Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Aihe: WRC 2010  (Luettu 33017 kertaa)
Vs: WRC 2010 « Vastaus #60 : 28.09.2010 11:29 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Eihän tämä toki elämää suuremmalta rallipeliltä vaikuta, mutta kyllä se silti kiinnostaa, jos todellakin edes jokseenkin hyvä on. Oikeata rallipeliä, kun kiinnostaisi päästä pelaamaan. Mutta täytyy varmaan sitä demoa myös kokeilla, mutta hitusen tämä kuitenkin odotuslistalla jokatapauksessa on.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #61 : 28.09.2010 11:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Demo tulee PS3-käyttäjien ulottuville huomenna. Silloin aika pitkälti itselleni selviää, aionko sijoittaa tähän peliin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #62 : 29.09.2010 23:34 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä se taas nähtiin: pelin hankkimispäätöstä ei kannata missään tapauksessa rakentaa toisten kommenttien varaan, vaikka enemmistö ei olisikaan pelistä kovin tohkeissaan.

WRC 2010 nimittäin päätyy hyllyyni heti julkaisupäivänä...

Ensimmäinen yritys: auto sahaa laidasta laitaan ja puskee toivottomasti. Mieleni alkaa jo synkistyä; eikö vieläkään viihdyttävää etappirallia, vuosien tauon jälkeen?  Urheasti jatkan erikoiskokeiden testailua, hypin Suomen ja Jordanian pätkien välillä ja vaihtelen autoa Loebin Citikasta Hirvosen Fordiin. Likaan myös käteni konepellin alla, ja säätelen autoa tyyliini sopivammaksi.

Sitten jokin vain kolahtaa. Pelin tuntuma iskee selkäytimeen ja autoja pystyy viemään sladissa viihdyttävästi. Mutkien ennakoinnista tulee niin hauskaa kuin rallipelissä pitääkin. Suomen pätkä ei tunnu niin leveältä ajaa kuin mitä videoissa se näyttää, ja viimeistään Jordanian pikataival karistaa kaikki luulot siitä, että mukana olisi vain moottoritien levyisiä erikoiskokeita.

Vaikeustaso on erityisen onnistunut. Heitin sen heti kärkeen kipakimmalle ja heitin ajoavut hiivattiin. Vei todella monta yritystä, ennenkuin kykenin ajamaan jukojärven EK:lle pohjat, ja nekin pohjat tein 0,9 sekunnin erolla Grönholmiin.  Onnistunut ajoni löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=NnJLvrRNzTY    Jos haluaa pohjat, on tultava kokoajan äärirajoilla. Ja pienikin virhe suistaa pois kympin sakista. Yksinpeliä (ja hot seat championshipia) ajatellen on ensiarvoisen tärkeää, että peli kykenee antamaa riittävästi haastetta.

Mukana on myös Burns Rallysta tuttu ylempi ohjaamonäkymä suoraan kojelaudan takaa, eikä keskeltä. Tästä suuret pisteet.

Citikka ja Ford tuntuivat muuten hanskaan yllättävän erilaisilta.

Ohjaimella ajettuna peli on varmasti aika tylsä, se tarvitsee todennäköisesti rattiohjaimen jotta meininki alkaa maistua.

Odotuksia ei juurikaan ollut. Hienoa yllättyä positiivisesti!  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #63 : 30.09.2010 00:43 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Minutkin kyllä onnistui WRC yllättämään positiivisesti. Odotukset oli aika pohjalukemissa, kun lukenut muiden kokemuksia pelistä. Täytyy tosin myöntää, että ensikokeilujen perusteella tuntui ajettavuus melkoisen surkealta, mutta pikkuhiljaa alkoi saada hommasta kiinni. Noilla oletussäädöillähän auto puskee ihan järkyttävästi, mutta säätöjä muuttamalla kuitenkin sai lopulta ajamisen tuntumaan huomattavasti enemmän rallimeiningiltä. Pelin grafiikkaa on aika paljon haukuttu, mutta ei tuokaan omaan silmään mitenkään järkyttävän huonolta näyttänyt.

Ratilla en vielä ole päässyt peliä testaamaan, mutta padilla pelaaminen toimi yllättävänkin hyvin ja autoa on suhteellisen helppo hallita ja ennen kaikkea hauska ajaa, vaikka tuntuma ei varmasti ratin tasolla olekaan. Meikäläisen ajotaidoilla tosin ei vielä pohja-ajoista pahemmin haaveilla, vaan vaikeimmalla tasolla tulee takkiin joka kerta kymmenisen sekuntia vähintään, yleensä reilusti enemmänkin..  :lol:

Isoksi pettymykseksi osoittautuneen F1 2010:n jälkeen en kyllä tätä ehkä ihan ennakkotilata uskalla, mutta eiköhän tämä ilmesty pelihyllyyn hyvinkin pian julkaisun jälkeen jos ei mitään isompia vikoja pelistä paljastu.  :)
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #64 : 30.09.2010 09:39 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Pystyykö tässä mistään säätämään tuota vaikeusastetta jälkikäteen? Koska PC demossa laitoin sen keskimmäiselle asteelle, ja en pitänyt ajamisesta, mutta nyt ps3 demossa laitoin sen vaikeimmalle ja peli tuntui jo vähän paremmalle. PC:llä en löytänyt mistään nappia jolla sitä saisi säädettyä...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #65 : 30.09.2010 10:20 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili
Pystyykö tässä mistään säätämään tuota vaikeusastetta jälkikäteen? Koska PC demossa laitoin sen keskimmäiselle asteelle, ja en pitänyt ajamisesta, mutta nyt ps3 demossa laitoin sen vaikeimmalle ja peli tuntui jo vähän paremmalle. PC:llä en löytänyt mistään nappia jolla sitä saisi säädettyä...

Siinä ihan ensimmäisessä valikossa muistaakseni on joku asetukset kohta, josta saa kaikenlaista säädettyä. Vaikeusasteen saa valittua sieltä samasta kohdasta kuin muun muassa ajoavut.
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #66 : 30.09.2010 11:48 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Noniin, pääsin minäkin testaamaan. Voin sanoa minäkin yllättyneeni positiivisesti. Okei, auto todella puskee kovasti, ja kun se alkaa sahaamaan laidasta laitaan, on vaikea saada sitä balanssiin. Mutta tosiaan, säätöjä muuttamalla ajettavuuden saa paremmaksi. Jukojärvi-ek:lla auton saa menemään komeasti sladissa ja muutama ihan mukava hyppykin mukana. Jordan on todella haastava, saa mennä kyllä kieli keskellä suuta. Turhaa leveyttä tiessä ei tosiaan ole.

Eikä se grafiikkakaan niin karua ollut kuin ennakkoon olivat odotukset. Odottamisen arvoinen peli kyllä.

Ja pientä plussaa siitä, että Jukojärven tienvarsikyltit olivat niin kuin pitääkin. Jämsä-Sammallahti -kyltti pisti positiivisesti silmään. Pieni yksityiskohta, mutta ainakin minun sydämeni sulattava.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #67 : 30.09.2010 13:49 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Vedin yhden ek:n ja osto päätös tuli varmaksi  8)
Ihan kivahan tuo on. Ja eka kunnon rallipeli ps3:lla!
Ei tuo ulkoasu huonoa ollut, auto oli todella hyvän näköinen. Maisema oli värikästä ja niin edelleen.
Mikä nyt päälimäisenä arsyttää niin tuo auton nopea radalle palautus  >:( Mutta annan tuon anteeksi.
Eili ensi viikolla tämähän tulee. Tiltissä käydä vaihtaan kun saa 19 euroon, kun vie ton Mafia 2 vaihdossa!
Odotukset korkealla!  :)
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #68 : 30.09.2010 19:57 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW B-Ryhmän traileri julkaistu

On törkeää, ettei B-ryhmää tule pelin mukana, vaan se pitää ostaa. 5 euron hinta on niin alhainen, ettei kukaan pelin hankkinut ja siitä nauttiva voi olla sitä ostamatta, varsinkin jos ajaa moninpeliä kuumalta sohvalta. Selvää taktikointia.

Myös Stratoksen puuttumisesta jaksan edelleen olla vihainen.  ;)


Ajoin tänäänkin parit kerrat demoa ja nyt tuli selviä mielleyhtymiä erääseen ralliklassikkoon, nimittäin Rally Trophyyn. Siinä ajotuntuma oli sitä ratilla pelatessani tätä WRC:tä tietyllä tavalla muistuttava. Osatekijä saattaa olla myös kartanlukija, joka heittää typerää kommenttia joka väliin ja jonka nuotit ovat vähän liian suurpiirteisiä meikäläisen makuun.

Kehuja olenkin jo demosta antanut, nyt on risujen aika:

- Grafiikka on vanhentunutta, varsinkin maisemien osalta. Sitä ei kuitenkaan ehdi ajon tiimellyksessä hirveästi tarkastella.
- Kartanlukija on luokaton! Oikeasti, jos olen jäänyt kärkiajasta jonkin sekunnin, saattaa tulla kommentti "tämän huonommin ei olisi voinut alkaa". Tää kaveri haukkuu jokaisen tilaisuuden tullen kuskiaan. Rally Trophyyn tuli patchin avulla mahdollisuus laittaa kommentointi kokonaan pois päältä, toivottavasti WRC:n tekijät tekevät samoin. Haluan kuunnella tietoa tulevista mutkista, enkä vittuilua sijoituksestani.
- AAAAAAAAAAAAAAARHHHGJGJGJ!-huudahdus kartanlukijalta, kun hipaisin kiveä, pisti hymyilyttämään.
- Autojen äänet eivät ole kovin rallimaiset.
- Erikoiskokeet ovat kovin autioita ja tunnelmattomia. Lähdössä muutama katsoja tanssii aidan takana, mutta sen jälkeen ei juuri muuta elämää näy. Burns Rallyssa ek-henkilöstö liikkui pätkän varsilla ja joskus saattoi nähdä villieläimen. Rally Trophyssä taas elikoiden tiellä ryntäilystä tuli jo vitsi, koska se tapahtui liian usein.
- TV-uusinnan kuvakulmat ovat kaikkea muuta kuin televisiomaisia. Missä on esimerkiksi helikopterikamera?
- Jos auto on lähtemässä lapasesta, nopein tapa palata tielle on ajaa kaasu pohjassa eteenpäin kohti pöpelikköä/rotkoa, jolloin kaara palautetaan tielle nanosekunnissa eikä kelloon ilmesty ylimääräisiä rangaistus-sekunteja. Hei oikeeasti, tämä on rallia, ja me haluamme nähdä ulosajojen seuraukset.


Eli joo, huonoja puolia kyllä löytyy.

Silti, ajaminen on todella kivaa ja intensiivistä paikka paikoin. Jopa Suomen erikoiskokeen ajolinjojen hionta on alkanut miellyttää. Se ei ole lainkaan tylsä, jos yrittää ajaa äärirajoilla ilman varmistelua ja keksiä keinoja kymmenyksien leikkaamiseen.

Edelleen day one.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #69 : 01.10.2010 10:39 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili WRC julkaistaan Suomessa jo tiistaina!
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #70 : 01.10.2010 12:10 »
ohjeah Jäsen Viestejä: 149 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuo alati päätään aukova ja kauhusta kiljuva kartanlukija on kyllä melkoisen rasittava tapaus.. Tekisi mieli laittaa kaveri itse ajamaan sitä autoa, jos kerran on kaverilla varaa huudella heti, jos vähänkään menee pieleen..  Vaikka enemmän tuo kyllä ehkä huvittaa kuin ärsyttää ainakin vielä tässä vaiheessa..   :lol:

Edit: Argh.. Parin tunnin ajemisen ja auton säätämisen jälkeen sain koko erikoiskokeen onnistumaan melkeinpä täydellisesti. Oma ennätys parani kahdella sekunnilla ja maalissa toisena jääden Loebille yhden sekunnin sadasosan, mutta eihän sekään luollisesti kartanlukijalle kelvannut vaan kommentit oli jotain tyyliin "noh, ensi kerralla sitten menee paremmin.."

Edit 2: Noniin, Suomen teillä ajaksi 3:25.34 ja lopultakin onnistuin jättämään Loebin kakkoseksi. Kartturikin taisi lopulta jotain tyytyväisyyden merkkejä osoittaa. :)


« Viimeksi muokattu: 02.10.2010 00:29 kirjoittanut ohjeah »
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #71 : 01.10.2010 14:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Tuo alati päätään aukova ja kauhusta kiljuva kartanlukija on kyllä melkoisen rasittava tapaus.. Tekisi mieli laittaa kaveri itse ajamaan sitä autoa, jos kerran on kaverilla varaa huudella heti, jos vähänkään menee pieleen..  Vaikka enemmän tuo kyllä ehkä huvittaa kuin ärsyttää ainakin vielä tässä vaiheessa..   :lol:

Tuosta kartturin AAAAAAARHG!! huudoista tulee väistämättä mieleen--->Up in the ass of Timo  :lol:
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #72 : 02.10.2010 12:52 »
Cyrus Jäsen Viestejä: 904 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Testasin demoa nyt ratilla ja yllättäen peli tuntui hyvältä. Niin paljon valitusta ollut pelin heikkoudesta kaikkialla, että odotukset olivat pohjamudissa, mutta kyllä tässä rallin fiilikseen pääsee. Toki, jos peliä testaa pikaisesti easyllä tai normalilla, joissa on assisteja päällä ja vielä padilla (tosin en itse padilla testannut, voihan olla, että toimii silläkin ilman assisteja), niin fiilis voi puuttua, mutta ilman assisteja ajaminen maistuu kyllä ihan rallilta.
Ja tässähän se ongelma. Porukka jauhaa fiiiliksiään kertomatta, mitä assisteja ja vaikeusastetta käytti, testaa demoa minuutin jne. Sitten onkin pelillä paska maine, kun näitä ADHD-testasin-minuutin-vihasin-paska-kura-ihansurkee tyyppejä vaan löytyy niin paljon ja ne kaikki haluaa kertoa kuinka kurapaskaa tämä peli nyt on ja sitten hehkuttaa jotain DIRT ykköstä (kakkosen rallipätkät asia erikseen!) tai raivoaa, kuinka ei RBR:ää vieläkään voitettu, aivan kuin tämä ei olisi ollut selvää jo ennen kuin pelistä oli kuultu vielä mitään.

Graafisesti peli on kyllä todella keskinkertanen, onkohan reso jotain PS2-luokkaa.. Mutta pelinä tämä on ok. Ei mikään maailman paras, mutta ei kyllä todellakaan mikään maailman paskinkaan, tai sitten ne kaikki muutkin rallipelit (pois lukien RBR) joista porukka on pitänyt, ovat maailman paskinta. Ei tämä nimittäin todellakaan niin paljoa eroa genren yleisesti pidetyimmistä teoksista. DIRT 1 tosin poikkeuksena, se oli oikeasti höyryävä kasa paskaa, jossa pystyi ajamaan tuhannesosalleen samoja kierrosaikoja peräjälkeen, niin automaattinen ja helppo sen ajomalli oli.

Jäänee silti hankkimatta, koska GT5 tulee kuitenkin viemään sen ajan, mitä ajopelejä ehtii/jaksaa ajaa ja toisaalta myös DIRT3 on tulossa, joka kuitenkin itselleni kolahtaa ehkä vielä enemmän, jos vaan rallipätkien ajomalli on DIRT2:n tasolla.
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #73 : 03.10.2010 21:53 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Totta kirjoitit Cyrus, noin se menee. WRC on pelinä keskitasoa, mutta olosuhteet (aitojen rallipelien määrä) huomioon ottaen se on rallifanille OK ostos, varsinkin jos löytyy samanhenkisiä kavereita ajamaan mestaruuskautta kuumalta sohvalta. Saattaapi olla todella hubaa parin olusen kera. Mikä enemmän humalassa on, sitä vähemmän suttuiset tekstuurit häiritsevät!

Dirt 3 kovan odotuksen alla, se on selvä. Mutta koskapa sen ilmestymisajankohta on luokkaa "joskus 2011", niin WRC:lle on kyllä hyvä rako olemassa.Gigantissa muuten myyvät WRC:tä 49,90 eurolla. Mainoslehdessä tosin mainittiin, että ilmestyy 7.10, joka tarkoittaisi torstaita. Oikeastihan tämä saapuu tänne jo tiistaina 5. päivä. Täytyy huomenna kysellä myyvätkö tätä jo tiistaina.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #74 : 05.10.2010 12:09 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä olisi tarkoitus hakea tänään.  :) Jos vaan pääsen töistä tarpeeksi aikasemmin, ennen kun liikkeet kiinni!
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #75 : 06.10.2010 12:41 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tilttiin oli saapunut tänään WRC:t! Täytyy käydä tuossa työmatkalla poimiin!
Sehän tietää sitä että illalla sora ja rapa lentää  ;D Saapi nähdä kummoinen monipeli tuossa on, olishan se hauskaa päästää netis ek:ta kelottaan!
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #76 : 06.10.2010 13:14 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Itse päätin nyt ainakin toistaiseksi skipata tämän. Gran Turismoon on enää alle kuukausi  :o, ja demo ei iskenyt niin lujaa että tahtoisin pelin täydellä hinnalla ostaa. Ehkä sitten joskus jos sattuu sopivammalla hinnalla eteen.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #77 : 06.10.2010 20:18 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse hain tiltistä 19,95e. Kun vein Mafia 2 vaihtopelinä  :) Kohta pääsee tykittään wrc:tä  :)
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #78 : 06.10.2010 21:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Itse en ole vielä hankkinut peliä, mutta ensikommenttien perusteella se vaikuttaa lupaavalta ostokselta. Ehkä perjantaina käyn nappaamassa kaupan hyllyltä viikonlopun ratoksi.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #79 : 09.10.2010 11:17 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tämä ihan kintoisa peli on! Tuo graviikka omasta mielestä vähän vaihtelee maittain. Esim. Japani on aika ruman näköinen!
Mutta peli tuntuis antavan ihan haastetta. Tuo ura tila on mukava. Ja tässä pystyy rahaa käyttäänkin. Eka aloitellaan super 1600.
Ja siittä alkaa sinun tiimisi tie WRC luokkaan! Itsellä tuli pelin mukana joku bonus koodi tuohon, sisältäisköhän tuo noi B- ryhmäläiset?
Mutta se pitää kai käydä netissä rekistöröimään, se koodi. Ei onnistu mun mielestä pelin valikoissa!
Ratilla ja polkimilla tuo on kyllä oikein hauskaa  :) Mutta kyllä tuo ohjaimellakin jaksaa viihdyttää. On se hienoa pelaa oikeasti ekaa ralli peliä ps3:sella! Ajettavuus silleen kiva että auto voi oikeasti lähteä helpostikkin käsistä. Esim. Väärässä asennossa  hyppyristä alas, jarrutuksessa, kanttaan jollenkin pientareelle.
Mutta sekin tosi asia tässä pelissä on, että paremmankin tästä olis kyllä saanut  :rollaus: Ek:t muistuttaa hyvin paljon toisia.
Ja monet ajetaan kahteen kertaan, mutta tuo kahteen kertaan ajo on tietysti nyky rallissa yleistä.
Tuo hieno asia ainakin katsojan näkö kannalta. Ainakin itse olen pitänyt kun ollut pätkiä katsomassa!  :)
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #80 : 09.10.2010 14:07 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hyvältä kuulostaa.

Pystytkö testaamaan hot Seat -moninpelissä, että vaihtuvatko ajovuorot pelaajien välillä sijoitusten mukaan? Vai ajavatko pelaajat erikoiskokeille aina samassa järjestyksessä?

En sitten vielä hakenutkaan tätä viikonlopuksi, kun siunaantui kaikenlaista tekemistä, mutta maanantaina varmaan syyslomaviikon ratoksi käyn nappaamassa WRC:n  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #81 : 09.10.2010 17:51 »
nikob VRS Jäsen Viestejä: 163 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikös toi hotseat vaan kaverin sen testaamiseen? Yhtään perehtynyt viellä tuohon peli muotoon.
-
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #82 : 11.10.2010 20:15 »
miikaantti Jäsen Viestejä: 87 Basaaripisteet: 0 Profiili mitenkäs voiko auto hajota jos törmää esim. puuhun.
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #83 : 11.10.2010 20:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Äsken tuli napattua peli mukaan kaupan hyllyltä. Ensifiiliksiä luvassa heti kun ehdin tuota uramoodia aloitella.  :)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #84 : 13.10.2010 12:47 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Muutaman päivän ajamisen jälkeen voi jo heittää ajatuksia ilmoille siitä, miten onnistunut rallipeli uusi WRC on.

Se ei ole ollenkaan huono, mutta lukuisat pikkuviat ja puutteet estävät sitä nousemasta aivan huipulle. Ensiarviona sanoisin, että kyseessä on seiskan arvoinen peli.

Plussat:

- ajotuntumassa on massan tuntua; mies vie autoa eikä toisinpäin
- autojen erot, esimerkiksi etu ja takavetoisten, tehty hyvin
- paljon erilaisia tienpintamateriaaleja, joiden erot tuntee
- 4 pelaajan hot seat chsmpionship, joka on vielä täysin kustomoitavissa
- verkkopeli on hupia
- vaikein taso tarjoaa haastetetta kokeneemmallekin ratinpyörittäjälle

Miinukset:

- uramoodi ei oikein nappaa. Liian tavanomaista meininkiä ja liian pienet porkkanat
- liian vähän yksilöllisiä erikoiskokeita. Mukana oikeastaan vain kaksi EK:ta per maa ja niitä ajellaan ristiin rastiin, jotta saataisiin kasaan kuusi. Puolustukseksi on sanottava, että oikeassakin rallissa monet pikataipaleet ajetaan tuplana.
- todella rujo grafiikka
- Ei kontrolliprofiileita, joka johtaa siihen, että esimerkiksi hot seatia joutuvat kaikki osanottajat ajamaan samoilla rattisäädöillä. Yksi pelaaja ei esimerkiksi voi käyttää manuaalivaihteita muiden ajaessa automaatilla.


Milestonen ekaksi rallipeliksi WRC 2010 on lupauksia herättävä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #85 : 27.10.2010 18:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Nyt muuten löytyy WRC-pelin virallisilta sivuilta listattuna pelaajien online-tilastot: http://www.wrcthegame.com/EN-us/stats.html

Tuossa minun vielä suht vaatimattomat statsit.  :)

Tämä kyllä nostaa intoa moninpelin suuntaan. En ole sitä ehtinyt vielä kovinkaan paljoa ajella, mutta toteutus ei ole lainkaan hassumpi vähäisen testailun perusteella. Haastettakin linjoilta jo löytyi, sillä trophyyn vaadittavat 5 EK-voittoa ei tullut itselleni liian helpolla. Muistutan tosin onlinessa pelatessani vähän Jari-Matti Latvalaa; nopeutta löytyy, mutta liian usein syntyy johtoasemasta uskomattoman hölmöjä virheitä!

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #86 : 30.11.2010 11:56 »
Minna Jäsen Viestejä: 567 Basaaripisteet: 0 Profiili Alkuinnostus peliä kohtaan oli aika laimeaa, kerkesi peli hyllyssä pelaamattomana lojua sen julkaisusta oikeastaan viime viikonloppuun asti. Sitten se innostus kasvoikin. Nyt on uramoodia tullut tahkottua aikastalaila, ja vielä uppoaa kyllä. Onhan se välin saman toistoa, mutta toisaalta ek:t on kohtuu nopeasti ajettu, joten sikäli tylsistymään ei ole päässyt. Ihan mielenkiintoista aloittaa ura pohjalta, ja nousta sieltä pikku hiljaa ylöspäin.

Uramoodin rinnalle aloitin täysipäisen kauden Räikkösellä, joten ajamista riittää ainakin.
030906 | 190308
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #87 : 30.11.2010 11:59 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Kunhan tuo Jimms saa lähetettyä sen G27 ratin joskus ens vuoden joulukuussa niin pitää koettaa tätä vielä uudemman kerran. Josko se ratilla luonnistuisi vähän paremmin.

Toisaalta se RBR on myös ostoslistalla...
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #88 : 30.11.2010 14:27 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Kunhan tuo Jimms saa lähetettyä sen G27 ratin joskus ens vuoden joulukuussa niin pitää koettaa tätä vielä uudemman kerran. Josko se ratilla luonnistuisi vähän paremmin.

Miten pitkään sulla on ollut G27 tilauksessa tuolta?

Olen nimittäin myymässä Driving force gt:tä ja hankkimassa geekaksseiskaa. Hinnan puolesta jimms on paras vaihtoehto. Lupailevat sivuillaan 7-21 päivän toimitusaikaa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: WRC 2010 « Vastaus #89 : 30.11.2010 14:49 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Miten pitkään sulla on ollut G27 tilauksessa tuolta?

Ei ole ollut kuin pari päivää :) Tällä hetkellä toimitusajan kohdalla lukee "ei vahvistettu". VPD:n sivuilla lupailevat saatavaksi ensi kuun 7.päivä samoin paikallisessa anttilassa kun kävin kyselemässä, verkkiksessä toimitusaika 3-6 vikkoa. Saattanee joutua odottelemaan.

Mistähän sen telineen ratille saisi suht edullisesti?
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines