Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Monster Hunter Generations Ultimate (Switch): 28.08.2018
  • Monster Hunter World: Iceborne: 06.09.2019
  • Monster Hunter Rise: 26.03.2021
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Aihe: Monster Hunter -pelisarja  (Luettu 23368 kertaa)
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #30 : 19.04.2021 10:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Kyllä Covidin vaikutus näkyy myös Risessa, eli kaikkea suunniteltua ei varmastikaan saatu mukaan julkaisupäivänä kauppoihin laitettuun versioon. Kaltaiselleni kasuaalille MonHun-pelaajalle sisältöä ja vaikeusastettakin on enemmän kuin riittävästi, varsinkin online-puolen tehtävissä.

Mutta en tiedä, jos olisi pitänyt valita otanko Risen nyt tässä muodossa vai viimeistellympänä esim. loppuvuodesta, olisin valinnut ensimmäisen vaihtoehdon. Tykkään siitäkin, että peli ns. elää, saa päivityksiä ja syitä, miksi sen pariin palaa uudelleen ja uudelleen.

Capcom päivittänee tätä peliä pitkään, ja optimoi sen totta kai Super Switchille myöhemmin tänä vuonna (tai ensi vuoden alussa).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #31 : 23.05.2021 15:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Parhaat aseet ja armorit hommattu, lähes kaikki questit pelattu jne. Toki voisi buildeja hinkata vielä paremmaksi, mutta pelissä on tällä hetkellä tasan yksi monsteri, jota varten tarvitsee edes tehdä mitään, joten ei oikein motivoi. Teoriassa voisi takoa joutessaan yksinpelipuolen läpi, mutta ei taida riittää intoa. Toivottavasti Capcom saa julkaistua nyt kerralla valtavan määrän järkevää sisältöä ja G-rankin, koska juuri kun alkaa tuntua, että peli alkaa, niin se päättyy.
tallennettu
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #32 : 07.06.2021 08:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Pentele, olen grindannut high rank Magnamaloa tuntikausia saadakseni purppuran Magna Orbin Soulpiercer-jouskaria varten, mutta ei hemmetti, se ei tiputa sitä millään. Ilmeisesti enimmillään kolmen prosentin mahdollisuus saada se, joten ei ihme että on vaikeaa. No, saapahan samalla roinaa talismaanien tekoon.

Alkaa olla 65 tuntia pelikellossa ja tekemistä on yhä pelissä vaikka kuinka paljon. Noobina en siis valita "niukasta" sisällöstä, mutta ymmärrän samalla että konkarit lentävät läpi pelin, varsinkin kun vaikeustaso on vanhojen pelaajien mukaan lähinnä "Monster Hunter for babies" -tasoa. Olen kyllä kuollut pelissä paljon vähemmän kuin Generations Ultimatessa, joten siltä osin allekirjoitan tämän.

Rise on kuitenkin ollut sarjassaan monelle se peli, joka on kunnolla klikannut. Roimasti menee omalla kohdallani senkin ansioksi, että Bow on hemmetin hauska käyttää tässä pelissä.


« Viimeksi muokattu: 07.06.2021 08:49 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #33 : 07.06.2021 09:49 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili
Pentele, olen grindannut high rank Magnamaloa tuntikausia saadakseni purppuran Magna Orbin Soulpiercer-jouskaria varten, mutta ei hemmetti, se ei tiputa sitä millään. Ilmeisesti enimmillään kolmen prosentin mahdollisuus saada se, joten ei ihme että on vaikeaa. No, saapahan samalla roinaa talismaanien tekoon.

Tippui itsellä ekasta...  :lol:
tallennettu
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #34 : 10.06.2021 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Pentele, olen grindannut high rank Magnamaloa tuntikausia saadakseni purppuran Magna Orbin Soulpiercer-jouskaria varten, mutta ei hemmetti, se ei tiputa sitä millään. Ilmeisesti enimmillään kolmen prosentin mahdollisuus saada se, joten ei ihme että on vaikeaa. No, saapahan samalla roinaa talismaanien tekoon.

Tippui itsellä ekasta...  :lol:

Tietysti tippui!  :P

Sain itsekin eilen vihdoin sen, ehkä noin kolmenkymmenen yrityksen jälkeen? Oli kyllä helposti grindauksen arvoinen, sillä Soulpiercer on hemmetin hyvä jouskari.

Havahduin muuten eilen siihen, että Capcom on laittanut peliin jo aika paljon pikkusälää myyntiin maksullisena DLC:nä. Suurin osa tästä on tarrojen, eleiden ja hahmoäänien kaltaisia juttuja, jotka eivät niin paljon minua kiinnosta.

Mutta uudet musiikit! Ne kyllä kiinnostavat. eShopista löytyy siis peliin maksullisia musiikeita, joita voi halutessaan asettaa soimaan pelin eri alueille. Ja täytyy todeta, että 4 euron hintaisista sävellyksistä löytyy joitakin todella, todella kauniita yksilöitä, kuten Kamura-kylän pianoversio:

https://www.youtube.com/watch?v=51b9lMCYIsw

Tämän lisäksi löytyy mm. nostalgiapaketti, joka sisältää aiempien MonHun-pelien teemoja.

Nämä olisi pitänyt sisällyttää peruspeliin, ja 4 euroa yhdestä kappaleesta on ryöstöä. Taidan silti hankkia ainakin tuon pianoversion, niin hyvä se on. Lisäisi toki kylässä chillaamista tehtävien välillä.  ;D
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021 07:56 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Monster Hunter -pelisarja « Vastaus #35 : 17.09.2021 12:02 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=h7qChDkyjRw

Amaterasu on sikamakee mountti, mutta tätä en kyllä todellakaan odottanut tähän peliin. Näyttää aika törkeältä, mutta eiköhän tuosta vähäksi aikaa hupia irtoa.  ;D
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines