Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva?  (Luettu 47668 kertaa)
Re: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? « Vastaus #30 : 27.03.2015 14:53 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Jep. Soundtrack oli kyllä helvetin onnistunut ja leffa oli visuaalisesti huikea (pois lukien Nolanin tavaramerkin, idioottimaisen 2.40:1 ja 1.43:1 kuvasuhteilla kikkailun), mutta muuten aika unohdettava leffakokemus

Olinkin huomaavina jotain kuvasuhteen vaihtelua. Loppujen lopuksi ei siihen kiinntänyt mitään huomiota ja se vaikuttanut positiivisesti katseluun. Eli ihan sama vaikka olisi ollut samalla kuvasuhteella koko leffa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? « Vastaus #31 : 27.03.2015 15:03 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Eikös toi kuvasuhteen muuttuminen johdu siitä, että jotkut kohtaukset on kuvattu IMAX-formaatissa?
tallennettu
Vs: Re: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? « Vastaus #32 : 27.03.2015 15:34 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili
Eikös toi kuvasuhteen muuttuminen johdu siitä, että jotkut kohtaukset on kuvattu IMAX-formaatissa?

Joo, mutta häiritsee se silti. En tiedä ketään muuta ohjaajaa, joka moista kikkailua harrastaa. Miksei sitä koko leffaa voi kuvata IMAX-kameroilla? Tuskin se nyt ainakaan budjetista voi olla kiinni, eikä se kamera niin iso fyysisestikään ole, etteikö jokaista kohtausta voitaisi sillä kuvata.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? « Vastaus #33 : 28.03.2015 22:59 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Minusta nuo imax kohtaukset olivat saatanan hienoja. Niitä käytettiin myös osana tarinankerrontaa. Tämän tason missasi täysin teatterissa ja nyt kaduttaa etten katsonut leffaa jenkeissä IMAX teatterissa kun on oli mahdollista  :/

No leffa toimi hyvin kotonakin blu-rayna. Se jumalaton äänimaailma kärsii hieman ja kuva myös sillä ei se telkkari valkokangasta voita. Voin silti suositella ja BR oli anttilassa vain 13 egeä mikä yllätti positiivisesti. Seuraavaksi sitten extrat!
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Interstellar | Vuosikymmenen kunnianhimoisin elokuva? « Vastaus #34 : 01.04.2015 02:51 »
Tan Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei ole realistista kuvata koko elokuvaa analogisessa IMAX-formaatissa kyseisen tekniikan rajoitteista ja hinnasta johtuen. Jos rahaa olisi loputtomasti, niin se olisi ehkä mahdollista. IMAX-kameroiden iso koko on myös niiden käyttöä rajoittava tekijä. Muistaisin myös lukeneeni, että IMAX-kameroihin ei ole saatavilla kaikki linssejä, joita löytyy perinteisiin 35mm kameroihin. Voin toki olla väärässä.
https://www.youtube.com/watch?v=fdwHVtAan38

Pääsin itse näkemään Interstellarin rapakon takana IMAX-teatterissa 70mm kelalta, ei siis digitoituna kovalevyltä. Kokemus oli leffafanaatikolle todella päräyttävä. Jos voittaisin eurojackpotissa tai vastaavassa kymmeniä miljoonia, niin varmaan rakennuttaisin täysikokoisen IMAX-teatterin tänne pohjolan perukoille. Kyllä se olisi sen väärti.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines