Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Windbound: 28.08.2020
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Windbound | Legend of Kara (ulkona 28.8)  (Luettu 1017 kertaa)
Windbound | Legend of Kara (ulkona 28.8) « : 02.08.2020 08:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili https://windboundgame.com
Julkaisupäivä: 28.8Windbound osuu aika otolliseen ajankohtaan, sillä Nintendo-fanit odottavat täpinöissä uutisia Breath of The Wild 2:sta. Ja sitten tulee peli, joka kumartaa uudelle Zeldalle syvältä, ottaen paljon vaikutteita myös toisesta sarjan rakastetusta osasta, Wind Wakerista.

Pelissä on toki 3D Indielle tyypillistä kankeutta, eikä sen joka kerta erilaiseksi rakentuva maailma salli kaikkein tarkinta ja hiotuinta pelisuunnittelua, mutta huomioni on silti tarkasti elokuussa tässä pelissä. En odota sen olevan Zeldan laatuinen. Jos se imitoi esikuviaan edes kohtuullisesti, se tulee olemaan minulle tod.näk mainio välipala, kunnes Nintendo saa seuraavan osan legendastaan ulos. Ei voi kuitenkaan sanoa, että 3D Zeldaa imitoivia pelejä kovin paljon tulisi pihalle.

Hankin julkkarissa, jos peli ei arvosteluissa paljastu täydelliseksi hutikudiksi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Vs: Windbound | Legend of Kara (ulkona 28.8) « Vastaus #1 : 02.09.2020 17:41 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili https://www.metacritic.com/game/switch/windbound

Odotin tätä peliä innolla, mutta ikävä kyllä kehittäjätiimi vaikuttaa lähteneen pelin kanssa väärään suuntaan. Alun alkujaankin pelkäsin, että peli olisi ainaista survival-systeemien kanssa tappelemista ilman mahdollisuutta vetää kunnolla henkeä. Peli on enemmän Minecraftia kuin Zeldaa. Halusin sen olevan toisinpäin.

Ostan silti ehkä alennuksesta, koska Windbound on tyylillisesti juuri sellainen peli, jolle voisin uhrata kymmenen harmaata ja realistista tusinaräiskintää. Kunpa vain säätäisivät mekaniikoiden tasapainoa patchilla, ja ehkä vielä antaisivat pelaajalle enemmän mahdollisuuksia muokata miten paljon nälkämittarit ja staminat kuluvat. Steamin käyttäjäarviot ovat täynnä samankaltaisia mielipiteitä. En usko, että palaute on mennyt kehittäjiltä ohi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines