Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 44 45 46 47 48 [49]
Tulostusversio
Aihe: Pelitarjoukset  (Luettu 465484 kertaa)
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1440 : 21.12.2020 08:12 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Immortals Fenyx Rising tällä viikolla Giganteissa 29,95€ (kaikki versiot)

Kyseessä ei pelaajilta tulleen palautteen mukaan ole ihan täysin kämäinen BotW-henkinen seikkailupeli. Meinasin jo ostaa tämän julkaisussa, mutta sitten kaikkialla muistutettiin että se on Ubin peli – ja tässä sitä ollaan: kuukausi on kulunut julkaisusta ja sitä kaupataan jo -50 prosentilla. Jopa NS-versiota. Taidanpa hankkia, sillä Ubin avoimen maailman design ei vielä täällä pursua korvista ulos.

Mitä suorituskykyyn tulee, viimeisin patch teki kuulemma ainakin Switch-versiolle ihan kivan kasvojenkohotuksen:

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1441 : 20.08.2022 18:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.power.fi/tarjoukset/konsolipeleja-alk-5e/

Powerilla ihan hyviä tarjouksia tänä viikonloppuna (ja myös ilmainen toimitus).

Kävin tänään hakemassa k.o myynnistä Sellon Powerista Switchille Persona 5: Strikersin. Hintaa 21,90€. Olin jo pidempään kiikaroinut tästä pelistä tarjouksia, ja nyt sen sai yli puolet halvemmalla kuin mitä peli yleensä kustantaa.

Tämähän tapahtuu ajallisesti Persona 5:n jälkeen, joten odotellaan rauhassa Strikersin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1442 : 21.08.2022 11:53 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Heräteostoksena lähti Trials of Mana NS:lle. Tämäkin on ollu "TO-DO" -listalla ja kun hinta oli vain 10€ (toimituksineen 13,90€), niin ei pystynyt vastustamaan. Vaikka pölyä keräämään hyllyn perukoille tämäkin todennäköisesti jää ainakin kuudeksi kuukaudeksi :lol:

Olen huomannu että Powerissa on usein halvimmat NS pelit. Olen tainnut ostaa ainakin puolet NS peleistä sieltä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1443 : 23.12.2022 13:31 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Näyttäisi olevan Steamin talvialessa Wolfensteinia tarjolla pikkurahalla. Ovatko nuo kaikki (The New Order, Youngblood, The New Colossus) pelaamisen arvoisia vai minkälaiseen paremmuusjärjestykseen nuo menevät? Muistelisin että ainakin The New Order otettiin aikanaan hyvin vastaan.

« Viimeksi muokattu: 23.12.2022 20:01 kirjoittanut Vin »
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1444 : 23.12.2022 17:46 »
Lanttu Jäsen Viestejä: 976 Basaaripisteet: 1 Profiili
Näyttäisi olevan Steamin talvialessa Wolfensteinia tarjolla pikkurahalla. Ovatko nuo kaikki (The New Order, Youngblood, The New Colossseus) pelaamisen arvoisia vai minkälaiseen paremmuusjärjestykseen nuo menevät? Muistelisin että ainakin The New Order otettiin aikanaan hyvin vastaan.

Steamin arviothan ovat yllättävänkin hyvä tapa arvioida yleistä konsensusta. 90% positiivinen keskiarvo kymmenien tuhansien arvioiden jälkeen lupaa hyvää, jos pelin genre yhtään kiinnostaa. En siis ole näitä uusia Wolfensteineja itse (vielä(kään)) pelannut, mutta käyttäarvioiden perusteella järjestys (suluissa tuoreet / kaikki arviot) on melkoisen selkeästi The New Order (95% / 90%) > The New Colossus (86% / 79%) >>>> Youngblood (37% / 46%). Seuraavat jokseenkin mielikuvaa, jonka olen itsekin keskustelujen ja videoiden perusteella saanut.

Vielä raskauttavamaksi tämän järjestyksen tehnee se, että kahdella ensimmäisellä tuoreimpien arvioiden keskiarvo on ollut vielä korkeampi kuin koko elinkaaren keskiarvo, kun Youngbloodilla keskiarvo on vain laskenut. Viimeisimmistä vain kolmasosa on positiivisia. Joskus pelaajat äityvät arviopommittamaan pelejä mielipiteitä jakavien päivitysten tai kehittäjää koskevien uutisten yhteydessä, mutta tässä tapauksessa peli vain lienee ainakin osittainen pommi. Arviosivun graafin ("Show graph" tuoreiden arvioiden alapuolella) perusteella alun pettymyksestä ei ole koskaan toivuttu. Aika karu kokonaiskuva, jos vertaa vaikka No Man's Skyhyn, jonka kaari on ollut suorastaan dramaattinen positiivinen karun alun jälkeen.

Mielenkiintoisesti Wolfensteinien hinta näyttää menevän myös tässä mielipidejärjestyksessä. Vaikka prosentit menevätkin hieman miten sattuu, niin The New Order on yhä näistä hintavin. Kertonee jotain sekin.


« Viimeksi muokattu: 23.12.2022 18:03 kirjoittanut Lanttu »
\"Vittu mää en tiedä mikä hedelmä on!\"
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1445 : 23.12.2022 18:47 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Arvioistahan tuon näkee tottakai ja youtube kertoo loput. Etenkin arvostelut jotka tehdään usean vuoden päästä julkaisusta ovat näppäriä, kun niistä näkee kuinka peli on kestänyt aikaa ja ne ottavat huomioon kaikki mahdolliset korjaukset. Päätin kuitenkin kysyä vielä täältä kun muistelen lukeneeni noista jotain täältäkin vuosien saatossa, ja koetan osaltani pitää lautaa elossa  :)
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Pelitarjoukset « Vastaus #1446 : 23.12.2022 19:48 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Löytyy kokemusta New Coluksesta ja Youngbloodista. Tarkoitus pelata ehdottomasti New Order jossain vaiheessa, aika lailla joka paikassa kehutaan parhaaksi sarjan osaksi.

New Colossus oli mielestäni ihan jees räiskintäpeli, ei mitään erikoista tai erityisen mieleenpainuvaa, mutta useimmilla osa-alueilla se kuitenkin toimi. Juonenkuljetus ja tarinankerronta erinomaista, eli jos siitä tykkää fps-peleissä, niin se nostaa pisteitä tämän kohdalla.

Aseetkin ovat aika munakkaita ja potkivat kovaa, mutta muistaakseni niillä räiskiminen ei aina tuntunut sataprosenttisen tyydyttävältä. Jokin vastustajien reagoinnissa hittien saamiseen ei ollut täysin kohdillaan.

New Colossus on tosi hienon näköinen, kenttien arkkitehtuuri jäi mieleen ja ID:n engine muutenkin tällaisiin peleihin on aivan bueno.



Youngblood? Suhtaudu siihen Wolfy-pelinä ja saat sarjan huonoimman osan, mutta ota siitä kieli poskella tehty co-op räiskintä kaverin kanssa pelattavaksi, niin lyyti saattaa kirjoittaa ihan eri tavalla. Tehty pelattavaksi kahdestaan, joskin botinkin kanssa läpäisy onnistuu kyllä. Mutta vie peliltä kyllä fiilistä siinä tapauksessa.

Varoituksena sanoisin, että pelin henkilöt ovat teinimuiduja ja dorkia sellaisia. Ei ole varmastikaan kaikkien juttu tämän pelin huumori.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 ... 44 45 46 47 48 [49]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines