Pelaajalauta

Yleinen => Popkeskustelu => Aiheen aloitti: Sharkie - 29.10.2010 10:27



Otsikko: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 29.10.2010 10:27
(https://www.pelaajalauta.fi/files/54/Breaking Bad.jpg)


Sen verran kova sarja, että oma ketju oli vähintäänkin paikallaan. Rikollisen vähän on tästä laudalla puhuttu, ja jos vielä on porukkaa jotka eivät ole tutustuneet, nyt on se hetki. Let's mennään!



Synopsis:

Breaking Bad kertoo keski-ikäisestä kaverista nimeltä Walter White, jonka elämä on varsin ankeeta. Walt on järkyttävän ylipätevä high school -kemianopettaja ja työskentelee masentavan opetustyönsä lisäksi autopesulassa. Vaimo on raskaana, finanssipolitiikka retuperällä, ja kaiken päälle Waltille diagnosoidaan vakava keuhkosyöpä ja pari kuukautta elinaikaa. Auts. Varmistaakseen perheensä rahallisen hyvinvoinnin kuolemansa jälkeen Walt päättää alkaa kemistintaidoillaan valmistaa metamfetamiinia - eli piriä - ja tuleekin tehneeksi saman tien about koko maan laadukkainta kamaa. Ja pian homma lipsuu huolella lapasesta.


Mikä siinä on niin kovaa?

Breaking Bad on yksi niitä sarjoja, joissa asiat ovat loksahtaneet kohdalleen ja homma vaan toimii. Idea on herkullinen, henkilökaarti on rakennettu huolella ja näytelty ammattitaidolla, sarjan kuvaus ja editointi on kautta linjan upeaa(ja siitä onkin napsunut mm. useita Emmyja) ja käsikirjoitus pitää katsojan varpaillaan jatkuvasti. Draamasarjoissa tärkeintä on luonnollisesti, että päähenkilöistä välittää, ja tämän sarjan parissa se on erittäin helppoa. Walt eritoten on upea hahmo, jonka kehityskaari palkitsee enemmän kuin lottovoitto(ja myös tämä rooli on tuonut sarjalle palkintoja). Huumoria on sopivasti mukana, ja ilman sitä sarjan katsominen saattaisikin tehdä vähän liian pahaa. Sen verran raskaassa viitekehyksessä liikutaan.


Mistä sitä voi katsoa?

Breaking Badia on tähän mennessä tullut kolme kautta, joista kaksi ensimmäistä on julkaistua DVD:llä(ja vain ensimmäinen Suomessa). Kolmannen kauden devujulkaisu ilmaantuu varmaan ensi vuoden puolella. Sarjalle on - luojan kiitos - luvattu jatkoa, ja näillä näkymin 4. tuotantokauden pitäisi alkaa jenkeissä kesällä 2011. Ensimmäinen kausi on esitetty myös täällä Suomessa, Nelosella, vuonna 2009. Sen jälkeen siitä ei kuitenkaan ole kuulunut mitään.



Ei sitten muuta kuin sarjaa testaamaan ne, jotka eivät ole sattuneet näkemään, ja tänne kohisemaan ne, joilla tämä upeus on jo tuttua. Viimeistään ensi kesänä homma kuumenee, kun aletaan yhdessä seuraamaan neljättä kautta, mutta toivottavasti juttua riittää jo nyt. Ja jos edes joku saa tästä virikkeen tutustua, on ketju tehtävänsä täyttänyt.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Gba - 30.10.2010 00:30
Eka kausi tuli nähtyä, mutta sitten tuo vain jäi. Täytyykin pistää lataukseen, kun nyt tulee seurattua ainoastaan Sons Of Anarchya(loistava).

Tuleeko katsottua Weedsiä myöskin? ;)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 30.10.2010 02:32
Eka kausi tuli nähtyä, mutta sitten tuo vain jäi. Täytyykin pistää lataukseen, kun nyt tulee seurattua ainoastaan Sons Of Anarchya(loistava).

Tuleeko katsottua Weedsiä myöskin? ;)

Weedsistä on ollut tämän sarjan parissa puhetta aihepiirien vuoksi, ja olen sitä joskus katsonut muutaman jakson, mutta en sen enempää. Varmaan ihan katsomisen arvoinen sarja joskus, kun sattuu taas aikaa löytymään.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: JasuPoju - 30.10.2010 16:10
Joo, olen itekkin ekan kauden katsonu ja jotenki kans jäi se tokan katsominen. Ihan kiva mutta jotenki ei iske ihan niin kovaa kuin olisin kuvitellut. Weeds on parempi mielestäni :)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 26.08.2012 13:02
(http://i.minus.com/iJgnazAJsE5CE.jpg)


Olihan täällä oma ketjukin. Viides kausi on alkanut jenkeissä. Sharkie nyt varmaan ainakin seuraa, mutta onko kukaan muu vielä jäänyt sarjan pauloihin?

Itse rupesin tosiaan katsomaan sarjaa tyttöystävän kanssa vasta joskus alkukesästä ja sarja on kivunnut omien suosikkisarjojen listalla kärkikahinoihin. Todella hieno sarja ja jos tätä ei ole vielä katsonut, niin kannattaa kyllä ehdottomasti korjata moinen virhe.

Ollaan päästy 5. kauden (eli myös viimeisen kauden) kuudenteen jaksoon, joka tulee varmaan tsekattua vielä tänään. Tuo 5. kausihan on jaettu kahteen osaan, jotka molemmat ovat 8 jakson pituisia. Ensimmäinen puoli tulee TV:stä nyt ja loput kahdeksan ensi kesänä. Ensimmäisen puoliskon kaksi viimeistä jaksoa tulevat jenkeissä ulos tänään ja ensi viikonloppuna, joten kohta joutuu pitämään sarjasta aika pitkän tauon.

Mutta todettakoon vielä, että yksi maailman parhaista sarjoista. Loistavat hahmot, loistavat näyttelijät, mielenkiintoinen juoni ja loistavasti kirjoitettu ylipäätään. Toivottavasti vielä julkaisevat koko paketin blu-raylle Euroopassa joskus ensi vuonna.


5. kauden nelosjaksosta aika loistava kohtaus  :lol:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Faiska - 26.08.2012 13:08
Jaahas... Olen myös kuullut sarjasta paljon hyvää ja aloitin tällä viikolla katsomaan. Nyt 3.kausi jo menossa ja koukkuunhan siihen jäi.  ;)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 26.08.2012 21:17
Jo vain seuraan! Tai siis viidettä kautta en vielä ole katsonut, kun ei jaksa odotella jokaista jaksoa erikseen. Nyt, kunhan kaikki ekan osan jaksot ovat ulkona, voi koko pompsin pistää kerralla katseluun. Vaan on sitä odotettu! Ennen nelosta katselin kaikki kolme kautta uusiksi refreshauksen nimissä, ja tämän maratoonauksen sekä eritoten nelosen jäätävähkön grande finalen jälkeen on todella mielenkiintoista nähdä mihin stooria seuraavaksi viedään.

Aika selkeästi meikäläisen lempitelkkarisarja koskaan. Kaksi ekaa kautta löytyy DVD:llä, mutta niidenkin vaikean saatavuuden vuoksi(puhumattakaan Blunkista) loppukaudet ovat menneet lataamishommiksi. Toivoisin despiren tavoin todellakin, että sarjasta saataisiin viimeisen kauden jälkeen kunnon (BD)julkaisu Eurooppaankin, sillä harvasta sarjasta maksaisin yhtä mielelläni.

---------------------------------------------------------------

Niin ja ihan btw, seurasiko kukaan sarjan parhauden löytäneistä vitoskauden lähtölaskuna toiminutta Breaking Gifs (http://breakinggifs.com/bg/) -hässäkkää. Julkaisivat siis 16 eri artistilta postereita sarjan kovimmista hahmoista/hetkistä rajattuina 300 kappaleen painoksina, joista vain 200 kutakin designia oli myynnissä suoraan. Jokainen posteri myytiin loppuun minuuteissa, ja itsellä tuli melkein alusta asti seurattua tempausta pienenä toiveena että sinne olisi saanut iskettyä väliin ja hankittua yhden. Keräilyartikkelina aika voittamaton, ja lisäksi monet noista ovat ihan oikeasti todella makeita. Ikävä kyllä en ikinä sattunut aivan oikeaan aikaan koneen ääreen, ja vaikka olisinkin, olisi ruuhkassa läpipääsy ollut kovin epätodennäköistä.

Useimpia on toki nyt myynnissä eBayssa isohkoilla summilla. Jos viitsisi pistää massit likoon niin saisihan sellaisen, mutta ei taida niin paljoa kuitenkaan hotsittaa. Eniveis, mitä mainioin tapa juhlistaa sarjan viimeistä kautta!


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 27.08.2012 11:20
En seurannut tempausta sinänsä, mutta olen kyllä nähnyt noiden julisteiden kuvia. Hienojahan nuo ovat eikä alkuperäiset hinnat olleet edes hirveän kovia.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 31.08.2012 12:56
(http://assets.rollingstone.com/assets/images/story/chemical-brothers-breaking-bad-stars-bryan-cranston-and-aaron-paul-20120830/1000x306/20120830-1163-cover-306x-1346361957.jpg)


Ihan mielenkiintoinen artikkeli, jos vaan sarja ja sen näyttelijät kiinnostaa.

http://www.rollingstone.com/movies/news/chemical-brothers-breaking-bad-stars-bryan-cranston-and-aaron-paul-20120830


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 03.09.2012 18:58
Huikea lopetus 5. kauden ensimmäisen osan päätösjaksossa! Pitääkö tässä perkele venata vuosi ennenkuin tätä herkkua saa lisää?  >:(

Pitää jossain vaiheessa keväällä aloittaa uusintakierros sarjan parissa.


Otsikko: Vs: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Edgeworth - 03.09.2012 19:44
Huikea lopetus 5. kauden ensimmäisen osan päätösjaksossa! Pitääkö tässä perkele venata vuosi ennenkuin tätä herkkua saa lisää?  >:(

Pitää jossain vaiheessa keväällä aloittaa uusintakierros sarjan parissa.

Samoilla fiiliksillä itsekkin lopetin jakson.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Aijoo, pakollinen My Breaking Bad Story: Löysin sarjan alkuvuodesta, katsoin kaikki mitä oli tullut suht nopeasti. Hehkutan joka välissä kun kerkiän.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 03.09.2012 21:31
Jäi kyllä pahaan paikkaan. Seuraavaa jaksoa odotellaan niin kuin Epi Jobsin pooloa.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 04.09.2012 02:33
Ai että, kahdeksan jaksoa parhautta luvassa! Nyt voi viimein tykittää tuon ekan osan, kun se on kokonaan ulkona. Can't wait.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Scarf - 05.09.2012 01:09
Oli kyllä huipea finaali jälleen kerran, mitä muuta tohon nyt voi sanoa.

Oikeastaan ainoa miinus tässä (puolikkaassa) kaudessa oli...

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Vielä kahdeksan jaksoa jäljellä. Aikamoista kuraa saavat olla, että laskisivat tämän kaikkien aikojen sarja -taistelussa palkintopallisijoilta.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 06.09.2012 22:29
http://www.youtube.com/watch?v=djaLf6bgFuU

Upea video  :)

Loppupuolella myös 5. kauden kamaa, joten kannattaa lopettaa 5:50 paikkeilla jos ei halua spoilaantua.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 06.10.2012 22:15
My god, nyt on vitoskauden kahdeksan ekaa takana. Sekalaiset fiilikset:

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Loppukausi ei vaan voi tulla liian nopeasti.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 04.11.2012 23:28
Olen nyt toisen kauden puolivälissä menossa ja sarjan taso on heitellyt toistaiseksi aika paljon. Välillä tulee aivan kertakaikkisen huippuja jaksoja, joista ei nerokkaita käänteitä puutu, mutta välillä taas aivan fillerijaksoja jossa pitää lähinnä sen ärsyttävän akan "(Skyler?) valituksia ja murjotuksia kuunnella. Onhan se tietenkin ymmärrettävää, että akka valittaa jos toinen on poissa kotona päivästä toiseen ja keittelee huumeita, mutta minua ei vaan kiinnosta kuunnella akkojen valituksia ja jatkuvia mielentilojen vaihtelua tv-sarjoissa enää yhtään enempää.

Kaikki muu on kuitenkin niin konemaista tavaraa, että pitää vaan toivoa ettei tuo Skyler pääse pilaamaan näin lupaavasti alkanut sarjaa.

EDIT: Se läskipää Hank on kyllä paras. Hajoilen vaan sille ja sen jutuille koko ajan.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Scarf - 04.11.2012 23:30
Sarja paranee kausi kaudelta, joten kannattaa jatkaa, vaikka välillä puuduttaisikin. Ja Skyler on varmaan ihan universaalisti vihattu hahmo, joten et ole vitutuksesi kanssa yksin.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Edgeworth - 05.11.2012 15:43
Pari ekaa kautta oli itselleni mukavan haastavaa katsottavaa, sillä en pystynyt katsomaan kuin jakson tai kaksi kerrallaan. Tahditukseltaan (ja shit hits the fan-kertoimeltaan) pidin juurikin noita kausia ehkä parhaimpina, sillä se oli selvästi rakennettu kerran viikossa katsottavaksi.

Myöhemmät kaudet pilasivatkin yöunet kun piti "katsoa vielä yksi jakso".


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 05.11.2012 15:58
No, viime yö 23:00 ---> 4:00 = Breaking bad

Jonka jälkeen kasilta töihin. Toimii.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Doinkki - 05.11.2012 17:08
Kovin buenoksi olen itsekin tämän todennut. Netflixillä olen nyt 6 jaksoa kattellut ja hyvältä vaikuttaa. Kyrsii, ettei vaan millään meinaa ehtiä katsomaan tätä.  :/


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 05.11.2012 18:45
Itsekin sain juuri katseltua ensimmäisen seasonin kokonaisuudessaan Netflixin kautta. Pakko myöntää, että jäi vähän ristiriitaiset fiilikset. Kaikki on kyllä erinomaisesti toteutettu, mutta se koukku puuttuu omalla kohdallani. En jaksa välittää muista hahmoista kuin Waltista ja Jessestä ja Waltistakin tuli kova sälli vasta kaljuuntumisen jälkeen. Skyler ja se sen horosysteri ovat molemmat perseestä eikä se Hank jäbä jaksa naurattaa. Toinen asia mikä hieman häiritsee on juonenkuljetuksen hitaus, parissa jaksossa ei oikeastaan tapahtunut mitään. Toivottavasti tahti kiristyy myöhemmissä seasoneissa.

Olen varmaan aika yksin tämän mielipiteen kanssa, mutta ainakin tähän mennessä on Breaking Bad ollut meikälle vain ihan ok. Ehkä odotin liikoja hypen takia tai sitten sarja tosiaan parantuu huomattavasti. Varmasti tulen kyllä jatkamaan katselua, mutta pientä pettymyksen makua suussa. Noh, vasta 7 jaksoahan katottu joten turha vielä mitään tuomiota antaa tässä vaiheessa, toi nyt on vaan mun tämänhetkinen mielipide.

Plussaa vielä Netflixille siitä että sarjasta löytyy enkkutekstitykset.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 05.11.2012 19:06
Eka kausi taisi olla niin lyhyt siksi, että oli käsikirjoittajien lakko. Vai muistanko väärin?


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 05.11.2012 20:36
Eka kausi taisi olla niin lyhyt siksi, että oli käsikirjoittajien lakko. Vai muistanko väärin?

Joo näin on.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Ephram - 15.11.2012 16:53
Neljä ensimmäistä jaksoa katsottu.


Tämä sarja alkoi vuonna 2008. Tutustuin siihen neljä vuotta myöhässä.

Miten ihminen voikaan olla näin idiootti? Aivan fantastinen sarja.  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan -kliseet voi toki lausua, mutta totuus on että sivuutin jostain syystä sarjan saamat kehut ja kaveripiiristä siinneet suositukset. Nyt opin, että moinen ylimielisyys ei todellakaan kannata.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 15.11.2012 18:44
Odotahan vaan kun pääset myöhempiin tuotantokausiin. Mä en edes mitenkään erityisesti fiilannut ekaa tuottaria (kuten hieman ylempänä totesin), mutta pakko se on myöntää että on tässä helvetin hyvä sarja kyseessä. Viikon aikana olen katsonut 2. ja 3. tuotantokaudet ja nyt mennään neljännen siisonin kolmannessa jaksossa. Breaking Badia tulee jo korvista ulos, mutta ei tämän katsomista voi vaan lopettaa. Etenkin kolmas kausi oli sellaista tykitystä että huhhuh.
Parhaat momentit koko sarjassa tähän mennessä itelläni:
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: migge - 15.11.2012 18:57
Parhaat momentit koko sarjassa tähän mennessä itelläni:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Nää on kyllä aika kovia. :D Mulla on myös neloskausi päässyt hyvään vauhtiin. Loistavaa viihdettä. Mietin jo mitä ihmettä sitä tekee kun nämä loppuu kesken.

Ihan täydellinen ei tietenkään Breaking Bad:kaan ole. Esim nämä kohdat ei oikein napanneet:

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 15.11.2012 19:55
Spoileri (osoita katsoaksesi)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 23.11.2012 15:35
Sain katsottua kolmoskauden eilen loppuun. Sarja on aivan erilainen ja huomattavasti rauhallisempaa matskua kuin alunperin oletin. Odotin että Waltista tulee joku uskomaton pahis heti ekan kauden jälkeen ja alkaa pistämään porukkaa pakettiin, mutta sarjahan on suurimmaksi osaksi perhedraamaa, jossa kikkaillaan moraalin ja omantunnon rajamailla jatkuvasti. Hahmojen luonteenpiirteet kehittyvät hitaasti ja hyvin inhimmillisesti. Rehellisestä kemianopettajasta ei tule nappia painamalla mitään huumekuningasta.

Huippusarja, mutta aivan erilainen kuin oletin. Mukana on ollut tosin muutamia aivan käsittämättömiä fillerjaksoja, mutta niitä nyt on melkein joka sarjassa. Kai sitä pitää pistää neloskausi heti tänään illalla tulille.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 23.11.2012 16:39
Huippusarja, mutta aivan erilainen kuin oletin. Mukana on ollut tosin muutamia aivan käsittämättömiä fillerjaksoja, mutta niitä nyt on melkein joka sarjassa. Kai sitä pitää pistää neloskausi heti tänään illalla tulille.

Äkkiseltään kärpäsjakso on ainoa oikea filleri, jonka keksin, mutta olen voinut toki unohtaakin jotain. Ehdottomasti sarjan heikoimpia hetkiä. Sen voi toki ajatella olevan tutkielma Waltin mielentilasta, mutta let's face it: rahaahan noilla pienen castin ja rajoitetun miljöön jaksoilla säästetään. Ja kuten sanoit, niin kaikissa sarjoissa näitä on. Breaking Badille pitää kuitenkin nostaa hattua siinä, että täytettä on todella vähän ja suurin osa sarjasta on sekä merkittävää että viihdyttävää kamaa. Lisäksi arvostan suuresti, että sarja tuodaan (toivottavasti) kunnialliseen loppuun eikä jätetä hiipumaan jonkun kymmenen kauden verran. Tätä näkee nykyään aivan liian harvoin. Yksi upeimpia sarjoja koskaan.

En tiedä, vieläköhän joutuu ottamaan yhden läpikatselun kesän korvilla ennen finaalijaksoja...


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 23.11.2012 16:57
Tuosta kärpäsjaksosta tuli mieleen, että olen lukenut NeoGAF:in puolella jotain hehkutusta siitä. Ehkä siinä on sitten jotain, mitä me ei vaan tajuta  :lol:



Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 04.12.2012 14:05
Pari jaksoa neloskautta jäljellä. Selvästi paras kausi tähän mennessä. Koko ajan loistavia juonenkäänteitä ja kohtauksia.

Sarjanpäähenkilö Walt tuntuu vaan jotenkin jääneen jotenkin syrjään ja muut hahmot ottaneet enemmän tilaa. Tuntuu että Walt ei ole koko neloskauden aikana oikein tehnyt mitään muuta kuin noussut sängystä, kokkaillut tavaraa ja pulttaillut eri ihmisille. Jessestä tullut yhtäkkiä paljon kovempi jätkä.

Sarja on täynnä loistavia hahmoja, mutta kyllä Gus on tämän hetken suosikki. Äärimmäisen huolellinen ja tyyni kaveri, mutta silti niin vaarallinen. En tiedä koko näyttelijästä mitään, mutta tekee kyllä välillä jäätäviä suorituksia.

Tänään vaan kausi loppun ja mistäs tuon vitoskauden näkee? Onko sitä virallisesti vielä edes julkaistu missään?


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Ephram - 04.12.2012 14:24
Mä oon kattonut nyt kaikki ulos tulleet jaksot. Yksi parhaimmista sarjoista koskaan tähän mennessä. Tarjoillut monia ikimuistoisia kohtauksia ja hahmot on käsikirjoitettu äärimmäisellä harkinnalla ja huolellisuudella. Visuaalisesti myös potkii kuin muuli.

Sarjalla on vain yksi itseäni haittaava asia: pidettävien hahmojen puute. Älkää käsittäkö väärin: sarja on tulvillaan hienosti kirjoitettuja, moniulotteisia ja mahtavia hahmoja. Tykkään silti sarjoista, joiden hahmot ovat rakastettavia ja joihin tykästyy oikeasti. Breaking Badin kauttaaltaan viallisiksi kirjoitetut hahmot ovat ehkäpä Hankia lukuunottamatta sellaisia, joiden tekemiset ruudulla eivät saa aina tykästyneeksi hahmoon. Kausien edetessä tämä on nostanut päätään etenkin Waltin kanssa. Ensimmäisellä kaudella pidin äijästä paljon, mutta viidenteen kauteen mennessä olen alkanut jo inhota tätä. Ja kenties se on tarkoituskin.

Tämä nyt on vain omaa nillitystäni eikä kaikkien sarjojen tarvitsekaan olla mitään Everwoodin kaltaista sokerikuorrutettua "kaikki on niin miellyttäviä jee" settiä. Kunhan nyt vaan sanon sen heikon kohdan sarjassa omasta mielestäni.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 04.12.2012 14:49
Tänään vaan kausi loppun ja mistäs tuon vitoskauden näkee? Onko sitä virallisesti vielä edes julkaistu missään?

Torrent.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 04.12.2012 15:29
Vitoskauden eka puolisko oli loistava. Aivan erilainen kuin edelliset kaudet, toimintaa oli huomattavasti enemmän kuin ennen. Waltista on tosiaan tullut lopullisesti ns. "pahis" ja en usko että kukaan enää sympatisoi Waltin kanssa. Loistavasti ovat hahmot tässä sarjassa kehittyneet ykköskaudesta tähän pisteeseen asti.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 04.12.2012 15:38
Pakko taas palata Waltin ykköskauden kemiapohdintaan: "That's all of life, right? It is growth, then decay, then transformation!"

Huikea metakiteytys koko sarjasta, jossa tosiaan lähes jokaisen hahmon kasvu ja syventyminen ovat aivan omaa luokkaansa.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: ZepKi - 05.12.2012 22:55
Kaks seasonia nyt pulkassa ja huhhuh! Voin kyllä suoraan sanoa, etten ole näin kovaa sarjaa koskaan ennen katsonut!
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 28.02.2013 18:08
Vau, Breaking Bad ollaan viimeinkin julkaisemassa blu-raylle Euroopassa kesäkuussa. Amazonilla on ennakkotilaukset pystyssä:

Season 1 (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Season-Blu-ray-Copy/dp/B00BAQZECM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1362067205&sr=8-3)
Season 2 (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Season-Blu-ray-Copy/dp/B00BAQZEMC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1362067205&sr=8-7)
Season 3 (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Season-Blu-ray-Copy/dp/B00BAQZETA/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1362067205&sr=8-6)
Season 4 (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Season-Blu-ray-Copy/dp/B00BAQZF8A/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1362067205&sr=8-5)
Season 5 - Part 1 (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Season-Blu-ray-Copy/dp/B00BBE41O0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1362067205&sr=8-2)


Mietin tuossa, että aikovat varmaan julkaista kuitenkin kaikki yhdessä boksissa sitten kun sarja saadaan kunnolla päätökseen. Ainakin toivottavasti. Jos tuosta tilaisi kaikki erikseen, niin hinta kipuasi yli sadan euron. Jäänen siis odottelemaan sitä kaudet 1-5 sisältävää boksia, mutta hemmetin hienoa että saadaan viimein sarja blu-raylle.

Cranston Howard Sternin vieraana viime syksynä, varsin hauska haastattelu  :)
http://www.youtube.com/watch?v=XeYS424jzoI#


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 10.03.2013 19:45
(http://whatdidnatthinkofit.files.wordpress.com/2013/01/breaking-bad.jpg)

Eilen ruvettiin katsomaan vaimokkeen kanssa tätä uudestaan alusta. Kolme jaksoa tykitettiin heti putkeen. Nyt on ainakin hyvin aikaa tsekkailla tätä eteenpäin, kun loppu koittaa vasta heinäkuussa  :)

Edit:
Kolmos jaksossa oli kyllä siisti juttu tämä, varsinkin ekalla katselukerralla  :)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 25.05.2013 12:50
5. kauden eka puolisko saatiin eilen päätökseen tyttöystävän kanssa. Sarja on nyt katsottu alusta loppuun kaksi kertaa ja toimi kyllä toisellakin kerralla aivan yhtä hyvin, kuin ensimmäiselläkin katselukerralla. Jos jotain, niin pystyi paremmin kiinnittämään huomiota erilaisiin yksityiskohtiin ja vihjauksiin, kun tiesi mitä tuleman pitää. Edelleenkin varmaan paras TV-sarja, mitä olen nähnyt. Elokuun 12. päivää odotellessa.

Sitten Game of Thronesin kimppuun -->


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 04.07.2013 18:40
http://www.youtube.com/watch?v=VpGwRlH_HF4

Törmäsin sattumalta taas yhteen fanivideoon. Oikein hieno tämäkin. Nostaa taas hypeä hyvin, kun sarjan jatkumiseen on enään alle kuukausi alkaa.

Sisältää spoilereita ainakin ekalta 4. kaudelta. 5. kaudelta en huomannut mitään, mutta en mene takuuseen.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 17.07.2013 19:12
http://www.youtube.com/watch?v=ovlK-WXJ-pQ

Siitä niille, ketkä eivät jaksa/ehdi katsoa sarjaa alusta tässä vaiheessa, ja tarvitsevat muistinvirkistystä..


Edit:

 :)
(http://i.imgur.com/08pSRJV.jpg)

http://blogs.amctv.com/breaking-bad/2013/07/bryan-cranston-walk-of-fame-star.php


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Kubs - 23.07.2013 01:42
Viikon aikana on tullut tykitettyä 2-4 kaudet ja nyt vitoskauden alku menossa. Aivan loistavaa tykitystä ollut. Sarjan olisi voinut hyvin lopettaa neloskauden loppuunkin,  jäätävää settiä oli. Waltin kehitystä on ollut siistiä katsoa, mutta enemmän on kyllä Jessen kasvu kiehtonut. Helvetin hienoa suoritusta molemmilta näyttelijöiltä.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 12.08.2013 07:52
Eilenhän tämä jatkui jenkeissä, eli jakso ilmestynee tänään myös nettiin.

Ai että... Sopivasti synttärien kunniaksi ;D


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 12.08.2013 19:17
Ysijakso katsottu. Reaktiot alla:

(http://oi39.tinypic.com/jhdd07.jpg)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: tetsuo - 12.08.2013 20:24
Oli kyllä hyvä jakso. Viimenen kohtaus oli ehkä koko sarjan kuumottavin, huhhuh.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 26.08.2013 16:54
Huh huh, mitä meininkiä olleet nämä kolme jaksoa. Todella kuumottavia tilanteita ja meno sen kuin paranee. Seuraavan jakson odottaminen on aika tuskaisaa  ;D


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 09.09.2013 16:11
13. jakso tuli katsottua tänään ja siis ei saatana mitä meininkiä! Ihan hirveä cliffhangeri, miten tässä jaksaa odottaa ensi viikkoon.

Ilmeisesti kukaan muu kuin minä ja Tetsuo ei katso tätä kommentoinnin puutteesta päätelleen? Olen pettynyt  :/


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: finngamer - 09.09.2013 16:12
Tietenkin katsoo, heti kun tulee Suomeen.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 09.09.2013 16:19
13. jakso tuli katsottua tänään ja siis ei saatana mitä meininkiä! Ihan hirveä cliffhangeri, miten tässä jaksaa odottaa ensi viikkoon.

Ilmeisesti kukaan muu kuin minä ja Tetsuo ei katso tätä kommentoinnin puutteesta päätelleen? Olen pettynyt  :/

Mä en pystyisi tuohon kerran viikosssa tahtiin, joten odotan kaikki kahdeksan jaksoa ja tykitän sit kerralla. Ennuste: kovinta ikinä.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 09.09.2013 16:26
13. jakso tuli katsottua tänään ja siis ei saatana mitä meininkiä! Ihan hirveä cliffhangeri, miten tässä jaksaa odottaa ensi viikkoon.

Ilmeisesti kukaan muu kuin minä ja Tetsuo ei katso tätä kommentoinnin puutteesta päätelleen? Olen pettynyt  :/

Mä en pystyisi tuohon kerran viikosssa tahtiin, joten odotan kaikki kahdeksan jaksoa ja tykitän sit kerralla. Ennuste: kovinta ikinä.

Ajattelinkin, että joku saattaisi tehdä tämän. Olisi voinut itsekin, mutta kun tuli jo aloitettua niin minkäs tekee. Suunnitelmissa on tosin katsoa uudestaan kaikki 7 ensimmäistä jaksoa viimeistä edeltävän viikon aikana peräkanaa, huipentuen viimeiseen jaksoon.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: migge - 09.09.2013 18:02
Tietenkin katsoo, heti kun tulee Suomeen.
Joo. Munkaan Netflixissä ei näy vielä uusia jaksoja.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Dr. Scientist - 09.09.2013 19:27
Meikä kattoo kans jenkkien tahtiin. Oli kyllä aika helvetin paha cliffhangeri tohon 13. jakson loppuun. Oli muutenkin kauden parhaimpia jaksoja etenkin toiminnan suhteen. Kyllä tästä huomaa että loppu häämöttää, niin paljon paskaa tapahtunut mistä ei voi enää mennä takaisin.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Scarf - 09.09.2013 19:29
Eipä ole pariin jaksoon ollut mitään kommentoitavaa. Aika tasapaksua jynkkyä ollut nämä viimeisimmät jaksot. Ja oli aina puoleen väliin asti tuota uusintakin jaksoa, kunnes alkoi vihdoin tapahtumaan. :lol:

Kolme jaksoa vielä jäljellä. Tuskin tämä omissa kirjoissani The Sopranoksen ohi menee, mutta helvetin lähelle kuitenkin pääsee, ellei lopetusta onnistuta ryssimään turhalla nössöilyllä.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Lanttu - 09.09.2013 19:51
Itse sain juuri viimeisen kauden ensimmäisen puoliskon katsottua. Ehdin katsella pari jaksoa jo reilu puoli vuotta sitten, mutta jäi kesken, koska uusia jaksoja olisi kuitenkin pitänyt odottaa niin kauan.

Uusia jaksoja olen ladannut 12 asti, ja ajattelin huomenna aloittaa katselemisen. Vaikka kolmen viikon odotus, että pääsisi katsomaan kaikki jaksot putkeen, ei ihan hirvittävä olisikaan, niin otan riskin siitä, että tulen kärsimään hirveistä uuden jakson odotuksen tuskasta. Tekipä tuo odotus The Walkind Deadistakin (siitä Telltalen tietenkin) loppupeleissä paremman kokemuksen. Niin, ja eipä tuolla sivarileirillä muutenkaan parempaa tekemistä juuri ole.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Ephram - 12.09.2013 12:19
http://www.theverge.com/2013/9/11/4720308/breaking-bad-prequel-series-better-call-saul-is-coming-to-amc

No ohhoh, tuli kyllä aika puskista tämä uutinen.


Maltan tuskin odottaa viimeisiä jaksoja. Oli tosiaan aikamoinen lopetus viime jaksossa.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Runner - 16.09.2013 18:43
Jakso 14 veti sanattomaksi. Jää Red Weddingkin kakkoseksi...


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 16.09.2013 18:52
Onko nyt mitään milloin Breaking Bad loppuu ja julkaistaan täällä? Odottelen suosiolla, että kaikki jaksot ovat nähtävillä ennen kuin katson yhtään enempää.


Tuskin tämä omissa kirjoissani The Sopranoksen ohi menee, mutta helvetin lähelle kuitenkin pääsee.


En ole katsonut jaksoakaan Sopranosta, mutta jos se on muka parempi kuin Breaking Bad, niin saattaa olla pitää mennä kaupassa käymään.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: zoukka - 16.09.2013 19:02
En ole katsonut jaksoakaan Sopranosta, mutta jos se on muka parempi kuin Breaking Bad, niin saattaa olla pitää mennä kaupassa käymään.

Deadwood on myös parempi kuin Breaking Bad näistä moderneista HBO tuotannoista.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 16.09.2013 19:05
Deadwoodista olen kuullut pelkkää hyvää ja mitä nyt olen vähän vilkaissut, niin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Eikö se kuitenkin lakkautettu, joten onko mitään järkeä katsoa niitä? Ei kiinnosta katsoa sarjaan joka päättyy johonkin tiukkaan kohtaan johon ei koskaan saa vastauksia.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 16.09.2013 19:23
Jakso 14 veti sanattomaksi. Jää Red Weddingkin kakkoseksi...

Oli ihan jäätävä jakso. Parasta on se, että vieläkään ei voi aavistaakaan, miten tämä tulee päättymään. Mitä tahansa voi vielä käydä.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: tetsuo - 16.09.2013 19:39
Nyt alkaa sarja olla nimensä veroinen. Melkoista settiä, onneksi ens viikon jaksoon ei ole niin paha odotus mitä tämän viikon jaksoon oli.

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: JasuPoju - 16.09.2013 21:14
Nyt alkaa sarja olla nimensä veroinen. Melkoista settiä, onneksi ens viikon jaksoon ei ole niin paha odotus mitä tämän viikon jaksoon oli.

Spoileri (osoita katsoaksesi)

Jeap. Aavistelin itsekin jotain tämän suuntaista ja jakson katsottuani seurasin vähän neogafin Breaking Bad-lankaa (http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=672497) ja asian oli moni tulkinnut samoin. Aivan hemmetin tiukka jakso ja kuten despire sanoi, kaikki on vielä auki. Luulen, että viimeiset jaksot keskittyy kauden alussa nähtyihin flashforwardeihin. Saa nähdä. Jännittää.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: zoukka - 16.09.2013 23:05
Deadwoodista olen kuullut pelkkää hyvää ja mitä nyt olen vähän vilkaissut, niin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Eikö se kuitenkin lakkautettu, joten onko mitään järkeä katsoa niitä? Ei kiinnosta katsoa sarjaan joka päättyy johonkin tiukkaan kohtaan johon ei koskaan saa vastauksia.

Kesken loppuu juu, mutta silti kannattaa katsoa. Viimeinen kausi loppuu kuitenkin niin että moni asia selviää ja ainoa vitutus jää siitä kun loistava sarja on ohi.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 23.09.2013 15:31
Oli taas huikea jakso. Aika paljon tapahtui loppujen lopuksi, mutta tempo oli silti jotenkin hitaampi kuin aiemmissa jaksoissa. Ihan hyvä tälläinen "suvantovaihe" ennen varmasti rankkaa päätösjaksoa  :)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 30.09.2013 14:47
Hetki sitten tuli katsottua tuo viimeinen jakso. Ei tarvinnut pettyä, alusta loppuun taattua tavaraa. Erittäin tyydyttävä loppu ja kaiken kaikkiaan sarjasta jäi erittäin hyvä mutta samalla haikea fiilis. Tulee varmasti katsottua tulevaisuudessa vielä monta kertaa läpi.

Amazonilla näkyy olevan BD-setti (http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad-Complete-Series-Blu-ray/dp/B00E3R32YC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1380540777&sr=8-2&keywords=breaking+bad+blu+ray) ennakkotilattavana. Hintaa £82 ja julkaisu 25.11. Toisaalta kiinnostaisi ostaa ihan suomiteksteillä, mutta tiedä sitten milloin kyseinen setti on tulossa - jos koskaan. Eipä tässä toisaalta vielä ole kiirusta tuon hankkimiseen, voi odotella alennusmyyntejä ja mahdollisia uutisia suomijulkaisusta.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Scarf - 30.09.2013 18:24
Eipä sarjaa olisi paremmin voitu lopettaa. Täydellistä.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: JasuPoju - 01.10.2013 18:06
Eipä sarjaa olisi paremmin voitu lopettaa. Täydellistä.
Juurikin näin. Loppu oli kokonaisvaltainen, kaikki juonenpätkät solmiva ja...lopullinen. Lisäksi erittäin kaunis. Pakko myöntää, että liikutuin hieman kun
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Erinomainen sarja, jota tulee kyllä ikävä.

Lopun biisi oli täydellinen. "Guess I got what I deserved..."


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 02.10.2013 12:07
Toissapäivänä nautiskelin itsekin finaalijakson, ja totta se on: kokonaisuutena Breaking Bad on hienoin näkemäni TV-sarja. Uskomattoman vaikuttava matka alusta loppuun. Palkitsee.

Blu-ray-boksi on ehdoton hankinta, mutta jään kyllä itseki ensin venailemaan skandi-julkaisua. Jos sitä ei ala kuulua, voi jossain vaiheessa tilailla brittiboksin. Jo nyt tuntuu kutkuttavalta ajatukselta päästä katsomaan koko sarja putkeen kunnon laadulla ja extrojen kera, mutta toki tähän tarvitaan pidempi paussi väliin. Pääsee sitten taas ikään kuin tuoreeltaan hyvien - ja pahojen - asioiden äärelle.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 02.10.2013 14:20
Hyvä lopetus oli. Mitään skandiboxeja odotella.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: blindside - 03.10.2013 17:13
'Metástasis' is a 97 percent pure 'Breaking Bad' remake (http://www.theverge.com/2013/10/3/4797602/metastasis-is-spanish-language-version-of-breaking-bad)

http://www.youtube.com/watch?v=Mpg2MvVPV7Y


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: finngamer - 27.10.2013 21:21
Nyt pääsin itsekin katsomaan vikan kauden loput jaksot, ja erittäin tyytyväisiä lopetukseen oltiin täällä vaimonkin kanssa. Hieno sarja, harvemmin on hahmoilla oikeasti näin hienoja kasvukaaria.

Tiirailin nämä Nelosen Ruutu-palvelun kautta, nekin ovat aloittaneet kuukausimaksullisen palvelun, Ruutu+ Viihde. Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi, eli hyvin ehtii katsomaan Breaking Badit ja sitten vaan peruuttaa tilauksen, ei tuolla mitään muuta katseltavaa sitten olekaan. (No okei, lasten puolella on Peukaloisen retkiä ja TaoTaoa :) )

http://www.ruutu.fi/plus/viihde


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: MasterTK - 03.11.2013 20:13
Otin finngamerin neuvosta vinkin, katselin ruutu.fi:n kautta nuo loppujaksot ja peruutin palvelun. Oli kyllä viimeisen päälle hyvä sarja! Niin huolella mietitty ja rauhallisesti kerrottu. Päähahmo ei muutu yhdessä yössä opettajasta joksikin täysin muuksi, vaan malttaa edetä rauhallisesti ja uskottavasti lopputeksteihin saakka. Loppukin oli hyvä, eikä pilannut koko sarjaa niin kuin usein käy.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Bill Duke - 07.11.2013 19:43
Kiitos Finngamerille tuosta Ruutu-vinkistä. Sai näppärästi katseltua viimeset 8 jaksoa.

Täytyy kyllä sanoa, että sarja parani huomattavasti loppua kohti. Jätin aikoinaan koko lystin kesken kakkoskaudella, joka oli mielestäni kyllä selkeästi huonoin kausi. Sain jatkettua seuraamista kun huomasin, että töissä voi kuunnella jaksot netflixin kautta. Breaking Badia on kuitenkin kehttu niin pajon, että ajattelin antaa sille tuolla tavalla uuden mahdollisuuden. No kolmoskaudella alkoi tapahtumaan paljon enemmän ja hommasta tuli paljon mielenkiintoisempaa. Aika hyvää tahtia tuli sitten lopulta katsottua loput sarjasta. Hyvähän se on, ei siitä pääse mihinkään.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Sarkoni - 17.11.2013 17:57
Breaking Bad Season 5 - Alternate ending (http://www.youtube.com/watch?v=9kZivVxB3vU)

On ne velikultia. Huikeeta.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 17.11.2013 18:04
 :lol:



Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Tan - 17.11.2013 18:41
Breaking Bad Season 5 - Alternate ending (http://www.youtube.com/watch?v=9kZivVxB3vU)

On ne velikultia. Huikeeta.
(http://www.freakinawesomenetwork.net/wp-content/uploads/2013/02/hal.jpg)

Olisi ollut vielä parempi jos Frankie Muniz olisi pamahtanut ovesta sisään.  :lol:


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Edgeworth - 17.11.2013 22:16
Pistetääs Miracle of Soundin (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/miracle-of-sound) uusin kaikkien nähtäville kun tämä threadi on kätevästi etusivulla.

http://www.youtube.com/watch?v=S31P1PZzkm0


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 18.11.2013 00:05
Breaking Bad Season 5 - Alternate ending (http://www.youtube.com/watch?v=9kZivVxB3vU)

On ne velikultia. Huikeeta.

Jee! Video kuopattu, koska tekijänoikeus. Ei kuulostanutkaan yhtään hauskalta, en ois halunnu kattoa.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 18.11.2013 09:45
Omituista, koska lopussa mielestäni kiitettiin luvasta käyttää materiaalia sarjasta..


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 18.11.2013 10:53
Täältä pääsee katsomaan.

http://www.youtube.com/watch?v=neV-94WWaLk


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 18.11.2013 17:52
Ei toimi tuo Rockyn videokaan enään. Jos joku ei kerennyt sitäkään katsoa, niin:

https://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=132295&cat=2


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: zoukka - 25.11.2013 20:07
Oliko ne viimeiset jaksot nyt suomen netflixissä? Voisi yhden kuukauden ostaa ihan vaan, että näkee nuo.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: finngamer - 25.11.2013 21:43
Oliko ne viimeiset jaksot nyt suomen netflixissä? Voisi yhden kuukauden ostaa ihan vaan, että näkee nuo.

Tulee varmaan ensi kesänä, jos tulevat samalla tahdilla kuin vikan kauden ensimmäisetkin jaksot.

Mutta katsopa ylempää ohjeeni, miten katsoa ne ilmaiseksi jo nyt.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: zoukka - 25.11.2013 21:53
Oliko ne viimeiset jaksot nyt suomen netflixissä? Voisi yhden kuukauden ostaa ihan vaan, että näkee nuo.

Tulee varmaan ensi kesänä, jos tulevat samalla tahdilla kuin vikan kauden ensimmäisetkin jaksot.

Mutta katsopa ylempää ohjeeni, miten katsoa ne ilmaiseksi jo nyt.

Aww yeaaaah.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 12.04.2014 19:17
Anttilassa odotti erittäin mieluisa yllätys:

(http://i.imgur.com/SAS7IZm.jpg)


Mojovat 99,90€ mutta on se sen arvoinen  ;D


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: migge - 02.07.2014 13:36
Nyt saa neljällä kympillä: http://cdon.fi/elokuvat/breaking_bad%3a_complete_box_-_kausi_1-5_(blu-ray)-26395045

Pakko laittaa tulemaan.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Sharkie - 02.07.2014 17:01
Nyt saa neljällä kympillä: http://cdon.fi/elokuvat/breaking_bad%3a_complete_box_-_kausi_1-5_(blu-ray)-26395045

Pakko laittaa tulemaan.

Uuh, hyvä hinta! Pistin itsekin tilaukseen, jotain tällaista onkin vaivihkaa odoteltu. Tattis vinkistä!

(Kunhan ei nyt ole jotkut CDON-trademark ruotsikannet. :lol:)


Otsikko: Vs: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Kubs - 02.07.2014 19:15
Nyt saa neljällä kympillä: http://cdon.fi/elokuvat/breaking_bad%3a_complete_box_-_kausi_1-5_(blu-ray)-26395045

Pakko laittaa tulemaan.

Uuh, hyvä hinta! Pistin itsekin tilaukseen, jotain tällaista onkin vaivihkaa odoteltu. Tattis vinkistä!

(Kunhan ei nyt ole jotkut CDON-trademark ruotsikannet. :lol:)

Piti kanssa laittaa tilaukseen. :)


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Scarf - 06.10.2014 15:04
Katsoin huvikseni BB:tä muistin virkistämiseksi pari ekaa jaksoa, eikä tarkoituksena ollut ihan vielä aloittaa uudelleenkatsomiskierrosta. Nyt olen jaksossa S03E06 (Sunset).

Ei siitä mihinkään pääse, on tämä vain aivan jumalattoman hyvä sarja, jota ei pysty lopettamaan kesken, kun sarja ottaa kunnolla tuulta alleen. Oikeastaan ainoa typerä kohta koko sarjassa on tähän asti ollut se lento-onnettomuus.

Toivottavasti Better Call Saul ei olisi ihan paska, niin saisi tästä parhaudesta nauttia vielä tulevaisuudessakin.

EDIT: Hauska muuten, miten IMDb:ssä sarjaa on käynyt äänestämässä yli puoli miljoonaa ihmistä. Suurimmalla osalla leffojen TOP250:ssä ei ole lähimainkaan tuollaisia äänestäjämääriä. Toki osa noista äänestäjistä on assburgereita, joilla ei ole ollut muuta tekemistä kuin tehdä helvetistä tilejä ja äänestää sarjaa ylös (ja äänestää muita huippusarjoja, kuten The Wireä, alas), mutta kertoohan tuo silti jotain Breaking Badin erinomaisuudesta.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Edgeworth - 06.10.2014 22:34
http://www.youtube.com/watch?v=-g1IGSM3Hgs

Parhautta. Premieri siirtyi ensi vuoden puolelle, mutta hyvää jaksaa odottaa.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Kubs - 09.02.2015 23:11
Ensimmäinen jakso Better Call Saulia löytyy Netflixistä ja huomenna tulee toinen. Sitten ilmeisesti tiistaisin ilmestyy uusi jakso.

Ensimmäisen jakson perusteella vaikuttaa ihan hyvältä. Ja torilla tavataan kun Suomi mainittiin.  ;)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 09.02.2015 23:16
Joo oli ihan viihdyttävä. Saa nähdä mihin etenee, kun jakso loppui ihan mielenkiintoisesti.


Otsikko: Vs: Breaking Bad
Kirjoitti: Edgeworth - 10.02.2015 13:52
Katsoin tuossa juuri nuo kaksi ekaa jaksoa Better Call Saulia, ja onhan se todettava että laatua tämäkin. Kahden ekan jakson perusteella kevyempää katsottavaa kuin BB, mikä ei ole mitenkään huono juttu. Breaking Badissä Saulia käytettiin usein comic relief -hahmona, joten hahmoon keskittyvän sarjan kuuluukin olla vähän helpompaa katsottavaa yhtenäisen maailman luomiseksi isäntäsarjan ja spin-offin välille.

Onneksi eivät julkaisseet koko tuottaria kerralla Netflixiin, muuten menisi koko päivä töllöä tuijottaen  ;D


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 31.03.2015 21:37
Tän päivän Better Call Saulin jaksossa ihan hauska yksityiskohta GTAV:n faneille  :)

Spoileri (osoita katsoaksesi)


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 09.04.2015 18:50
Äh meni tuo BCS:n ykköskausi sitten jo loppumaan. 10 jaksoa sitä hupia kesti. Vuoden päästä sitten lisää..

Oli kyllä ihan viihdyttävä alusta loppuun.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: Rocky_Balboa - 09.04.2015 20:01
Jep, hyvä oli, mutta loppui juuri kun tarina pääsi vauhtiin.

Sarjassa oli muuten GTAn Trevorin lisäksi FarCry 3n pahis Vaas.


Otsikko: Re: Breaking Bad
Kirjoitti: despo - 09.04.2015 20:04
Sarjassa oli muuten GTAn Trevorin lisäksi FarCry 3n pahis Vaas.

Niinpäs olikin, itse en edes huomannut. Liikaa aikaa FC3:n pelaamisesta vissiin..

Vikaan jaksoon liittyen:
Spoileri (osoita katsoaksesi)

En muistanut koko heittoa, mutta ihan hauska viittaus  :)