Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00)  (Luettu 12380 kertaa)
Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « : 03.05.2012 18:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Ihmemies MacGyver palaa kotimaisiin TV-ruutuihin kun TV5 uusii sarjan alusta alkaen. Esitykset aloitetaan torstaina 3.5 ja uusi jakso on luvassa joka arki-ilta klo 19.00. Legendaarista sarjaa näytti viimeksi alusta alkaen SubTV, vuonna 2008.

MacGyver on itsensä kouluttanut, joka paikasta kuin ihmeen kaupalla selviytyvä salaperäisen Phoenix-järjestön agentti, jolle lankeavat yleensä ne kaikkein kiperimmät toimeksiannot. Vain uskollinen linkkuveitsi ja hurja tietämys apunaan tämä tuntuu ratkovan pulman kuin pulman ilman tulivoimaa. MacGyver onkin hahmona täysi pasifisti, joka ei halua vahingoittaa toisia. Pilottia tehtäessä asia ei ollut vielä selvinnyt tuottajille täysin, sillä siinä MacGyver ampuu ainoan kerran sarjan historiassa aseella, joskin laiskasti kohti vihulaisia.

Moniko aikoo seurata tätä uusintakierrosta? Tässä aiheessa voi rupatella seitsemän kauden edistymisestä ja miettiä toimiiko sarja yhä nykypäivänä. Lautalaisten mielestä toki toimii, sillä se äänestettiin TV-sarjaäänestyksessä hiljattain parhaaksi sarjaksi. Finaalissa kaatui arvovaltainen Band of Brothers.

Muutama pikkufakta:

  • Sarjaa esitettiin Amerikassa alkuperäisesti aikavälillä syyskuu 29, 1985 - toukokuu 21, 1992
  • Jaksoja tuotettiin kaiken kaikkiaan 139 + 2 elokuvaa
  • Sarjaa kuvattiin kausilla 1, 2 ja 7 Kaliforniassa ja kausilla 3-6 Vancouverissa
  • Useimmat MacGyverin temput toimisivat myös tosielämässä, mutta niitä ei tehtäisi aivan kuten sarjassa. Tämä esti lapsia kopioimasta Macgyverin temppuja yksi yhteen

Nautitaan hyvästä meiningistä!

http://www.macgyverondvd.com/
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #1 : 03.05.2012 19:21 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Aika palon söi fiilistä kun ohjelman tiedoissa luki Angus MacGyver. Tietysti kaikkihan tuon nimen tietää, mutta jos sarjan pariin tulee uusia katsojia niin jää heiltä kokematta tuo salaperäisyys. Muistan kun katsoin Ihmemiestä niin oli aina jännä miten etunmeä ei kerrottu ja se peitettiin mitä erilaisin tavoin.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #2 : 03.05.2012 20:43 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Saisi kylla mieluummin olla kerran tai kaksi kertaa viikkossa kuin joka arkipäivä. Sherlockitkin vilahti niin nopeasti kun Yle niitä kerran tällä tahdilla näytti. Ja joka päivä ei välttämättä vaan millään jaksa ruudun ääreen. Mutta tokihan Macgyveria tulee aina ne viisi ensimmäistä kautta seurattua. NiIllä parilla viimeisella kaudella, kun ysärille siirryttiin, alkoi meno muistaakseni olla jo paljon väsähtäneempaa ja krapulaisempaaa, ja oli liikaa niita "Macci pelastaa teineja" jaksoja.« Viimeksi muokattu: 03.05.2012 20:52 kirjoittanut fiksative »
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #3 : 03.05.2012 21:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvä pilotti oli. Huomasi, ettei Macin hahmoa oltu vielä ihan loppuun asti mietitty. Oli tässä esimerkiksi vähän enemmän naistenmies kuin mitä sitten myöhemmin sarjassa.

Pilotissa oli jo sellaista tunnelmaa ja fiilistä mitä nykysarjoissa ei vain millään muotoa ole. Toki nostalgian piikkiin menee osa, mutta rohkenen silti väittää että tämä sarja toimii nykyaikana paaaaljon paremmin kuin leijonasosa 80-luvun parhaimmistosta.

Hausks juttu muuten, että Dana Elcar esiintyi pilotissa ihan eri roolissa kuin mitä myöhemmin ykköskaudella, Macin pomona.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #4 : 03.05.2012 21:09 »
Wyrkk Jäsen Viestejä: 426 Basaaripisteet: 0 Profiili Tosiaan aika huvittavaa. Tuli katottua tuo eka jakso niin Mäkki rikkoo oikeestaan kaikkia niitä juttuja mistä hänet tunnetaan myöhemmin. Tossa ekassa jaksossahan Mac ampuu tarkan laukauksen keskelle lentokonetta ja vetää myöhemmin kolmea tupakkaa yhtäaikaa! Se siitä pasifismista ja absolutismista.

Vähän tulee James Bond fiilis noitten naisten suhteen kun katto miten MacGyver kattelee siinä lopussa sen Spencerin perään. Tosin mieshän se Ihmemieskin on!
Tästä on hyvä jatkaa katsomista.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #5 : 03.05.2012 21:50 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Jaa. Ite olen ainakin aina pitänyt MacGyveria naistenmiehenä. Löytyyhän legendaarisesta MacGyver-juomapelistäkin tällainen kohta kuin: "paljastuu, että MacGyverillä on ollut elämää vakavampi suhde jakson sankarittareen"
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #6 : 04.05.2012 19:00 »
finngamer Miittiparoni Jäsen Viestejä: 1 262 Basaaripisteet: 20 Profiili WWW Hauskaa että pilotti oli Alan Smitheen ohjaama. :)

Mikäköhän siinä niin pielessä oli tekijänsä mielestä?
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #7 : 05.05.2012 08:11 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Loistava toka jakso. Mäk kamppailemassa ylivoimaa vastaan sorrettujen kanssa viritelmiensä avulla. Loistavia nää leppoisat aseistetulle saattueelle heitetyt "lopettakaa tähän, tämä on vasta alkua" heitot. Melkein tilanne kuin tilanne ja hahmolla on ainakin päällepäin sellainen huoleton fiilis.

Mäkin voiceoverina kertoilemat taustat tempuilleen ja oppimalleen ovat myös iso osa sarjaa ja tekevät hahmosta sympaattisen. Kuka ei pitäisi tästä tyypistä?

Jaksossa oli myös hyvä opetus siitä, miksei teräaseiden kanssa saa juosta! Tätähän meille lapsina aina tolkutettiin. Ehkä se menee paremmin perille kun näkee Mäkkaiverissa jotain tuollaista.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #8 : 05.05.2012 21:20 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili Ihan hirveetä paskaahan toi toka jakso oli.  :lol: Ikinä en ole niin huonoa näyttelyä nähnyt. Muutenkin vähän hakemista tää MacGyver alussa, mutta käsittääkseni jo lähiaikoina on tulossa henk. kohtaisesti legendaarisin jakso tappajamuurahaisista.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #9 : 05.05.2012 21:38 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Ihan hirveetä paskaahan toi toka jakso oli.  :lol: Ikinä en ole niin huonoa näyttelyä nähnyt. Muutenkin vähän hakemista tää MacGyver alussa, mutta käsittääkseni jo lähiaikoina on tulossa henk. kohtaisesti legendaarisin jakso tappajamuurahaisista.

Mitä, onko tuo muurahaisjakso eka kaudella!? Se on myös minun lempparijakso ainakin muistikuvien perusteella. Pakko nähdä.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #10 : 05.05.2012 22:16 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Ihan hirveetä paskaahan toi toka jakso oli.  :lol: Ikinä en ole niin huonoa näyttelyä nähnyt. Muutenkin vähän hakemista tää MacGyver alussa, mutta käsittääkseni jo lähiaikoina on tulossa henk. kohtaisesti legendaarisin jakso tappajamuurahaisista.

Mitä, onko tuo muurahaisjakso eka kaudella!? Se on myös minun lempparijakso ainakin muistikuvien perusteella. Pakko nähdä.
Sarjan kuudes jakso joo.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #11 : 07.05.2012 08:34 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili MacGyver on kyllä niiin legenda, että.. Jää kyllä varmaan suurin osa näistä uusinnoista näkemättä, kun on tosiaan vähän liian kiivas tahti meikäläiselle, millään ei kerkeä. Onneksi on tuo eka kausi boksilla, niin voisi ne vaikka joskus rykäistä siitä, ja päästä sitten ehkä tv:n kanssa tahtiin.

Mutta kyllähän tätä silloin aikoinaan tuli katsottua aika paljon. Muistan sen kesän, kun ne joka arkiaamu näyttivät jakson ja kauhealla kiireellä piti olla aina tv:n ääressä. Kyllähän sitä sitten kavereitten kanssa yritettiin olla niin ihmemiehiä (tai siis naisia meidän tapauksessa), ja kaikkea hölmöä tuli kokeiltua. Yleensä onnistumisprosentti nolla. Mutta hauskoja muistoja ovat ainakin!

Kiva, että jaksoivat tätäkin vielä näyttää. Kyllähän tämä sellainen sarja on, että uudelle sukupolvellekin tämän mieluusti esittelee.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #12 : 14.05.2012 18:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tänään jakso liekkimeri. Muistan tuon olevan yksi 1. kauden suuria suosikkejani ja kaikin puolin tunnelmallinen jakso. Onhan se homma ekalla kaudella ollut paikoitellen vähän hakusessa ja sarja pääsee toden teolla lentoon vähän myöhemmin, mutta on avauskaudellakin paljon klassikoita. Nassikkana sarjaa nähnyt ei vaan kykene oikein näkemään enää tätä puolueettomassa valossa. En minä ainakaan.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #13 : 13.06.2012 13:26 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW No nyt tuli aika puun takaa!

http://dome.fi/viihde/ajankohtaista/talta-nayttaa-ihmemies-macgyverin-uusi-sarjakuvalehti

Lainaus
Ihmemiehen faneille on syksyllä luvassa mielenkiintoinen julkaisu: Image Comics julkaisee viisiosainen MacGyver-sarjakuvan, jonka tekijätiimissä on mukana sarjan luoja Lee David Zlotoff.

Ihmemiehen ”isän” ohella uuden MacGyver-lehden tekijöitä ovat Tony Lee, Will Sliney ja Ciaran Lucas. Ensimmäisen numeron kansikuva on Andie Tongin käsialaa. Viisiosainen Fugitive Gauntlet -tarina alkaa ilmestyä USA:ssa lokakuussa.

Richard Dean Andersonin tähdittämää MacGyver-sarjaa esitettiin USA:ssa yhteensä seitsemän kautta vuosina 1985-1992. Suomessa sarjan uusintoja nähdään TV5-kanavalla. Tämän illan jaksossa MacGyver osallistuu maakotkien pelastusprojektiin ja törmää vuoristossa häikäilemättömiin salametsästäjiin. Ohjelma alkaa kello 19.00.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #14 : 13.06.2012 13:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Voi kyllä! Siinä tapauksessa siis, että malttavat jättää lehden tuollaiseen viiden osan pakettiin. Tällöin laatua ja sitä vanhaa Mägis-henkeä saattaa ihan oikeasti löytyä. Pidemmässä juoksussa ketään ei varmasti pitkään kiinnostaisi.

Ei tosin haittaisi, jos lehden kaveri näyttäisi enemmän RD:ltä. Ja mahtaakohan sarjis löytää tietään Suomeen? Kaikki telkku-kaudet ja ne pari leffaa kun hyllystä jo löytyy, niin onhan tuokin aika pakkohankinta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #15 : 14.06.2012 15:32 »
fiksative Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 0 Profiili Nuo leffat muuten. Ovatko katsomiskelpoisia?

tallennettu
Re: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #16 : 14.06.2012 15:49 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili
Nuo leffat muuten. Ovatko katsomiskelpoisia?Kyllä ne katsoo. Itse pidin siitä Atlantis-pätkästä enemmän, nuo mytologia-jutut on aina ihan hauskoja. Toinen oli vähän meh. Vähän niin kuin pitkiä normijaksoja, niin hyvässä kuin pahassa.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Ihmemies MacGyver (joka arki-ilta TV5:llä klo. 19.00) « Vastaus #17 : 15.08.2012 21:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW


Riku valjastettu siis Mersun mainoskasvoksi ja tulossa on muutama uusi verkossa esitettävä lyhytjakso, jossa harmaantunut mäkikaivuri tekee temppujaan.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines