Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni  (Luettu 7806 kertaa)
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #30 : 02.12.2007 00:54 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Aikoinaan Naughty Dogin Crashit tuli pelailtua yksinkertaisesti puhki ja vielläpä useaan otteeseen. Tasoloikka miellytti aikanaan ja aina onnistuin kehittämään päässäni ties mimmoisia leikkejä Crashin kanssa ja pelikello senkuin huusi hoosiannaa. Crash Team Racing taas oli yksinkertaisesti niin helvetin viihdyttävä, että eri cupit tuli vedettyä aina jos tylsyys iski. Kavereiden kanssa peli pääsi totaalliseen loistoonsa, varsinkin kun kaverit olivat suht samantasoisia pelissä kuin minä. Muutenkaan noihin aikoihin ei itselläni ollut edes paljoa valinnan varaa pelien kanssa, joten Crashit vuorottelivat melkeinpä keskenään peliajasta.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #31 : 02.12.2007 23:26 »
Atskuli The Corps is mother, the Corps is father. Jäsen Viestejä: 36 Basaaripisteet: 1 Profiili Joko DS:n Mario Kart, jota on tullut runkattua kavereiden kanssa koulussa. Joka välitunnin piriste, vaikka nykyään se on jäänyt vähemmälle.tai Dark Chronicle, jota jaksaa pelata vaikka kuinka pitkään. Pelattavan paljous, hauskat hahmot ja juoni, mielettömän siistit sivutehtävät. Kuvaaminen, keksiminen, kalakilpailut, kaupunkien rakentaminen, aikahyppely. Käsittämättömän hauskaa.
Myös MGS2 on tullut vedettyä monta kertaa läpi.« Viimeksi muokattu: 02.12.2007 23:32 kirjoittanut Atskuli »
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #32 : 03.12.2007 11:45 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 621 Basaaripisteet: 2 Profiili Varmaan eniten on mennyt aikaa Final Fantasy peleihin. Eli Final Fantasy 7, Final Fantasy 8 ja Final Fantasy 9. Todella koukuttavia ja mahtavia pelejä. Sitten on tietysti Zelda: Ocarina of Time ja Civ4. Näitäkään pelejä ei vain voinut laskea käsistään. Mahtavia.
Kun aloin oikein ajatettelemaan niin tuli mieleen että erääseen mättöön on tullut laitettua myös mielettömästi aikaa: Killer Instinct Gold. Ja tietty alkuperäinen SNES pelikin. Luoja niitä komboja tuli hiottua. Paras juttu minkä muistan oli se kun keksin kuinka sen nyrkkeilijän (oliko Combo?) sai pyörittämään nyrkkiä. Se oli ihan yksinkertainen juttu. Muistaakseni piti vain pitää tiettyä nappia pohjassa, sitten päästää irti ja käsi alko pyörimään. Sitten kun painaa uudestaan lähtee lyönti. Se oli niiiin cool :D Leikin sillä vaikka kuinka kauan. Ja parasta oli kuin vain odotti että vihu tulee ja jos se sattui vaikka hyppäämään ja siitä sai iskun, hymy oli niin leveä ;D Voisin sanoa peliä jopa parhaaksi mätöksi, mitä olen pelannut. Kumpa Rare ottaisi sarjan taas kehitykseen. Ja julkaisisivat vielä perinteisen 2D-mätön. Damn se olis hienoo.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #33 : 03.12.2007 16:43 »
delirious Fear & Loathing Jäsen Viestejä: 45 Basaaripisteet: 0 Profiili Yllämainittu Dark Chronicle, joka omalla kohdallani sijoittuu parhaiden ps2 pelien joukkoon, koukutti sadoiksi ja taas sadoiksi tunneiksi. Sim Citymäiset elementit, loistava aseiden kehitys ja kaikki muu valokuvaamista myöten nappasivat aivan satasella.

Final Fantasy -sarja: Kuten varmasti niin monella muullakin samaa ikäluokkaa edustavalla. Final Fantasy III (aka VI) sen SNESillä aloitti. Legendaarinen - joskin VI-osaa kehnompi - VII koukutti liialtikin. VIII jäi hieman vähemmälle, kun taas IX - ps1:n paras fantasia (tactics jäänyt välistä) - palautti vanhat hyvät ajat mieleen. Pelitunteja on kerännyt myös GBA:n Tactics Advance.

Monkey Island - sarja Need I say more. Puhdasta viihdettä loistavimmillaan.

Listasta tuli melko sarjapainotteinen, mutta yksi peli on kuitenkin ollut edellämainittujakin suurempi tuntisyöppö. Tällä hetkellä omalla kohdallani talviunia koisiva World of Warcraft on ahminut tuhansia pelitunteja. Ei itse peli, vaan pelaajat ovat saaneet palaamaan pelin maailmaan uudestaan ja uudestaan.
Sinne, minne tuuli tuuli kuljettaa
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #34 : 03.12.2007 19:10 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 621 Basaaripisteet: 2 Profiili
Monkey Island - sarja Need I say more. Puhdasta viihdettä loistavimmillaan.

Tämä on kyllä mahtava sarja. Ja tätäkin on pelattu useita kertoja, mutta en ole sarjaan aikaa kuluttanut oikeastaan niin paljon kuin noihin muihin, joten jätin sen sitten pois omasta listasta. Mutta mahtava pelisarja kyllä kyseessä.


« Viimeksi muokattu: 04.12.2007 07:52 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #35 : 04.12.2007 00:38 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 162 Basaaripisteet: 5 Profiili Muutaman vuoden taakse pitänee mennä, ja yllättävästi alkuperäinen The Sims lienee varsin vahvoilla tässä. Viikonloppuaamut venyivät illoiksi, ja suunnilleen jokainen ilta yöksi, kun hoivailin virtuaaliminäni tarpeita, suhteita, ja ennen kaikkea sisustin kuin huomista ei olisikaan. Tuli ne shoppailuvalikossa soivat kepeät jatsiluritukset sangen tutuiksi. Nyttemmin en enää ole jaksanut pelistä innostua, niinkuin en kakkosestakaan alkuinnostusta pidemmälle.

Toinen lapsuuteni aikasyöppö on ehdottomasti NHL 98(myöskin PC:llä, sillä kerran minullakin oli hi-tech-kone...). Yksin, kavereiden kanssa, kavereiden kanssa tahi yksin. Milloin vain, aina saattoi pyöräyttää änärin käyntiin. Harppaus ysiseiskasta oli jotain aivan muuta, ja tämä peli kului vuosien varrella täysin puhki käymättä silti kertaakaan tylsäksi. Kokeiltiin aika lailla kaikki joukkueet, tiedettiin pelaajat, tehtiin omia kiekkoilijoita sekä joukkueita, treidattiin, simuloitiin, kehitettiin taktiikoita ja kiellettiin osa niistä liian epäreiluina, läpäistiin tusinoittain kausia, voitettiin Stanley Cuppeja, hiottiin asetuksia, koettiin monia tarkoituksellisia ihmeitä(kuten pelaaja-animaatiot, kun äijiä taklaa pleksistä läpi taikka vaihtoaitioon) sekä muutamia hupaisia bugeja(kiekko takakautta verkon läpi maaliin), tallennettiin hienoja, outoja tai muuten vain erikoisia pelitilanteita, kokeiltiin cheatteja ja - päivästä toiseen - pelattiin kuin pienet eläimet. Näin jälkikäteen katsottuna se touhu lähenteli jo kulttuuri-ilmiötä, ja oli sitä todellista sosiaalista pelaamista. Sen jälkeen eivät änärit olekaan enää paljoa viisaria väräytelleet. Liekö syynä lapsen innon ja enimmän urheilumielen katoaminen historian havinoihin, vai onko se paras kiekkopeli yksinkertaisesti jo koettu? Ken tietää, vaan ei kerro meille....

Luonnollisesti lukemattomat muutkin pelit, niin vanhemmat kuin uudemmat, ovat vieneet kymmeniä tunteja elämästäni, mutta nämä kaksi nousivat mieleni sopukoista ylitse muiden. Liekö vielä joskus tulee peli, joka polttaa aikaa kiireisen elämän keskellä yhtä tehokkaasti.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #36 : 04.12.2007 09:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 800 Basaaripisteet: 0 Profiili NHL 97:n ja 98:n välinen laatukuilu on niin iso, että sellaista tuskin tulemme enää ikinä näkemään EA:n lätkäpeleissä.

98 oli aika hulppeasti aikaansa edellä oleva lätkäpeli. Pelituntuma palasi parhaimpien MegaDrive/SNES-änärien tasolle ja pelissä oli todella makea presentaatio: kesken pelin ruutuun tulleet tilastot, pelaajien kasvokortit ja aikaansa nähden ylivoimainen selotus. Nämä tälläiset asiat olivat lätkäpelien ystävälle todella nannaa.

NHL 98 seisoo vielä nykyäänkin omilla jaloillaan hyvin. Toki nykyään EA tuottaa aika realistista shittiä jääkiekkopelien puolella, mutta rentona arcade-lätkänä juuri 98 painos on onnistunein. Sitä oli/on äärimmäisen hauska pelata.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #37 : 04.12.2007 15:16 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 162 Basaaripisteet: 5 Profiili
...kesken pelin ruutuun tulleet tilastot...
Indeed. Vielä kun nokkelana poikana hoksattiin, että pelin mennessä poikki oli vielä hyvin aikaa laukaista liukumaan kiekko laitaa pitkin hurjaa vauhtia, mikä johti siihen että statsien taustalla näkyvän (esimerkiksi) vaihtoaition ohi liukuu yllättäen kiekko, jonka perässä luistelee epätoivoinen tuomari saadakseen sen pirulaisen kiinni. Tämähän siis tarkoittaa, että kenttä ja halli statsien takana oli edelleen täysin reaaliaikainen!! Ja voi pojat että nauratti.

;D
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Pelit joihin olette laittaneet eniten tunteja kiinni « Vastaus #38 : 19.02.2008 14:58 »
Neonomide Jäsen Viestejä: 17 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllä tämä menee Final Fantasy 6 -osastolle (lähemmäs 20 kertaa läpi), sitten on Virtua Fighter 4 Evo ja Tekken 5, sekä vanhemmista Street Fighter -sarjan Alpha 1, Night warriors -vampyyrimättöpeli... siinä "ehkä" pelatuimmat tekeleet.

Pelailin tuossa SF 4:n julkistamisen myötä hekte Alpha Collectionilta SF Alpha ykköstä ja pakko sanoa, että onpa siinä ihmeellinen peli. Ryu + Ken vastaan Sagat on jotain surrealistisen upeaa shittiä, ehdottomasti. Fuck Next Gen.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines