Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Aihe: Breaking Bad  (Luettu 68987 kertaa)
Breaking Bad « : 29.10.2010 10:27 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili


Sen verran kova sarja, että oma ketju oli vähintäänkin paikallaan. Rikollisen vähän on tästä laudalla puhuttu, ja jos vielä on porukkaa jotka eivät ole tutustuneet, nyt on se hetki. Let's mennään!Synopsis:

Breaking Bad kertoo keski-ikäisestä kaverista nimeltä Walter White, jonka elämä on varsin ankeeta. Walt on järkyttävän ylipätevä high school -kemianopettaja ja työskentelee masentavan opetustyönsä lisäksi autopesulassa. Vaimo on raskaana, finanssipolitiikka retuperällä, ja kaiken päälle Waltille diagnosoidaan vakava keuhkosyöpä ja pari kuukautta elinaikaa. Auts. Varmistaakseen perheensä rahallisen hyvinvoinnin kuolemansa jälkeen Walt päättää alkaa kemistintaidoillaan valmistaa metamfetamiinia - eli piriä - ja tuleekin tehneeksi saman tien about koko maan laadukkainta kamaa. Ja pian homma lipsuu huolella lapasesta.


Mikä siinä on niin kovaa?

Breaking Bad on yksi niitä sarjoja, joissa asiat ovat loksahtaneet kohdalleen ja homma vaan toimii. Idea on herkullinen, henkilökaarti on rakennettu huolella ja näytelty ammattitaidolla, sarjan kuvaus ja editointi on kautta linjan upeaa(ja siitä onkin napsunut mm. useita Emmyja) ja käsikirjoitus pitää katsojan varpaillaan jatkuvasti. Draamasarjoissa tärkeintä on luonnollisesti, että päähenkilöistä välittää, ja tämän sarjan parissa se on erittäin helppoa. Walt eritoten on upea hahmo, jonka kehityskaari palkitsee enemmän kuin lottovoitto(ja myös tämä rooli on tuonut sarjalle palkintoja). Huumoria on sopivasti mukana, ja ilman sitä sarjan katsominen saattaisikin tehdä vähän liian pahaa. Sen verran raskaassa viitekehyksessä liikutaan.


Mistä sitä voi katsoa?

Breaking Badia on tähän mennessä tullut kolme kautta, joista kaksi ensimmäistä on julkaistua DVD:llä(ja vain ensimmäinen Suomessa). Kolmannen kauden devujulkaisu ilmaantuu varmaan ensi vuoden puolella. Sarjalle on - luojan kiitos - luvattu jatkoa, ja näillä näkymin 4. tuotantokauden pitäisi alkaa jenkeissä kesällä 2011. Ensimmäinen kausi on esitetty myös täällä Suomessa, Nelosella, vuonna 2009. Sen jälkeen siitä ei kuitenkaan ole kuulunut mitään.Ei sitten muuta kuin sarjaa testaamaan ne, jotka eivät ole sattuneet näkemään, ja tänne kohisemaan ne, joilla tämä upeus on jo tuttua. Viimeistään ensi kesänä homma kuumenee, kun aletaan yhdessä seuraamaan neljättä kautta, mutta toivottavasti juttua riittää jo nyt. Ja jos edes joku saa tästä virikkeen tutustua, on ketju tehtävänsä täyttänyt.


« Viimeksi muokattu: 26.08.2012 13:58 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #1 : 30.10.2010 00:30 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 913 Basaaripisteet: 0 Profiili Eka kausi tuli nähtyä, mutta sitten tuo vain jäi. Täytyykin pistää lataukseen, kun nyt tulee seurattua ainoastaan Sons Of Anarchya(loistava).

Tuleeko katsottua Weedsiä myöskin? ;)
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #2 : 30.10.2010 02:32 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Eka kausi tuli nähtyä, mutta sitten tuo vain jäi. Täytyykin pistää lataukseen, kun nyt tulee seurattua ainoastaan Sons Of Anarchya(loistava).

Tuleeko katsottua Weedsiä myöskin? ;)

Weedsistä on ollut tämän sarjan parissa puhetta aihepiirien vuoksi, ja olen sitä joskus katsonut muutaman jakson, mutta en sen enempää. Varmaan ihan katsomisen arvoinen sarja joskus, kun sattuu taas aikaa löytymään.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #3 : 30.10.2010 16:10 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Joo, olen itekkin ekan kauden katsonu ja jotenki kans jäi se tokan katsominen. Ihan kiva mutta jotenki ei iske ihan niin kovaa kuin olisin kuvitellut. Weeds on parempi mielestäni :)
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #4 : 26.08.2012 13:02 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Olihan täällä oma ketjukin. Viides kausi on alkanut jenkeissä. Sharkie nyt varmaan ainakin seuraa, mutta onko kukaan muu vielä jäänyt sarjan pauloihin?

Itse rupesin tosiaan katsomaan sarjaa tyttöystävän kanssa vasta joskus alkukesästä ja sarja on kivunnut omien suosikkisarjojen listalla kärkikahinoihin. Todella hieno sarja ja jos tätä ei ole vielä katsonut, niin kannattaa kyllä ehdottomasti korjata moinen virhe.

Ollaan päästy 5. kauden (eli myös viimeisen kauden) kuudenteen jaksoon, joka tulee varmaan tsekattua vielä tänään. Tuo 5. kausihan on jaettu kahteen osaan, jotka molemmat ovat 8 jakson pituisia. Ensimmäinen puoli tulee TV:stä nyt ja loput kahdeksan ensi kesänä. Ensimmäisen puoliskon kaksi viimeistä jaksoa tulevat jenkeissä ulos tänään ja ensi viikonloppuna, joten kohta joutuu pitämään sarjasta aika pitkän tauon.

Mutta todettakoon vielä, että yksi maailman parhaista sarjoista. Loistavat hahmot, loistavat näyttelijät, mielenkiintoinen juoni ja loistavasti kirjoitettu ylipäätään. Toivottavasti vielä julkaisevat koko paketin blu-raylle Euroopassa joskus ensi vuonna.


5. kauden nelosjaksosta aika loistava kohtaus  :lol:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 27.08.2012 11:21 kirjoittanut despire »
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #5 : 26.08.2012 13:08 »
Faiska Jäsen Viestejä: 427 Basaaripisteet: 4 Profiili Jaahas... Olen myös kuullut sarjasta paljon hyvää ja aloitin tällä viikolla katsomaan. Nyt 3.kausi jo menossa ja koukkuunhan siihen jäi.  ;)
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #6 : 26.08.2012 21:17 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Jo vain seuraan! Tai siis viidettä kautta en vielä ole katsonut, kun ei jaksa odotella jokaista jaksoa erikseen. Nyt, kunhan kaikki ekan osan jaksot ovat ulkona, voi koko pompsin pistää kerralla katseluun. Vaan on sitä odotettu! Ennen nelosta katselin kaikki kolme kautta uusiksi refreshauksen nimissä, ja tämän maratoonauksen sekä eritoten nelosen jäätävähkön grande finalen jälkeen on todella mielenkiintoista nähdä mihin stooria seuraavaksi viedään.

Aika selkeästi meikäläisen lempitelkkarisarja koskaan. Kaksi ekaa kautta löytyy DVD:llä, mutta niidenkin vaikean saatavuuden vuoksi(puhumattakaan Blunkista) loppukaudet ovat menneet lataamishommiksi. Toivoisin despiren tavoin todellakin, että sarjasta saataisiin viimeisen kauden jälkeen kunnon (BD)julkaisu Eurooppaankin, sillä harvasta sarjasta maksaisin yhtä mielelläni.

---------------------------------------------------------------

Niin ja ihan btw, seurasiko kukaan sarjan parhauden löytäneistä vitoskauden lähtölaskuna toiminutta Breaking Gifs -hässäkkää. Julkaisivat siis 16 eri artistilta postereita sarjan kovimmista hahmoista/hetkistä rajattuina 300 kappaleen painoksina, joista vain 200 kutakin designia oli myynnissä suoraan. Jokainen posteri myytiin loppuun minuuteissa, ja itsellä tuli melkein alusta asti seurattua tempausta pienenä toiveena että sinne olisi saanut iskettyä väliin ja hankittua yhden. Keräilyartikkelina aika voittamaton, ja lisäksi monet noista ovat ihan oikeasti todella makeita. Ikävä kyllä en ikinä sattunut aivan oikeaan aikaan koneen ääreen, ja vaikka olisinkin, olisi ruuhkassa läpipääsy ollut kovin epätodennäköistä.

Useimpia on toki nyt myynnissä eBayssa isohkoilla summilla. Jos viitsisi pistää massit likoon niin saisihan sellaisen, mutta ei taida niin paljoa kuitenkaan hotsittaa. Eniveis, mitä mainioin tapa juhlistaa sarjan viimeistä kautta!
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #7 : 27.08.2012 11:20 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili En seurannut tempausta sinänsä, mutta olen kyllä nähnyt noiden julisteiden kuvia. Hienojahan nuo ovat eikä alkuperäiset hinnat olleet edes hirveän kovia.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #8 : 31.08.2012 12:56 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili


Ihan mielenkiintoinen artikkeli, jos vaan sarja ja sen näyttelijät kiinnostaa.

http://www.rollingstone.com/movies/news/chemical-brothers-breaking-bad-stars-bryan-cranston-and-aaron-paul-20120830
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #9 : 03.09.2012 18:58 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Huikea lopetus 5. kauden ensimmäisen osan päätösjaksossa! Pitääkö tässä perkele venata vuosi ennenkuin tätä herkkua saa lisää?  >:(

Pitää jossain vaiheessa keväällä aloittaa uusintakierros sarjan parissa.
tallennettu
Vs: Re: Breaking Bad « Vastaus #10 : 03.09.2012 19:44 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili
Huikea lopetus 5. kauden ensimmäisen osan päätösjaksossa! Pitääkö tässä perkele venata vuosi ennenkuin tätä herkkua saa lisää?  >:(

Pitää jossain vaiheessa keväällä aloittaa uusintakierros sarjan parissa.

Samoilla fiiliksillä itsekkin lopetin jakson.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aijoo, pakollinen My Breaking Bad Story: Löysin sarjan alkuvuodesta, katsoin kaikki mitä oli tullut suht nopeasti. Hehkutan joka välissä kun kerkiän.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #11 : 03.09.2012 21:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 939 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Jäi kyllä pahaan paikkaan. Seuraavaa jaksoa odotellaan niin kuin Epi Jobsin pooloa.
Play-Asia
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #12 : 04.09.2012 02:33 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Ai että, kahdeksan jaksoa parhautta luvassa! Nyt voi viimein tykittää tuon ekan osan, kun se on kokonaan ulkona. Can't wait.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #13 : 05.09.2012 01:09 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Oli kyllä huipea finaali jälleen kerran, mitä muuta tohon nyt voi sanoa.

Oikeastaan ainoa miinus tässä (puolikkaassa) kaudessa oli...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Vielä kahdeksan jaksoa jäljellä. Aikamoista kuraa saavat olla, että laskisivat tämän kaikkien aikojen sarja -taistelussa palkintopallisijoilta.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #14 : 06.09.2012 22:29 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili

Upea video  :)

Loppupuolella myös 5. kauden kamaa, joten kannattaa lopettaa 5:50 paikkeilla jos ei halua spoilaantua.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #15 : 06.10.2012 22:15 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili My god, nyt on vitoskauden kahdeksan ekaa takana. Sekalaiset fiilikset:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Loppukausi ei vaan voi tulla liian nopeasti.


« Viimeksi muokattu: 04.12.2012 15:32 kirjoittanut Sharkie »
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #16 : 04.11.2012 23:28 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Olen nyt toisen kauden puolivälissä menossa ja sarjan taso on heitellyt toistaiseksi aika paljon. Välillä tulee aivan kertakaikkisen huippuja jaksoja, joista ei nerokkaita käänteitä puutu, mutta välillä taas aivan fillerijaksoja jossa pitää lähinnä sen ärsyttävän akan "(Skyler?) valituksia ja murjotuksia kuunnella. Onhan se tietenkin ymmärrettävää, että akka valittaa jos toinen on poissa kotona päivästä toiseen ja keittelee huumeita, mutta minua ei vaan kiinnosta kuunnella akkojen valituksia ja jatkuvia mielentilojen vaihtelua tv-sarjoissa enää yhtään enempää.

Kaikki muu on kuitenkin niin konemaista tavaraa, että pitää vaan toivoa ettei tuo Skyler pääse pilaamaan näin lupaavasti alkanut sarjaa.

EDIT: Se läskipää Hank on kyllä paras. Hajoilen vaan sille ja sen jutuille koko ajan.
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #17 : 04.11.2012 23:30 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Sarja paranee kausi kaudelta, joten kannattaa jatkaa, vaikka välillä puuduttaisikin. Ja Skyler on varmaan ihan universaalisti vihattu hahmo, joten et ole vitutuksesi kanssa yksin.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #18 : 05.11.2012 15:43 »
Edgeworth Jäsen Viestejä: 230 Basaaripisteet: 0 Profiili Pari ekaa kautta oli itselleni mukavan haastavaa katsottavaa, sillä en pystynyt katsomaan kuin jakson tai kaksi kerrallaan. Tahditukseltaan (ja shit hits the fan-kertoimeltaan) pidin juurikin noita kausia ehkä parhaimpina, sillä se oli selvästi rakennettu kerran viikossa katsottavaksi.

Myöhemmät kaudet pilasivatkin yöunet kun piti "katsoa vielä yksi jakso".
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #19 : 05.11.2012 15:58 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili No, viime yö 23:00 ---> 4:00 = Breaking bad

Jonka jälkeen kasilta töihin. Toimii.
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #20 : 05.11.2012 17:08 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili Kovin buenoksi olen itsekin tämän todennut. Netflixillä olen nyt 6 jaksoa kattellut ja hyvältä vaikuttaa. Kyrsii, ettei vaan millään meinaa ehtiä katsomaan tätä.  :/
Voice of The World.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #21 : 05.11.2012 18:45 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Itsekin sain juuri katseltua ensimmäisen seasonin kokonaisuudessaan Netflixin kautta. Pakko myöntää, että jäi vähän ristiriitaiset fiilikset. Kaikki on kyllä erinomaisesti toteutettu, mutta se koukku puuttuu omalla kohdallani. En jaksa välittää muista hahmoista kuin Waltista ja Jessestä ja Waltistakin tuli kova sälli vasta kaljuuntumisen jälkeen. Skyler ja se sen horosysteri ovat molemmat perseestä eikä se Hank jäbä jaksa naurattaa. Toinen asia mikä hieman häiritsee on juonenkuljetuksen hitaus, parissa jaksossa ei oikeastaan tapahtunut mitään. Toivottavasti tahti kiristyy myöhemmissä seasoneissa.

Olen varmaan aika yksin tämän mielipiteen kanssa, mutta ainakin tähän mennessä on Breaking Bad ollut meikälle vain ihan ok. Ehkä odotin liikoja hypen takia tai sitten sarja tosiaan parantuu huomattavasti. Varmasti tulen kyllä jatkamaan katselua, mutta pientä pettymyksen makua suussa. Noh, vasta 7 jaksoahan katottu joten turha vielä mitään tuomiota antaa tässä vaiheessa, toi nyt on vaan mun tämänhetkinen mielipide.

Plussaa vielä Netflixille siitä että sarjasta löytyy enkkutekstitykset.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #22 : 05.11.2012 19:06 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Eka kausi taisi olla niin lyhyt siksi, että oli käsikirjoittajien lakko. Vai muistanko väärin?
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #23 : 05.11.2012 20:36 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Eka kausi taisi olla niin lyhyt siksi, että oli käsikirjoittajien lakko. Vai muistanko väärin?

Joo näin on.
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #24 : 15.11.2012 16:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Neljä ensimmäistä jaksoa katsottu.


Tämä sarja alkoi vuonna 2008. Tutustuin siihen neljä vuotta myöhässä.

Miten ihminen voikaan olla näin idiootti? Aivan fantastinen sarja.  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan -kliseet voi toki lausua, mutta totuus on että sivuutin jostain syystä sarjan saamat kehut ja kaveripiiristä siinneet suositukset. Nyt opin, että moinen ylimielisyys ei todellakaan kannata.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #25 : 15.11.2012 18:44 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Odotahan vaan kun pääset myöhempiin tuotantokausiin. Mä en edes mitenkään erityisesti fiilannut ekaa tuottaria (kuten hieman ylempänä totesin), mutta pakko se on myöntää että on tässä helvetin hyvä sarja kyseessä. Viikon aikana olen katsonut 2. ja 3. tuotantokaudet ja nyt mennään neljännen siisonin kolmannessa jaksossa. Breaking Badia tulee jo korvista ulos, mutta ei tämän katsomista voi vaan lopettaa. Etenkin kolmas kausi oli sellaista tykitystä että huhhuh.
Parhaat momentit koko sarjassa tähän mennessä itelläni:
Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #26 : 15.11.2012 18:57 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Parhaat momentit koko sarjassa tähän mennessä itelläni:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Nää on kyllä aika kovia. :D Mulla on myös neloskausi päässyt hyvään vauhtiin. Loistavaa viihdettä. Mietin jo mitä ihmettä sitä tekee kun nämä loppuu kesken.

Ihan täydellinen ei tietenkään Breaking Bad:kaan ole. Esim nämä kohdat ei oikein napanneet:

Spoileri (osoita katsoaksesi)
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #27 : 15.11.2012 19:55 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)
tallennettu
Vs: Breaking Bad « Vastaus #28 : 23.11.2012 15:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Sain katsottua kolmoskauden eilen loppuun. Sarja on aivan erilainen ja huomattavasti rauhallisempaa matskua kuin alunperin oletin. Odotin että Waltista tulee joku uskomaton pahis heti ekan kauden jälkeen ja alkaa pistämään porukkaa pakettiin, mutta sarjahan on suurimmaksi osaksi perhedraamaa, jossa kikkaillaan moraalin ja omantunnon rajamailla jatkuvasti. Hahmojen luonteenpiirteet kehittyvät hitaasti ja hyvin inhimmillisesti. Rehellisestä kemianopettajasta ei tule nappia painamalla mitään huumekuningasta.

Huippusarja, mutta aivan erilainen kuin oletin. Mukana on ollut tosin muutamia aivan käsittämättömiä fillerjaksoja, mutta niitä nyt on melkein joka sarjassa. Kai sitä pitää pistää neloskausi heti tänään illalla tulille.
tallennettu
Re: Breaking Bad « Vastaus #29 : 23.11.2012 16:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
Huippusarja, mutta aivan erilainen kuin oletin. Mukana on ollut tosin muutamia aivan käsittämättömiä fillerjaksoja, mutta niitä nyt on melkein joka sarjassa. Kai sitä pitää pistää neloskausi heti tänään illalla tulille.

Äkkiseltään kärpäsjakso on ainoa oikea filleri, jonka keksin, mutta olen voinut toki unohtaakin jotain. Ehdottomasti sarjan heikoimpia hetkiä. Sen voi toki ajatella olevan tutkielma Waltin mielentilasta, mutta let's face it: rahaahan noilla pienen castin ja rajoitetun miljöön jaksoilla säästetään. Ja kuten sanoit, niin kaikissa sarjoissa näitä on. Breaking Badille pitää kuitenkin nostaa hattua siinä, että täytettä on todella vähän ja suurin osa sarjasta on sekä merkittävää että viihdyttävää kamaa. Lisäksi arvostan suuresti, että sarja tuodaan (toivottavasti) kunnialliseen loppuun eikä jätetä hiipumaan jonkun kymmenen kauden verran. Tätä näkee nykyään aivan liian harvoin. Yksi upeimpia sarjoja koskaan.

En tiedä, vieläköhän joutuu ottamaan yhden läpikatselun kesän korvilla ennen finaalijaksoja...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines