Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • The Game Awards: 07.12.2018
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: The Game Awards  (Luettu 8272 kertaa)
The Game Awards « : 06.12.2018 07:49 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW The Game Awards 2018

https://thegameawards.com
Lähetysaika: 03:30



https://www.twitch.tv/thegameawards

Show tulee Eurooppalaisten kannalta kehnoon aikaan. Silti houkuttaisi puskea muutaman tunnin yöunen läpi kohti perjantaita, vaikka julkistustrailerit ovatkin varsinainen kiintopiste, eivätkä esityksen täyteosuudet.

On kiinnostavaa nähdä, miten paljon Nintendo on satsannut tämän vuoden Awardsiin. Nostetaanko esimerkiksi huhuttu Star Fox Grand Prix viimein esiin, tai hemmotellaanko pelaajia Bayonetta 3 -gameplayllä? Metroid Prime 4:stä tuskin pitää edes mainita mitään.

Mitkä ovat odotuksesi tätä pelialan Oscar-tapahtumaa kohtaan?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #1 : 06.12.2018 10:05 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Aikakin on näköjään täysin sama kuin Oscareilla. Sattumaako?

Kuten Oscaritkin, tämänkin voisi periaatteessa katsoa jos töissä ei olisi niin perkeleen kiire (maailma pitää saada valmiiksi kaksi kertaa vuodessa, jouluksi ja juhannukseksi). Mutta ei vaan pysty edes liukumaan huomenna että saisi vähän enemmän unta. Mieluummin pelaan illalla (jos maailmankaikkeus sen suo) ja nukun (vähän) enemmän.

Oikeastaan tässä on sekin, että jostain syystä itseä ei kiinnosta vuoden parhaat pelit. Listoja niistä on ihan mielenkiintoista lueskella, mutta että katsoisin sitä useamman tunnin niin,... ei. Elokuvien paremmuudessa on tiettyä universaalisuutta, eli hyvä elokuva on usein hyvä elokuva tai vähintäänkin mielenkiintoinen. Pelit ovat paljon henkilökohtaisempi kokemus. Ainakin itselle. En ole ikinä pelannut GTA pelejä muutaman minuutin kokeilua enempää. Destinyä en ole edes testannut, enkä RDR pelejä. Ensimmäinen Halo jäi kesken. CODit ovat minulle pelaamatta paskaa yhden osan testauksen jälkeen. Eikä mielenkiintoni RDR2:ta kohtaan muutu miksikään oli se vuoden peli tai ei. Ja vaikka sitäkin olisi mielenkiintoista testata, ostin Darksiders 3:n steamista täysihintaisena periaatteesta (vaikka tukeni ei taida siltikään neljättä osaa tuoda), jonka korkkaan kunhan olen saanut ikuisuus projektini valmiiksi. Ja D3 ei varmasti ole vuoden peli materiaalia. Ikuisuus projekti on FFXV. Joka ei myöskään ole vuoden peli materiaalia.

Ja toki Oscareissa on tiettyä fiilistä ja elokuvien "maagisuutta". Tietynlaista karismaa. Kaikesta huolimatta. Game Awards on... no, ei Oscarit.

Paljastukset on toki oma juttunsa gaalassa. Niitä voisi mielenkiinnolla katsoakkin. Mutta niin paljoa hienompaa se ei ole katsoa sitä kourallista kiinnostavia julkistuksia suorana kuin aamulla Youtubesta, että heräisin 3:30 muutaman tunnin unilla ja katsoisin niitä muutaman tunnin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #2 : 06.12.2018 19:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Ilmassa on taikaa. Vähän joka puolelta ilmoitellaan, että tulossa on valtavia uutisia. Hypeä se toki on, mutta eihän sitä tiedä, vaikka Game Awards pikkuhiljaa ottaisi E3:n paikan suurimpien jättisten paljastelussa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #3 : 07.12.2018 08:13 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Sillälailla :lol: Alkaa tuntumaan että jotkut trollaa Nintendoa tahallaan. Sen verran paljon sitä Metroid huhua kuitenkin oli. Eli joo, ei ihan E3:ssa olla.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #4 : 07.12.2018 08:15 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Voi helevetin helevetti.

Jaksoin uskoa viime sekunteihin asti loppuyllätykseen, varsinkin kun Reggie hoiti Smash-osuutensa Ridley-paita päällä. Tuollainenhan on jo trollausta!

Eiköhän kokoelma silti todellinen ole, joten seuraavaksi katseet tammikuun Directiin, jossa se esitellään jäätävällä 99.9% varmuudella. Eikö niin? Tänään Smashia, viikonloppu edessä. Kyllä se tästä.

EDIT: Tai sanotaan varmuudeksi 99.8%. E3:ssa luku nousee sitten ysiysipisteysiin.




« Viimeksi muokattu: 07.12.2018 08:20 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #5 : 07.12.2018 12:03 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Nintendo  :lol: :lol: :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #6 : 13.12.2019 13:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Heräsin puoli neljäksi katsomaan TGA:n, mutta jälkiviisaana voi sanoa, että nipistin yöunista turhaan.

Siis shown viimeiseksi säästetty julkistus oli budjettipelin näköinen Fast & Furious -lisenssipeli?! Mitä helvettiä? Onneksi en ehtinyt hypettää itseäni liikaa toiveilla BotW 2:n trailerista, tai (jälleen kerran) Metroid-huhuilla.

Mutta... ei Nintendo-fani nyt ihan ilman tuliaisia jäänyt:



Otetaan pois alta se fakta, etten ole pelannut alkuperäistä, enkä Bravely Secondia, jonka ilmeisesti lasketaan nyt olevan "Part 2". Sen sijaan rakkauteni Octopath Travelia kohtaan on suurta. Pidän sitä yhtenä Switchin graafisesti upeimmista peleistä, enkä ole ihan mielissäni siitä, miltä tämän pelin chibi-hahmot näyttävät OT:n 16-bittisiä ropeja imitoivaan tyyliin verrattuna. Musiikki tulee varmasti olemaan orgastista, niin kuin se on Octopathissakin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #7 : 19.11.2020 06:44 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://thegameawards.com/nominees

Ehdokkaat vuoden 2020 parhaaksi peliksi:

DOOM Eternal | Jakanut niin paljon mielipiteitä jopa fanien keskuudessa, että en usko tämän pelin voittavan millään tätä skabaa.

Final Fantasy VII Remake | Iso juttu alkuvuodesta, ja pelillä takana laaja fanikunta. Enemmän mahdollisuuksia voittoon kuin DOOMilla.

Ghost of Tsushima | Voi yllättää, mutta pelillä ei ole läheskään niin laajaa fanikuntaa kuin monien muiden äänestyksessä olevien.

Hades | Oma suosikkini. Jos tämä superkoukuttava indie-peli voittaa, riemu repeää ja isosti.

Animal Crossing: New Horizons | Heittämällä vuoden 2020 isoin populaarikulttuurinen ilmiö, jota koronavirus vielä vahvisti/vahvistaa. Jakaa todennäköiset voittomahdollisuudet Last of Us Part 2:n kanssa.

Last of Us Part 2 | Mitä olen ymmärtänyt ja spoilaantunut, peli on tietyiltä osin rajoja rikkoja. Iso peli, kiehtova tarina.


Mikä peli sinun mielestäsi ansaitsee voiton?
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #8 : 19.11.2020 08:44 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Noista vaihtoehdoista helposti Last of Us 2 ja Doom sen perässä. Todella jännästi tuli jopa pelattua kaikkia listan pelejä tänä vuonna, yleensä mä oon ihan pihalla suosituimpien pelien kohdalla. Animal Crossing on ainoa peli josta en voi antaa kunnon mielipidettä, kun en sitä omista. Kattonu vaan vierestä, kun ihmiset grindannu.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: The Game Awards « Vastaus #9 : 19.11.2020 09:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili LoU2 varmaan pienimmillä kertoimilla mukana kahinoissa. Hadesin pariin en ole itse vielä ehtinyt, mutta aika rajoja rikkova tapaus kuulemma on, kuten tiimiltä voi odottaakin, eli kyllä tälle pystejä soisi. Mutta taitaa olla liian vähän A-kirjaimia tuotannossa silti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #10 : 19.11.2020 10:10 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Ilman muiden hypeä en olisi ajatellut Hadeksesta paljoakaan. Ihan perus indie-roguelite ainakin ensimmäisten tuntien perusteella. Pitää pelata vielä vähän lisää jos sieltä aukeaisi jotain ihmeellistä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #11 : 19.11.2020 12:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Aikamoinen pettymysten vuosi isojen nimikkeiden osalta, joista Doom Eternal suurin. Malliesimerkki ylisuunnittelusta. FF7 taas ratsastaa puhtaasti nostalgian voimalla. Otetataan pois klassiset, kylmäväreitä aiheuttavat musiikit, sekä tutut hahmot, niin jäljelle jää uskomattoman keskinkertainen tekele, jonka kaikki unohtaisivat viikossa. Ghost of Tsushimaa en ole edes pelannu. Kai ihan jees-pelinä. Hadesta ei voi sanoa isoksi nimikkeeksi, enkä usko indie-pelin voittavan mitään. Liian vähän pelannut, että osaisin sanoa mitään. Animal Crossing ja LOU2 ovat tutun varmaa kamaa, mutta myös monessa suhteessa huonompia pelejä kuin edeltäjänsä.

Doom on liian hc suurelle yleisölle, Ghost of Tushima liian tuntematon, joten eiköhän AC tai LOU2 nappaa voiton.

tallennettu
Re: The Game Awards « Vastaus #12 : 19.11.2020 12:31 »
despo Jäsen Viestejä: 5 302 Basaaripisteet: 9 Profiili Riippuu paljolti äänestäjäkunnasta, mutta enpä sanoisi Tsushiman olevan huonossa asemassa. Pelistä ei juuri löydy muuta kuin ylisanoja ja se on Sonyn kaikkien aikojen nopeiten myynyt yksinoikeuspeli. Mutta varmaan TLoU2 vie  8)

Oikeasti Tsushima on kyllä pirun hieno ja hauska peli, toivottavasti tulee pian jatkoa.


« Viimeksi muokattu: 19.11.2020 13:12 kirjoittanut despo »
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #13 : 19.11.2020 12:40 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili No, toivottavasti veisi tuo Tsushima, mutta epäilen suuresti. Valitettavan usein nämä menee, että tunnetuin peli = paras peli. Aamulehdessä pyydettiin tamperelaisia äänestämään parasta ruokapaikkaa ja top3:ssa oli Koti-Pizza ja mäkkäri. Kyyylllä, kyyyllä.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #14 : 19.11.2020 12:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili 2020 oli kyllä pettymysten vuosi, myös pelien saralla. Muistan kun alkuvuodesta ajattelin, että tästä tulee kaikkien aikojen pelivuosi: uusi DOOM, The Last of Usin jatko-osa, Resident Evil 3! Eihän noita kaikkia pelejä ehdi millään pelaamaan!

Lopulta käteen ei jäänyt kuin muutama kuivettunut pökäle, joiden seasta löytyi onneksi timanttinen Streets of Rage 4. Spelunky 2 on varmasti myös kova, mutta sitä en ole vielä päässyt pelaamaan.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #15 : 19.11.2020 13:31 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 908 Basaaripisteet: 0 Profiili
No, toivottavasti veisi tuo Tsushima, mutta epäilen suuresti. Valitettavan usein nämä menee, että tunnetuin peli = paras peli. Aamulehdessä pyydettiin tamperelaisia äänestämään parasta ruokapaikkaa ja top3:ssa oli Koti-Pizza ja mäkkäri. Kyyylllä, kyyyllä.

Tuli tuosta mieleen tämä legendaarinen lehtikuva:
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Re: The Game Awards « Vastaus #16 : 19.11.2020 13:51 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Haha, jos olisi raastepöytä vielä mainittu, niin suomalaisuusmittari sulaisi käteen.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #17 : 19.11.2020 14:06 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Älkää nyt. Otsikko: "Kysyimme ******* mikä on heidän kantapaikka". Tuli itsekkin käytyä aikoinaan suht usein Rossossa Tampereella. Ihan hyvää, tiedät mitä saat, ei maksanut suuria ja sai vielä bonukset päälle. Olihan se lähimpänä "kantapaikkaa" jos ei kebab ravintoloita laskettu mitä tuli käytettyä työpäivälounaalla silloin tällöin. Ja olihan Manhattanissa paremmat pihvit, mutta oli sitten hintaakin enemmän ja se oli kiven heiton kauempana. Useemmin tuli käytyä Rossossa. Tai no, sen mitä nyt tuli ravintoloissa käytyä. Nykytilaa on turha edes arvioida. Pakko olla ainakin 5 vuotta siitä kun on menny johonkin syömään ihan illanvieton vuoksi. Arkisempana kantapaikkana on juurikin Hesburger tai ABC. Se on kattokaas niin helppoa.

EDIT: Huh. Nyt muuten tuli joku off-topic raja rikottua. The Game Awards ketjussa ravintola asiaa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #18 : 19.11.2020 15:28 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Tshushima oli keskinkertaista kuonaa. Siisti open world engine ja tuuli heilutti nätisti asioita, mutta tarina oli naurettavan tönkköä tsing tong, viimeinen samurai melodraamaa, tehtävät pahinta mahdollista Ubisoft filleriä ja peli aivan pullollaan collectathon missioneja. Vuoden yliarvostetuin peli.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #19 : 09.12.2020 17:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kaipa se sitten pitää ostaa BCAA-juomaa jääkaappiin ja mennä aikaisin nukkumaan, jotta jaksaa herätä about kahden aikaan katsomaan Game Awardsia. Pre-show tosin alkaa jo puoli kahdelta. Ehkä katson senkin, puoli tuntia sinne tänne.

Nintendo tietenkin tulee retuuttamaan kaikkia muita BotW 2+Bayonetta 3+Metroid Prime 4 -seteillään. Luonnollisesti.  :P
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #20 : 09.12.2020 18:32 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Uus Smash hahmo ja Animal Crossing eventti jos ollaan onnekkaita.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #21 : 09.12.2020 19:40 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos olisi mitään luottoa siihen että joku voisi tuoda jotain hienoa esiin, voisi valvoakkin. Mutta se tyyli mikä joka julkaisijalla on ollu koko vuoden... Ei jaksa.

Mitä Nintendo on muuten julkistanu koronan jälkeen eli Q2-Q4? Hyryle Warriors ja Pikmin 3?
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #22 : 10.12.2020 06:28 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hah! Heräsin tosiaan 1:25, mutta vain todetakseni, että GA onkin vasta ensi yönä!  :lol: Näin käy kun pälli on setvimässä jenkkiaikoja.

No, tulipahan harjoiteltua.  ;D Toivottavasti kukaan ei viestini perusteella tehnyt samaa virhettä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: The Game Awards « Vastaus #23 : 11.12.2020 02:10 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Holy shit, Sephiroth Smashiin.  :o Tulossa uusi aalto makoisaa fan arttia?  ;D

SE, FF7 Remake 360p edition Switchille heti kun mahdollista!! Kuuletteko?!

EDIT: Makeeta muuten, että Hades voitti parhaan toimintapelin palkinnon – ehkä pelillä on pieni mahdollisuus ryövätä pääpotti isompien nenän edestä? Toivottavasti.


« Viimeksi muokattu: 11.12.2020 02:54 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines