Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition  (Luettu 8288 kertaa)
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « : 22.10.2021 14:40 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition

Lainaus
Three iconic cities, three epic stories. Play the genre-defining classics of the original Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City and Grand Theft Auto: San Andreas updated for a new generation, now with across-the-board enhancements including brilliant new lighting and environmental upgrades, with high-resolution textures, increased draw distances, Grand Theft Auto V-style controls and targeting, and much more, bringing these beloved worlds to life with all new levels of detail.

Julkaistaan digitaalisena marraskuun 11 ja fyysisenä joulukuun 6.

Kaikki kolme osaa on remasteroitu ja niiden pelimekaniikkoja on nykyaikaistettu. Kuvia ja traileri tulossa tod.näk hyvin pian.

Kuka aikoo hankkia? Itselleni tämä tulee olemaan aika herkkupala, koska nämä kolme PS2-ajan GTA-peliä eivät ole minulle kovin tuttuja. Olen pelannut kolmosta ja Vice Cityä tunnin, pari.

Mutta täysiverinen GTA kannettavana on herkullinen ajatus. Toivottavasti ovat ottaneet ainakin Switch-yleisön huomioon gyro-tähtäyksellä. Tekivät jo LA Noireen sellaisen, mutta todella puolivillaisesti.

III, Vice City vai San Andreas? Mikä on suosikki näistä? (jokin sanoo, että suurimmalle osalle se on Vice City, ja itsekin olen eniten kiinnostunut juuri tästä osasta).
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #1 : 22.10.2021 15:19 »
Sharkie Valikoiva pelaaja. Moderaattori * Viestejä: 3 172 Basaaripisteet: 5 Profiili Kolmosta ja San Andreasia, ja näistä kahdesta varmaan vielä jälkimmäistä, pelasin aikanaan itse eniten. Vice City meni jostain syystä paljolti ohi, vaikka miljööllisesti olisi omiinkin mieltymyksiin aika nappiosuma.

Kovia leikkikenttiä olivat kyllä silloin, kun oli rajattomasti aikaa kaikkeen, mutta en kyllä usko, että tulen näitä enää uusiksi hankkimaan. Jos jossain vaiheessa on useampi tunti ylimääräistä ja GTA-hammasta kolottaa, laitan ennemmin vitosen viimein tulille, sillä se on edelleen pelaamatta.
"Why don't you glue yourself to the television set, completely ignore me, and play Nintendo until you're too tired to make love?"
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #2 : 22.10.2021 15:55 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Traikku tippui juuri: https://www.youtube.com/watch?v=D71cBUeAL58

Ovat tehneet enemmän kuin oletin grafiikoille. Ensivaikutelma on hieman muovinen ja nukkemainen, mutta pelit näyttävät varmaan lopulta aika kivoilta ollakseen remastereita parikymmentä vuotta vanhoista peleistä – tai oikeastaan jotakin remastereiden ja remakeiden väliltä.

Lainaus
GAMEPLAY ENHANCEMENTS:
GTA V style controller layout
Improved gunplay and targeting controls, with upgraded drive-by controls in SA
Updated weapon and radio selection wheels
Updated mini-maps with enhanced navigation allowing players to sett waypoints to destinations
The ability to immediately restart a failed mission

VISUAL ENHANCEMENTS:
Higher resolution textures from characters to weapons, vehicles to roads, and much more for greater detail
A completely rebuilt lighting system with enhanced shadows, reflections, and more
Improved water and weather effects
Enhanced detail in trees and foliage
Increased draw distances to provide a new level of depth and definition

PLATFORM SPECIFIC FEATURES:
4K-resolution support with up to 60 FPS performance for PlayStation 5 and Xbox Series X systems
NVIDIA DLSS support for PC
Touch screen camera zooming, pans and menu selections as well as Gyro aiming for the Nintendo Switch

Switch-versiossa on kuin onkin gyro-tähtäys! Täytyy kai hieman Rockstarille heittää massia joulukuussa, niin saavat rahasäiliönsä pintaa taas nostettua.

San Andreasin Definite tulee muuten heti julkaisupäivänä GamePassiin ja kolmosen Definite PS Now -palveluun. Aika ovelasti jakavat näitä eri paikkoihin.

www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #3 : 22.10.2021 17:56 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Ei ole San Andreaksen voittanutta. Toimii edelleen.

Saa nähdä tuleeko ostettua, SA löytyy hyllystä ja taitaa olla Vice Citykin. Eikä ole oikein tehnyt mieli rahoittaa Rockstaria sen jälkeen kun muuttivat pelisarjan nykyisenkaltaiseksi rahantekokoneeksi.
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #4 : 22.10.2021 18:38 »
Gba Jäsen Viestejä: 2 917 Basaaripisteet: 0 Profiili
Ei ole San Andreaksen voittanutta. Toimii edelleen.

Saa nähdä tuleeko ostettua, SA löytyy hyllystä ja taitaa olla Vice Citykin. Eikä ole oikein tehnyt mieli rahoittaa Rockstaria sen jälkeen kun muuttivat pelisarjan nykyisenkaltaiseksi rahantekokoneeksi.

Tarkoitatko GTA Onlinea? En ole itse tuota Onlinea juuri pelannut, kuten en RDR2 Onlineakaan, se tarvitsisi hyvän porukan. Olen kumminkin Twitchista katsonut tuntitolkulla TurunPugin GTA Online larppausta. Aivan helvetin hauskaa kontenttia, kun ukko larppaa Porin poliisia ja suomeksi jauhavat 10h streamin GTA maailmassa. Ei tuota voi edes selittää. Katsokaa jälkilähetyksenä vaikka Ois voinu sattuu kelle vaa

Tuo GTA Onlinen roolipelaaminenhan on ollut pari vuotta kovinta paskaa pelimaailmassa, mutta itseltä se on jotenkin mennyt ohi ennen kuin vuosi sitten aloin Twitchin suurkuluttajaksi ja nykyään tulee katsottua enemmän Twitchiä kuin mitään muuta stream palvelua. Vanha Kotakun juttu GTA V roolipelaamisesta.

edit: unohtui kommentoida itse aihetta -> Vice City kiinnostaa, mutta auttamatta näyttää kyllä grafiikat vanhentuneilta remasteroitunakin, en tiedä kykenenkö enää nauttimaan pelimaailmasta kun hahmot on tuollaisia laatikkopäitä. Kasarille ajoittuva GTA 6 maistuisi.


« Viimeksi muokattu: 22.10.2021 18:45 kirjoittanut Gba »
You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #5 : 22.10.2021 20:21 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili Onlinea juu.Rockstarin moninpelit eivät ole koskaan kiinnostaneet. Harmittaa vain että ennen niin vahvasta yksinpelistään tunnettu pelisarja on muutettu täysin (huonosti valvotuksi) moninpelikokemukseksi.


Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #6 : 22.10.2021 20:26 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Tässä voisi kyllä olla kova setti Switchille. Kannettavana nuo kolme peliä on kyllä kova setti.

San Andreas on paras osa, ehkä jopa paras 3D GTA. Alkuperäinen SA on edelleen pelikelpoinen, jota ei kyllä voi sanoa kolmosesta ja Vice Citystä. Jo tähtäyksen huonous ja vapaan kameran puute syövät aivan liikaa.

Siinäkin mielessä kiva saada Remasterit, koska kyllähän sisällöllisesti nämä pelit mielellään pelaa uudelleen.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #7 : 23.10.2021 08:00 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Eikös näissä ollut jotain aivan naurettavia vaatimuksia sadan prosentin läpäisyyn? Tyyliin "löydä 100 pulua kaupungista?". Muistan lukeneeni aikoinaan sellaisista.

Tämä on muuten siksikin aika historiallinen julkaisu, koska se tuo ensimmäistä kertaa ikinä pääsarjan GTA-pelin Nintendon konsolille. Näiden pelien aikoihin elettiin sitä vaihetta, kun Nintendon "kiddie image" oli pahimmillaan. USA:n Nintendo halusi Mariolle vihaisia ilmeitä ja muuttaa Nipan logon graffitiksi (?!), jotta se otettaisiin vakavammin. Taisin itsekin aikoinaan pelaajaboardilla haikailla synkempien Nintendo-pelien perään. Aika pässi sitä onkaan ollut.  ;D Kolmi- ja nelikymppiset pelaavat nyt Switchillä naama näkkärillä ja lapset pelaavat GTA-pelejä ja CODia!  8)

Aloitan varmaan GTA III:sta ja etenen siitä julkaisujärjestyksessä. Näissä kolmessa on varmaan valtavasti pelattavaa, varsinkin jos eksyy sivutehtäviin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #8 : 23.10.2021 14:08 »
Vin Jäsen Viestejä: 1 340 Basaaripisteet: 1 Profiili
Eikös näissä ollut jotain aivan naurettavia vaatimuksia sadan prosentin läpäisyyn? Tyyliin "löydä 100 pulua kaupungista?". Muistan lukeneeni aikoinaan sellaisista.
Kyllä, kaikenlaista etsittävää ja muuta pientä sivutehtävää. Puluja ammuttiin vasta ps3:lla, Gta IV:ssä. Myös taksia, paloauta yms pääsee ajelemaan ihan kyllästymiseen saakka mikäli haluaa prosentit täyteen. Ainakaan San Andreaksessa kaikkea sisältöä ei kuitenkaan lasketa 100% läpäisyyn, sen päälle jää vielä huomattava määrä kaikkea pientä hiottavaa, mikäli haluaa suorittaa aivan kaiken sisällön mitä pelillä on tarjota. Ovathan nuo itseään toistavia ja alkavat kyllästyttää nopeasti, mutta jotenkin ne vain sopivat tuon aikakauden GTA:han. Pieninä annoksina niitä pelailee ihan mielellään.

https://gta.fandom.com/wiki/100%25_Completion_in_GTA_San_Andreas

Sen verran spoileria että tuolla näkyy palkinnot pelin läpäisystä.

Alkaa tehdä mieli palata SA:n pariin kun muistelee tätä sisällön määrää  ;D
Pelaajalauta-->Formulalauta-->Pakkotoistolauta-->Uhkapelilauta-->Turvapaikkalauta-->Hautalauta--> Deadzonelauta-->???
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #9 : 11.11.2021 07:24 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Aika kivoilta näyttävät ainakin PS- ja Xbox-versiot liikkeessä. Switch-versio unlockautuu tänään ilmeisesti kello 17 Suomen aikaa, mielenkiintoista nähdä miten paljon Rockstar on joutunut antamaan resoluutiossa periksi. UE4 ei ole tässä suhteessa antanut Switchillä kovin hyviä tuloksia, joten odotan Dockedina pelin pyörivän 720p:nä ja handheldinä rullaavan 540p:n tuntumassa, joka sekin voi näyttää pienellä ruudulla hyvältä.

Hommaan pelin Switchille kuitenkin vasta joulukuussa kassulla. Sitä ennen onneksi voi hieman hurvitella San Andreasissa Xboxilla.

Pistäkää fiiliksiä, kiinnostaa kuulla etenkin GTA-veteraanien mietteitä uudistuksista.


« Viimeksi muokattu: 11.11.2021 07:50 kirjoittanut Ephram »
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #10 : 11.11.2021 17:24 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Digitaalinen GTA-paketti latautuu juuri PS5:lle. Piti kyllä odottaa fyysistä, mutta ei malttanutkaan.

Voisi kassulla hankkia sitten Switchille joskus. Fiiliksiä tulee kohta.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #11 : 12.11.2021 08:09 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=HLLY6gF0Tzw

SA:n Switch-versio näyttää dippaavan jopa 15 freimin tuntumaan, kun autolla ajaa ruuhkaisten risteysten läpi. Ilmeisesti edes PS5 ja Series X eivät pysty pyörittämään tätä pelimoottoria täysin vakaasti.

Rockstarilla on tullut varmaan vähän kiirus saada trilogia julkaistuksi. Haiskahtaa kovasti patchi-hommilta, ja toivottavasti saavat sellaisen ulos jo fyysisen version julkaisuun.

Peleissä on myös videoiden perusteella paljon tekstuurivirheitä, kun Rockstarin automaattinen skaalausohjelma on ymmärtänyt esimerkiksi O-kirjaimet D:ksi. Nämä eivät minua kylläkään haittaa, ja pelin tiimellyksessä en varmaan olisi ilman tällaisia videoita moisia ongelmia koskaan huomannutkaan.

Aika moni tuntuu olevan pettynyt. Odotan itse edelleen, että pääsen pelaamaan näitä lyhyissä sessioissa käsikonsolimoodissa. Näissä on pelattavaa jopa vuosiksi eteenpäin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #12 : 12.11.2021 17:02 »
Solid Snake Jäsen Viestejä: 703 Basaaripisteet: 3 Profiili Minulla PS5-versio on toiminut ihan ok. Pelin valaistus ja sateisen asfaltin pintaan oauvat valot näyttävät jopa hienoilta.

En havainnut mitään ruudunpäivitysongelmia, mutta olen pelannut toistaiseksi melko vähän.

Uusi gameplay on myös mielestäni samaan aikaan hieman kankeaa, mutta kuitenkin tuhansia kertoja alkuperäisiä parempaa, ja jo sen takia Vice City ja III ovat nyt pelikelpoisia.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #13 : 25.11.2021 07:21 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW https://www.youtube.com/watch?v=R5v1rHrDbrs

Ensimmäinen patch julkaisupäivityksen jälkeen on parantanut NS-versiota roimasti, etenkin kolmosta. Ovat varmaan ensisijaisesti työskennelleet sen kanssa. Juuri handheld-moodiin on tärkeää saada parannuksia, koska se erottaa pelin muista versioista.

Mutta nyt voi ilmeisesti hypätä ainakin GTA III:n puikkoihin Switchilläkin näkemättä painajaisia. Fyysisen julkaisu lähestyy, joten tämä on tärkeää tietää.

SwitchUP on muuten hyvä kanava, jos haluaa saada tietoa NS-versioiden päivityksistä. Julkaisevat säännöllisesti videoita patchatuista peleistä. Näyttivät hyvin mm. miten paljon Apex Legendsin Switch-versio on kohentunut sitten maaliskuisen julkaisun.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #14 : 25.11.2021 11:04 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 952 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Älkää nyt saatana tukeko näin paskoja remasterointeja.
Play-Asia
tallennettu
Vs: Re: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #15 : 25.11.2021 11:39 »
Partajeesus Jäsen Viestejä: 1 172 Basaaripisteet: 0 Profiili
Älkää nyt saatana tukeko näin paskoja remasterointeja.

San andreas tuli pelattua gamepassin kautta one x:lla eikä mulla siitä pahemmin valittamista ole.
Pari bugia tuli vastaan kuten se näkymätön silta jossain siellä metsässä, yhden tehtävän lopussa Ryder seisoi auton lavalla vaikka sen piti olla kyykyssä, mutta tuo korjaantui kun kävi maalauttamassa auton.
Sitten yhden välivideon aikana sattui satamaan kun tyypit oli autossa ja se sade oli myös siellä auton sisällä.
Hahmomallit ei pahemmin häirinneet kun en muutenkaan enää muistanut miltä ne alunperin näytti ja niihin tottui parin tunnin jälkeen.

Muuten peli näyttää aivan helvetisti paremmalta mitä aiemmat versiot ja myös pelattavuus on parempi. Jos tuosta olisin 20e maksanut niin olisin ollut ihan tyytyväinen.
GTA 3 ja vice city sitten ei pahemmin kiinnostakaan kun muistan niistä lähinnä pari vitun ärsyttävää tehtävää joten mitään nostalgisia muistoja niistä ei ole.
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #16 : 02.12.2021 18:32 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Rockstar ottaa suosituimmasta pelisarjastaan odotetusti vastuuta; kokoelmaa on jo korjailtu pariin otteeseen ja viimeisin päivitys toi jo melko isoja parannuksia, kuten sumun takaisin San Andreasiin.

PS:n ja Xboxin fyysisen julkaisu myöhästyy muuten kuluvan kuun 17. päivään. Switch-versio tulee sitäkin myöhemmin, Rockstarin mukaan "early 2022." Eivät selkeästi kehtaa julkaista sitä vielä nykyisessä kondiksessa. Siellä on kuitenkin laitettu isolla rahalla valtava koneisto korjaamaan kokoelma ja palauttamaan Rockstarin kunnia, joten eiköhän tämä tarina pääty loppujen lopuksi hyvin. Kukaan ei halua päätyä samaan tilanteeseen kuin CDPR.

Olin ensin vähän harmissani NS-version myöhästymisestä, mutta sitten ymmärsin että se on vain parhaaksi omalle pelikokemukselleni. Pääsen korjattujen pelien pariin, eikä minulla ole sinällään mitään tulenpalavaa kiirettä pelata näitä.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Vs: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition « Vastaus #17 : 25.02.2022 20:58 »
Ephram Gyro Man Jäsen Viestejä: 7 858 Basaaripisteet: 0 Profiili WWW Tästäkin taitaa tulla lopulta ns. redemption arch Rockstarille: https://twitter.com/RockstarGames/status/1496895159690223633

Lainaus
New patches are coming next week for Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition across all platforms. We appreciate the community’s patience and support.

Jostain syystä patch tuli jo tänään Switchille, ehkä antoivat pienenä hyvityksenä ongelmista Nintendon julkaista sen niin pian kuin mahdollista.

Ja on kuulkaas komia pätsi:

- Resoluutio näyttäisi olevan sekä handheld- että docked-moodissa aiempaa korkeampi. Dockedina peli ei myöskään ole enää aivan yhtä pehmeä kuin aiemmin.
- Piirtoetäisyyttä on saatu nostettua aivan valtavasti. Se on valehtelematta kolmin- tai nelinkertaistettu aiemmasta. Switch-versiossa aiemmin pop in oli jo tosin niin selvää, että se oikeasti paikoin häiritsi pelaamista, kun suuressa vauhdissa paikoillaan kököttänyt auto ilmestyi yht´äkkiä näkökenttään.
- Input lag & frame pacing saattanee olla aiempaa parempi? En tosin ole ekspertti näissä asioissa.
- Ainakin GTA III:ssa ruudunpäivitys on melko tavalla parempi ja vakaampi, oikeasti valtaosan ajasta taitaa olla kolmessakympissä.

Nyt huomaa, miten paljon parempi piirtoetäisyys tuo lisää pelin fiilikseen, varsinkin öisen kaupungin unenomaiseen vilinään, missä katuvalot, autojen lamput ja kyltit hohkaavat. Ruudulla näkyy helvetin paljon enemmän kuin aiemmin, peli pyörii sulavammin ja näyttää paremmalta. Tämä on todellakin mainio patch!

Olisiko pelit pitänyt julkaista alunperinkin 1.06 sisässä? Totta kai. Mutta eivät sentään ottaneet rahoja ja juosseet. Kyllä GTA on Rockstarille sen verran tärkeä franchise, että halusivat maineenpalautuksen ja goodwillin takaisin.
www.mikkoijas.fi – Kirjailijan koti | Mikodemus Youtubessa
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2024
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines