Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1242928 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4590 : 10.02.2021 07:43 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.rpgsite.net/preview/10737-bravely-default-ii-hands-on-preview-five-things-i-love-and-two-things-i-m-unsure-about

Bravely Default II -esikatselut ulkona, ja niiden perusteella tulossa on JRPG-faneille oikeat kissanpäivät. En tosin jaksa uskoa, että tämä nousee aivan jumalaisen (ja Vuoden Peli -tittelin vuonna 2018 minulta napanneen) Octopath Travelerin tasolle, mutta jos ollaan edes lähellä sitä, on pelistä tulossa superhyvä.

Previkat kertovat myös, että nykysuuntausta vastaan pelissä on myös haastetta reilumman puoleisesti jopa Normal-tasolla. Onneksi Casual-vaikeusasteen voi laittaa päälle koska vain, jos jumittuu johonkin bossiin alikehitetyllä tiimillään tunneiksi. Pidän kyllä näissä peleistä kohtuullisesta haasteesta ja kehitän hahmojani grindaamalla mielelläni, mutta ei sitä koskaan tiedä minkä myrkkyä joka vuorolla sylkevän Basiliskin sitä kohtaa jonkun luolan viimeisessä huoneessa.

Ai niin: Dragon Quest XI:n lokalisointitiiimi on ollut vastuussa enkkukäännöksestä ja ääninäyttelyn ohjaamisesta. Tuon pelin musiikeista voi olla montaa mieltä, mutta käännöstyö oli uusimmassa DQ:ssa mielestäni poikkeutta ylistettyä.

En malta odottaa, että pääsen käpertymään sohvannurkkaan tämän pelin kanssa.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4591 : 10.02.2021 09:00 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili NS:lle alkaa oikeasti olemaan hienoja pelejä jotka kiinnostaisi, mutta jotenkin jäin ensin Bayonetta 3 limboon ja nyt NSPro limboon :lol: PS5:n ostokin kun tuntuu venyvän koko ajan kauemmas, tekee koko ajan enemmän mieli käydä ottamassa NS kaupan hyllyltä kotio. Ja samalla mukaan Astral Chain, Luigis Mansion, Mario Odyssey, Link's Awakening, Age of Calamity ja sitten vielä BD2 kun tulee ulos. Rahaa ei edes menisi suuremmin enempää kuin PS5+peli kombossa. Mutta hitto jos NSPro on nurkan takana....
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4592 : 11.02.2021 01:12 »
Tingle Paavo Jäsen Viestejä: 37 Basaaripisteet: 0 Profiili Ei konsoleita tule ostettua koskaan jos seuraavat vehkeet pelottavat.
moi :)
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4593 : 16.02.2021 08:29 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.4a-games.com.mt/4a-dna/2021/2/3/deep-silver-and-4a-games-announce-metro-exodus-pc-enhanced-edition-and-reveal-more-details-for-playstation-5-and-xbox-series-xs-upgrade

Metro: Exodus liittyy niiden pelien joukkoon, jotka saavat tänä vuonna mehevän PS5/Series S/X -patchin. Tätä odotan kovasti.

Metron lisäksi odotan Witcher 3:n patchia ja etenkin Cyberpunkin päivitystä. En ole vielä koskenut peliin, ja taidankin odottaa rauhassa toiselle vuosipuolikkaalle, että saavat siitä pahimmat bugit liiskattua ja reunat hiottua, vaikka peli ilmeisesti onkin ihan ok kondiksessa uusilla konsoleilla tälläkin hetkellä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4594 : 20.02.2021 07:30 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Diablo II: Resurrected julkistettu tälle vuodelle.

https://www.youtube.com/watch?v=io55tLUhV30

PC-jäärien mielestä ilmeisesti paras Diablo mitä on tehty, ja syö kolmosen mennen tullen? Onneksi tämä tulee Switchillekin (olen yhä kiitollinen kerjäläinen jokaisesta porttauksesta, vaikka konsoli on myynyt hemmetisti  :lol:). IMO, täydellisesti sopiva pelityyppi pelattavaksi kannattavana. D3 on myös yksi sulavammista porttauksista laitteella.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4595 : 21.02.2021 16:29 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Voi jumalauta youtube laittanu jotain ageverificationia pakolliseksi.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4596 : 25.02.2021 17:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.metacritic.com/game/switch/bravely-default-ii?ref=hp

Bravely II:n Metacritic keskiarvo on tällä hetkellä 80, Joukossa muutama todella ylistävä arvostelu:

https://www.gamesradar.com/bravely-default-2-review/

Lainaus
I would've had this Bravely Default 2 review ready sooner if the game hadn't gotten a lot longer – and somehow better – out of nowhere around 50 hours in. Maybe that's on me; bonus chapters are practically a Bravely tradition at this point. Not that I'm complaining or anything, because now that I have finally worked through this mammoth of a JRPG, I'm more than ready to put it on the same shelf as Persona 5 Royal and Dragon Quest 11 S as one of the best games in its genre. Bravely Default 2 is absolutely sublime, and it's an early frontrunner for game of the year.  

Eli peli ei todellakaan yritä keksiä mitään uudelleen genressään, mutta sitä tuskin kukaan asioista perillä oleva odottikaan. Lockdownit tulille ja eikun uppoutumaan heti huomenna peliin!

Demoista sen verran, että ensimmäinen vakuutti siinä määrin minut, etten edes pelannut toista demoa, jossa vähän kaikkea oli ilmeisesti paranneltu. Lähinnä siksi, että progressio ei tällä kertaa jatku demosta valmiiseen peliin.

Ja vertailun vuoksi: Octopath Travelerin NS-versio nappasi Metasta 83 pisteen keskiarvon. Itse taas läiskäisisin sille surutta pojoiksi Super Powermaisesti 95.


« Viimeksi muokattu: 25.02.2021 17:55 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4597 : 26.02.2021 12:30 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Ja heti kun ehdin kirjoittamaan Next-gen keskusteluun kuinka PS5:n hankinta saa jäädä hamaan tulevaisuuteen, huomasin että Square-Enix on julkistanut FFVII Remake Intergrade version/lisäosan. VAIN PS5:lle!! FUUUCK!!! Se siitä päätöksestä. No, 10.6.21 vasta tulossa, niin siinä ajassa ehtii PS5:n varmaan jostain saalistamaan. Varmaan...




Siellä onkin ollu viime yönä Sonyn state of play stream. Täytyykin alkaa kahlaamaan mitä muuta on tullut julki.

EDIT:
Olihan siinä sitä sun tätä. FFVIIRI oli se isoin juttu. PS4 version omistavatkin voivat upgradeta suoraan PS5 versioon ja savet siirtyy suoraan sinne. Tämä tapa tuntuu yleistyvän on ehdottomasti hyvä asia. Ei tarvi koko peliä ostaa uusiksi. Lisäosa tietty pitää ostaa.
Returned näytti jo vähän mielenkiintoisemmalta kuin aikaisemmin. Itse on aina vain niin helposti paskat housussa vähänkään jännnittävämmän pelin kanssa, että voi jäädä ihan sen takia. Ei vain ole meikäläisen genre vaikka räiske näyttikin kivalta.

Kena ja Solar Ash näyttivät edelleen mielenkiintoiselta ja uusi julkistus Sifu ainakin seuraamisen arvoiselta. Joku jippo tässäkin taitaa lopulta olla, jota ei ehkä tarvisi olla, mutta katsotaan.

Aika perussuoritus Sonylta. Sonyn perus suoritus tuntuu meikäläiselle nykyään vain riittävän aika hyvin. Olen todella sitä mieltä että Sonylla on monipuolisin valikoima pelejä. MS tuo paljon pelejä, mutta kun puolet on FP tyylistä räiskintää tai samoilua, niin ei vain jaksa. Sonylläkin kuitenkin oli FP pelejä, mutta sieltä tulee niiin paljon muutakin. Tosin myönnän, että MS:n PCja Xbox pelaamisen yhdistäminen vaikuttaa todennäköisesti. Se ei tuo mitään PC pelaamisen päälle, toisin kuin PC tuo Xbox pelaamisen päälle, niin oletus asenne on ehkä jo vähän alentava. Nintendo taas... no se on Nintendo. Viime direct kertoi oleellisen. Kyllähän siellä backlogia alkaa jo olemana.

Hienointa oikeastaan on, että konsoli julkaisijat ovat kaikki omanlaisiansa. Ja varmasti kaikille löytyy jotain.

Mutta, PS5 on taas ostolistalla, viimeistään kesäkuussa.



« Viimeksi muokattu: 26.02.2021 14:23 kirjoittanut JayeizH »
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4598 : 02.03.2021 15:11 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Elden Ringin traileri vuotanut nettiin

Mukavaa nähdä, että tähän on eksynyt jopa värejä. Berserkistä tuttu puu bongattu myös.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4599 : 06.04.2021 16:50 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW E3 palaa digitaalisena tänä kesänä: https://www.polygon.com/22369630/e3-2021-date-announced-nintendo-xbox-capcom-ubisoft

Sony ei taaskaan osallistu näihin kekkereihin, mutta aikalailla suurin osa muista kyllä. Ei koko viime kesän jatkunut "Summer Game Fest" täyttänyt E3:n paikkaa millään, joten hienoa että E3 tulee edes jossain määrin takaisin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4600 : 10.04.2021 07:03 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://twitter.com/Shpeshal_Ed/status/1380691678072238080

Potentiaalisesti iso Nintendo+Microsoft-julkistus tulossa syksyllä.

Kutkuttavasti Danjaq on rekisteröinyt Goldeneye-nimen pelin 25-vuotisjuhlan kynnyksellä: https://trademark.trademarkia.com/goldeneye-90098356.html

https://twitter.com/Shpeshal_Ed/status/1380722311720935426

Lainaus
To those of you speculating the Nintendo + Xbox news is related to Goldeneye, it's not. As I've said before, the Goldeneye port was being held back by Danjaq. No one else. That's why this Danjaq renewal is so ridiculously fucking exciting.

Minulla oli aina ollut käsitys, että myös Iwata ja Nintendo oli kääntänyt jossain vaiheessa kelkkansa Goldeneyen remakea kohtaan, mutta tämän vuoden aikana monesta suunnasta on tullut vihjailuja, ettei syy ehkä ollutkaan Nintendossa. Mene ja tiedä, yksi lähde toista vastaan.

Veikkaan, että Goldeneyen jo verkkoon vuotanut remake julkistetaan virallisesti  E3:ssa ja julkaistaan ainakin XBoxille, PC:lle ja Switchille.

Ajatuskin siitä, että nyt palaa oikeasti...


« Viimeksi muokattu: 10.04.2021 10:09 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4601 : 10.04.2021 10:21 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili Jos vaan mietenkään saumaa, Nintendon isot julkistukset liittyy Smashiin. Eli Master Chief Smash hahmoksi. Suoraan sanottuna epäilin että se oli jo siinä :lol: Mutta en nyt ainakaan löytänyt siitä todisteita.

Ensimmäiseksi tuli mieleen Gamepass NS:lle. Se olisi kova juttu. Mutta en oikein tiedä kuinka se toteutettaisin. Se jäisi väkisinkin raakileeksi M$:n Gamepassista joten... tuskimpa.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4602 : 10.04.2021 10:41 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 517 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW
Ensimmäiseksi tuli mieleen Gamepass NS:lle. Se olisi kova juttu. Mutta en oikein tiedä kuinka se toteutettaisin. Se jäisi väkisinkin raakileeksi M$:n Gamepassista joten... tuskimpa.

Pilvipelaaminen?
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4603 : 10.04.2021 11:42 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW
Ensimmäiseksi tuli mieleen Gamepass NS:lle. Se olisi kova juttu. Mutta en oikein tiedä kuinka se toteutettaisin. Se jäisi väkisinkin raakileeksi M$:n Gamepassista joten... tuskimpa.

Pilvipelaaminen?

xCloud Switchille olisi kova juttu. Gamepass Ultimate -tilaajana ja Series X:n/Switchin omistajana minulla olisi sekä paras versio pelistä, että myös kannettava peli kunnon kontrolleilla, ja ilman lisämaksua.

Microsoft kyllä haluaa xCloudin vaikka älyjääkaappeihin – kyse on enemmänkin siitä, millaisilla ehdoilla Nintendo siihen suostuu/on suostunut.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4604 : 11.04.2021 14:14 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili xCloud voisi olla aika kova vaihtoehto. Vain softan asennus ja kaikki toimisi. Se ei myöskään olisi mitään pois Nintendolta, koska pilvi pelaaminen on kuitenkin (ainakin vielä) pilvi pelaamista. Enkä usko että olisi mikään ongelma rajata pelejä esim. exclusive peleihin, eli 3rd party toisi silti omat versionsa NS:lle, eikä nojaisi vain xCloudiin.
Tässä voi kyllä olla esteenä Nintendon tietynlainen ahneus, eli heidän tyyli tehdä bisnestä. Siellä ei paljoa laskeskella että a tuottaa tappiota, mutta a:n ansiosta b tuo rahaa. Siellä halutaan minimoida riskit ja se tarkoittaa rahaa heti ensi stepistä alkaen.

Mutta xCloud olisi kyllä kova lisä NS:lle. Kunhan se toimisi. Ei ole yhtään kokemusta kuinka se käytännössä toimii, mutta Stadian toistaikseksi tapahtuva ryömintä ei varsinaisti lupaa suuria. Mutta yksi plussa NS:lle on mm. Stadiaan verrattuna: bitraten ei tarvitse olla läheskään sitä tasoa kuin muilla laitteilla. NS:n näytön natiivi reso ei ole kuin 720p ja isolta ruudultakin pelatessa 1080p. Tietty input lag on vähän eri juttu, mutta silti NS kannettava on helpompi alusta pilvipelaamiselle kuin 4k resoa syöttävä XSX.

Voisi muuten olla aika pommi jos Nintendo toisi syksyllä nämä:
Tässä NS2 Xavier SoCilla jossa on DLSS tuki.
4K resoa ulkoisiin näyttöihin.
BotW2, MP4 ja Pokémon Legends julkaisussa saatavilla.
MP Trilogy julkaisussa.
Täysi taaksepäin yhteensopivuus NS:n peleille.
Nintendo Shopista kaikki Nintendon GC ja Wii -pelit, heti julkaisussa.
Niin ja MS tuo xCloudin heti julkaisussa.

Ja mulle vielä Bayonetta 3.

Hitto Nintendolla olisi niin no brainer kortit käsissä, mutta kuka uskoo että näin käy :lol:
Sieltä tulee ylikellotetty Pro -versio, BotW2 tulee vuoden päästä aikaisintaan, nykivänä kuten Pokemon Legends. MP Trilogya ei tule. MP4 tulee kun tulee. GC ja Wii pelit tulee harvakseltaan helvetin kalliilla. MS tuo Smashiin Cortanan koska sillä on tissit. Bayonetta 3 on peruttu. Ah, siinä on Nintendo jonka tunnen ;D
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4605 : 27.04.2021 11:20 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=k8syRb-QJPw

No tätä en odottanut: Nintendo lisäsi yllättäen online-moninpelin Super Mario Partyyn! (siis siihen kunnon lautaosioonkin, online-moninpeli oli aiemmin rajattu vain kouralliseen minipelejä) Olin ihan varma, että sitä jouduttaisiin odottamaan pelin jatko-osaan asti. Näinköhän edes näemme SMP kakkosta lähiaikoina.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4606 : 03.05.2021 19:56 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Series konsolien FPS-boostia tukee jo 97 peliä. Ei valittamista
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4607 : 03.05.2021 20:58 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 575 Basaaripisteet: 4 Profiili Hollow Knight 120Hz ja Auto HDR, awww yiss! Alien Isolationiakin voisi vihdoin kokeilla 60Hz-tuen myötä.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4608 : 03.05.2021 23:56 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 776 Basaaripisteet: 6 Profiili Microsoft on kyllä ollut liekeissä viime aikoina. On taas niiden vuoro aika yrittää.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4609 : 04.05.2021 19:31 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 699 Basaaripisteet: 2 Profiili M$ kyllä vetää ässiä hihasta aika hyvällä syötöllä. Jo kun XSX julkistettiin huomasi että nyt on hieno meininki. Olen yrittänyt keksiä tekosyytä miksi tämän hommaisi mutta ei vain keksi. Peli-PC kuitenkin toistaiseksi löytyy, niin XSX:ssä ei vain ole mitään järkeä. Tosin jos vuoden päästä ei ala näyttis markkinoilla helpottamaan, XSX voi olla hyvinkin vaihtoehto. Olin aivan varma että keväällä saisi RTX 3080 tai 3070 näyttiksen järkihintaan, mutta ei. Ja tämä vuosi ei näytä lupaavalta muutenkaan tämän osalta. Joten saa nähdä. Mutta toistaiseksi, master race vie voiton.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4610 : 07.05.2021 14:31 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Giantbomb on mennyt alamäkeen jo pitkään ja nyt sieltä lähtee coretiimistä kolme tyyppiä, Vinny, Brad ja Alex. Saapa nähdä mitä Gerstmann keksii jatkoa varten. Itse lopetin seuraamisen jokunen vuosi sitten, kun alkoi woketus ja sjw meininki paistamaan läpi.
Play-Asia
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4611 : 07.05.2021 14:39 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Joko Vinillä on signaturessa "wokelauta"?
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4612 : 07.05.2021 16:07 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Harkinnassa Massilaudan kanssa. Katsotaan nyt mistä aiheesta saadaan aikaiseksi laudan seuraava megatrendi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4613 : 07.05.2021 16:26 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 937 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Formulalauta on ollut tähän mennessä paras. Epin eeppiset formulakarkelot ja laudalle ilmesty kaikennäköistä heeboa kirjoittelemaan. :D
Play-Asia
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4614 : 19.05.2021 22:32 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Noniin nyt sitten sai TLOU 2 myös 60fps patchin. Olen tarkoituksella vältellyt vuoden päivät spoilereita että pääsisi siihen käsiksi kunnon pelattavana versiona. Pitääpä ruveta metsästämään sitä pleikkaria talouteen. Pikaisella vilkaisulla näytti aika heikolta saatavuus. <_>
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4615 : 20.05.2021 00:07 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW Se että onnistuu välttymään vuoden verran TLoU2:n tasoiselta tarinavetoiselta peliltä on kyllä mitalin arvoinen suoritus. :o Onnea matkaan, synkät vedet odottavat.
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4616 : 20.05.2021 08:06 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 170 Basaaripisteet: 5 Profiili Meillä kans melkein vuoden ollut peli kesken. Etenee aina pienissä ryppäissä mutta tuntuu kyllä aika työläältä jotenkin. Ykkönen maistui paremmin.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4617 : 20.05.2021 11:01 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://screenrant.com/fortnite-samus-skin-batman-zero-point-comic-secret/

Samus näyttäisi oikeasti tulevan Fortniteen lähiaikoina. Mielenkiintoisesti E3:n alla tämä tuli esiin, plus tietenkin aiemmin Applen ja Epicin oikeudenkäynnistä putkahtanut tieto, että Epic on tehnyt luonnoksia peliin Samuksen hahmomallista.

Voisin itkeä, että älkää nyt halventako Metroidia tällä tavalla, mutta onhan tämä tosiasiassa hyvä juttu sarjan tunnettavuudelle. Nykyteinit lienevät aika epätietoisia koko sarjasta. Fortniteen hahmon laittamalla Metroid saa paljon näkyvyyttä, kun pelaajat etsivät Googlella kuka ihme on tämä coolin näköinen Samus Aran.

Jos jokin alusta nostaa Metroidin lentoon, se on Nintendo Switch. Parempaa mahdollisuutta ei tule. Metroid Prime on 2.84 miljoonalla myydyllä kopiollaan myydyin sarjansa osa, ja sen pitäisi olla helppo maali ainakin Prime neloselle, varsinkin jos Nintendo pelaa korttejaan oikein. Samuksen ymppääminen yhä maailman suosituimpaan BR-peliin on ensimmäinen oikea askel.


« Viimeksi muokattu: 20.05.2021 12:25 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4618 : 21.05.2021 10:45 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Hypeintä vähään aikaan: https://twitter.com/VGC_News/status/1395276715472076803

Lainaus
TimeSplitters developer Free Radical Design has been reformed by its original founders and will work on a new game, publisher Deep Silver has announced.

TimeSplitters 4 on totta!

Toivottavasti tuovat myös kolme ensimmäistä peliä vaikka kokoelmana ja remasteroituna uusille laitteille. Ja kun nelosta tehdään. split screeniä ei sovi unohtaa, vaikka online onkin tänä päivänä se juttu.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #4619 : 21.05.2021 13:09 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
Toivottavasti tuovat myös kolme ensimmäistä peliä vaikka kokoelmana ja remasteroituna uusille laitteille. Ja kun nelosta tehdään. split screeniä ei sovi unohtaa, vaikka online onkin tänä päivänä se juttu.

Jonkinlaista remakea/häröpalloa ovat vannoutuneimmat fanit nakuttaneet kasaan vuosia ja vieläpä IP:n omistajan (Crytek?) siunauksella. Olen satunnaisesti seuraillut miten projekti etenee (hitaasti) ja nyt mielenkiinnolla odotan mitä sille tapahtuu jos sarja herätetään eloon ihan virallisesti. Tässä semituoretta videota aiheesta mikäli kiinnostaa: https://youtu.be/Kfi8sIPb9qM
tallennettu
Sivuja: 1 ... 149 150 151 152 153 [154] 155 156 157 158 159 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines