Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Tulostusversio
Aihe: Nintendo DS  (Luettu 53685 kertaa)
Nintendo DS « : 01.11.2007 22:46 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili


Nyt on muutamia päiviä tullut tutustuttua omaan Nintendo DS Liteen ja täytyy kyllä todeta, että onpa kyllä mahtava laite! Laite oli ensikosketukseni käsikonsolipelaamiseen ja viimeksi omistamani Nintendon konsoli olikin se legendaarinen NES. On virkistävää palata pitkästä aikaa Nintendon luomiin pelimaailmoihin pitkän Sony-kauden jälkeen.  :P
Super Mario 64 DS:ää pelasin viimeksi konsolillani ja kylläpäs uppoaa hyvin! Aikanaan kaverin luona olen pelin läpäissyt ja kyllähän siitä nostalgiset fiilikset pelatessa tulee.  :) Kovin pitkällä en pelissä vielä ole, mutta eiköhän tuokin tule nopeasti koluttua, kunhan vain vauhtiin pääsee.  ;)

Tässä ketjussa olisi tarkoitus keskustella tämänhetkisistä ja tulevista DS-peleistä, oheislaitteista/krääsästä sekä kaikesta muusta konsoliin liittyvästä.

Mitä DS-pelejä lautalaiset pelaavat tällä hetkellä ja mitä pelejä odotatte eniten?


« Viimeksi muokattu: 01.11.2007 23:24 kirjoittanut echoes »
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #1 : 01.11.2007 22:51 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW Pokemon on kesken. Ekan salipomon hakkasin, siihen se jäi. Kone kiinni ja takaisin Haloa pelaamaan  :P
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #2 : 01.11.2007 22:58 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Pelailen tällä hetkellä The Legend of Zelda: Phantom Hourglassia, ja sen jälkeen olisi tarkoitus palata Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice For Allin toisen läpipeluukerran kimppuun.

DS on nyt tullut omistettua noin puolitoista vuotta. Ensimmäinen pelini oli laitteen mukana tullut Nintendogs (en siis omista vielä Liteä), enkä ole siihen pettynyt, vaikken olekaan kuukausiin pelannut. Sen jälkeen on tullut vietettyä lukuisesti aikaa DS:n ja sen pelien parissa. Kertaakaan en ole katunut DS:n ostamista.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #3 : 01.11.2007 23:22 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Tällä hetkellä pelailen vain Meteosia ja sitäkin pitkälti vain matkoilla ollessa. Täytyisi kyllä jotain uutta pelattavaa hankkia tälle mainiolle laitteelle. Phantom Hourglass voisi hyvinkin olla seuraavana hankintalistalla tai sitten joku Phoenix Wrightieista...We'll see.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #4 : 05.11.2007 20:41 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili Play-Asiasta tilasin pari päivää sitten Kururin Paradisen ja tänään laitoin vielä Rhythm Tengokun tulemaan, molemmat ovat siis GBA:lle. Pitäisi olla hyvinkin import-ystävällistä kamaa. :) Onkos kellään kokemusta noista peleistä? Mietteitä?
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #5 : 21.11.2007 18:18 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili Tuo Zelda olisi tosiaan kiva lisäys kokoelmiin, etenkin kun Lite puuttuu. Pelin kyllä jo omistankin, joten saattaisi tulla hieman turhaksi tilata. Etenkin kun pelin jenkkikansi on eurokantta rumempi...
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #6 : 21.11.2007 20:24 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili
tilata. Etenkin kun pelin jenkkikansi on eurokantta rumempi...
Eih, tämä Phantom Hourglassin jenkkikausi ei ole arvoinen eurokanteni viereen! Ah!
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #7 : 21.11.2007 20:41 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili
tilata. Etenkin kun pelin jenkkikansi on eurokantta rumempi...
Eih, tämä Phantom Hourglassin jenkkikausi ei ole arvoinen eurokanteni viereen! Ah!
Tarkoitin, että vanha Euro-versio olisi pakko myydä pois, jotta hyllyyn tulisi lisää tilaa.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #8 : 24.11.2007 00:14 »
Doinkki Öy Jäsen Viestejä: 587 Basaaripisteet: 0 Profiili
tilata. Etenkin kun pelin jenkkikansi on eurokantta rumempi...
Eih, tämä Phantom Hourglassin jenkkikausi ei ole arvoinen eurokanteni viereen! Ah!
Tarkoitin, että vanha Euro-versio olisi pakko myydä pois, jotta hyllyyn tulisi lisää tilaa.

Et ilmeisesti ole enää paljon pelejä ostamassa  :???:
Voice of The World.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #9 : 24.11.2007 00:17 »
Frank Jäsen Viestejä: 937 Basaaripisteet: 3 Profiili

Et ilmeisesti ole enää paljon pelejä ostamassa  :???:
Olen, mutta kaksi versiota samasta pelistä on minusta turhaa.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #10 : 08.12.2007 17:32 »
Tuulisti "Nurse Joyta vähän väsyttää" Jäsen Viestejä: 869 Basaaripisteet: 0 Profiili Ilmeisesti Kiinasta tulee nyt "jo" feikkejä DS-pelejä. En tiedä onko tämä jo vanha juttu, mutta minulle ei tämä ilmiö ole ennen tullut vastaan.

Tuolla on aiheesta jotain:

http://www.gamingbits.com/content/view/775/2/
Pelaajalaudan Smurfette principle.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #11 : 13.12.2007 19:39 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Jostain syystä tämmöinen herkku on päässyt menemään korvieni ohitse:

Advance Wars: Dark Conflict



Sota ei ole tällä kertaa enään söpöä.



Mukana kahden pelaajan välinen nettipeli sekä voice chat.



Julkaisu: 25. tammikuuta.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #12 : 15.02.2008 10:13 »
TseiTsei Jäsen Viestejä: 262 Basaaripisteet: 1 Profiili DS:lle tulee helkkarin pitkän odottelun jälkeen kunnollista pelattavaa (IMO, syyttäkää paskaa pelimakua) – Professor Layton nappasi GameSpotilta ysin. Jenkkiversio lähti tilaukseen.
Nice beaver!
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #13 : 15.02.2008 11:49 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Gamespot voi minun puolestani mennä pimeään koloon ja kuolla, mutta Professor Lipton. . . siis Layton näyttää oikeasti hyvältä! Ilmeisesti jatko-osakin sai varmistuksen USA-julkaisusta pelin ohjekirjassa tai jossain.

Ja peli sai aikaan parhaimman Penny-Arcade stripin vähään aikaan:



Level-5:sen pitäisi selvästikin panostaa paljon enemmän käsikonsoli-puoleen, siellä kun studiolla näyttää nykyisin menevän paljon paremmin.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #14 : 15.02.2008 14:48 »
Pyramidhead Vieras Laytonin jenkkiversio lähti jo aiemmin tällä viikolla tilaukseen. Ensi viikon alkupuolella pitäisi saada. Kyllä DS:llä on pelattavaa riittänyt vähän liiaksikin, mutta hetkeen ei ole tullut mitään aivan kovan luokan pelejä Advance Warsia lukuunottamatta (pelaamatta muuten vieläkin). Nyt tuli Layton ja loppukuusta tulee jo ennakkotilaamani Apollo Justice. Nämä tosin ainoastaan jenkeissä. DS:llä on kyllä mielenkiintoisia "ihan hyviä" pelejä vähän liikaakin. Kiinnostaisi testailla, mutta kuitenkin pieniä riskiostoksia, joista ei todennäköisesti kaikista voi pitää. Sitä DS-demo kanavaa kaipailtaisiin kyllä Wiille.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #15 : 15.02.2008 16:23 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Venailen tuon Apollon, ja fiilaan sen rauhassa, mutta sitten voisi melkein harkita Laytonin kanssa hengailua. Vaikutti ihan veikeältä.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #16 : 02.04.2008 15:14 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili Onko Liten hinta vieläkin se 159 euroa, vai saisiko sitä jostain edes hieman halvemmalla?

Nyt kun koneelle tupsahti yhtäkkiä kasa hienoja, hienoja pelejä, niin ehkä olisi aika vaihtaa uudempaan.
Varsinkin tuon vanhan läskin lättänä-napeista olisi kiva päästä Liten mukavan pehmeisiin nappeihin.

Arkanoid DS:än paddle-ohjain ja GBA-pelit Litestä tosin rumasti pullottavat, mutta kai sen kanssa voi elää.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #17 : 20.04.2008 04:01 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Mutta! Mainio vempele. Mitähän sitä seuraavaksi ostaisi?
Kirby Canvas Curse (aka Power Paintbrush Euroopassa) on edelleen paras DS:lle julkaistu tasohyppely. Se on melkeinpä ainut tasohyppelypeli laatuaan, joka on oikeasti kuin kotonaan DS:llä eikä tunnu pelkältä GBA-peliltä, jossa voisi vain selata valikkoa/vaihdella käyttämäänsä tavaraa kosketusnäytöltä. Julkaistiin vain joitain kuukausia DS:n Euroopan lanseerauksen jälkeen ja on edelleen yksi parhaista DS-peleistä.

Jos HYVIN (painotan, HYVIN, HYVIN, HYVIN) dialogipainotteinen seikkailupelisarja kiinnostaa, niin Ace Attorney -peleihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Kannattaa aloittaa Phoenix Wrightista, sitten jatkaa järjestyksessä läpi Justice For All:n, Trials & Tribulationsin ja viimeisenä Apollo Justicen. Jos löydät, niin Hotel Dusk: Room 215 on myöskin hyvä valinta seikkailupeliksi.

Musiikkipeleistä importit Ouendan 1 & 2 (1 on parempi, vaikka muistaakseni sisältääkin vähemmän kappaleita) sekä Daigassoo! Band Brothers ovat pakkohankintoja kenelle tahansa musiikkipelifanille. Jos japsipoppi & -rokki on sinulle kirosana, niin Ouendanista löytyy myös länsimaalaistettu serkku Elite Beat Agents.

Puzzle-nälkään Picross, Meteos ja Puzzle Quest ovat ehkäpä ne DS:n parhaimmat lääkkeet. Kait vastikään Pohjois-Amerikassa julkaistu Professor Laytonkin menee samaan kategoriaan, vaikka sisältääkin hieman kaupungissa harhailua. Jos vain importtaaminen on mahdollista, niin Layton kannattaa hankkia Jenkeistä, ei siitä ole mitään käsitystä milloin se julkaistaan Euroopassa. Ajattelua vaativista peleistä myös Advance Warsit ovat mainiota ajanvietettä. Parhaita mukana kulkevia strategiapelejä.

Castlevaniat sulla onkin jo...

Blaah, ei jaksa enää miettiä enempää. Noilla nyt pääset ainakin alkuun.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #18 : 20.04.2008 04:03 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Pitkä lista, josta ei löydy Contra IV:ää.

Miksi?
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #19 : 20.04.2008 13:57 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Pitkä lista, josta ei löydy Contra IV:ää.

Miksi?
Tämä.



Dragon Quest IV:n jenkki-julkaisu on lähes vahvistettu! http://www.siliconera.com/2008/04/18/dragon-quest-iv-ds-chosen-for-north-american-release/


Squeenix ei kuitenkaan ole vielä virallisesti vahvistanut julkaisua, mutta aika varmaahan se rupeaa jo olemaan. Todella makoisat ajat tulossa DS:n omistaville, jos muutkin DQ:t julkaistaan laitteelle. Ainakin V on jo Japaniin vahvistettu.

tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #20 : 20.04.2008 15:47 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Pitkä lista, josta ei löydy Contra IV:ää.

Miksi?
Olisi se sieltä ennen pitkää putkahtanut mieleen. Unohtuihan tuosta listasta vaikka kuinka monta muutakin hyvää peliä. En vain ole itse vielä ostanut tai pelannut Contra IV:ä, joten se tuuppaa unohtumaan omilta listoilta, jos suosittelee pelejä DS:lle.


Ainakin V on jo Japaniin vahvistettu.
VI:kin on jo ihan tiettävästi tulossa DS:lle, Square Enix paljasti kaikki kolme DQ DS-remakea (IV, V ja VI) samalla kertaa. Dragon Quest VI:n kohdalla täytyy tehdä poikkeus ja ostaa se, sillä monet väittävät sitä paremmaksi kuin Final Fantasy VI. Täytyy katsastaa ihan itse pitääkö paikkaansa.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #21 : 14.05.2008 20:08 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Contra 4:ssä on varmasti sellainen äxön-pläjäys, että ehkäpä joku noista kolmesta hitaampitempoisesta puzzle-peleistä kannattaisi ostaa seuraavaksi. Apollo Justice kannattaa hankkia, jos olet pelannut aikaisemmat pelit läpi (?), muuten suosittelisin joko Puzzle Questia tai Professor Laytonia enemmän.
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #22 : 14.05.2008 21:09 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili
Saanen kysyä miksi minun pitäisi pelata sarjan aiemmat osat läpi? Pelasin tuon uusimman flash-demon ja tykästyin päähenkilöön enkä kaipaa sitä sinistä homoa.
Eihän niitä varsinaisesti pidä pelata läpi, koska AJ on erillinen peli Phoenix Wright trilogiasta. Yleensä nuo pelit nyt vaan kannattaa pelata niiden julkaisujärjestyksessä ja niin suosittelisin tekemään myös Ace Attorney sarjan suhteen. Mistä tuo noin negatiivinen asenne Phoenixia kohtaan muutenkaan tulee? Samoja piirteitä löytyy myös Apollosta, joten mikäpä hänestä tekee niin ultimaattisesti paremman hahmon?
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #23 : 15.05.2008 12:34 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Niin, kyllä Apollolla ainakin homompi letti on. ;) Ja joo, tietty AJ:ta voi pelata ilman Phoenixien pelaamista, mutta silloin kokemus on taatusti alta puolet tarkoitetustaan. Niin ja missaahan siinä yhden historian tiukimmista pelitrilogioista. Vaan pientähän se...
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #24 : 15.05.2008 22:31 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili Mä en kyllä suosittele Puzzle Questiä kuin masokisteille, jotka tykkää siitä, kun kone vetää munkilla hiparit täydestä nollaan, vaikka vuoro pari sitten oltiin selkeästi voitolla. Hyi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #25 : 26.05.2008 23:05 »
lloyf Jäsen Viestejä: 99 Basaaripisteet: 0 Profiili


Kolme uutta väriä Eurooppaan \o/ Punanen on huikee ja tulee varmaan ostettua kolmennakes DS:ks. Mustan, jonka takanapissa kosketushäiriöitä, ja phatin seuraks.
"That deaf, dumb and blind kid plays by sense of smell"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #26 : 27.05.2008 07:39 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili
Kolme uutta väriä Eurooppaan \o/ Punanen on huikee ja tulee varmaan ostettua kolmanneks DS:ks

Ja sitten ihmetellään DS:n myyntejä.
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #27 : 27.05.2008 09:19 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 942 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Aaaa DS, semmoinenkin on olemassa...

Onkos sille tullut mitään pelattavaa sitten Dawn of Sorrowin ja Ouendan 2:n jälkeen?
Play-Asia
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #28 : 27.05.2008 09:46 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Aaaa DS, semmoinenkin on olemassa...

Onkos sille tullut mitään pelattavaa sitten Dawn of Sorrowin ja Ouendan 2:n jälkeen?

Contra IV?
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Re: Nintendo DS « Vastaus #29 : 27.05.2008 18:28 »
echoes WELCOME TO SPECIAL ROUND Jäsen Viestejä: 1 300 Basaaripisteet: 7 Profiili
Aaaa DS, semmoinenkin on olemassa...

Onkos sille tullut mitään pelattavaa sitten Dawn of Sorrowin ja Ouendan 2:n jälkeen?

Contra IV?

Todellakin Contra 4, paras 2D-toimintapeli pitkiin pitkiin aikoihin. Myös Bangai-O Spirits on riittävä syy konsolin hommaamiseen.
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 7
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines