Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 156 157 158 159 160 [161] 162 163
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1322828 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4800 : 31.01.2023 10:28 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Saa nähdä kuinka kauan toi Directien hype kantaa. Useimmiten ne on kuitenkin pettymystä tai vähintäänkin "mehhiä" täynnä. Smash hahmot on sentään jäänny vähemmälle. Vaikka ei sillä, tuleehan ne Directit katsottua, mutta ei niitä enää jaksa odottaa samalla tavalla tai arvuutella koska Direct tulee (varsinkin kun Bayonetta 3 tuli jo). Koko Nintendon tapa tehdä Directejä tuntuu muutenkin lähes trollailuilta, varsinkin Smash hahmojen aikaan. Hypetetään minimaalisia juttuja ja Directejä tippuu ihan randomilla.

Nintendo vain tuntuu olevan ihan eri bisneksessä kuin Sony tai MS. Sony ja MS on "pelipoikien" perässä, kärjistetysti, kun Nintendo hakee perheitä ja vanhoja Nintendo faneja. Joten Nintendon ei vain tarvitse pyöriä samassa porukassa kuin Sony tai MS. Sinänsä nerokasta, niin kauan kun pelien laatu (BotW, Mario, jne.) pysyy. Mutta silloin Nintendon ei myöskään tarvitse ajaa sitä hype junaa. Tulee rekalla vierellä ja tiputtelee paketteja silloin tällöin :)

Mutta sehän on varma että Sony ja MS on jotenkin "paikalla". MS:llä taisi jopa olla joku oma kesä tapahtumansa ja ei Sony estraadia kokonaan MS:lle anna. Varsinkin kun pelikansa on hereillä. Eli kesäkuun alku on hypeä täynnä varmasti. Kai Nintendokin vuotaa jotain älytöntä joka paljastuu ankaksi.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4801 : 31.01.2023 10:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Saa nähdä kuinka kauan toi Directien hype kantaa. Useimmiten ne on kuitenkin pettymystä tai vähintäänkin "mehhiä" täynnä. Smash hahmot on sentään jäänny vähemmälle. Vaikka ei sillä, tuleehan ne Directit katsottua, mutta ei niitä enää jaksa odottaa samalla tavalla tai arvuutella koska Direct tulee (varsinkin kun Bayonetta 3 tuli jo). Koko Nintendon tapa tehdä Directejä tuntuu muutenkin lähes trollailuilta, varsinkin Smash hahmojen aikaan. Hypetetään minimaalisia juttuja ja Directejä tippuu ihan randomilla.

Tuntuu, että tämä on lähinnä "paatuneen ja väsähtäneen pelaajan" näkökulma. Et yksinkertaisesti ole niiden pelien perään, jotka Directeissä ovat yleensä edustettuina. Kaltaiselleni weebille huonokin Direct tarjoaa yleensä monta hyvää peliä, jotka menevät odotuslistalle ja Octopath Traveler 2:n kaltaiset julkistukset voivat olla todella isoja pommeja. Vaikuttaa, että monet odottavat vuodesta toiseen näiltä Directeiltä vääriä asioita ja sitten pettyvät, kun Nintendo tarjoaa vakkaripelaajilleen juuri sitä, mistä he tykkäävät.

Halvan näköinen JRPG, paskat grafiikat, vain 30 fps, 60 euroa.

Oh hoh, myi miljoonan julkaisussa.

Jos itse ei pidä jostain, ei se tarkoita, etteikö suuri kohdeyleisö olisi k.o pelin perään ja nauttisi siitä. En minäkään jaksa valittaa, mitä pelejä Xboxille ja Pleikkarille ilmestyy, ymmärrän että k.o konsolien yleisöt nauttivat peleistään.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4802 : 31.01.2023 16:39 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Jos itse ei pidä jostain, ei se tarkoita, etteikö suuri kohdeyleisö olisi k.o pelin perään ja nauttisi siitä. En minäkään jaksa valittaa, mitä pelejä Xboxille ja Pleikkarille ilmestyy, ymmärrän että k.o konsolien yleisöt nauttivat peleistään.
Tarkoitus ei ole valittaa vaan keskustella. Eli "Saa nähdä kuinka kauan toi Directien hype kantaa". Pointtina oli että yhä suurempi osa hypeä seuraava tippuu Nintendon kohderyhmän ulkopuolelle. Ja siis vaikka NS:lle on pelejä vgchartzin mukaan pelejä NS ei ole myynyt mitenkään erikoisesti. Siinä tilastossa NS on vasta kahdeksantena:
1   PlayStation 2 (PS2) 1,537.00
2   PlayStation 4 (PS4) 1,419.50
3   Xbox 360 (X360)    1,008.03
4   PlayStation 3 (PS3) 999.40
5   PlayStation (PS)        962.00
6   Nintendo DS (DS)    948.76
7   Nintendo Wii (Wii)   921.85
8   Nintendo Switch (NS) 917.59

Tie-Ratio on sen myötä luonnollisesti vielä huonompi, 13:
1   PlayStation 4 (PS4)   
2   Xbox 360 (X360)   
3   PlayStation 3 (PS3)   
4   Xbox (XB)   
5   PlayStation 2 (PS2)   
6   GameCube (GC)   
7   PlayStation (PS)   
8   Nintendo Wii (Wii)   
9   Sega Saturn (SAT)   
10   Nintendo Entertainment System (NES)   
11   Super Nintendo Entertainment System (SNES)   
12   Nintendo Wii U (WiiU)   
13   Nintendo Switch (NS)   

Ja tosiaan, nopealla googlaillulla selviää että NS:lle on pelejä ihan pirusti, reippaasti enemmän kuin muille. PS2 taitaa olla ainoa joka tulee lähelle. Siltikin kokonaismyynnit on noin matalalla. Uskalla nyt siis sanoa että suurin osa peleistä on kuitenkin aika tauhkaa. NS top 30 näyttää myyntiluvuiltaan muutenkin aika erilaiselta kuin minkään muun konsolin. Ja siis NS kanta on kuitenkin 120milj. Miljoonan myynyt Triangle Strategy ja 500tkpl myynyt Live a Live,... ei noita nyt suuriksi menestyksiksi voi sanoa.

Kohde yleisö NS:lle tosiaan on, mutta empä tiedä kuinka paljon Directeistä suurin osa kuitenkaan saa. Ei sillä että uskoisin itsenikään olevan valtavirtaa, vaikka NS:llä pelailenkin tällä hetkellä enemmän kuin PS5:llä (Paatunut ja väsähtänyt kyllä olen ;)  ). Mutta en menisi niin pitkälle että säkään Epi NS pelaajien valtavirtaa edustaisit :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4803 : 31.01.2023 17:14 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Mielenkiintoisia lukuja. Mielestäni kuitenkin ollaan hyvässä seurassa, jos myynnit ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Wiillä ja esimerkiksi PS1:llä. Täytyy myös muistaa, että Switchillä on edelleen elinkaarta jäljellä (jopa 3-4 vuotta) nostaa lukuja, toisin kuin useimmilla konsoleilla tällä listalla.

https://gameranx.com/updates/id/397258/article/average-nintendo-switch-owner-age-revealed/

Ei, en näe olevani "valtavirtaa", mutta uskon, että suurin osa Directejä seuraavista katsojista on tyytyväinen siinä mielessä, että löytää esityksistä aina jotakin mieluisaa. On vain rasittavaa lukea kerta toisensa jälkeen ne samat jutut, miten suuret pommit puuttuivat, kun itse on aivan täpinöissä jostain pienemmän luokan pelistä, minkä itse näen omassa elintilassaan suurena.

En tiedä, onko SE tyytyväinen Live A Liven ja Trianglen myyntilukuihin, mutta tuskin se monia miljoonia näiltä peleiltä odotti. Aika hyvin ne ovat myyneet mielestäni, lajityypit ja tuotantoarvot huomioiden.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4804 : 31.01.2023 22:50 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Mielenkiintoisia lukuja. Mielestäni kuitenkin ollaan hyvässä seurassa, jos myynnit ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Wiillä ja esimerkiksi PS1:llä. Täytyy myös muistaa, että Switchillä on edelleen elinkaarta jäljellä (jopa 3-4 vuotta) nostaa lukuja, toisin kuin useimmilla konsoleilla tällä listalla.
NS on myynyt jo nyt 20milj. enemmän kuin PSOne ja Wii. Ja esim. Wii oli oikeastaan jopa vähän kuuluisa siitä kuinka paljona siellä oli turhakkeita. Silti pelejä myytiin enemmän Wiin 100milj. konsolille kuin NS:n 120 miljoonalle konsolille. Pelit taitavat olla vielä suhteessa NS:lle halvempia. Tämä nyt vain on minusta suora indikaatio siitä että pelattavia pelejä ei ole tarpeeksi. Siksi se top 20 pelien myyntikin on ihan eri tasolla kuin muilla konsoleilla, kun porukka ostaa niitä. Eli ei sieltä Directeistä niin montaa hype junaa valtavirralle tai vakkari pelaajille ole tullut.

On vain rasittavaa lukea kerta toisensa jälkeen ne samat jutut, miten suuret pommit puuttuivat, kun itse on aivan täpinöissä jostain pienemmän luokan pelistä, minkä itse näen omassa elintilassaan suurena.
Mutta tämähän vaatii ymmärrystä sinulta, ei muilta ;) Enkä oikein voi moittia näitä "juttujakaan" kun Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen ja MP4 on vieläkin täysi arvoitus, ja samalla tulee yhdessä Directissä kolme (vai oliko neljä?) farmisimulaatioon nojaavaa peliä :lol:

En tiedä, onko SE tyytyväinen Live A Liven ja Trianglen myyntilukuihin, mutta tuskin se monia miljoonia näiltä peleiltä odotti. Aika hyvin ne ovat myyneet mielestäni, lajityypit ja tuotantoarvot huomioiden.
Varmasti on, kun otetaan nuo huomioon. Mutta sanomasi: "Vaikuttaa, että monet odottavat vuodesta toiseen näiltä Directeiltä vääriä asioita ja sitten pettyvät, kun Nintendo tarjoaa vakkaripelaajilleen juuri sitä, mistä he tykkäävät. Halvan näköinen JRPG, paskat grafiikat, vain 30 fps, 60 euroa. Oh hoh, myi miljoonan julkaisussa." ei nyt ehkä kuitenkaan kerro sitä että NS:n pelit kiinnittäisivät erityisen hyvin vakkari pelaajien mielenkiintoa. Ainakaan Live a live ja Triangle Strategy eivät sitä myyntien valossa tehneet.


Mutta eihän Nintendolla mitään hätää ole, toistaiseksi. Tällä hetkellä Switch printtaa rahaa jokainen myyty konsoli, niin korkeammat pelimyynnit eivät ole edes tarpeen. Kuten sanoin: "Nintendon ei vain tarvitse pyöriä samassa porukassa kuin Sony tai MS". Kunhan Directien hype kantaa ja kuinkakohan pitkään se kantaa... uutta rautaa tarvitaa kohta.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4805 : 31.01.2023 23:36 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen

Offtopic

Juu niin tuli. Varasin sen erikoisversion heinäkuussa, pelasin läpi, totesin aivan paskaksi ja vein vaihtoon pari viikkoa myöhemmin ja sain sentään vielä 60e siitä.
Jeanne 2d elevator action kopio osuudet paskaa, tarina paskaa, Viola ihan ok comic relief hahmo, mutta lopetus muutti mielipiteen ihan täysin.
Paska kamera, peli täynnä paskaa gimmick paskaa joka välissä, demon slave mekaniikka paskaa ja viholliset tylsiä.
Edes pelin musiikkia ei voi enää kuunnella extra valikosta kuten ennen, koska soitin ei osaa vaihtaa seuraavaan biisiin automaattisesti joten sekin pilattiin.

Mukana tullut artbook oli kiva ja pelin parasta antia oli se satukirja osio josta tulee nyt kokonainen oma peli, mutta silläkin on täysi 60e hinta joten ellei se ole joku helvetin hyvä 15-20 tuntinen kokemus niin ostetaan alelaarista.

Melkein tekisi mieli sanoa, että liioittelin kuten täällä on tapana kun kaikki on joko parasta tai paskaa, mutta nuo on omat ajatukset ja eka bayo on ostettu kolmelle eri alustalle ja pelattu kymmeniä tunteja ja kakkonen on sekä switchille, että WiiU:lle joten lasken itseni faniksi, mutta kolmosessa oli melkein kaikki pielessä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4806 : 01.02.2023 07:25 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Mielenkiintoisia lukuja. Mielestäni kuitenkin ollaan hyvässä seurassa, jos myynnit ovat kutakuinkin samalla tasolla kuin Wiillä ja esimerkiksi PS1:llä. Täytyy myös muistaa, että Switchillä on edelleen elinkaarta jäljellä (jopa 3-4 vuotta) nostaa lukuja, toisin kuin useimmilla konsoleilla tällä listalla.
NS on myynyt jo nyt 20milj. enemmän kuin PSOne ja Wii. Ja esim. Wii oli oikeastaan jopa vähän kuuluisa siitä kuinka paljona siellä oli turhakkeita. Silti pelejä myytiin enemmän Wiin 100milj. konsolille kuin NS:n 120 miljoonalle konsolille. Pelit taitavat olla vielä suhteessa NS:lle halvempia. Tämä nyt vain on minusta suora indikaatio siitä että pelattavia pelejä ei ole tarpeeksi. Siksi se top 20 pelien myyntikin on ihan eri tasolla kuin muilla konsoleilla, kun porukka ostaa niitä. Eli ei sieltä Directeistä niin montaa hype junaa valtavirralle tai vakkari pelaajille ole tullut.

On vain rasittavaa lukea kerta toisensa jälkeen ne samat jutut, miten suuret pommit puuttuivat, kun itse on aivan täpinöissä jostain pienemmän luokan pelistä, minkä itse näen omassa elintilassaan suurena.
Mutta tämähän vaatii ymmärrystä sinulta, ei muilta ;) Enkä oikein voi moittia näitä "juttujakaan" kun Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen ja MP4 on vieläkin täysi arvoitus, ja samalla tulee yhdessä Directissä kolme (vai oliko neljä?) farmisimulaatioon nojaavaa peliä :lol:

En tiedä, onko SE tyytyväinen Live A Liven ja Trianglen myyntilukuihin, mutta tuskin se monia miljoonia näiltä peleiltä odotti. Aika hyvin ne ovat myyneet mielestäni, lajityypit ja tuotantoarvot huomioiden.
Varmasti on, kun otetaan nuo huomioon. Mutta sanomasi: "Vaikuttaa, että monet odottavat vuodesta toiseen näiltä Directeiltä vääriä asioita ja sitten pettyvät, kun Nintendo tarjoaa vakkaripelaajilleen juuri sitä, mistä he tykkäävät. Halvan näköinen JRPG, paskat grafiikat, vain 30 fps, 60 euroa. Oh hoh, myi miljoonan julkaisussa." ei nyt ehkä kuitenkaan kerro sitä että NS:n pelit kiinnittäisivät erityisen hyvin vakkari pelaajien mielenkiintoa. Ainakaan Live a live ja Triangle Strategy eivät sitä myyntien valossa tehneet.


Mutta eihän Nintendolla mitään hätää ole, toistaiseksi. Tällä hetkellä Switch printtaa rahaa jokainen myyty konsoli, niin korkeammat pelimyynnit eivät ole edes tarpeen. Kuten sanoin: "Nintendon ei vain tarvitse pyöriä samassa porukassa kuin Sony tai MS". Kunhan Directien hype kantaa ja kuinkakohan pitkään se kantaa... uutta rautaa tarvitaa kohta.

Voit varmaan myöntää, että Switchin konsepti on erilainen kuin mitä Wii ja playstation olivat. Samassa perheessä saattaa olla useampi Switch-konsoli, ja siten perhejaon kautta ja lainaamalla pelejä voidaan pelata useamman ihmisen kesken ostamatta uutta. Näen tätä lähipiirissänikin paljon, joka ei tietenkään kerro mitään suuremman mittakaavan luvuista, mutta otaksun, että tämä on faktori joka on vaikuttanut myytyjen konsolien ja ostettujen pelien suhteeseen.

Vaatii joo ymmärrystä minulta, mutta sinäkin kirjoitat juttusi tavalla, joka nostaa Nintendo Defence Forcet esiin. "Directit mehhiä täynnä." Niin kenelle? Sinulle. Suoraan triggeröijän käsikirjasta. Ihan kuin laskeutuisit taivaista ja tekisit alemmille tahoille selväksi, että asia nyt on näin. Lopputulos: DEFENCE FORCE activated.  8)
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4807 : 01.02.2023 07:51 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Voit varmaan myöntää, että Switchin konsepti on erilainen kuin mitä Wii ja playstation olivat. Samassa perheessä saattaa olla useampi Switch-konsoli, ja siten perhejaon kautta ja lainaamalla pelejä voidaan pelata useamman ihmisen kesken ostamatta uutta. Näen tätä lähipiirissänikin paljon, joka ei tietenkään kerro mitään suuremman mittakaavan luvuista, mutta otaksun, että tämä on faktori joka on vaikuttanut myytyjen konsolien ja ostettujen pelien suhteeseen.
Onhan se erilainen. Vaikka,.... en nyt tiedä, että perheessä olisi useampi Switch. Mutta mielenkiintoinen pointti kyllä. En ole ajatellut asiaa noin. Olisiko siis yli viidesosa Switcheistä samassa taloudessa... ei nyt heti tulisi mieleen, mutta en kyllä uskalla varmaksi sanoa.

Vaatii joo ymmärrystä minulta, mutta sinäkin kirjoitat juttusi tavalla, joka nostaa Nintendo Defence Forcet esiin. "Directit mehhiä täynnä." Niin kenelle? Sinulle. Suoraan triggeröijän käsikirjasta. Ihan kuin laskeutuisit taivaista ja tekisit alemmille tahoille selväksi, että asia nyt on näin. Lopputulos: DEFENCE FORCE activated.  8)
No onhan verkko täynnä, jos ei pettymystä niin hämmästystä, usein Directin jälkeen. Eli ei meikäläisen kommentit nyt niin iso poikkeus ole :) Toki toiseenkin suuntaan on aina mielipiteitä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4808 : 01.02.2023 18:51 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Muistan kun Switchin alkutaipaleella katsoin silloin noin 5-vuotiaan poikani kanssa jotain Directiä. Reaktiot meni about näin.

Splatoon 2

Poika: SPLATOON! UIJUI!
Minä: Meh, nähty jo.

Mario Kart 8

Poika: Mario Kart! Kaikki hahmot! Dry Bowser! Pakko saada!
Minä: Meh, Wii U -peli.

Minecraft:

Poika: JA MINECRAFT! PARAS KONSOLI KOSKAAN!
Minä: Meh, mulla on jo PS4-versio.Tuolloin tajusin, että olen kyyninen leipääntynyt paskakasa, joka ei nauti enää elämästä :D
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4809 : 02.02.2023 00:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW
Muistan kun Switchin alkutaipaleella katsoin silloin noin 5-vuotiaan poikani kanssa jotain Directiä. Reaktiot meni about näin.

Splatoon 2

Poika: SPLATOON! UIJUI!
Minä: Meh, nähty jo.

Mario Kart 8

Poika: Mario Kart! Kaikki hahmot! Dry Bowser! Pakko saada!
Minä: Meh, Wii U -peli.

Minecraft:

Poika: JA MINECRAFT! PARAS KONSOLI KOSKAAN!
Minä: Meh, mulla on jo PS4-versio.Tuolloin tajusin, että olen kyyninen leipääntynyt paskakasa, joka ei nauti enää elämästä :D

Oletko varma ettet katsonut sitä Epin kanssa?
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4810 : 02.02.2023 00:35 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili

Oletko varma ettet katsonut sitä Epin kanssa?

Missä on tykkäys nappi kun sitä kerrankin haluaisi käyttää  ;D
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4811 : 02.02.2023 07:38 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Fellow kids, eiköhän ole aika siirtyä takaisin itse aiheeseen....

HYPEEEE! 8)

Advance Wars -mainoksia Walmartissa?

Lainaus
Not sure if this is the place to put this, but I wanted to share. I work at my local Walmart and every Monday, Wensday, and Friday we get our truck delivery, One truck is for produce, refrigerator foods, ect...and the other one is for general merchandise

On the general merchandise truck, we received three new cardboard displays for our gaming section.

One is a minecraft Legends display with its release date.

The other is a Tears of the Kingdom display with its release date.

Finally, the last one is an Advanced Wars display that says "avaliable now," and the documents attached with it said to put the display up on February 10th.Advance Wars myöhästyi viime vuonna ilman uutta julkaisupäivää maailmantilanteen takia. Voisiko Nintendo tehdä varjotiputuksen ensi viikon Directissä? Jos Direct esitettäisiin 9. päivä torstaina, voisi julkaisu tapahtua jo seuraavana päivänä.

Mutta tuleeko tästä myös yllätyksellinen julkaisu kivijalkakauppoihin? Digiversion tiputtaminen on helppoa, mutta jos kaupat saavat Advance Warsin fyysistä versiota tällä viikolla & ensi viikolla, Nintendo voisi tehdä yhden nopeimmista retail-julkaisuistaan koskaan. Ellei jopa nopeimman.


« Viimeksi muokattu: 02.02.2023 11:59 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4812 : 02.02.2023 14:15 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili
Bayonetta 3 tuli... oliko 5 vuoden jälkeen

Offtopic

Juu niin tuli. Varasin sen erikoisversion heinäkuussa, pelasin läpi, totesin aivan paskaksi ja vein vaihtoon pari viikkoa myöhemmin ja sain sentään vielä 60e siitä.
Jeanne 2d elevator action kopio osuudet paskaa, tarina paskaa, Viola ihan ok comic relief hahmo, mutta lopetus muutti mielipiteen ihan täysin.
Paska kamera, peli täynnä paskaa gimmick paskaa joka välissä, demon slave mekaniikka paskaa ja viholliset tylsiä.
Edes pelin musiikkia ei voi enää kuunnella extra valikosta kuten ennen, koska soitin ei osaa vaihtaa seuraavaan biisiin automaattisesti joten sekin pilattiin.

Mukana tullut artbook oli kiva ja pelin parasta antia oli se satukirja osio josta tulee nyt kokonainen oma peli, mutta silläkin on täysi 60e hinta joten ellei se ole joku helvetin hyvä 15-20 tuntinen kokemus niin ostetaan alelaarista.

Melkein tekisi mieli sanoa, että liioittelin kuten täällä on tapana kun kaikki on joko parasta tai paskaa, mutta nuo on omat ajatukset ja eka bayo on ostettu kolmelle eri alustalle ja pelattu kymmeniä tunteja ja kakkonen on sekä switchille, että WiiU:lle joten lasken itseni faniksi, mutta kolmosessa oli melkein kaikki pielessä.

Olen ymmärtääkseni aika loppu puolella peliä, 2 vai 3 chapteria jäljellä ja... Bayonetta 3:ssa on kyllä jotain luontaan työntävää. Sanoisin että siinä on vähän turhan paljon kaikkea. Ei sillä että en pitäisi pelistä, on se hyvä. Mutta jotenkin tuntuu että mihinkään ei keskittyä kunnolla kun tungetaan jo uutta vehjettä käteen ja sitten pitäisi tehdä sillä jotain.

Sitten vielä se että osa näistä on ihan silkkaa paskaa. Juna demoni ehkä parhaimpana esimerkkinä. Luoja että vihaan sitä. Tosin myönnän että kameralla on osa vikansa tässä. En saa ikinä laakista reittiä oikein kun kameran takia on mahdotonta ilman kokeilua tietää missä pitää kääntyä.

Demoneista olen enimmäkseen käyttänyt niitä mitä sai heti alussa, eli Madam Butterflyta ja Gomorrahia. Simppeleitä ja toimii. Aseiden tuomat demoni voimat taas ovat aikamoista sekasotkua. Monessa tapauksessa itse ase olisi se mitä haluan käyttää, mutta demoni on paskaa, tai toisin päin. Jokainen tuntuu olevan pieni kompromissi eikä mieluista oikein tunnu löytyvän. Aseiden ja demonien määrä olisi pitänyt tiputtaa puoleen. Nyt niitä on vain liikaa ja osa on aika paskaa. Vaikka ei sillä, pidän siitä että suunnittelijat ovat päässeet tekemään mitä mieleen pälkähtää ja toteuttamaan outojakin juttuja. Nyt ne eivät vain oikein osuneet. Tosin eniten kyrsii että Bayonettalla ei ole miekkoja enää. Ainakaan tässä vaiheessa peliä. Kai sillä yritettiin tehdä pesäeroa Violaan, mutta silti... haluisin ne miekat prkl... :/

Ja kuten tuossa jo vihjasin, kamera ei pysy ihan siellä missä pitäisi. Monta hyppyä menee vituiksi sen takia ja sen saatanan korpin nappaaminen on joka kerta enemmän kiinni säkästä kuin nappien painalluksesta. Ja kun pelissä on yllättävän monta aikarajoitettua haastetta, kamerasta tulee siinä vaiheessa ongelma. Ja sitten kun vihut ovat useimmiten ISOJA, kamera ei oikein seuraa ihan niin kuin pitäisi. Monesti käy niin että en oikeasti näe mitä tapahtuu, mätän vain minkä ehdin ja yritän selkärangasta väistää oikealla kohdalla. Joskus se jopa onnistuu :)

Sitten on tapaus Viola. Hahmo on niin erilainen kuin Bayonetta, että se sotkee pelin flowta aika paljon. Tämä hoidettiin uusimmassa DMC:ssä paremmin, jossa muistaakseni sai valita useimmiten mitä hahmoa käyttää. Violalla on hetkensä, mutta se ei vain sovellu edes kaikkiin niihin kenttii jotka sille on annettu. Hermoja raastavimpana kokemuksena Chapter 10 Verse 1. Hitto jauhoin sitä varmaan tunnin. Vaikka ei sillä, myönnän että millisekunnin tarkalla blokilla siitä selviää että saa tarpeeksi pitkän witch timen. Mutta siltikin koko kenttä oli paljon kiinni siitä minkälaisilla hyökkäyksillä viholliset lähestyy, eli säkästä.

Eli, liikaa aseita, liikaa demoneita, kaksi täysin erilaista hahmoja joita on pakko käyttää ja kamera tekee monesta hypystä arvailua. Tästä tulee aika epätasapainoinen ja poukkoileva kokonaisuus. En tosiaan ole päässyt peliä vielä loppuun, joten en tiedä onko viimeiset kentät parhautta vai pahinta paskaa, mutta voihan tässä jo nyt sanoa että aikaisempien osien tasolle ei päästä. Teknisestä tasosta voin sanoa lopuksi vain että, rauta on 7 vuotta vanhaa ja pelissä talojen korkuisia vihuja ja päälle pienempiä jaloissa. Ei se nyt diashowta (usein) ole, mutta eihän rauta vaan jaksa. Tosin tuntuu että Bayonettan kasvoanimaatiokin oli aikaisemmissa osissa paremmin tehty. Nyt se on jotenkin.. kömpelöä.

Mutta, kaikkien haukkujen jälkeen,... Bayonettalla on perusluontoisesti edelleen kiva pelata ;D Ja demonit taistelun keskellä on ihan ok lisä, vaikka en näitä oikein ole jaksanu käyttää kuin paria. Ja kyllä siinä edelleen on samaa viehätystä kuin aikasemmissakin osissa. Ja se fiilis kun hoidat monsterilauman täydellisellä baletilla väistellen ja ruoskaa (:lol:) heiluttaen, se vaan on hienoa ;D

Ja hei, ensimmäinen kerta kun pelissä ulkonäköbonukset oikeasti kiinnostaa
Spoileri (osoita katsoaksesi)
Spoileri (osoita katsoaksesi)


« Viimeksi muokattu: 02.02.2023 16:16 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4813 : 02.02.2023 19:30 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Platinumilla pitäis kyllä herätä siihen, että ei kukaan nauti niistä paskoista minipeleistä mitä kaikkiin heidän peleihinsä on tungettu jo yli kymmenen vuoden ajan. Jossain siellä kuonan alla on hyvä toimintapeli, mutta ainakaan omat hermot ei enää riitä sen tunkion kaivamiseen.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4814 : 02.02.2023 22:16 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili En nyt sanoisi että ne kaikki on paskaa. Vaikka myönnän kyllä, että niissä ne Bayonetta 3:nkin huonot puolet kärjistyy ja tulee todella esiin. Varsinkin aikarajoitetuissa minipeleissä. Yksi puolustus on tietty että näitähän ei ole pakko suorittaa. Tai no, Jeanne 2D sivujuonteet on pakko mennä. Tämäkin vähän harmittaa. Miksi tähän on pitänyt tehdä myös aikarajoitus? Tuohan se haastetta, mutta näistä olisi voinut saada ihan ok minimetroidvanian väliin ja vaikka oma pelinsä lopuksi, mutta nyt ne tuntuu siltä että ne on keksitty ja kyhätty viime tingassa kasaan, että pelille saadaan lisää pituutta. Pidin niiden tyylistä ja ideasta, mutta toteutus on vähän mitä on.

« Viimeksi muokattu: 02.02.2023 22:29 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4815 : 13.03.2023 14:51 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 578 Basaaripisteet: 4 Profiili
Tällä skriptillä saa näköjään ihan natiivinkin gyrotuen peleissä, jotka tukevat hiirtä ja näppistä, jolloin gyro toimii hiirenä. Titan Two feikkaa, että konsoliin on liitetty näppis ja hiiri, jolloin tuolta gyro/tatti-konversiolta vältyttään. Aika siistiä! Pitäisi vain mapata kaikki näppiksen toiminnot padin näppäimiin, enkä tiedä, miten jouhevaksi vasemman tatin liikkumisen saa tehtyä suoralla WASD -> vasen tatti -käännöksellä. PC:llä reWASD-softalla tuon saisi helposti tehtyä.

Vihdoin aloin säätämään tätä skriptiä Halo: Master Chief Collectonissa, joka tukee hiirtä ja näppistä.

Aivan käsittämätöntä, miten gyro ei ole käytössä jokaisessa ohjaimessa ja konsolipelissä, jossa pitää tähdätä tai liikutella kameraa. Valikoissakin liikkuminen on niin paljon nopeampaa ja intuitiivisempaa. Hiirituen ansiosta saan vihdoin kunnon herkkyyden Halo: Combat Evolvediin, eikä oikeaan tattiin tarvitse edes koskea, koska ohjausta ei tarvitse resetoida koskaan, sillä vähempikin käsien heilutus kääntää tähtäintä tarpeeksi. Flickstick toimii myös, mutta en kyllä näe tuolle mitään tarvetta, koska tosiaan herkkyys on tarpeeksi korkealla.

Eli mihin helvettiin tuota oikeaa tattia edes oikeasti tarvittaan? Ei mihinkään - no okei, God Handia pitää pelata kahdella tatilla. Antiikkinen ja surkea värkki, joka vain vie tilaa ohjaimesta. Ohjaimeen saisi hyvin mahtumaan vaikka kuusi face buttonia Sega Saturn -ohjaimen tapaan. Ja kun sitä oikeaa tattia ei tarvitse koko ajan vatkata, voit painella tähdätessä niitä face buttoneita vapaasti.

Ehkä jossain vaihtoehtototodellisuudessa keksivät gyron 10 vuotta aiemmin ja pelaavat siellä konsolipelejä ylivertaisella tavalla.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4816 : 31.03.2023 07:44 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Höhöhö

https://nordic.ign.com/news/65605/e3-has-been-canceled
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4817 : 31.03.2023 08:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Harmillista. Taisi olla 2015 E3:t kun oli viimeksi kunnon hype päällä kun FFVII Remake julkistettiin. Ei samanlaista saa irti valmiiksi editoidusta listasta. Pitäisikö sanoa että "Nintendo tappoi E3:t" loppujen lopuksi Direct ideallaan :lol: No joo, ei ehkä kuitenkaan :)

Ja lopulta, saahan niistä "Directeistäkin" ihan hienoja, kun niistä tekee sellaisia. Harva vain tuntuu sitä osaavan. Iwatan aikaan niissäkin oli vähän jotain eloa. Nykyään ne on vähän kuivia ja jäykkiä. Keighleyn Summer Game Fest vähän yrittää, mutta selvästi siellä mennään enemmän innolla kuin ammattitaidolla.

Ja kyllä, kyllä, pelithän ne pääasia on. Mutta messu hype tuo aina oman juttunsa. Ehkä 5-10 vuoden päästä messu hype alkaa tulemaan takasin, kun pelaajat alkaa kyllästymään vuorostaan kuiviin nauhoitettuihin streameihin. Tai sitten VR on lyönny itsensä läpi :)
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4818 : 31.03.2023 18:05 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.ubisoft.com/en-us/game/rainbow-six/siege/news-updates/65UBprZeK2lHJw1qKI8ygM/mouse-and-keyboard-anticheat-feature-on-consoles

Ubisoftin kehittämä "Mousetrap"-toiminto aktivoituu ilmeisesti lähipäivinä Siegessä. Sen on tarkoitus paikallistaa esimerkiksi XIMin ja TitanTwo:n kaltaisilla laitteilla pelaavat ja asettaa tämän jälkeen näiden pelaajien kontrolleihin lagisuutta. Banneja tässä ei anneta, mutta tehdään ei-virallisilla-ratkaisuilla pelaavien elämää kuitenkin selvästi vaikeammaksi.

XIM on jo aiemmin sanonut, että se on koodannut omiin tuotteisiinsa paljon maskausta tämän kaltaiseen havaitsemiseen, ja se painotti myös pari viikkoa sitten foorumeillaan, että se aikoo seurata tilannetta ja tehdä uusia parannuksia tällä alueella.

Onkin aika mielenkiintoista seurata, miten hyvin Mousetrap lähtee toimimaan. Halvemman pään näppis/hiiri-adapterit (joilla ei ole kenties aktiivista softatukea) ainakin varmasti tippuvat leikistä pois. XIMin uskon olevan parhaiten aseistautunut taistelemaan tätä vastaan, mutta eiköhän TitanTwonkin koodipohjalla voi tehdä vaikka mitä, joka tulee tätä hämäämään.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4819 : 01.04.2023 18:03 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 780 Basaaripisteet: 6 Profiili Hiiripelaajien käyttäjämäärät ovat pilanneet täysin konsoleiden fps-pelit. Siegessäkin korkeimmilla timanttirankeilla vähintään joka toinen käyttää hiirtä ja näppistä. Oikeastaan siinä suurin syy miksi meidän peliporukka on lakannut pelaamasta vähitellen. Konsoliversiossa on vähemmän rekyyliä aseissa ja nämä persereiät tulevat pelaamaan hiirellä sitä. On se hienoa. Sitten on myös usb-tikkuja joihin voi iskeä makroja, rekyylin poistoja ja ties mitä.

Jos Mousetrap toimii, niin se olisi uskomaton pelastus ja tällainen pitää saada joka peliin.


« Viimeksi muokattu: 01.04.2023 18:35 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4820 : 06.04.2023 11:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.square-enix-games.com/en_US/news/final-fantasy-pixel-remaster

Korjasivat Pixel Remasterin konsoliversioihin fontin ja lisäsivät mahdollisuuden saada lisää expaa, jos haluaa pelikokemuksen ilman grindaamista. Ja setti ilmestyy Pleikkarille ja Switchille 19. huhtikuuta!

Onhan niiden nyt pakko julkaista nämä laajemminkin fyysisenä? Kuitenkin ottavat ensin rahat pois digiversion ostajilta ja sitten myöhemmin julkaisevat laajasti fyysisen version. SE välillä pässeilee, mutta voiko se pässeillä niin pahasti, että jättävät muka fyysisen julkaisun superharvinaiseksi.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4821 : 14.04.2023 10:18 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.bungie.net/7/en/News/Article/twab-04-13-2023-best-dressed

Myös Bungie alkaa trackaamaan ja bannaamaan kolmannen osapuolten valmistamia lisäosia ja adaptereita ohjaimiin.

Lainaus
Bungie embraces the use of external accessibility aids that enable an experience the game designers intended but will take action, including bans, on people who abuse these tools specifically to gain an advantage over other players.

“External accessibility aides” are any device or input that augments the player’s ability to control the game beyond what the game itself normally provides. This includes, but is not limited to, programmable controllers, keyboard and mouse adapters, advanced macros, or automation via artificial intelligence.

Uskon, että tämä alkaa leviämään kulovalkean tavoin tänä vuonna. Ja tekoäly alkaa kehittymään siinä määrin, että tuskin edes XIM on omine salauskeinoineen turvassa. Aina jää jotain, joka paljastaa jäljet. Onkin ihan mahdollista, että esimerkiksi oma XIM Nexus muuttuu jossain vaiheessa käyttökelvottomaksi moninpeleissä, mutta onneksi sillä voi todennäköisesti pelata yksinpelejä edelleen.


« Viimeksi muokattu: 14.04.2023 10:58 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4822 : 14.04.2023 11:11 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Meinaavatkohan bannata vaikka käyttää vain pelkästään adapterina. Esim. Xbox-ohjain Pleikkariin tai päinvastoin.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4823 : 15.04.2023 08:08 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Tulihan katsottua Sonyn FFXVI State of Play. Peli näyttää pääosin pirun hienolta, juoni ihan ok ja taistelu tuntuu olevan toimivaa ja näyttävää. Eikon (summon) taistelutkin näyttää varsin eeppisiltä.

Mutta jotenkin tämä peli nostaa kulmakarvoja vähän joka tilanteessa. Ensinnäkin taistelu. Sehän on kuin DMC/Bayonetta hack'n slashia. Menee FFV:kin pidemmälle siihen suuntaan. Ja edelleen, hienoltahan se näyttää, mutta silti toivoisin jotain muuta.

Toinen Eikonit. Onhan hienoja ja taistelut tuntuu olevan eeppisiä, mutta jälleen niitä voi käyttää vain tietyissä tilanteissa ja puhuivat vielä että taistelujen luonne riippuu paljon mikä Eikon on vastassa. Tuleeko näistä siis jonkinlaisia irrallisia minipelejä, eeppisyydestään huolimatta? Kyllähän niissä mättöä selvästi on, mutta osassa tuntuu että nämä ovat juurikin täysin irrallisia tilanteita ja täysin omanlaisiaan. Riippuu tietty paljon kuinka mielenkiintoisia näistä on saatu. Mutta S-E on ryssinyt FFX:n jälkeen summonit käytännössä joka pelissä (IMO), niin vähän on usko heikossa.

Sitten hahmot. Päähahmo... en edes muista nimeä enää. Todella mitään sanomatonta. Kaikki hahmot hukkuu massaan ja useimpien FF-pelien hahmojen yksilöllisyys on unohtunut täysin. Tietty tämä voi olla vain trailereissakin.

Niin onhan sillä koira mukana. Jota "pitää muistaa ruokkia silloin tällöin"... jee? Veikkaisinko että koira kuolee ennen lopputekstejä... joo, veikkaan niin.

Ja viimeisenä, ovat oikeasti pistäneet peliä helpottavat ominaisuudet surutta varustelujen kanssa sekaisin. Eli "korut" joilla parannat statseja, voit nyt valita otatko esim. lisää voimaa vai automaattisen väistön. Miksi vitussa näin? Omaan mielikuvaan peleistä tämä ei vain yksinkertaisesti sovi. Saahan niitä helpottavia toimintoja ottaa peliin. Jos se nyt jonkun tekee iloiseksi. Mutta miksi ihmeessä sekoittaa valinnat suoraan pelimekaniikkaan. No, tässä on vielä mahdollisuus että ne ovat vain Story vaikeustasossa, ei action (muistaakseni action) tasossa. Ei tosin mitään hajua.

Peli on teoriassa kiinnostava, mutta käytännössä tulee vähän "pienempi kuin osiensa summa" -fiilis. Ja tietynlainen...ömmm... karisma tms. joka FF-peleistä löytyy jossain muodossa, sitä ei vain tunnu olevan.


« Viimeksi muokattu: 15.04.2023 08:47 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4824 : 15.04.2023 10:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Meinaavatkohan bannata vaikka käyttää vain pelkästään adapterina. Esim. Xbox-ohjain Pleikkariin tai päinvastoin.

Ainakin Ubin Mousetrap käsittääkseni aktivoituu vasta, kun se havaitsee hiiren/gyron kaltaisen liikkeen, eli pelkästä adapterin käytöstä ei rangaistaisi, jos pelaa yhä tarkoituksenmukaisesti (tikuilla). Ja näin se olisi reiluinta tehdäkin.

Ja mitä olen lukenut kokemuksia, niin Mousetrap näyttää oikeasti toimivan. Se havaitsee keskusteluiden perusteella kaikki XIMit (myös Nexuksen). XIMillä tehdään duunia uuden maskauksen kanssa, mutta saa nähdä miten onnistuu. Activisionin tapa havainnoida näitä laitteita ei kuitenkaan ilmeisesti ole läheskään niin hyvä tällä hetkellä kuin Ubin, sillä kuulemani mukaan ainakin uudemmat XIMit menevät siitä läpi.

Fiilikset ovat tavallaan kaksijakoiset. Toki tietysti haluaisin käyttää gyroa Apexin Xbox-versiossa, kun cross progression saapuu, mutta toisaalta olen iloinen siitäkin, että pelaajia tuodaan samalle viivalle ja pelikenttää tasavertaistetaan. Saisivat vain alkaa tukemaan gyroa virallisesti enemmän. Toivon myös, että yksinpeleissä näiden laitteiden käyttöä ei rajoitettaisi.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4825 : 17.04.2023 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW XIMin reagointi oli odotetun nopea, ottaen huomioon että koko lafkan bisnes nojaa näihin adaptereihin ja vaihtoehtoisiin pelitapoihin: https://www.youtube.com/watch?v=zbIb-QqPHlI

Eli SAB 2.0 on tuotu beta-versiona vanhemmalle Apex-adapterille (aloittavat siitä, koska sillä on suurin käyttäjäkunta). NEXUS seuraa pian perästä.

Tämän avulla voi siis muuttaa asteikolla nollasta sataan sitä, miten tarkasti tikkuja simuloidaan. Jos laittaa asetukset sataan, simulaatio on tarkimmillaan muttei ole niin jouhevaa/nopeaa kuin esimerkiksi SABin kokonaan päältä pois kytkemällä. Ainakin XIMin foorumeilla on kehuttu, että kaikki asetukset nollassa tähtäys tuntuu jopa paljon aiempaa paremmalta (edellinen firmware ei siis ollut tikkusimulaation osalta säädetty nollaan).

Jää nähtäväksi, miten kissa-hiiri-leikki etenee. Tästä tuntui tosin lopulta olevan hyötyäkin, jos sai useimpiin peleihin paremmin reagoivan gyron SAB-päivityksen ansiosta. Pistän lisää fiiliksiä, kun pääsen testailemaan päivitystä, kun se tulee NEXUS-käyttäjille.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4826 : 17.04.2023 22:11 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Että Sega ostaa Rovion. No en olisi heti arvannut. Tosin Angry Bird sinänsä sopii Segan portfolioon, koska linnuistahan voi tehdä mitä vaan. Ja luonnollisesti laittavat Rovion kehittämään Sonicia mobiiliin. No seuraavaksi konsoleille Angry Birds tasoloikkaa ja Piggies Shooter. Ennen kun pelit julkaistaan Sega ostaa vielä Redille paikan seuraavassa Smash Brossissa niin saavat PR:ää vähän ;D No joo, saapa nähdä mihin strategiaan päätyvät. Mutta mielenkiintoinen kauppa joka tapauksessa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4827 : 18.04.2023 08:09 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Aika yllättävä tämä kauppa. Onko Roviolla jotain mobiilikehityssoftaa tai muuta mistä Sega on kiinnostunut? Tuntuu oudolta maksaa noin paljon pelisarjasta, joka on ollut kovaa kamaa joskus yli 10 vuotta sitten.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4828 : 18.04.2023 08:11 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Aika yllättävä tämä kauppa. Onko Roviolla jotain mobiilikehityssoftaa tai muuta mistä Sega on kiinnostunut? Tuntuu oudolta maksaa noin paljon pelisarjasta, joka on ollut kovaa kamaa joskus yli 10 vuotta sitten.

Tuossa maksetaan mobiilidevaajista. Kuten Heinzi yllä kirjoitti, Segalle isompi houkutin on niiden omien IP:iden mobiiliversiot kuin uudet änkkärit. Rovio on myös tehnyt hyvää tiliä jo vuosia ilman isoja uusia pelejä. Sellainen nostais osakkeen arvon kattoon.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4829 : 18.04.2023 08:22 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 705 Basaaripisteet: 2 Profiili Joo Angry Birds kyllä kantaa yllättävän pitkälle. Onhan tuotto enemmän tai vähemmän tallannut paikoillaan muutamat vuodet, mutta kun ottaa huomioon kuinka vähän uutta on tullut, niin tuotemerkki on kyllä aika hyvin voimissaan vielä.

Ja tosiaan mobiilipelejähän Sega kaupalla todennäköisesti hakee, vaikka linnuilla rahaa tällä hetkellä tehdäänkin. Segallakin noita tuotemerkkejä riittää, mutta panostukset mobiiliin on ollu aika mitättömiä.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 156 157 158 159 160 [161] 162 163
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines