Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Tulostusversio
Aihe: Nintendo DS  (Luettu 53717 kertaa)
Re: Nintendo DS « Vastaus #60 : 18.09.2008 11:18 »
tuhis Vieras Onkos tämä normia että kone ilmoittaa "The system willl now shut down", kävipä pictochatissa tai asetuksia nypläämässä (vaikka ei muuttaisi edes mitään) tms, eikä vaihtoehtoina ole kuin Yes ja Cancel, joista jälimmäinen palaa vaan edeltävään tilaan josta oli sovelluksen sulkenut ja jonka jälkeen kone ajaa itsensä unholaan.

Joutuu aina sitten käynnistelemään uusiks, vaikka eihän tuo sekuntia pidempään kestä. Silti aika kummallinen juttu vaikka pelikoneeksihan tämä on tehty eikä varsinaisia käyttöjärjestelmiä ole "sovellusten" ja toimintojen pohjalla.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #61 : 18.09.2008 11:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Eihän se normaalia ole, mutta Nintendo on vain päättänyt suunnitella sen niin.
Play-Asia
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #62 : 18.09.2008 14:48 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili  :lol:
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #63 : 20.09.2008 09:30 »
tuhis Vieras Myyjä sanoi ettei akku lataannu ensimmäisillä kerroilla ihan täyteen, eli ilmeisesti normaalia ettei kirkkaimmillaan tule tuota ohjelappusen peliaikaa, mutta tässä on viitisen kertaa ehtinyt jo pelaamaan akun tyhjiin ja lataamaan täysiin niin että kuinkas kauan menee että akku alkaa kestämään sen ohjeisen 5-8 tuntia?

Ja mites tuo akkuvalo tuossa kulmauksessa, siinä kun on kaks tuommosta merkkivaloa niin pitäskös toisenkin palaa jotenkin tolkullisesti? Lähinnä tuossa reunimmaisessa vaan valo kirkkaimmillaan - silloin kun se on vihreänä että punasena. Pitäiskö tuon toimia niinkun joku virtamittari, että toisenkin pitäisi palaa kun akku on täysi?
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #64 : 20.09.2008 09:48 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Se toinen valo taitaa olla vain latauksen merkkivalo. Akkukestosta en osaa kyllä mitään kummepaa sanoa, muuta kuin että näytön kirkkautta säätämällä saa pelailla hieman kauemmin.
Play-Asia
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #65 : 20.09.2008 10:05 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Myyjä sanoi ettei akku lataannu ensimmäisillä kerroilla ihan täyteen, eli ilmeisesti normaalia ettei kirkkaimmillaan tule tuota ohjelappusen peliaikaa, mutta tässä on viitisen kertaa ehtinyt jo pelaamaan akun tyhjiin ja lataamaan täysiin niin että kuinkas kauan menee että akku alkaa kestämään sen ohjeisen 5-8 tuntia?
Se on totta että akut ei ensimmäisillä latauksilla lataudu ihan täyteen, mutta kai ne yleensä n. 3:n lataussyklin (tyhjäks-täyteen) jälkeen pitäisi antaa virtaa kuten pitääkin. Tuossa kannattaa tosin huomioida se että toiset pelit vievät enemmän virtaa kuin toiset. Ainakin itse huomasin SM64:ää pelatessa että akku tyhjeni kohtuu nopeeseen tahtiin verrattuna muihin peleihin (luulin alkuun että akkuun olisi tullut jotain vikaa).

Mutta kuinka kauan tuo sinun DS:n akku kestää?


Muissa uutisissa, DS:n GTA:sta on ilmestynyt muutamia kuvia. Niitä voi käydä ihastelemassa vaikka tästä ja tästä. Tuostahan tulee GTA1 ja 2 mieleen.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #66 : 20.09.2008 11:21 »
tuhis Vieras Tuntumalta sanosin että 2-4 h, mutta täytyypä nyt katsomalla katsoa se aika kun saa latailtua täyteen. Pelikohtasesta virrankulutuksesta en voi sanoa mitään kun on tuo FFIV vain, mutta jahka noita alkaa laatikkoon kolahtelemaan niin selviää tuokin.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #67 : 20.09.2008 11:27 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili
Muissa uutisissa, DS:n GTA:sta on ilmestynyt muutamia kuvia. Niitä voi käydä ihastelemassa vaikka tästä ja tästä. Tuostahan tulee GTA1 ja 2 mieleen.
Ainakin kuvien perusteella näyttää, että kamera pysyttelee selän takana, eikä ole paikallaan a'la GTA 1&2. Mahtavalta näyttää.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #68 : 20.09.2008 11:49 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Tuntumalta sanosin että 2-4 h, mutta täytyypä nyt katsomalla katsoa se aika kun saa latailtua täyteen. Pelikohtasesta virrankulutuksesta en voi sanoa mitään kun on tuo FFIV vain, mutta jahka noita alkaa laatikkoon kolahtelemaan niin selviää tuokin.
Tuntuu olevan aika samoilla linjoilla ton mun DS:n kanssa. Edellisessä Litessä vaikutti olevan parempi akku. Tiedä sitten jos se tuosta paranisi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #69 : 20.09.2008 16:52 »
tuhis Vieras
Tuntumalta sanosin että 2-4 h, mutta täytyypä nyt katsomalla katsoa se aika kun saa latailtua täyteen. Pelikohtasesta virrankulutuksesta en voi sanoa mitään kun on tuo FFIV vain, mutta jahka noita alkaa laatikkoon kolahtelemaan niin selviää tuokin.
Tuntuu olevan aika samoilla linjoilla ton mun DS:n kanssa. Edellisessä Litessä vaikutti olevan parempi akku. Tiedä sitten jos se tuosta paranisi.

Mjoo, no eipä tuo sinänsä häirihe kun kotosalla tulee pelailtua pääasiassa ja on tuo latausmokkula lähellä. Kyllä sitä täytyy silti kysyä viikon päästä kaupasta että mitä vittua paskan möitte.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #70 : 20.09.2008 17:33 »
Pyramidhead Vieras Kyllä nuo mainitut akunkestot on aika heikkoja. Kahdessa Litessäni kestää molemmissa keskimäärin moninkertaisesti tuon määrän.

Edit: Vai puhuttiinko tässä nyt kirkkaimmasta asetuksesta? Sen kanssa en ole pelaillut kuin auringonpaisteessa, enkä ole seurannut akkukestoja. Mutta ei kai sillä kukaan vakiona pelaa? Siinähän tulee päänsärky. Taidan yleisimmin pelata kolmostasolla ja silloin tuo akunkesto on ollut kyllä vähintäänkin riittävä.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2008 17:57 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #71 : 20.09.2008 21:30 »
tuhis Vieras Onhan sitä sanottu jo tuhat vuotta ettei pimeässä huoneessa saisi pelata.

Kirkkaimmalla asetuksella tosiaan pelailen. FFIV:n mittarissa on 10 h ja voin sanoa ettei varmaankaan paljoa tuon enempää ole laite ollut päällä ja olisikohan sen viis kertaa mennyt täysistä tyhjäksi akku.

Semmoinen outo pointti kanssa että vekottimen ostaessa sen sai päälle ja akussa oli ilmeisesti sitten virtaa. Ei näyttänyt laatikon mikään sisus käytetyltä kuitenkaan, mutta helvetistäkö sitä tietää. Kaverikin oli jossain teknisillä tms hommissa ja joku teini oli kuskannut partakoneen sinne ja sanonut ettei toimi, ja olivat myöhemmin vasta tutkineet ja oli munakarvoista jumissa koko vitun vekotin ja olivat sitten vaan kakoen puhistelleet ja desigfioineet ja laittaneet takas hyllyyn. Tällä mun DS:llä on varmaan tehty jotain yhtä vastenmielistä kuitenkin. Täytyy kysyä Amolta tätä munakarvatakuuta kunhan jaksaa.


« Viimeksi muokattu: 22.09.2008 10:56 kirjoittanut tuhis »
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #72 : 23.09.2008 12:40 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili En ole mitannut, mutta ei omakaan Lite kyllä ikinä neljää tuntia ylittänyt akkukestollaan. Ihmettelin välillä itsekin asiaa, kun tuntui, että session tai parin jälkeen loppui akku. Melkein yhtä paska kuin psp:ssä...
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #73 : 23.09.2008 15:49 »
teidon Jäsen Viestejä: 875 Basaaripisteet: 0 Profiili
Semmoinen outo pointti kanssa että vekottimen ostaessa sen sai päälle ja akussa oli ilmeisesti sitten virtaa.
Useissa uusissa laitteissa on virtaa akussa, koska useat akkutyypit hajoavat/vaurioituvat jos ne tyhjenee liikaa. Esimerkiksi LI-ION akut (jollainen löytyy DS Litestä) ei enää lataudu jos ne tyhjenee liikaa. Ja akuthan tyhjenevät ajan myötä vaikkei niitä käytettäisi. Ainakin LI-ION akut, koska niissä on erilaisia varojärjestelmiä jotka vievät jonkin verran virtaa. Joten jos uusien laitteiden (LI-ION) akut olisivat tehtaalta lähtiessä tyhjiä, ne olisivat viallisia kuluttajien käsiin päätyessä.

Mutta tuo 2h per lataus kyllä kuulostaa vähän lyhyelle. Kannattaa vaikka AMO:lta kysästä onko tuo normaalia ja mitä sille on tehtävissä.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #74 : 23.09.2008 16:45 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili
En ole mitannut, mutta ei omakaan Lite kyllä ikinä neljää tuntia ylittänyt akkukestollaan. Ihmettelin välillä itsekin asiaa, kun tuntui, että session tai parin jälkeen loppui akku. Melkein yhtä paska kuin psp:ssä...
Pelaatko säkin kuinka kirkkaalla näytöllä? Mä pusken toisella tai kolmannella(riittää enemmän kuin hyvin), ja akku kestää ihan taatusti lähemmäs kymmenen tuntia. Lyhyillä sessareilla on tietty tosi vaikea arvioida, mutta lataaminen on eniveis harvinainen tapahtuma. Potkii PSP:tä perseelle mennen tullen. Liekö säädöillä ihan oikeasti suurikin vaikutus, vai onko pojille jaettu sekunda-akkuja?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #75 : 31.10.2008 17:33 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Livekuvia DSi:stä.

Ihan näppärän näköinen. Voisi importata, kun hinta laskee Play-Asian pilvilinnoista maan tasolle.

Olettaen tietenkin, että SD-kortille saa kaikki "varmuuskopiot" jollain tapaa kikkailtua.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #76 : 31.10.2008 17:42 »
Kubs Jäsen Viestejä: 493 Basaaripisteet: 1 Profiili http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/15608.cfm

Onkohan todella tulossa koodit? Jää iteltä hankkimatta jos tulee. Tosin koskee vain DSille tarkoitettuja pelejä.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #77 : 31.10.2008 18:47 »
Pyramidhead Vieras Eiköhän ne aluelukitukset ole vain ladattavissa peleissä.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #78 : 01.11.2008 12:42 »
Teppo Holmqvist Jäsen Viestejä: 277 Basaaripisteet: 0 Profiili
Eiköhän ne aluelukitukset ole vain ladattavissa peleissä.



Kuten kuvasta näkyy, länsimaiset pelit toimivat aivan erinomaisesti japanilaisessa laitteessa. Ladattava materiaali tosin on lukittu. Lisäksi japanilaisessa DSi:ssä on pelkästään japaninkielen tuki*, ja flashcartit on blokattu. Näytöt ovat kyllä yllättävän paljon isompia:



* Todennäköisesti johtuu siitä, että uusi firmware on jo sen verran iso, että kaikkia versioita ei pystyisi järkevästi säilyttämään DSin muistissa
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #79 : 01.11.2008 13:30 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Isommat näytöt kyllä kiinnostais, mutta muuten uus DSi on täyttä paskaa. Huonompi akunkesto, eikä GBA-slottiakaan enää (mullon hei DS-pelejä, jotka käyttää sitä hyödyksi) ja pienenä pahana näköjään tuokin, ettei löydy kuin japani kielivaihtoehtona. Ei se peruskäyttöä haittaa, mutta jos noita säätöjä alkaa ikinä tekemään tai muuten leikkiä valikoissa, niin sitten voi jo hieman hankaloittaakin.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #80 : 01.11.2008 14:12 »
Pyramidhead Vieras Minua kiinnostaa latauspalvelu. Se jo tekee tästä pakko-ostoksen. Isommat näytöt on tietenkin myös mukava juttu. Kamera vaikuttaa täysin turhalta kuvaamiseen, mutta saa nähdä kuinka hyvin sitä käytetään peleissä. Se voi olla lopulta kovakin juttu. SD-korttipaikka avaa paljon mahdollisuuksia ja uskoisinkin, että DSi:llä tulee olemaan paljon toimintoja, joita ei Litellä voida toteuttaa. Kyllä tämä minusta paljon suurempi (ja parempi) päivitys on kuin aiemmat Nintendon käsikonsolien päivitykset.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #81 : 01.11.2008 15:54 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Huonona puolena tietenkin se, että lelujen tieltä on karsittu itse pelaamista. Jo liten akku on aika paska, niin enpä kyllä huonompaan vaihtaisi. DSwarekin on tasan niin hyvä kuin se shitti mitä sinne tungetaan. Jos se on Wiiwaren luokkaa, niin pitäkää tunkkinne.

Isommat näytöt ovat kyllä jees, mutta enköhän pärjää ilmankin. Vitun ruma tuo powerikin tuossa mustassa DSi:ssä  :lol:
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #82 : 01.11.2008 17:37 »
Pyramidhead Vieras Tai sitten ne lelut on nimenomaan tehty pelaamista varten. Siihen tuo kameran heikko laatukin viittaisi. Eikä Liten akussa ole mitään vikaa. Itselläni on kaksi laitetta, joissa akun kestot ovat todella hyvät, eikä kenelläkään kaverillakaan ole koskaan ollut valittamista. Wiiwarekin on ehkä hitaamman alun jälkeen päässyt hyvin vauhtiin ja täydentääkin hyvin sitä kokonaisuutta Virtual Consolen rinnalla. Kuka muuten tietää, jos vaikka tulisi kannettavien laitteiden oma Virtual Console DSi:lle. Minusta tuo on enemmän kuin odotettavissa. Tai sitten Wiin VC-pelejä pelattaviksi DSi:ssä. DSi:n ainoa heikko puoli on minusta tuo GBA paikan poistaminen ja sekään ei minua henk koht kosketa, sillä ainakin yksi Lite jää kyllä vielä käyttöön.

Edit: Niin ja kameran heikko laatu ottaa päähän, vaikka toisaalta en minä silläkään kuvaamistarkoitukseen mitään tee, sillä hyvä kamera jo löytyy.


« Viimeksi muokattu: 01.11.2008 17:44 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #83 : 01.11.2008 20:42 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Jo liten akku on aika paska, niin enpä kyllä huonompaan vaihtaisi.
Verrattuna mihin? Itse olen pärjännyt mainiosti Liten akulla. Siinähän ehtii melkein edellisen latauskerran unohtaa kun latauksen tarve taas tulee.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #84 : 02.11.2008 14:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Jo liten akku on aika paska, niin enpä kyllä huonompaan vaihtaisi.
Verrattuna mihin? Itse olen pärjännyt mainiosti Liten akulla. Siinähän ehtii melkein edellisen latauskerran unohtaa kun latauksen tarve taas tulee.

Joo kyllähän se noin nelisen-viisi tuntia jaksaa täydellä kirkkaudella tiettyjä pelejä pyörittää. GBA-pelejä sitten vähän kauemmin.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #85 : 02.11.2008 15:25 »
tuhis Vieras Ois varmaan aiheellista johonkin tosta akusta sanoa. Keskikirkkaudella ja keskivolyymillä ei tosiaan paljoa päälle neljää tuntia taida pelata.
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #86 : 02.11.2008 15:32 »
Pyramidhead Vieras
Ois varmaan aiheellista johonkin tosta akusta sanoa. Keskikirkkaudella ja keskivolyymillä ei tosiaan paljoa päälle neljää tuntia taida pelata.

Joo kyllä siinä silloin jotain ongelmaa on. Ei ole lähelläkään niitä oikeita akkukestoja.

Joo kyllähän se noin nelisen-viisi tuntia jaksaa täydellä kirkkaudella tiettyjä pelejä pyörittää.

Kuka niitä nyt täydellä kirkkaudella normiolosuhteissa pelaa? Pienemmät tasot riittävät todella pitkälle.


« Viimeksi muokattu: 02.11.2008 15:50 kirjoittanut Pyramidhead »
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #87 : 02.11.2008 15:36 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin kaipa sitä kirkkautta on alettava laskea, mutta linja-auto ja muutenkin huonosti valaistut paikat vaativat kyllä sen maksimin.

EDIT: Ja siis kyllä Liten akku on "riittävä" kun on psp:hen tottunut, mutta DSi:n akku ei siis todellakaan houkuttele. Muutenkin vituttaa tämmöset kermaperseet jotka vastailee GBA-slotin puuttumiseen sillä, että no osta Micro tai jätä Lite myymättä. No vittu halpaa hupia kyllä päästä DSwareen kiinni ja ronkkimaan jotain aataminaikaista kameraa!!!!1
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #88 : 02.11.2008 15:43 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 943 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Kyllä se mun mielestä on niin, että pimeässä näkee DS:n heikoimmallakin taustavalolla hyvin. Valoisissa paikoissahan sitä ei näe mitään.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Nintendo DS « Vastaus #89 : 02.11.2008 15:45 »
Pyramidhead Vieras
Niin kaipa sitä kirkkautta on alettava laskea, mutta linja-auto ja muutenkin huonosti valaistut paikat vaativat kyllä sen maksimin.

Liian kirkkaissa olosuhteissahan kuten auringonpaisteessa sitä kirkkainta pidetään päällä eikä hämärässä. Hämäräänhän riittää jo toinen taso mainiosti. Tai jopa eka. Kolmas taso viimeistään on sitten hyvä normivaloon.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines