmin on tullut katsottua enemmän. Yksi syy on se, että tänä vuonna ei ole juuri tullut sellaisia elokuvia jotka mun olisi ollut pakko nähdä. Toinen syy on täälläkin aiemmin mainittu hinta. Mä käytän tosin itse opiskelijalippuja á 7,5€, mutta kun kokonaiskuluiksi lasketaan

7,5-15€ lipuista riippuen siitä olenko katsomassa yksin vai deitin kanssa
+ 3€ parkkimaksu Plevnan pysäköintitalossa
+ 2-3€ karkit
+ 4-8€ elokuvan jälkeisiin oluttuopillisiin (koska elokuvasta pitää aina keskustella sen jälkeen)
= 16,5 - 29€

Mä tykkään eniten elokuvan katsomisesta pienessä salissa, jolloin ei tarvitse välittää siitä että ääliöt nauravat ihan väärään aikaan. Treffiseuran kähmimiselle pimeässä myös varaukseton thumbs up. Elokuvissa näytetään nykyään ihan liikaa mainoksia.

Ensi vuosi ei muuten näytä tällä hetkellä elokuvien valossa yhtään paremmalta. Jos Sin Cityn jatko-osa tulee niin sen voisin käydä katsomassa. Dark Knight kysymysmerkillä ja Indiana Jones TODELLA suurella kysymysmerkillä.
N
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines