Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 162
Tulostusversio
Aihe: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature  (Luettu 1277974 kertaa)
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1470 : 26.03.2009 07:50 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili Kyllähän tuo ihan täysverinen jatko-osa on vaikka siinä olisikin pari rataa edellisestä pelistä. Suurin muutos on varmasti autojen korvaantuminen roboteilla ja siihen liittyvät uudet temput. Itse odotan eniten että pääsee nettiin kisailemaan.
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1471 : 26.03.2009 09:56 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Petyin karvaasti Phantom Hourglassiin, joten uusimman DS-Zeldan julkistaminen ei tuonut oikeastaan minkäänlaisia tunteita pintaan. En voi sille mitään, että juna-konsepti tuntuu olevan "out of place" Zelda-maailmasta. Ehkä uudistuksia vastaan haraaminen on typerää, ehkä juna-idea osoittautuu hienoksi, ehkä pitäisi antaa PH:lle toinen mahdollisuus?


Iwatan Keynoten mielenkiintoisinta antia olivat "paljastukset" Miyamotosta. Kyllähän me tästä pienestä suuresta miehestä tiedämme jo viljalti, mutta silti pelialan suurimmasta legendasta ei voi koskaan kuulla liikaa faktoja suoraan työtovereilta.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1472 : 26.03.2009 10:35 »
MasterTK ilonpilaaja Jäsen Viestejä: 2 779 Basaaripisteet: 6 Profiili
Petyin karvaasti Phantom Hourglassiin, joten uusimman DS-Zeldan julkistaminen ei tuonut oikeastaan minkäänlaisia tunteita pintaan. En voi sille mitään, että juna-konsepti tuntuu olevan "out of place" Zelda-maailmasta. Ehkä uudistuksia vastaan haraaminen on typerää, ehkä juna-idea osoittautuu hienoksi, ehkä pitäisi antaa PH:lle toinen mahdollisuus?


Iwatan Keynoten mielenkiintoisinta antia olivat "paljastukset" Miyamotosta. Kyllähän me tästä pienestä suuresta miehestä tiedämme jo viljalti, mutta silti pelialan suurimmasta legendasta ei voi koskaan kuulla liikaa faktoja suoraan työtovereilta.Ei kannata antaa uutta mahdollisuutta.

PH on pelkkä vitsi ja ei sitä voi edes Zeldaksi kutsua, joten en kyllä kovin ihmeitä tältäkään odottele. Kosketusnäytöllä pelaaminen toimi ihan kivasti, mutta loppupeleissä ottaa vaan päähän. Paljon mieluummin ristiohjaimella pelaisin, mutta minkäs teet. DS:n pelivalikoima on aivan loistava, mutta Nintendon omat pelit sille ovat aivan ihmeellisiä keskinkertaisia kikkailuja.

Zelda saisi kyllä palata sille samalle tasolle, kuin missä se on joskus ollut, eli huipulle. PH on paska, TP korkeintaan ihan hyvä, ja tuo uusin on varmaan joku minipelikokoelma sotkettuna Zeldan teemalla. Wind Waker oli kyllä mulkun loistava ja ainoa oikeasti hyvä Zelda vuosiin, mutta siinäkin muutamia käsittämättömiä vikoja, kuten aarrejahti lopussa, jonka vuoksi monet eivät koskaan läpäisseet peliä.

EDIT:

Ehkä minun pitäisi pelata tuo TP:n Cube-versio vielä läpi. Vihaan niin tuota Wiin liikehomokapulaa, että se saattoi pilata koko Zeldan minulta. Tosin onhan siinä silti kyllä sellaisia vikoja, jotka eivät ohjainta vaihtamalla parane, mutta ehkä se ei niin huono olisi kuin ekalla kerralla tuntui.


« Viimeksi muokattu: 26.03.2009 10:40 kirjoittanut MasterTK »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1473 : 26.03.2009 11:03 »
JayeizH Kiistely on turhaa mutta hauskaa Jäsen Viestejä: 4 704 Basaaripisteet: 2 Profiili Wot O_O TK ei olekkaan kuollut!!

Mulla on kyllä pidemmälti saman fiilikset näistä uusista Zeldoista. Phantom Hourglass on mukavan tuntuinen, mutta stylyksellä tuuppiminen vie hohtoa hiukan pois. Samoin Wiin TP. Aluksi meininki tuntuu mukavalta ja Zeldan tunnelma on hyvä kuten aina, mutta WiiMoten veivaamiseen palaa hermo aina silloin tällöin. Aluksi yritti huitoa ajatuksella, mutta loppujen lopuksi se meni vain huitomiseksi. Nappi vain toimii paremmin.
Jos ymmärrät lauseen tai sanan, se on yksi paskan hailee onko se yhdyssana vai ei.
TV hifistely, ei siksi että siitä olisi hyötyä, vaan siksi kun se on hauskaa.
Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että ei myöntäisi että jotkut asiat vaan vituttaa.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1474 : 26.03.2009 11:24 »
Joel-san Administraattori * Viestejä: 938 Basaaripisteet: 3 Profiili


Only for Nintendo GameCube. Miehet pelaa GC:llä.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1475 : 26.03.2009 16:16 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Haha! Wii on juuri menossa kaverille ja eipä harmita vatun vertaa. Uusi Zelda olisi voinut hillitä myyntihaluja, mutta ei ja Madworldin PAL-versiokin kustiin 90's style. Excitebots on varmaan yhtä kiva kuin Excite Truck, mutta sehän ei riitä. Olisivat suosiolla panostaneet tuohon jatko-osaan muutenkin kuin lisäämällä minipelit osaksi ajelua.

Alan pikkuhiljaa kuulua niihin, jotka toivovat, ettei kukaan ota Wiistä ikinä mallia. Shigeru jäähylle.
EDIT: DSi exclusiiveja pelejä muuten tulossa. Se oli semmonen sukupolvi Nipan parissa.


« Viimeksi muokattu: 26.03.2009 16:36 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1476 : 26.03.2009 17:56 »
Fraeon /fɹeɪɔnʰ/ Moderaattori * Viestejä: 1 652 Basaaripisteet: 3 Profiili
EDIT: DSi exclusiiveja pelejä muuten tulossa. Se oli semmonen sukupolvi Nipan parissa.

Eihän tämä ollut yllätys, kun tiedossa oli että DSi on tehoiltaan himpun verran normi-DS:ää munakkaampi.
A légpárnás hajóm tele van angolnákkal
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1477 : 26.03.2009 18:03 »
Fyysinen Preesens Pakko toistaa Jäsen Viestejä: 1 838 Basaaripisteet: 1 Profiili
Kyllähän tuo ihan täysverinen jatko-osa on vaikka siinä olisikin pari rataa edellisestä pelistä. Suurin muutos on varmasti autojen korvaantuminen roboteilla ja siihen liittyvät uudet temput. Itse odotan eniten että pääsee nettiin kisailemaan.
Kyllähän se tulee varmasti olemaan hubaa toimivan nettipelin pelaaminen, kun samalla keskustelee kavereiden kanssa irkissä!


PH on pelkkä vitsi ja ei sitä voi edes Zeldaksi kutsua, joten en kyllä kovin ihmeitä tältäkään odottele. Kosketusnäytöllä pelaaminen toimi ihan kivasti, mutta loppupeleissä ottaa vaan päähän. Paljon mieluummin ristiohjaimella pelaisin, mutta minkäs teet. DS:n pelivalikoima on aivan loistava, mutta Nintendon omat pelit sille ovat aivan ihmeellisiä keskinkertaisia kikkailuja.
Aivan. Mario Kart DS.  ;)

Mitä tulee uuteen Linkin seikkailuun, niin jätän väliin. Kommentoimisenkin, sillä en vieläkään ymmärrä mitä hienoa Zelda-pelisarjassa on.
My name is Dexter. Unlike many of you believe, I’m not a serial killer. I’m not very much afraid of blood either.

-----

Fyysinen Preesens moderaattoriX.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1478 : 26.03.2009 18:10 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili
en vieläkään ymmärrä mitä hienoa Zelda-pelisarjassa on.

Herra Preesens ei nyt ymmärrä imperfektin käyttöä. Tarkoittanet, että mitä hienoa Zelda-pelisarjassa oli. Eihän siinä enään nykyään mitään hienoa ole.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1479 : 02.04.2009 16:49 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Huoh, mun kauan odottama Jak: The Last Frontier onkin sitten jotain PSP/PS2-yrjöä eikä PS3:lle. Kaiken huipuksi Naughty Dog ei edes kehitä sitä. :(
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1480 : 02.04.2009 17:18 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Huoh, mun kauan odottama Jak: The Last Frontier onkin sitten jotain PSP/PS2-yrjöä eikä PS3:lle. Kaiken huipuksi Naughty Dog ei edes kehitä sitä. :(

Yllärii!


Wiille siis tulee Silent Hill remake (re-imagining) nimeltään Shattered Dreams. Pelissä ei ole taistelua ja taskulamppu on pelin suurin jippo. Eipä näyttänyt yhtään paskemmalta skannien perusteella, mitä nyt hahmot vähän persoonattomia. Amerikkasoitunut pelihän sieltä on tulossa, mutta Wiin tulevien pelien joukossa aika timangia tämä.


"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1481 : 03.04.2009 15:47 »
saska Jäsen Viestejä: 650 Basaaripisteet: 2 Profiili Majoras Mask Virtual Consoleen tänään. Tietääkö joku, että onko tämäkin ryssitty kuten Cubejulkaisu vai onko nyt saatu aikaan vakaa versio?

Nyt kaikki lataamaan jotka ovat tämän mestariteoksen missanneet.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1482 : 03.04.2009 15:54 »
tetsuo ...I think. Jäsen Viestejä: 369 Basaaripisteet: 2 Profiili Sain juuri toissa viikolla OoT:n läpi, eikä mennytkään kun 2 vuotta. Ajoitus siis aika tarkalleen täydellinen. Cuben käännöksessä oli ilmeisesti jotain ruudunpäivitysongelmia, en kyllä ainakaan tuon ensimmäisen osuuden aikana törmännyt moisiin (Lopetin siihen kun sain Ocarinan). Aika täydellinen käännös siis. Tarkempia mietteitä tästä sitten joskus. Tunnelma on ainakin jotain aivan muuta, hyvässä mielessä siis.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1483 : 04.04.2009 18:26 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Just meikän tuuria tun Wiin saa heivattua ikkunasta niin sille julkaistaan joku jumalpeli jota en ole nähnytkään vielä.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1484 : 04.04.2009 19:23 »
migge Jäsen Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Just meikän tuuria tun Wiin saa heivattua ikkunasta niin sille julkaistaan joku jumalpeli jota en ole nähnytkään vielä.
Tuleeko tämä sulle jotenkin yllärinä että Wiille julkaistaan kaikki Zeldat?  :rollaus:
www.playfire.com/migge
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1485 : 05.04.2009 12:00 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili
Just meikän tuuria tun Wiin saa heivattua ikkunasta niin sille julkaistaan joku jumalpeli jota en ole nähnytkään vielä.
Tuleeko tämä sulle jotenkin yllärinä että Wiille julkaistaan kaikki Zeldat?  :rollaus:

No vittuako niitä julkaisuja venyttelemään noin kauas. Kyllä mä sen jostain joskus hommaan, mutta siten, ettei siitä Nipalle tule penniäkään.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1486 : 09.04.2009 18:08 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Silent Hill Shattered Memories yllättäen myös PS2:lle ja PSP:lle.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1487 : 10.04.2009 09:45 »
JasuPoju Oh Shi-- Jäsen Viestejä: 258 Basaaripisteet: 0 Profiili Bioshock 2 gameplay

Lookin' good.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1488 : 10.04.2009 12:13 »
Kabanossi Moderaattori * Viestejä: 2 518 Basaaripisteet: 6 Profiili WWW THQ jakaa PS3:lle ja 360:lle koodeja Red Faction: Guerillan demon latausta varten. Vaatii rekisteröitymisen.
IGDB.com | Internet Game Database
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1489 : 10.04.2009 12:25 »
kep Jäsen Viestejä: 807 Basaaripisteet: 0 Profiili
THQ jakaa PS3:lle ja 360:lle koodeja Red Faction: Guerillan demon latausta varten. Vaatii rekisteröitymisen.
Tattista, kävin nappaamassa omani 360:lle.
Missähän Suomi olisi, jos 1939 olisi ollut rajalla 300 000 dosenttia.
-Gba

Katsoppas kirjoitusasuasi ja vertaa minuun. Itse olen viisitoista vuotias joten älä tule ruikuttamaan, piste.
-IceCold
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1490 : 10.04.2009 12:48 »
sleepy o----o Jäsen Viestejä: 828 Basaaripisteet: 6 Profiili
THQ jakaa PS3:lle ja 360:lle koodeja Red Faction: Guerillan demon latausta varten. Vaatii rekisteröitymisen.

Meni lataukseen.

En ainakaan muista koskaan pelanneeni kumpaakaan Red Factionia, mutta tuossa GDC:n aikana ilmestyneen videon perusteella Guerilla muistuttaa kovasti viime vuoden Vikingiä, joka on pelkästään hyvä juttu.
under the rocks and stones,
there is water underground
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1491 : 10.04.2009 13:09 »
kas Jäsen Viestejä: 464 Basaaripisteet: 2 Profiili Riitti koodeja minullekin, boksille otin. Kiitos linkistä. Milloin tämä nyt sitten ilmestyykään?
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1492 : 10.04.2009 13:43 »
Riepu Oh nice. Moderaattori * Viestejä: 984 Basaaripisteet: 2 Profiili Vielä näitä ihmiset riittänee myös PS3:lle. Rekkasin tuossa äsken, kävin välissä jopa safkaamassa, jonka jälkeen vieläkin irtosi koodi. Rekkaamaan siis vain porukat ;)

Kiitos ja kumarrus Kabanossille.

E: Demolla muuten kolmospleikalla kokoa 733 MB:tä.
To defy me is a senseless act which goes against your world's wishes...
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1493 : 10.04.2009 14:10 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Uus Bayonetta-traileri. Paljastaa ainakin sen, että ilmeisesti Bayonetta voi myös vaihtaa muotoa joksikin elukaksi (näyttää ehkä enemmän jonkin sortin kissaeläimeltä?).

http://www.youtube.com/watch?v=pq8ljcb3CZ8

Näyttää hemmetin hyvältä. Eeppistä mättöä ja Ö-luokan juoni, voiko parempaa Kamiyan peleiltä enää toivoakaan. :)
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1494 : 10.04.2009 14:39 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Niin tottahan Devil May Cryssa pitää Devil Trigger olla.

Lainaus
...voiko parempaa Kamiyan peleiltä enää toivoakaan.

Voi. Silmät auki tehtyä kenttäsuunnittelua.
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1495 : 10.04.2009 18:20 »
Scarf Smokin' Sexy Style!!! Jäsen Viestejä: 2 577 Basaaripisteet: 4 Profiili Kivat DMC1-fibat sai kyllä.

Harmi vain, että hahmosuunnittelun pitää olla noin anuksesta ja tyylin täysin kadoksissa. Tosin samapa se nyt on minkälaisia säkkejä sitä tulee hakattua, kunhan se on hauskaa ja haastavaa.
The ultimate skill is to take up a position where you are formless. Those who are able to adapt and change in accord with the enemy and achieve victory are called divine.
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1496 : 10.04.2009 21:48 »
dzei Vieras
Wiille siis tulee Silent Hill remake (re-imagining) nimeltään Shattered Dreams. Pelissä ei ole taistelua ja taskulamppu on pelin suurin jippo. Eipä näyttänyt yhtään paskemmalta skannien perusteella, mitä nyt hahmot vähän persoonattomia. Amerikkasoitunut pelihän sieltä on tulossa, mutta Wiin tulevien pelien joukossa aika timangia tämä.

Ainaki lumihiutaleisiin on vissiin panostettu:
http://www.destructoid.com/silent-hill-wii-designer-says-it-looks-like-a-360-ps3-game-128246.phtml
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1497 : 15.04.2009 11:37 »
zoukka guli Jäsen Viestejä: 5 054 Basaaripisteet: 14 Profiili Joo eipä tuo Final Fantasy XIII herätä oikeastaan tunteita mihinkään suuntaan. Mikä on melko säälittävää. Jotenkin se koko sillisalaattimainen tyyli ja päähahmon teräsmies liitely vievät kaiken uskottavuuden peliltä. Tai no en tiedä voiko uskottavuudesta tässä puhua, vaan pikemmin siitä tunteesta, että asioilla olisi seurauksia. Afropäinen "musta mies kuolee ensimmäisenä" tyyppikin vaikuttaa täysin irralliselta. Nykyisen tyylin mukaan myös päähahmolla on kaksi ilmettä... viileä ja viileämpi.

Taistelusta en keksi muuta valittamisen aihetta kuin munattomat efektit ja kuolinanimaatiot suoraan 90-luvulta. Musiikki kuulostaa Star Wars sovituksilta. Kai ne graffat on ihan hienoa, mutta mitä väliä jos tyyli kusee.

Eiköhän tästä sen kolmekymppiä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa maksa kun onhan siinä hienoja välidemoja.Anoopin viteoo:

http://www.andriasang.com/e/blogs/anoop/2009/04/15/ffxiii_demo_videos_and_screens/


« Viimeksi muokattu: 15.04.2009 11:48 kirjoittanut zoukka »
"polvillaan nintendon edessä"
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1498 : 15.04.2009 11:48 »
dzei Vieras The Dark Spirestä lisää juttua. Julkaisuhan on huomenna ja ehkäpä ensi viikolla pääsee jo käsiksi kunhan play-asia sen saa toimitettua. Vissiin kevät pelastettu tällä pelillä. Vähän muutaki kuin yhen napin hakkaamista a la dragon quest IV -remake.

Ahhah. Lainaus GamePron:n arvostelusta:

"Let's get right to it: This game is hard. I mean REALLY HARD. If for some sadistic reason you enjoy watching your party of halflings and elves get annihilated by bands of satanic bats and mushrooms, then this game is for you."

Niin ja Destructoidin arvostelu.


« Viimeksi muokattu: 15.04.2009 11:57 kirjoittanut dzei »
tallennettu
Vs: Hype - uutiset, uutuudet ja mielenkiintoiset asiat and things of that nature « Vastaus #1499 : 17.04.2009 00:47 »
Azu Aivot sanoi ei mutta sielu oli hiljaa, so I did it Jäsen Viestejä: 993 Basaaripisteet: 1 Profiili Gran Turismo 5:sta hieman huhuja, jotka ovat "luotettavilta lähteiltä" ja jotka joku "luotettava" journalisti varmistaa olevan  "suurimmaksi osaksi totta" (l. täyttä paskaa kaikki, todennäköisesti, mutta ainahan sitä saa haaveilla)

1. maailmanlaajuinen julkaisu 12 kuukauden sisällä, mahdollisesti joulukuun 1.
2. 600+ autoa, 96 rataa, joista osa remakeja GT4:n radoista
3. rata-editori, jolla voi muokata jossain määrin jo olemassa olevia ratoja (muttei kuitenkaan voi tehdä täysin omia)
4. voice chat, party-tuki, klaanituki
5. kaksi julkaisuversiota: 1. kalliimpi, jonka ostamalla saa kaiken tulevan lisäsisällön (autot, radat yms.) periaatteessa "ilmaiseksi" (kyllähän niistä sinänsä maksaa ekstraa, kun joutuu itse pelistä maksamaan enemmän) 2. halvempi; joudut maksamaan lisäsisällöstä, mutta saat sinänsä päättää mitä haluat, jos edes haluat mitään


Lisäksi väittävät, että Gran Turismo Mobile tulisikin PSP2:lle tai mikä lie se härveli onkaan, jonka Sonyn huhutaan kovasti julkaisevan loppuvuodesta (vain uusi PSP-malli?).
Nyt/Kohta meneillään: Borderlands (PS3), Bayonetta (PS3), LocoRoco Midnight Carneval

Menneen talven lumia: Uncharted 2: Among Thieves

Me wants: Ratchet & Clank: A Crack In Time, Muramasa: The Demon Blade
tallennettu
Sivuja: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 ... 162
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines