Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
Vaalea Tumma
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Aihe: God of War  (Luettu 1605 kertaa)
God of War « : 02.10.2010 17:03 »
Kraidi Jäsen Viestejä: 1 203 Basaaripisteet: 7 Profiili WWW

En löytänyt tälle mainiolle pelisarjalle pyhitettyä ketjua vaikka kuinka pommitin haku-kohtaa erilaisilla God of Wariin liittyvillä hakusanoilla. Mikäli sellainen onkin ja jäi minulta nyt huomaamatta, niin joku osaava moderaattori voinee varmaan tarvittaessa siirtää tämän uuden ketjun viesteineen päivineen sinne? Ja ideahan ketjun perustamisesta heräsi minulle tuota Castlevania: Lords of Shadow -ketjua lukiessani.

Jos nyt pitäisi jollain tavalla tiivistää pelisarja, niin sanoisin että ensimmäinen osa on varsin eheä kokonaisuus jossa aseiden ja taikojen kehittäminen on mukavan yksinkertaista ja toimivaa (kuten myös muissakin osissa), puhumattakaan selkeästä juonesta. Toinen osa taas on pelillisesti oikein kiva parannus edeltäjäänsä nähden ja vie myös juonen vähän erikoisempaan suuntaan. Pelisarjan kolmas sekä (toistaiseksi?) samalla viimeinen osa taas on eeppisintä mannaa aikoihin ja tekee minun mielestäni monet asiat paremmin kuin aiemmat osat. PSP:n God of War -pelejä en ole valitettavasti vielä koittanut, mutta enköhän korjaa tämänkin ikävän erehdykseni sitten jossain vaiheessa.

Keskustelua pojat.


« Viimeksi muokattu: 19.10.2010 00:55 kirjoittanut Kraidi »
Kuvasigut pois. t: reijo
tallennettu
Re: God of War « Vastaus #1 : 02.10.2010 17:23 »
Rocky_Balboa Jäsen Viestejä: 3 880 Basaaripisteet: 1 Profiili WWW Mitään GOWia en ole läpi asti jaksanut pelata. Tuon kolmannen kanssa tuli tehtyä virhe, kun menin pelaamaan Bayonettaa ennen sitä. Ei enää sen jälkeen ole jaksanut hirveästi kiinnostaa. Ehkäpä sitä jaksaisi sinne tissikohtaan asti pelata? :(
Play-Asia
tallennettu
Re: God of War « Vastaus #2 : 02.10.2010 19:30 »
Dr. Scientist Jäsen Viestejä: 700 Basaaripisteet: 3 Profiili Ykkönen ja kakkonen ovat PS2:n parhaita pelejä, mutta kolmonen oli mulle pienoinen pettymys. Ei se ollut millään tavalla paskempi kuin edelliset (paitsi juonen kannalta joka oli aikamoinen floppi), mutta ottaen huomioon että kakkosen ja kolmosen välissä on yksi konsolisukupolvi, niin olisin odottanut suurempaa harppausta eteenpäin. Toki vuoren kokoiset bossit olivat hieno näky ja mahdottomuus PS2:lla, mutta pelillisesti täysin identtistä kakkaa edellisten osien kanssa.

Yleensä mä en edes ole innovaatioiden ja uudistusten perässä, mutta tässä kolmosessa oli jotain joka häiritsi. Tykkään siitä toki, ei se huono ole, mutta enpä ole jaksanut sitä toista kertaa läpi vetää, siinä missä kahta ekaa on hakattu kymmeniä tunteja. Sitä PSP-versiota testasin joku viis minaa ja oli kyllä sellasta sontaa noihin muihin verrattuna.
tallennettu
Vs: God of War « Vastaus #3 : 04.04.2011 18:00 »
Ilkimys Run Jäsen Viestejä: 545 Basaaripisteet: 0 Profiili III tuli kaapattua mukaan kun halvalla sai. Peli on pirun komea ja aina tulee ihasteltua Medusan suomuja samalla kun häneltä repii päätä irt. Tiedä sitten haittaako se paljon juonen ymmärtämisessä, kun viimes aikoinaan olen 1. osan läpi pelannut.

Minusta tarina on tähän mennessä ollut mielenkiintoinen (kiitos myyttikurssi) ja odotan innolla mihin suuntaan se lähtee kehittymään. Pelattavuus on sulavaa ja komeaa katseltavaa, on tässä samoja leuat lattiaan hetkiä kuin 1.osassakin.

Heh, tyttöystäväkin on innostunut kokeilemaan tätä ja nopeasti antaa ohjaimen takaisin heti kun tulee vihollisia vastaan. Yleensä se tuossa vieressä seuraa, ei se tarina ihan paska taida olla kun kiinnostaa..
tallennettu
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

Pelaajalauta 2007-2023
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines