Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: PlayStation 5  (Luettu 5146 kertaa)
PlayStation 5 « : 01.02.2021 10:13 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Plegellekin tästä oma ketju!

Ja aloitetaanhan pienellä vinkillä: https://www.gigantti.fi/cms/playstation-5/playstation-5-ps5/

Voit siis osallistua pienellä rekisteröinnillä Gigantin eeppiseen arvontaan, ja jos napsuu, voit voittaa itsellesi oikeuden ostaa Gigantista PS5 9.2.-11.2. välisenä aikana!  ;D

Aijai. Tästä tuleekin muistoja mieleen, kun voitin AMOn kilpailusta oikeuden ostaa Nintendo DS. Taisi kuitenkin olla muutama päivä ennakkoon ennen julkaisua? Vai oliko? En muista varmaksi.


« Viimeksi muokattu: 01.02.2021 10:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #1 : 01.02.2021 19:44 »
Riffe Jäsen Jäsen Viestejä: 422 Basaaripisteet: 2 Profiili Sain Ps5:sen ostettua jo viime vuoden puolella tosiaan, kylkeen ostin Sonyn oman lataustelakan ja toisen ohjaimen. Toistaiseksi ainoa hankittu peli on Demon's Souls, joten kone on pölyttynyt jonkun aikaa hyllyssä.

Onneksi on läjä helvetin kovia Ps4-eksklusiiveja, joita kelpaa pelailla yhä uudestaan. :)
Pelikokoelmani
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #2 : 01.02.2021 23:19 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Tuli Verkkokaupalta viesti, että parin viikon sisään pitäisi olla oma yksilö noudettavissa viimeinkin. Tässä vaan unohtanut koko laitteen olemassaolon ja rupesin miettimään, että eipä varsinaisesti pienintäkään kiirettä hankkiakaan. Liekköhän laitteelle tulossa mitään järkevää pelattavaa koko vuonna, vai jääkö Demon's Souls ainoaksi. Uuden näytönohjaimen hankita olikin huomattavasti parempi veto, vaikka alkuun sitä epäröinkin.
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #3 : 09.02.2021 11:36 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ei tullu osto-oikeutta Gigantilta. Tosin olen hiukan helpottunut. Universumi kun olisi varmaan haljennut kahtia jos olisin voittanut edes arvonnassa jossa voitat luvan käyttää rahaa  :rollaus:
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #4 : 25.08.2022 11:59 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=r2TaoSv21dU

PS5:n hinta nousee kaikkialla paitsi Yhdysvalloissa (Euroopassa 50 euroa, koskee molempia malleja).

Pitääkö Microsoft päänsä kylmänä? Se tehnee Boksilla vielä enemmän tappiota per myyty konsoli kuin Sony (mutua, korjatkaa jos olen väärässä).

Taitaa muuten olla aika historiallinen keissi konsolipuolella. En muista, että koskaan minkään konsolin hinta olisi noussut virallisesti.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #5 : 25.08.2022 21:44 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili Mitenkäs nuo Jenkkilän hinnat käytännössä toimivat? Tuleeko $499 suositushinnan päälle vielä osavaltiosta riippuvat verot päälle? Vähintäänkin suuri osa valtiosta taitaa olla järjetöntä perähikiää, jossa kaupoissa näytettäviin hintoihin ei ole laskettu veroja lainkaan, vaan ne pistetään vasta kassalla päälle.

Jos verot pistetään vasta tuon suositushinnan päälle, niin sehän helpottanee Sonya selittelemään hinnan nostoa. Euroopassa ilmoitettuun hintaan pitää kuitenkin sisällyttää verot, jonka päälle euron laskenut kurssi ja yleinen inflaation toimii varmasti riittävinä (teko)syinä.

Mitenhän tulevat näkymään Suomen hinnoissa, kun niistä on tähänkään asti ollut vaikea sanoa. Tuntuu, että vähintään puolet ajasta kylkeen pakkomyydään milloin ohjainta milloin peliä.

Omani sain ostettua Powerista vuosi sitten punaisen ( :( ) lisäohjaimen kanssa 600 eurolla toimituksineen, joka oli melkolailla tasan Suomi-hinta (529€) + normaali törkyhinta ohjaimesta (69€). Viime aikoina myynnissä on näkynyt lähinnä Horizon-bundlea ~600 eurolla. Nähtävästi DNA (saatavilla joistain myymälöistä) taas myy konsolia 627,84 eurolla Pulse 3D -kuulokkeiden kanssa naitettuna. Gigantti myy pelkkää konsolia tällä hetkellä 549 eurolla (muutamassa myymälässä saatavilla). Liekö hinta jo päivitetty vai tätä pyydetty jo pidempään, koska saatavuus on mitä on.
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: PlayStation 5 « Vastaus #6 : 29.08.2022 16:54 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 159 Basaaripisteet: 0 Profiili Tuli tämäkin otettua käyttöön pari päivää sitten, mutta mitään ps5 pelejä en ole vielä testannut.
Ekana testiin overpass joka ps4 pro:lla nykiä nylkytti jatkuvasti jossain alle 30fps lukemissa, mutta nyt ollaan lähempänä kuuttakymppiä jatkuvasti.
GTA5 latautuu paljon nopeammin. Tarinaa ladatessa se ehtii ladata 20% kohdalle ja hyppää siitä suoraan peliin. Online puolikin toimii paremmin mitä ps4 pro:lla sillä jonkun päivityksen jälkeen peli oikeasti pysähtyi hetkeksi kun ajoi täysiä kasinon ohi ja kaverilla tuo tapahtuu edelleen eli ei sitä ainakaan pelin puolella korjattu ole.

Tilaa on suoraan paketista hiukan päälle 600gt joka on aika naurettavaa kun series x tarjoaa sitä n.800gt ja kummassakin on teranen ssd.
Dualsense tuntuu olevan kohtuu nirso sen suhteen miten sitä lataa sillä jos sen kytkee suoraan pleikkariin kiinni niin se latautuu, mutta jos välissä on usb jatko niin se ei lataudu eikä se myöskään suostu lataamaan switchin telakasta vaikka sen kytkee suoraan siihen kiinni.
Switchin telakan usb porteissa kun on aina virta niin mä olen aina ladannut kaikki ohjaimet sen kautta, koska boxi ja pleikkari on pakko pitää valmiustilassa jotta niiden usb portit tarjoaa virtaa ja mä sammutan ne aina kokonaan.

Siitä plussaa kuinka nyt voi ottaa sdr kuvia vaikka peliä pelaa hdr moodissa.
Aluksi iloitsin, että jatkossa voin myös tehdä omat arvosteluni 4k resolla kun pleikkari osaa sellaista tallentaa, mutta tuo koskee vain sitä kun itse laittaa tallennuksen päälle ja jos tallentaa jotain joka on tapahtunut niin reso on edelleen 1080p, mutta nyt se taitaa sentään tallentaa 60fps joka on jo plussaa.

Miinuksena oma game collection valikko joka näyttää jostain syystä jokaisen koneella olevan profiilin ostot eikä niitä ilmeisesti voi mitenkään rajata.
Jos mä pelaan suomi tunnarillani niin mulla ei ole mitään tarvetta nähdä tuolla listalla jokaista jenkki tai hong kong profiililla ostamaani psvr peliä, koska mä en niitä paria peliä lukuunottamatta edes pelaa ps5:lla vaan jätin ps4 pron telkkarin taakse just tuota tarkoitusta varten.

Seuraavaksi kyllä lähtee sitten jo rift apart peluuseen. Luulis ainakin näyttävän helvetin hienolta kun vielä tänään päätin sittenkin hieman retroilla ja viimeinkin testasin toimiiko likemmäs 3 vuotta sitten ostettu c64 mini ja toimihan se.
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines